14/10/11

Οι ... αναζητήσεις έφεραν αποτελέσματα

Στην Νέα Ιωνία, από Αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, που διοικεί ο Μπάμπης Ντρίνιας, συνελήφθη 45χρονος έλληνας , διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν ανεκτέλεστα ένα (1) Ένταλμα Σύλληψης για τα αδικήματα της αρπαγής και της εκβίασης και δεκατέσσερις (14) ερήμην καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης 16 ετών και 4 μηνών καθώς και
χρηματική ποινή 18.600 ευρώ για τα αδικήματα της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών, κατοχής όπλων, κλοπής, απειλής, εξύβρισης και άλλα αδικήματα.
Επίσης στον Αυλώνα από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Ανατολικής Αττικής, συνελήφθη 61χρονος, κατηγορούμενος για απείθεια, διακεκριμένη φθορά και για έξι (6) καταδικαστικές αποφάσεις.
Ειδικότερα, ο συλληφθείς ενώ σταμάτησε σε σήμα των Αστυνομικών για να διενεργηθεί έρευνα στο όχημα το οποίο οδηγούσε, κατά την διάρκεια του ελέγχου έθεσε το όχημα σε κίνηση, ανέπτυξε ταχύτητα και στην προσπάθεια του να διαφύγει εμβόλισε υπηρεσιακό όχημα.
Ο ανωτέρω μετά από καταδίωξη συνελήφθη και από την έρευνα που διενεργήθηκε από το Α.Τ. Αυλώνας, προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούν έξι (6) καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης 10 έτη και 9 μήνες.
Στην Αθήνα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνελήφθη 21χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, διότι σε βάρος του είχε εκδοθεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης, από τις Ρουμανικές Αρχές, κατηγορούμενος για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής.