8/9/12

Δείτε τις βιλάρες Παπαντωνίου-Στουρνάρα



 
Από: cyclades24.gr
 
Κινδύνευσαν να γίνουν στάχτη οι πολυτελείς εξοχικές κατοικίες του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και του π. υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου στην περιοχή Τρία Λαγγόνια στο Νότιο άκρο της Σύρου.

Η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου στη θέση Κάβος του Τ.Δ. Ποσειδωνίας  εξαπλώθηκε με θεματική ταχύτητα λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων απείλησε εξοχικές κατοικίες, μεταξύ αυτών και τα σπίτια των δύο πολιτικών προσώπων που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής και γειτνιάζουν μεταξύ τους.

Το μεσημέρι του Σαββάτου η φωτιά έφτασε μέχρι το σημείο που βρίσκονται οι δύο βίλες με απειλητικές διαθέσεις, προκαλώντας πανικό, αφού οι φλόγες περικύκλωσαν και τα δύο εξοχικά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο ο κ. Στουρνάρας, όσο και ο κ. Παπαντωνίου από τότε που ενημερώθηκαν για την πυρκαγιά βρίσκονταν συνεχώς στα τηλέφωνα με ανθρώπους που συνεργάζονται στο νησί. Έτσι λοιπόν υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση και κάποιοι έδωσαν μάχη με τις φλόγες για να προστατέψουν τις περιουσίες των δύο πολιτικών προσώπων.

Το εξοχικό του κ. Παπαντωνίου είναι το νοτιότερο οίκημα της περιοχής, ενώ ακριβώς από πάνω είναι χτισμένο το σπίτι του κ. Στουρνάρα. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, ο κίνδυνος που διέτρεξαν οι δύο κατοικίες ήταν τεράστιος και πραγματικά από θαύμα δεν κάηκαν. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες και στα δύο σπίτια η πυρκαγιά προκάλεσε ζημιές.