17/12/15

Έπιασαν συνεργό του Κόλα




Επικίνδυνος αλβανός κακοποιός συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης στη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στην Αγριά Βόλου.

Ήταν καταζητούμενος τα τελευταία δυόμισι χρόνια, για τη συμμετοχή του σε συμμορία που επιτέθηκε στις 22 Μαρτίου 2013 κατά της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Τρικάλων, με αποτέλεσμα να αποδράσουν δώδεκα αλβανοί κρατούμενοι για ληστείες και κλοπές και να τραυματιστούν σοβαρά δύο εξωτερικοί φρουροί.


Ο 34χρονος αναζητούνταν όλο αυτό το διάστημα και τον τελευταίο καιρό υπήρχαν πληροφορίες ότι βρίσκεται στην Αγριά. Μετά την έκδοση σχετικού εντάλματος, στήθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση και συνελήφθη σε παραλιακή καφετέρια στις 9 το βράδυ.

Οι αστυνομικοί προσήγαγαν άλλα δύο άτομα με τα οποία ο αλβανός κακοποιός κάθονταν στο ίδιο τραπέζι, ωστόσο αφέθηκαν αργότερα ελεύθερα.

Ο 34χρονος οδηγείται την Πέμπτη στην Εισαγγελία Τρικάλων. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση από κοινού κατά συρροή, άμεση συνέργεια σε στάση κρατουμένων από κοινού, διακεκριμένη παράνομη οπλοφορία κρατούμενων από κοινού, διακεκριμένη παράνομη οπλοφορία πολεμικού τυφεκίου και χειροβομβίδων από κοινού και οπλοχρησία κατά συρροή από κοινού.