1/1/13

Ο Γενικός μέσω ασυρμάτου ...



Ο Αττικάρχης κ. Δικόπουλος δείχνει σαν να ξεχωρίζει από μακριά και σαν να απορεί που ο κύριος Ανδρεουλάκος διαβάζει με δυσκολία του μήνυμά του. Μα ο κύριος Γενικός είναι 73 ετών. Πάλι καλά! 

 
Στο μήνυμα του ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης επεσήμανε τα ακόλουθα:
«Γυναίκες και άντρες της Ελληνικής Αστυνομίας, στην αποψινή μεγάλη γιορτινή βραδιά, όλες και όλοι σας, θα θέλατε και θα έπρεπε να είστε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, για να γιορτάσετε μαζί την Πρωτοχρονιά.
Όμως, το καθήκον του Έλληνα Αστυνομικού, είναι να στερείται αυτή την οικογενειακή ατμόσφαιρα και θαλπωρή, για να εξασφαλίσει στους συμπολίτες μας το πολύτιμο αίσθημα ασφάλειας, που τόσο πολύ το έχουν ανάγκη, σε μια πάρα πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνάει η Πατρίδα μας.
Το καθήκον αυτό, η Ελληνίδα και ο Έλληνας Αστυνομικός, το επιτελούν καθημερινά και όλες τις ώρες του 24ώρου, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, αυτοθυσίας και αυταπάρνησης, χωρίς να επηρεάζονται, από τις πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες, στις οποίες έχει περιέλθει και η Αστυνομική οικογένεια σήμερα, γεγονός που αναγνωρίζεται με ευγνωμοσύνη από την Πολιτεία και την κοινωνία μας.

Τις δύσκολες αυτές οικονομικές σας συνθήκες, τις συμμεριζόμεθα και τις κατανοούμε απόλυτα, και θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες για τη βελτίωση τους, ευθύς ως η οικονομία της χώρας το επιτρέψει και, αν καταστεί δυνατό, ακόμα γρηγορότερα.
Σας ευχαριστούμε και σας συγχαίρουμε, για τη συνεχή και ανιδιοτελή κοινωνική σας προσφορά, για την οποία εσείς και οι οικογένειες σας θα πρέπει να είστε υπερήφανοι.
Είμαστε βέβαιοι ότι η Αστυνομική οικογένεια, όπως πάντοτε άλλωστε, θα συνεχίσει, μέσα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της, να συμβάλει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει η Πατρίδα μας, ώστε να επιτευχθεί ένα υψηλό αίσθημα ασφάλειας και αισιοδοξίας, που αποτελεί βασική προϋπόθεση, για την οικονομική ανάπτυξη και την ευημερία της κοινωνίας μας.
Εκ μέρους του Υπουργού μας κ. Νικολάου Δένδια και εμού, θέλω να εκφράσω σε σας και τις οικογένειες σας τις πιο θερμές ευχές μας για ένα δημιουργικό και ελπιδοφόρο καινούργιο χρόνο με υγεία και ευτυχία. Χρόνια πολλά, καλή χρονιά σε εσάς και τις οικογένειές σας».