13/10/12

Φρίκη στη Λαμία



Ο δολοφόνος τον έπιασε στον ύπνο και έβγαλε πολύ μίσος, αφού τον χτύπησε πολύ άσχημα στο κεφάλι...

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο Lamia
Report πριν από λίγο η ιατροδικαστής κ. Ακριβούση, που εξέτασε το θύμα και τον χώρο, πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Η άγρια δολοφονία προσδιορίζεται ότι έγινε 8 ώρες πριν, γύρω στις 3:00΄ τα ξημερώματα. Δεν υπάρχουν ίχνη άμυνας ή οποιασδήποτε αντίστασης από μέρους του θύματος.

Η ιατροδικαστής δεν θέλησε να πει περισσότερα, αφού όπως είπε ότι θα ακολουθήσει νεκροψία νεκροτομή.

Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν επίσης ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Απόστολος Κασκάνης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδας Κώστας Νικολάου, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής και Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας Γιώργος Τσαμαδιάς, καθώς επίσης και πολλοί άλλοι αστυνομικοί που έχουν κάνει φύλλο και φτερό το σπίτι, παίρνοντας αποτυπώματα από παντού.

Κατάθεση αυτή την ώρα δίνουν στο αστυνομικό μέγαρο η σύζυγός του και τα πεθερικά του.

Ο άτυχος 45χρονος Μ.Δ. είναι πατέρας 2 παιδιών μαθητών δευτέρας και πέμπτης δημοτικού.

Όπως είπε η σύζυγος στους αστυνομικούς, το βράδυ γιόρτασαν τα γενέθλιά της και η ίδια κατέβηκε να κοιμηθεί στο ισόγειο με τα παιδιά και τους γονείς της, ενώ ο σύζυγός της κοιμήθηκε μόνος του στο σπίτι στον 1ο όροφο.

Σύμφωνα πάντα με την σύζυγο, όταν ανέβηκε στο σπίτι το πρωί γύρω στις 9:00΄, βρήκε τον σύζυγό της μπρούμυτα στον καναπέ, όπου κοιμόταν, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Το σπίτι ήταν λίγο αναστατωμένο, ωστόσο οι αστυνομικοί αρχίζουν να αποκλείουν το ενδεχόμενο της ληστείας και να στρέφουν τις έρευνες προς άλλες κατευθύνσεις.

Αυτό που δείχνουν όλα τα ευρήματα είναι ότι ο δολοφόνος με τον τρόπο που τον σκότωσε έβγαλε πολύ μίσος.