8/8/14

Έκλεψε ΙΧ με αγοράκι

 




Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια που έζησε το 5χρονο αγόρι, όταν άγνωστος άνδρας έκλεψε το σταθμευμένο αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρισκόταν ο ανήλικος.
Έπειτα από δύο ώρες αγωνίας, το αγοράκι βρέθηκε τελικά γύρω στις 4.30 το απόγευμα σε κεντρικό δρόμο του Πλαγιαρίου, στην ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης, περιοχή που δεν απέχει μακριά από την Περαία, απ' όπου ξεκίνησε η περιπέτεια του παιδιού.

Όπως έγινε γνωστό, είναι καλά στην υγεία του και ήδη βρίσκεται στην αγκαλιά των γονιών του. Μαζί με το 5χρονο βρέθηκε και το αυτοκίνητο, που εγκατέλειψε ο δράστης, πριν εξαφανιστεί.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 2.30 μετά το μεσημέρι, στην οδό Ρωμανού, όπου ο πατέρας του μικρού άφησε προσωρινά, έξω από κατάστημα το αυτοκίνητό του και μαζί μ' αυτό τον γιο του, προκειμένου να τακτοποιήσει κάποια επαγγελματική υπόθεση.

Την απουσία του οδηγού και το γεγονός ότι πάνω στην μίζα βρίσκονταν τα κλειδιά, εκμεταλλεύτηκε περαστικός άνδρας, που μπήκε στο αυτοκίνητο, το έβαλε μπρος και εξαφανίστηκε μαζί με το παιδί, που εκείνη την ώρα φέρεται να κοιμόταν στο πίσω μέρος του οχήματος.