29/8/13

Συζούσε με κρεοπώλη η παιδοκτόνος

Της υπόθεσης επιλήφθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Κέρκυρας Σπύρος Μαρτίνης
 
Από τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας διερευνάται υπόθεση πνιγμού 6χρονης από την 47χρονη μητέρα της υπήκοο Γερμανίας, η οποία στην συνέχεια απαγχονίστηκε.
Πιο αναλυτικά χθες (28.08.2013) το απόγευμα οι αστυνομικές Αρχές ενημερώθηκαν από τον 48χρονο πατέρα της ανήλικης, ότι εντός του σπιτιού του, στους Αντιπερνούς Κέρκυρας, βρισκόταν πνιγμένη η ανήλικη και απαγχονισμένη η 47χρονη σύντροφός του.
Υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών Υπηρεσιών και από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας προκύπτει ότι ο θάνατος της 6χρονης αποδίδεται σε πνιγμό από την μητέρα της, στην μπανιέρα του σπιτιού τους, ενώ στην συνέχεια η 47χρονη απαγχονίστηκε με αυτοσχέδιο βρόγχο από σχοινί.
Το αν προηγήθηκε χρήση ουσιών θα διαπιστωθεί εργαστηριακά.
Στο σημείο κλήθηκε Ιατροδικαστής και συνεργείο του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών για την εξερεύνηση του χώρου.
Στο χώρο της οικίας βρέθηκαν δυο ιδιόγραφα σημειώματα, γραμμένα στη Γερμανική γλώσσα, τα οποία εξετάζονται στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας.
 Στην εξασέλιδη επιστολή  -όπως πληροφορείται το Crimes on air- η 47χρονη Γερμανίδα έλεγε πως "δεν περνούσαν καλά και ανησυχούσε για την τύχη του παιδιού της ...". Η παιδοκτόνος διέμενε μόνιμα στο νησί και συζούσε με ντόπιο κρεοπώλη, ο οποίος ανέφερε πως το κοριτσάκι που ήταν αβάπτιστο ήταν καρπός του έρωτά τους. Όπως είπε είχε ξεκινήσει και τις διαδικασίες για την "αναγνώριση του παιδιού". 
 

Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Εσπερίων Κέρκυρας.