14/10/11

Υποσχέσεις για τα ... πέριξ της Ομόνοιας


Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, συναντήθηκε σήμερα  με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, στο Υπουργείο, όπου συζήτησαν για τη συνεργασία της αστυνομίας και του δήμου της Αθήνας, όσον αφορά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του κέντρου της πρωτεύουσας.
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη διαβεβαίωσε το Δήμαρχο Αθηναίων ότι η συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ. στη δημοτική αστυνομία που έχει την αρμοδιότητα για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου, θα συνεχιστεί και θα ενισχυθεί.
Όσον αφορά στην παρουσία των χρηστών ναρκωτικών σε ορισμένα σημεία της πόλης , ο Υπουργός κ. Παπουτσής εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το φαινόμενο θα αντιμετωπιστεί αμέσως με την υλοποίηση των εξαγγελιών του Υπουργού Υγείας για την αποκέντρωση των υπηρεσιών του ΟΚΑΝΑ στα δημόσια νοσοκομεία.
Τέλος, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφέρθηκε στις συστηματικές επιχειρήσεις της αστυνομίας που πραγματοποιούνται στο κέντρο της Αθήνας με σημαντικά αποτελέσματα μέχρι τώρα, προαναγγέλλοντας ότι οι επιχειρήσεις αυτές θα πολλαπλασιαστούν τις επόμενες εβδομάδες σε όλη την πρωτεύουσα και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.