21/1/12

Ο Αρχιφύλακας στο ... ΤΕΧΑΣ

Συνελήφθησαν  στην Κάτω Αχαΐα, έξι (6) ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 29, 45, 33, 25 και δύο άνδρες ηλικίας 24 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται, κατά περίσταση, για την παράνομη διεξαγωγή και συμμετοχή στο τυχερό παίγνιο ‘’ ΤΕΧΑΣ ΠΟΚΕΡ’’.
Η σύλληψη τους, έγινε ύστερα από επιχείρηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας με τη συμμέτοχη Αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων και στοχευόμενων αστυνομικών ελέγχων, που ενεργούνται, για την αντιμετώπιση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων στη Δυτική Ελλάδα.
Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, χθες (19.01.2012) το απόγευμα στη Κάτω Αχαΐα, σε καφετέρια του 29χρονου συλληφθέντα, εντοπίστηκαν σε διαμορφωμένο χώρο, στο πατάρι του καταστήματος, οι υπόλοιποι πέντε συλληφθέντες να συμμετέχουν ως παίκτες, στη διεξαγωγή του παράνομου τυχερού παιγνίου «ΤΕΧΑΣ ΠΟΚΕΡ» με χρηματικό στοίχημα.
Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 111 μάρκες και μία τράπουλα, ενώ στις σωματικές έρευνες που ακολούθησαν στους συμμετέχοντες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλα 1.456,9 ευρώ.
Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένας 45χρονος Αρχιφύλακας, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, ο οποίος με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.