22/1/15

Τι σκέφτηκε ο άνθρωπος!


Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις απατών που διεπράχθησαν στην πόλη του Βόλου κατά τον τελευταίο μήνα και συνελήφθη χθες (21-01-2015) το απόγευμα, από αστυνομικούς της συγκεκριμένης Υπηρεσίας ένας 35χρονος ημεδαπός, ως δράστης των αδικημάτων.
Ειδικότερα, ο 35χρονος με το πρόσχημα ότι χρειάζεται άμεσα χρήματα προκειμένου να πληρώσει κλειδαρά καθόσον είχε κλειδωθεί εκτός του οχήματός του, κατάφερε να αποσπάσει από επτά ιδιοκτήτες καταστημάτων (περιπτέρων, μίνι μάρκετ και πρακτορείων ΠΡΟΠΟ) το συνολικό χρηματικό ποσό των (2.530) ευρώ.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων, ο 35χρονος εντοπίστηκε χθες το απόγευμα από αστυνομικούς και συνελήφθη.
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των (355) ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.
Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για απάτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση με συνολική ποινή φυλάκισης (28) μηνών και (15) ημερών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.