3/1/13

Τους "πνίγει" ο Έβρος

Διαβάστε τι καταγγέλει η Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων στο Κιλκίς
                                                                  

"Εν όψει της εορταστικής περιόδου και ανταλλαγής ευχών ,δυστυχώς το Αρχηγείο φρόντισε αντί για ευχές να στείλει παραμονή των Χριστουγέννων  την υπ΄ αριθ. 6001/7/2/5509-ρδ Διαταγή του, με την οποία διατάσσεται εκ νέου μετακίνηση συναδέλφων μας σε Έβρο και Δράμα.
Σε αυτήν την διαταγή η Α.Δ. Κιλκίς είχε για πολλοστή φορά την τιμητική της αφού λίγα μόλις 24ωρα μετά την έλευση του Νέου Έτους ,δέκα  (10) συνάδελφοι αναγκάζονται να ετοιμάσουν εν νέου  βαλίτσες για την Α.Δ. Δράμας και άλλοι σαράντα τρείς (43) για την Α.Δ. Ροδόπης και μάλιστα για χρονικό διάστημα τριών μηνών!!!

Αυτήν την  στιγμή που εκκρεμούν ακόμη οι εκκαθαρίσεις των υπομνημάτων παρελθόντων ετών παρά τις συνεχείς διαβεβαιώσεις των υπευθύνων, η οικονομική ταλαιπωρία των συναδέλφων συνεχίζεται ...
Μετά και τις τελευταίες μισθολογικές περικοπές το σύνολο του αστυνομικού προσωπικού έχει περιέλθει σε πολύ δεινή οικονομική κατάσταση και μια μετακίνησή του θα διογκώσει τα ήδη οξυμένα οικονομικά προβλήματά του.




Σαν Ένωση έχουμε καταθέσει με προγενέστερα έγγραφά μας ,προτάσεις για την λύση της λαθρομετανάστευσης οι οποίες δυστυχώς δεν υιοθετήθηκαν από την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία δίνοντας μία οριστική λύση στο ζήτημα.
Η ψυχική φθορά που υπόκειται όλο το Αστυνομικό προσωπικό που αναγκάζεται εν μέσω εορτών να εγκαταλείψει τις οικογένειές του και η απαξίωση με την οποία αντιμετωπίζεται από τους αρμοδίους, δυστυχώς επαναλαμβάνεται με τον πλέον άκομψο τρόπο, αφού είναι ανεξήγητη η βιασύνη της έκδοσης της σχετικής διαταγής παραμονή της Γέννησης του Θεανθρώπου!
Σχετικά με τα προβλήματα αυτών που μένουν πίσω και το πρόβλημα της αστυνόμευσης που θα δημιουργηθεί στον ακριτικό Νομό Κιλκίς με τρείς συνοριακούς σταθμούς, τρία τμήματα συνοριακής φύλαξης και ότι συνορεύει με μία τρίτη χώρα (Π.Γ.Δ.Μ.), έχουμε αναφερθεί κατ' επανάληψη.
Σαν πρωτοβάθμια Ένωση ευελπιστούμε μαζί με τα πολυάριθμα Μέλη μας, στην δυναμική παρέμβασή σας, ώστε επιτελούς να σταματήσει οριστικά  αυτή η μετακίνηση του προσωπικού!".