16/9/16

Φλωρινιώτικο ...

Ιδού ...

Χθες (15-09-2016) τις βραδινές ώρες στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής συνέλαβαν 29χρονο υπήκοο Αλβανίας, για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, αστυνομικοί εντόπισαν πλησίον του Τελωνείου Κρυσταλλοπηγής και επιχείρησαν να σταθμεύσουν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 29χρονο, ο οποίος αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο έλεγχο ανέπτυξε ταχύτητα, απορρίπτοντας από το παράθυρο του συνοδηγού τέσσερις (4) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη.

Άμεσα καταδιώχθηκε από τους αστυνομικούς και ακινητοποιήθηκε σε κοντινή απόσταση, όπου και συνελήφθη.
Συνολικά κατασχέθηκαν :
  • τρία -3- κιλά και οκτακόσια ογδόντα τεσσάρα -884- γραμμάρια (3.884 γρ.) ακατέργαστη κάνναβη, τα οποία βρίσκονταν εντός τεσσάρων (4) νάιλον συσκευασιών,
  • το προαναφερόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και
  • χρηματικό ποσό των πενήντα ευρώ (50,00€)
Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, ενώ ο συλληφθείς με την κακουργηματική σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.