20/7/12

Βράχος η ηρωίνη

Τα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ


Ένας αλλά Λύκος ο ... ανιχνευτής


Συνελήφθησαν δύο (2) υπήκοοι Αλβανίας, οι οποίοι μετέφεραν με το όχημά τους πάνω από ένα κιλό ηρωίνης
Συνελήφθησαν, χθες (19-07-2012) το βράδυ στη Χαλκίδα Ευβοίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, δύο (2) υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 26 και 33 ετών αντίστοιχα, κάτοικοι Αθηνών, κατηγορούμενοι για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών, που αφορούσαν σε διακίνηση μεγάλης ποσότητας ηρωίνης από Αθήνα προς Χαλκίδα, οργάνωσαν αστυνομική επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας ακινητοποίησαν, χθες το βράδυ, ένα Ι.Χ. Ε. αυτοκίνητο που κινείτο σε περιοχή της Χαλκίδας, με επιβάτες τους δύο δράστες.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκε κρυμμένη εντός του χώρου της μηχανής του οχήματος και κατασχέθηκε, μια νάιλον συσκευασία, που περιείχε ποσότητα ηρωίνης μεικτού βάρους (512) γραμμαρίων σε συμπαγή μορφή (βράχος).
Το όχημα των δραστών μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας, όπου με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκε επιπλέον στο εσωτερικό του και κατασχέθηκε μία δεύτερη νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ηρωίνης μεικτού βάρους (501) γραμμαρίων, επίσης σε συμπαγή μορφή (βράχος).
Οι δράστες συνελήφθησαν, ενώ κατασχέθηκαν επιπλέον το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ και τρία (3) κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους, καθώς και το Ι.Χ. Ε. αυτοκίνητό τους.
Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.