14/10/11

Δικαιώθηκε ο ειδικός φρουρός


Σε αυτόν τον λογαριασμό είχαν αναρτηθεί φωτογραφίες που απεικόνιζαν αυτόν και την φίλη του – μετέπειτα σύζυγο του- να κάθονται μπροστά σε ένα τραπέζι που επάνω είχε χρήματα, όπλα και λευκή σκόνη που παρέπεμπε σε ναρκωτική ουσία.
Για 13 μήνες ο ειδικός φρουρός συντηρούσε την οικογένεια του, στην οποία προστέθηκε ένα ακόμη μέλος, η νεογέννητη κορούλα τους, με το 60% του μισθού του, καθώς αυτό προβλέπεται για όσους έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.
Πολλές φορές μάλιστα είχε διαμαρτυρηθεί, καθώς τα χρήματα δεν επαρκούσαν, ενώ την ίδια στιγμή δεν μπορούσε να ασκήσει άλλο επάγγελμα.
Θα πρέπει να αναφερθεί πως κατά τη διάρκεια που η υπηρεσία του διεξήγαγε έρευνες προκειμένου να καταλήξει στον αν είναι δικός του ο λογαριασμός, δύο πραγματογνώμονες είχαν ήδη αποφανθεί ότι η επίμαχη φωτογραφία είναι προϊόν μοντάζ.
Στις 21 Σεπτεμβρίου το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έκανε έρευνα σε σπίτι άνδρα, στο Μεγάλο Πεύκο, όπου βρήκε και κατέσχεσε σκληρούς δίσκους ηλεκτρονικών υπολογιστών. Ο ιδιοκτήτης τους, όπως αποδείχτηκε από την Δίωξη, είναι ο διαχειριστής του λογαριασμού που κράτησε τον ειδικό φρουρό για τόσους μήνες μακριά από την υπηρεσία του.
Πηγή: zougla.gr