23/3/15

Τσιγγάνοι μκε χασίς

Τα Ντοκουμέντα
Συνελήφθησαν, χθες (23-03-2015) το πρωί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, δύο (2) ημεδαποί ROMA , ηλικίας 29 και 26 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της κατοχής, μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης, από τους δυο κατηγορούμενους, σε διάφορους χρήστες στην περιοχή της Χαλκίδας, έναντι ανάλογων χρηματικών ποσών, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας εντοπίσθηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ακινητοποιήθηκαν.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, κατελήφθησαν να κατέχουν εντός του ανωτέρω οχήματος και κατασχέθηκε μια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (1.006) γραμμαρίων.
Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε επίσης το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.
Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.