7/11/12

Τον κούρασαν ...

 
 
Στην Κατεχάκη έχουν βαλθεί να μας αποδείξουν πως η "νομιμότητα" είναι πάνω υπέρ πάντων, προφανώς γιατί ξέχασαν οι κατασταλτικές τους δυνάμεις με τα ΜΑΤ τι ξύλο έριξαν στους "Αγανακτισμένους". Σε σημείο μάλιστα που επιστράτευσαν ακόμη και την ΔΙΑΣ να δέρνει τον κόσμο στο Σύνταγμα, γκρεμίζοντας στον κόσμο την καλή ιδέα που είχε για την δημιουργία αυτής της υπηρεσίας. Τώρα λοιπόν από το αρμόδιο υπουργείο έβγαλαν και νεα ανακοίνωση κατά ΣΥΡΙΖΑ. 
 
"Ο ΣΥΡΙΖΑ για μία ακόμη φορά επιχειρεί -αναφέρει η ανακοίνωση-  να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα, την ίδια στιγμή που ομολογεί την παραβίαση της νομιμότητας από Βουλευτές του και μέλη του.
Αντί συγγνώμης, επαίρεται για την συγκρότηση ιδιότυπων «πολιτοφυλακών» και για το γεγονός ότι απέτρεψε, όπως ισχυρίζεται, προσαγωγές από την Ελληνική Αστυνομία.
Είναι ο ΣΥΡΙΖΑ το κόμμα το οποίο χωρίς αιδώ επιχαίρει για την κατάλυση της νομιμότητας και τη «στοχοποίηση» αστυνομικών, με τη δημοσίευση φωτογραφιών τους στην κομματική του ιστοσελίδα και την παραβίαση του Νόμου Περί Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων.
Είναι το ίδιο κόμμα το οποίο, αν και αφήνει υπονοούμενα για τον ρόλο των αστυνομικών στις διαδηλώσεις, αντιμάχεται λυσσαλέα την αποκάλυψη των ονομάτων των κουκουλοφόρων, ώστε να αποδειχθεί στην πράξη ποιοι καταστρέφουν, σε ποιον πολιτικό χώρο ανήκουν και εάν είναι όντως «προβοκάτορες».
Είναι το ίδιο κόμμα, επίσης, το οποίο υιοθετεί το δόγμα της ανομίας και της αυθαιρεσίας, μιμούμενο πρακτικές εκφασισμού της ελληνικής κοινωνίας, δίχως να αναλογίζεται τις συνέπειες εις βάρος του δημοκρατικού πολιτεύματος.
Δεν είμαστε λοιπόν εμείς, οι οποίοι οριοθετούμε τον ΣΥΡΙΖΑ στο άκρο του πολιτικού συστήματος. Είναι ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος τοποθετείται εκεί με τις ενέργειές του και με τον εξτρεμιστικό πολιτικό του λόγο.
Ας το καταλάβουν επιτέλους: η νομιμότητα ούτε εκβιάζεται ούτε απειλείται".