8/8/14

Ταρατσάτο ...

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς από αστυνομικούς των Υπηρεσιών της Θεσσαλονίκης, οι στοχευμένοι έλεγχοι, για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας και την εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας και ευνομίας στους πολίτες.
Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης και της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης της Γ.Α.Δ.Θ., πραγματοποίησαν ελέγχους με σκοπό την αντιμετώπιση του φαινομένου της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, κατά τη διάρκεια των οποίων:
  •  Συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, συνολικά δώδεκα (12) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες, για παραβάσεις του Νόμου «Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών» ενώ κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, χασίς και δενδρύλλια κάνναβης.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 58χρονου ημεδαπού, καθώς σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε δέμα κάνναβης βάρους (19) γραμμαρίων. Επιπλέον, από την ταράτσα της οικοδομής που βρισκόταν η ανωτέρω οικία, εκριζώθηκαν (3) δενδρύλλια κάνναβης ύψους (2,30-1,80) μέτρων , τα οποία και κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι ειδικές δράσεις για την αντιμετώπιση κάθε παράνομης συμπεριφοράς.