4/1/13

... Γέννησε ηρωίνη ο Γκανέζος


Αυτά είναι τα ... αυγά του Ιταλού

Συνελήφθη, χθες (03-01-2013) το απόγευμα στη Λαμία Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ένας 29χρονος Γκανέζος με Ιταλική υπηκοότητα,  κατηγορούμενος για κατοχή, εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών.
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, ο 29χρονος δράστης μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ από σημείο της Εθνικής Οδού στο Γ. Ν. Νοσοκομείο Λαμίας σε κωματώδη κατάσταση, όπου μετά από χειρουργική επέμβαση που πραγματοποιήθηκε εξήχθησαν από την κοιλιακή του χώρα πενήντα δύο (52) νάιλον αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ηρωίνης, συνολικού μεικτού βάρους εξακοσίων τριάντα (630) γραμμαρίων.
Από την αστυνομική έρευνα που πραγματοποιήθηκε, προέκυψε ότι ο 29χρονος την 20-12-2012 ταξίδεψε αεροπορικώς από χώρα της Ευρώπης στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας και στη συνέχεια την 2-1-2013 εισήλθε στην χώρα μας ως επιβάτης τουριστικού λεωφορείου με προορισμό την Αθήνα.

Σε βάρος του συλληφθέντα, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γ.Ν. Νοσοκομείο Λαμίας, σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία διαβιβάστηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.
Τις αστυνομικές έρευνες διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.