8/8/14

Έπιασαν για φοροδιαφθγή τον mr Cavo Paradiso



 

Ήταν ξημερώματα Παρασκευής όταν οι άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας που διοικεί ο Απόστολος Αλαμάνας  στο πλαίσιο εκτεταμένων ελέγχων κατά της φοροδιαφυγής πέρασαν την πόρτα ενός από τα ποιο γνωστά στέκια της Μυκόνου, του Cavo Paradiso.

Μετά από έλεγχο διαπίστωσαν ότι το νυχτερινό κέντρο δεν είχε εκδόσει 449 αποδείξεις η συνολική αξία των οποίων ανέρχεται στις 11.225 ευρώ. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο έλεγχος στις αποδείξεις αφορούσε το ίδιο βράδυ.




Κατόπιν τούτου συνελήφθη ο 50χρονος ιδιοκτήτης του Cavo Paradiso Νικόλαος Δακτυλίδης. Ο συλληφθείς, ο οποίος είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της Ανώνυμης Εταιρείας, στην οποία ανήκει το νυκτερινό κέντρο, κατηγορείται για παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.

Σαφάρι ελέγχων καθ’όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ, μεικτό κλιμάκιο των Τμημάτων «Φορολογικής Αστυνόμευσης» και «Κοινωνικής και Ασφαλιστικής Προστασίας», μετέβη στο νησί της Μυκόνου για τη διενέργεια ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και άλλες επιχειρήσεις, με στόχο την εφαρμογή της φορολογικής νομοθεσίας, καθώς και των διατάξεων για την ανασφάλιστη και αδήλωτη εργασία