27/12/12

Δένδιας κατά ΣΥΡΙΖΑ

Τι θέλει να πει ο υπουργός?

Ανέφερε πως "Η τρομοκρατία δεν θα περάσει"


Πόλεμος ανακοινώσεων ανάμεσα σε Δένδια και ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε το ειρωνικό το εξής ειρωνικό σχόλιο  της ιστοσελίδας left.gr:

«Έξω από το δημοτικό θέατρο της Κέρκυρας γιουχαρίστηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Μία από τις φιλαρμονικές της Κέρκυρας παρακολουθούσε ο υπουργός ΠΡΟΠΟ Νίκος Δένδιας, όταν γιουχαρίστηκε από πολίτες. Μπήκε τρέχοντας στο αμάξι του και έφυγε με τη συνοδεία του».  Αυτό ήταν το σχόλιο στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ που προκάλεσε την εξής σκληρή ανακοίνωση Δένδια:

«Το γεγονός ότι η κομματική ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ ( left . gr ) επιχαίρει για τις ύβρεις 4-5 αντιεξουσιαστών εναντίον του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικολάου Δένδια, χθες το βράδυ στην Κέρκυρα, λόγω της απόδοσης εκ νέου στο Δημόσιο και στον ελληνικό λαό της βίλας «Αμαλία», αποτελεί όνειδος για την ηγεσία του συγκεκριμένου κόμματος και σοβαρή οπισθοδρόμηση στον πολιτικό μας πολιτισμό. Τους το επαναλαμβάνουμε: η τρομοκρατία δεν θα περάσει! Ο Νόμος θα επιβληθεί, η δημόσια περιουσία θα ανακτηθεί και θα περιφρουρηθεί».

Να και η απάντηση της ιστοσελίδας του ΣΥΡΙΖΑ πριν από λίγο:

«Βεβαίως κ. Δένδια. Ανάκτηση δημόσιας περιουσίας είναι η βίαιη εκκένωση ενός εγκαταλελειμμένου νεοκλασικού που μετατράπηκε σε κοινωνικό χώρο (και που αντιμετώπιζε το παρακράτος της περιοχής).Υποθέτουμε πως αυτό ήταν το plan B του κ. Στουρνάρα. Να πάρουν πίσω τα κτίρια των καταλήψεων για να τα παραδώσουν στο ΤΑΙΠΕΔ. Κατά τ'άλλα, πίσω από κάθε δημόσια αποδοκιμασία να κρύβεται ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια βολική επεξήγηση. Απλά, κάποιοι τους έφτυναν και έβγαζαν ανακοινώσεις ότι βρέχει.

Υ.Γ Άραγε υπάρχει ειδική ομάδα του Υπουργείου που ασχολείται αποκλειστικά με την ανάγνωση δημοσιεύσεων του left.gr και ανακοινώσεων της Νεολαίας Συνασπισμού; Γιατί όλα σ'αυτό το συμπέρασμα οδηγούν.