24/3/15

Εδώ Βέροια

 Το χασίς
http://www.astynomia.gr/images/stories//2015/photos2015/24032015kentriki.JPG

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθεί μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, 61χρονος ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών και να εντοπιστεί μεγάλη ποσότητα κάνναβης.
Ειδικότερα, μετά από στοχευμένες έρευνες και αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε, εντοπίστηκε ο 61χρονος χθες το μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 συσκευασίες με ποσότητα κάνναβης 69 γραμμαρίων, 2 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών.
Σε έρευνα που ακολούθησε σε οικία του στην Θεσσαλονίκη, παρουσία Δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 14 συσκευασίες, με συνολική ποσότητα κάνναβης 1.695,2 γραμμαρίων,
  • 600 σπόροι κάνναβης,
  • 2 συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 0,3 γραμμάριων,
  • το χρηματικό ποσό των 2.450 ευρώ προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών και
  • 3 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.
Επιπλέον, σε αγροικία που χρησιμοποιούσε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλες 21 συσκευασίες με συνολική ποσότητα κάνναβης 6 κιλών και 190 γραμμαρίων, ενώ σε άλλο διαμέρισμα που χρησιμοποιούσε σε περιοχή της Χαλκιδικής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη 2 συσκευασίες κάνναβης βάρους 33 γραμμαρίων.
Ο συλληφθείς με την σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.