9/8/13

Έπεσαν σε Γούβα

http://www.astynomia.gr/images/stories//2013/photos13/08082013_ionia_nhsia.jpg
 
Εντοπίστηκαν το τελευταίο διήμερο σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις στα Γουβιά, στην Δασιά και στην πόλη της Κέρκυρας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, πέντε αλλοδαποί υπήκοοι Σενεγάλης, Νιγηρίας και Μαυριτανίας ηλικίας από 26 έως 50 ετών, για κατοχή και πώληση προϊόντων παρεμπορίου.
Οι παραπάνω αλλοδαποί, εντοπίστηκαν στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ελέγχων των υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας για την καταπολέμηση του παραεμπορίου, και στην κατοχή τους βρέθηκαν από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τους εντόπισαν περισσότερα από 700 προϊόντα παραεμπορίου (ρολόγια, γυαλιά ηλίου, τσάντες, πορτοφόλια).
Επιπλέον, σήμερα (08.08.2013) το πρωί προσήχθησαν και έξι υπήκοοι Ρουμανίας (πέντε άνδρες και μία γυναίκα) για επαιτεία, στο ιστορικό κέντρο της πόλης της Κέρκυρας.
Οι πέντε αλλοδαποί με τις πλημμεληματικού χαρακτήρα δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απάτης, πλαστογραφίας, αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, πνευματικής ιδιοκτησίας καθώς και για παραβάσεις του τελωνειακού κώδικα, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.