15/3/13

Ο Ρώσος καταρριχήθηκε από τον Β' όροφο

 
Πρώτες πρωινές ώρες της 13-3-2013, συνελήφθη στη Γλυφάδα από αστυνομικούς των μικτών Συνεργείων Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας και Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής, 41χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρωσίας, για διάπραξη κλοπής σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην ίδια περιοχή. Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη στο μπαλκόνι του β΄ ορόφου να επιχειρεί να διαφύγει με καταρρίχηση από σωλήνα υδρορροής, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.
Στη κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (1) υφασμάτινο γάντι και (1) κινητό τηλέφωνο. Μέσα στο σπίτι του παθόντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία (1) φιάλη υγραερίου, μία (1) φιάλη οξυγόνου, ένα (1) μεταλλικό χειριστήριο – φλόγιστρο, ένα (1) τρυπάνι και πολλά διαρρηκτικά εργαλεία. Προηγουμένως ο δράστης μαζί με συνεργό του, είχαν αφαιρέσει αντικείμενα, τιμαλφή, ενώ κατέστρεψαν ολοσχερώς το χρηματοκιβώτιο με τη χρήση κόφτη - οξυγόνου.
Από την έρευνα που διενεργήθηκε από το Τ.Α. Γλυφάδας προέκυψε ότι ο συλληφθείς, με τους συνεργούς του έχουν διαπράξει συνολικά 18 διαρρήξεις χρηματοκιβωτίων σε οικίες, καταστήματα και εταιρείες στις περιοχές της Γλυφάδας και της Βουλιαγμένης.