22/11/13

Στην "μπουζού" η 21χρονη ερωμένη

Συνελήφθησαν χθες (21-11-2013) το απόγευμα, στον Πύργο, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, μετά από εντάλματα σύλληψης του Ανακριτή Ηλείας, δυο αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Αλβανίας οι όποιοι την 16-11-2013 μαζί με τρία ακόμα άτομα (δυο ημεδαπές γυναίκες και ένα άνδρα ομοεθνή τους) είχαν διαπράξει ληστεία σε βάρος 67χρονου ημεδαπού στη Βαρβάσαινα Ηλείας.
Ειδικότερα, την 16-11-2013 το απόγευμα, 21χρονη που διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με τον 67χρονο  είχε κανονίσει "συνάντηση" του παθόντα και με την 17χρονη αδελφή της στην Βαρβάσαινα Ηλείας, όπου κατά τη διάρκειά της, η 17χρονη οδήγησε τον παθόντα σε αγροτική ερημική τοποθεσία στην οποία είχαν κρυφτεί οι δυο συλληφθέντες, οι οποίοι τον χτύπησαν, του αφαίρεσαν το χρηματικό πόσο των 20.000 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή με όχημα στο όποιο τους ανέμενε 55χρονος ομοεθνής τους.
Από την άμεση και εμπεριστατωμένη έρευνα που είχε ενεργήσει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου είχαν ταυτοποιηθεί τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας και των πέντε δραστών, ενώ την επόμενη μέρα είχαν εντοπιστεί και συλληφθεί οι δυο δράστιδες .
Η 21χρονη μετά την απολογία της ενώπιον του Ανακριτή Ηλείας, κρίθηκε προφυλακιστέα, ενώ στην 17χρονη αδελφή της επιβλήθηκαν περιοριστικοί οροί.
Οι δυο Αλβανοί συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας, ενώ οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου για εμπλοκή των συλληφθέντων και σε άλλα αδικήματα συνεχίζονται.