11/9/15

... Επιδημία

Κέρκυρα: 47 δενδρύλλια κάνναβης


Συνελήφθη, χθες (10.09.2015) το απόγευμα στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εσπερίων, ένας 47χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια φυτείας και κατοχή κατεργασμένης και ακατέργαστης κάνναβης.
Ο εντοπισμός και η σύλληψη του 47χρονου πραγματοποιήθηκαν κατά την εξέλιξη αιφνιδιαστικής αστυνομικής επιχείρησης χθες το απόγευμα, κατά την οποία διαπιστώθηκε η συστηματική καλλιέργεια δενδρυλλίων και κατοχή κάνναβης σε αποθήκη και σε προαύλιο χώρο της κατοικίας του .
Συνολικά εντοπίστηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν (47) δενδρύλλια ύψους από (0,10) έως (3,00) μέτρα περίπου καθώς και εξοπλισμός ποτίσματος.

Επίσης, στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους (124,8) γραμμαρίων, κατεργασμένη κάνναβη βάρους (3,6) γραμμαρίων καθώς και ένα κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια.
Ο 47χρονος με την κατηγορίες της καλλιέργειας δενδρυλλίων, της κατοχής κάνναβης και της παράνομης οπλοκατοχής που τον βαρύνουν στην δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας.