21/11/12

Στο μανίκι έκρυβε δόσεις


Συνελήφθησαν, χθες  το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, μία 28χρονη γυναίκα και ο 31χρονος σύζυγός της, για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών στο Κατάστημα Κράτησης Λάρισας.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που έγινε από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, στο θυρωρείο του Καταστήματος Κράτησης, βρέθηκαν στην κατοχή της συλληφθείσας, επιμελώς κρυμμένα στο μανίκι του μπουφάν της οχτώ -8- νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους (138,4) γραμμαρίων και μια -1- νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους (9,4) γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η συλληφθείσα είχε προμηθευτεί τις ποσότητες ναρκωτικών χθες το μεσημέρι στη Λάρισα, από άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη και θα τις παρέδιδε στον 31χρονο σύζυγό της, έγκλειστο στο Κατάστημα Κράτησης Λάρισας, ο οποίος στη συνέχεια θα τις διέθετε προς πώληση στο χώρο του Καταστήματος Κράτησης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί ο άγνωστος δράστης.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.