28/3/15

Τους ... έφαγαν το αλάτι

Εδώ τα φόρτωσαν


Εξιχνιάστηκε από τ o Αστυνομικό Τμήμα Παλαιοκαστριτών Κέρκυρας υπόθεση διάρρηξης σε οίκημα, όπου λειτουργεί μονάδα αφαλάτωσης της Δημόσιας Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Κέρκυρας, στην περιοχή του Αγ. Αθανασίου.
Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν στο πλαίσιο επιχείρησης του Αστυνομικού Τμήματος Παλαιοκαστριτών, όπου πραγματοποίησε και την προανάκριση της υπόθεσης, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, τρείς ημεδαποί ηλικίας 51, 29 και 21 ετών.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι τρείς ημεδαποί, ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες της διάρρηξης στο οίκημα της Δημόσιας Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Κέρκυρας, στην περιοχή του Αγ. Αθανασίου, το πρωί της Τετάρτης 25.03.2015, κατά την οποία είχαν αφαιρέσει μεταλλικά αντικείμενα, εξοπλισμό, καλώδια και άλλα αντικείμενα.
Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, σχηματίστηκε σε βάρος των τριών ημεδαπών δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες κλοπές και φθορές, ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται ένα ακόμα άτομο το οποίο αναζητείται.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης κατασχέθηκε ένα φορτηγό αυτοκίνητο με το οποίο διαπράχθηκε η διάρρηξη.