9/5/14

Σε αγώνες επίδειξης πλάκωσαν αστυνομικούς

ΣΕΦ
 
Συνελήφθησαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στον περιβάλλοντα χώρο του Σ.Ε.Φ. στον Πειραιά, δεκαπέντε (15) άτομα, εκ των οποίων δέκα (10) ημεδαποί και πέντε (5) υπήκοοι Αλβανίας και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για συμπλοκή, απλές και επικίνδυνες σωματικές βλάβες και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς κατά συναυτουργία.
Συγκεκριμένα οι ανωτέρω συλληφθέντες συμμετείχαν σε ομάδα διακοσίων (200) περίπου ατόμων τα οποία είχαν συγκεντρωθεί στο χώρο όπισθεν του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας για τη διενέργεια αυτοσχέδιων αγώνων ταχύτητας-επίδειξης.
Με την άφιξη στο σημείο δύο (2) περιπολικών, οι συγκεντρωμένοι επετέθησαν σε αυτά με πέτρες, ξύλα και λακτίσματα προκαλώντας φθορές στα οχήματα και τραυματίζοντας ένα αστυνομικό ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν άμεσα στη περιοχή προσήγαγαν εκατό (100) άτομα, εκ των οποίων δεκαπέντε (15) αναγνωρίσθηκαν ως δράστες των επιθέσεων κατά των αστυνομικών και συνελήφθησαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά