17/5/14

O Mαρίνος τους δείχνει τη γροθιά του

Ξαναήρθε η ώρα ...

Στη φωτό ξεχωρίζει ο Μαρίνος Γαρνέλης με τις δερμάτινες μπότες, δίπλα η -όπως πάντα ευπρεπής- Όλγα Γεροβασίλη Βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ και στην άκρη ο κυβερνητικός Βουλευτής Στύλιος που μπροστά στο παρουσιαστικό του υπ. Δημάρχου δείχνει πολύ λίγος …

Επί Σταυρόπουλου αντιπροέδρου στο ΣτΕ του πήραν για τυπικούς λόγους το δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων λόγω ποσόστωσης γυναικών αν και το ψηφοδέλτιό του αναδείχθηκε πρώτο και στο 2ο γύρο. Με πολλούς να  χαρακτηρίζουν «δικαστικό πραξικόπημα»  την απόφαση που εξέδωσε με διαδικασίες εξπρές το ΣτΕ, ο Μαρίνος αναγκάστηκε να παραδώσει το δήμο σε παλαιοκομματικό και ξεπερασμένο στέλεχος της Άρτας. Τώρα παίρνει το … αίμα του πίσω αφού αναδεικνύεται και πάλι  το μεγάλο φαβορί. Αν και πιστεύουμε πως στο Μαρίνο του άξιζε πολύ μεγαλύτερη τύχη στην ΕΛ.ΑΣ όπου έφυγε εν ενεργεία Ταξίαρχος. Αδυνατούμε να αντιληφθούμε τους λόγους που ο Λευτέρης Οικονόμου δεν τον συμπαθούσε ως Αρχηγός αν και ο επονομαζόμενος «Τίγρης» υπήρξε ο πιο μάχιμος Επιθεωρητής της Ηπείρου.
Για την ιστορία να σημειώσουμε πως ο κύριος Σταυρόπουλος αφού έβαλε την «πολιτική ταφόπλακα» στο Μαρίνο αμέσως μετά ανέλαβε υπουργός επικρατείας στην περιβόητη κυβέρνηση Παπαδήμου. Αλλά έχουμε μια απορία αφού τότε το ψηφοδέλτιό του δεν είχε όσες γυναίκες απαιτούνταν πως το Πρωτοδικείο της Άρτας στην κατάθεση δικαιολογητικών έκανε δεκτή την κατάθεση του συνδυασμού του?