1/9/16

Toυς πήγαινε λάου-λάου η 38χρονη

Αποτέλεσμα εικόνας για κοσμηματοπωλειο γυναικα

Εξιχνιάστηκαν  μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών, που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από το έτος 2012 έως και τον Αύγουστο του 2016, σε οικίες και σε κοσμηματοπωλείο, στην πόλη της Μυτιλήνης.
Για τις υποθέσεις αυτές, ταυτοποιήθηκε ως δράστης, 38χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, η 38χρονη επισκεπτόταν οικίες ατόμων, με τα οποία διατηρούσε φιλική σχέση, και αφαιρούσε, χωρίς να γίνει αντιληπτή, χρήματα και κοσμήματα. Επίσης όπως διακριβώθηκε, ενεργώντας με την ίδια μέθοδο, είχε αφαιρέσει σταδιακά, διάφορα χρυσαφικά, από κοσμηματοπωλείο γνώριμού της προσώπου.
Η συνολική αξία των κλοπιμαίων, εκτιμάται ότι υπερβαίνει τις 15.000 ευρώ, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε μέρος αυτών και κατασχέθηκε.
Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, ενώ διερευνάται η εμπλοκή της 38χρονης σε συναφείς πράξεις.