29/5/12

Επικίνδυνες διαδόσεις


Σχετικά με αναρτήσεις σε ηλεκτρονική σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ( facebook ), για ένα ύποπτο όχημα, που κινείται στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας, στο οποίο επιβαίνουν τρεις (3) αλλοδαποί και προσπαθούν να απαγάγουν παιδιά, η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας ανακοινώνει ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα καταγγέλθηκαν σε Υπηρεσίες της, ότι ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κινείται ύποπτα στην περιοχή, πλην όμως δεν υπάρχει, καμιά επίσημη καταγγελία ή άλλη υπόθεση σε εξέλιξη που να αφορά σε περιστατικό αρπαγής ανηλίκων.

Εξαιτίας της ιδιαιτερότητας του εν λόγω ζητήματος, των ηλεκτρονικών αναδημοσιεύσεων που ακολούθησαν, καθώς και της προφορικής αναπαραγωγής της συγκεκριμένης «είδησης», εμπλουτισμένης κάθε φορά με επιπρόσθετες, μη πραγματικές, λεπτομέρειες, δημιουργήθηκε εύλογη ανησυχία στην τοπική κοινωνία.
Επισημαίνεται ότι όλες οι Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, τελούν σε διαρκή επαγρύπνηση, επιλαμβανόμενες σε κάθε περιστατικό που τυχόν προκύψει και αφορά στο ευαίσθητο ζήτημα της προστασίας και της ασφάλειας των ανηλίκων.