14/6/14

Και οι "76" ήταν υπέροχοι

Ορκωμοσία
 

 
 
 
Τελετή ορκωμοσία νέων Υπαστυνόμων Β’, αποφοίτων των Τμημάτων Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων (Τ.Ε.Μ.Α.), πραγματοποιήθηκε, χθες το πρωί, στις Σχολές Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, σε Αθήνα και Βέροια.
Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλης Κικίλιας, μαζί με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, κ. Νότη Μυταράκη, τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, κ. Αθανάσιο Ανδρεουλάκο και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Δημήτριο Τσακνάκη, επέδωσαν τα ξίφη σε εβδομήντα έξι (76) νέους Υπαστυνόμους Β’, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής, στην Αμυγδαλέζα Αττικής.
Στην δοξολογία χοροστάτησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης - Υποστράτηγος ε.α. Νεκτάριος Κιούλος.
Τη τελετή τίμησαν με τη παρουσία τους, οι Βουλευτές Νομού Αττικής κ.κ. Γεωργία Μαρτίνου και Βασίλειος Οικονόμου, ο Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Αθανάσιος Ακριτίδης, ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γεώργιος Φούντας και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αχαρνών κ. Ιωάννης Κασσαβός.
Παρέστησαν επίσης, ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Σπυρίδων Παπασπύρου, ο Προϊστάμενος Επιτελείου Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο Γενικός Επιθεωρητής Κλάδου Τάξης, Υποστράτηγος Δημήτριος Σοφιός, ο Γενικός Επιθεωρητής Κλάδου Ασφαλείας, Αντιστράτηγος Ηλίας Γεωργόπουλος, ο Γενικός Επιθεωρητής Κλάδου Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, Αντιστράτηγος Εμμανουήλ Κατριαδάκης, o Διευθυντής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Βασίλειος Κοντογιάννης, η Διοικητής της Σχολής, Ταξίαρχος Σταματίνα Μίζη, καθηγητές της Σχολής, άλλοι Αξιωματικοί του Σώματος και αστυνομικό προσωπικό καθώς και συγγενείς των αποφοιτησάντων Αξιωματικών.