14/5/11

Μασάζ σε λουόμενους


Όπως αναφέρει το flashnews.gr οι δύο "μασέρ" από την Κίνα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Α.Τ. Νέας Κυδωνίας και άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Πλατανιά, διότι δεν είχαν τα απαιτούμενα έγγραφα καθώς και την απαραίτητη άδεια άσκησης επαγγέλματος.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο, ενώ στη συνέχεια εφαρμόστηκε το διοικητικό μέτρο της απέλασης καθώς παρέμεναν παράνομα στην χώρα μας.

Επιχείρησε να αυτοκτονήσει μέσα στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων

Επιχείρησε να αυτοκτονήσει μέσα στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων Στο νοσοκομείο Τρικάλων, νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους και φρουρούμενος από Αστυνομικούς,

Ζητά κορίτσια για ταινία πορνό με αγγελία στις εφημερίδες

Ζητά κορίτσια για ταινία πορνό με αγγελία στις εφημερίδεςΈβαλε αγγελία σε εφημερίδα και ζητούσε κοπέλες που θα πρωταγωνιστούσαν σε ταινίες πορνό στο εξωτερικό.

Ούτε κουνούπι στην Ομόνοια!

Η βία φέρνει βία

55χρονος στη ΜΕΘ από την επίθεση

Από την επίθεση που έγινε σήμερα  το μεσημέρι στο Α.Τ Εξαρχείων όπως ανακοίνωσε η αστυνομία τραυματίστηκε σοβαρά 55χρονος ιδιώτης και νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Τους έκλεβε τα ... φώτα

Ο Τσιγγάνος και τα τελευταία καλώδια που έκλεψε
Από Αστυνομικούς της Υποδ/νσης Ασφαλείας Ρόδου συνελήφθη 36χρονος ημεδαπός κάτοικος Ρόδου (περιοχή Καρακόνερο, καταυλισμό ΡΟΜΑ), ...

... Καριερίστας ο 20χρονος


Συνελήφθησαν  στη Λαμία, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, τρεις έλληνες ηλικίας 22, 20 και 17 ετών, οι οποίοι είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα και διέπρατταν κλοπές 

Όπλα και ηρωίνη

Ξεχωρίζουν τα τρια πιστόλια Τοκάρεφ του Αλβανού

Ένοπλος και ο Έλληνας με την ηρωίνη
Στο Ίλιον Αττικής, Από Αστυνομικούς της Υποδ-νσης Δίωξης Ναρκωτικών του Γιώργου Καστάνη, συνελήφθη 47χρονος, για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης.

Η δήλωση που άναψε φωτιές



Αυτή είναι η επίμαχη δήλωση  του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, που έκανε στις ηγεσίες και τους επιτελείς των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και της ΕΥΠ, χθες στη Γ.Α.Δ.Α., μιλώντας σε εκδήλωση για την εγγύηση της ασφάλειας των πολιτών με σεβασμό στο Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους δικαίου.

Οργή Παπουτσή



Τα πήρε στο κρανίο ο Παπουτσής για την συμπαθή συνάδελφο Κατερίνα Ακριβοπούλου που από την τηλεόραση του SKY χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων τον κάλεσε να  παραιτηθεί, επειδή κατά την δημοσιογράφο ζήτησε εμμέσως πλην σαφώς, την διάλυση και ανασυγκρότηση των ΜΑΤ παραδεχόμενος έτσι τις ολέθριες συμπεριφορές αστυνομικών των οποίων είναι πολιτικός προϊστάμενος.

... Στραγάλια η φυλακή

                         Eπιστολή Κρατουμένων

Εμείς, κρατούμενοι της Α' πτέρυγας φυλακών Κορυδαλλού στασιάζουμε σήμερα Σάββατο 14/05/11 και αρνούμαστε τον μεσημεριανό έλεγχο και το κλείδωμα των κελιών.

Τραυματίστηκε γυναίκα [βίντεο]

Μια γυναίκα τραυματίστηκε κατά λάθος από την επίθεση των αναρχικών στο Α.Τ Εξαρχείων. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δούλευε σε πάγκο της λαΐκής, αφού από τα ξημερώματα η οδός Καλλιδρομίου ήταν κλειστή και ο κόσμος βγήκε να ψωνίσει από τους παραγωγούς που είχαν στήσει τα προϊόντα τους στον δρόμο, όπως εξέλλου κάνουν κάθε Σάββατο δεκαετίες τώρα.

Είχε λαΐκη στα Εξάρχεια


H Sirina της Κυριακής

Χτύπησαν το Α.Τ Εξαρχείων

Οι καταθέσεις και τα όπλα των δολοφόνων

Ο δολοφόνος με την πορτοκαλί μπλούζα στον ανακριτή
Μ' αυτό το  Καλάσνικοφ δολοφονήθηκαν οι άνδρες της ΔΙΑΣ
Το πιστόλι "Βάλτερ" και δίπλα οι σφαίρες απο το Καλάσνικοφ

Ασήμωσαν με χειροπέδες τον αγιογράφο


Η νύφη έμεινε μόνη της στο κρεβάτι
Η νύφη δεν καταλάβενε ούτε  τον παπά, παρά τα τηλέφωνα που τις έκανε
Ο κ. Σφακιανάκης Διοικητής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος


 Γράφει ο βασίλης χήτος


Ο αγιογράφος -όπως αποκαλύπτει το Crimes on air- ήταν παιδόφιλος. Η νύφη το πήρε χαμπάρι με τη σύλληψή του και τον έστειλε στον … αγύριστο λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την στέψη. Στην Ιστιαία της Εύβοιας έχει βουίξει ο τόπος, αφού ο γαμπρός συνελήφθη την στιγμή που γινόταν το έθιμο με το «κρεβάτι της νύφης».

Έκαναν ρεκόρ στις κλοπές

Ολα τα πρωτοσέλιδα , Πολιτικών , Οικονομικών εφημερίδων


14-5-2011

Κάντε κλικ στις εφημερίδες
ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ

....


































ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ




























Βγήκαν τα όπλα


Πολλά ακούγονται στην πιάτσα για τις σχέσεις Γιάννη Σήφη Βαρδινογιάννη και του Βίκτωρα Ρέστη, τώρα που βγήκαν τα όπλα κατά του πρώτου και του πυροβόλησαν την οικία του το βράδυ της Πέμπτης.

Του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι


Σε πολύ λίγο μόνο στο Crimes on air
 
Γιατί η  νύφη άφησε σύξυλο τον γαμπρό πριν το γάμο?

Τι την εξαγρίωσε από τη σύλληψή του πριν το στεφάνωμα?

Πως μπόρεσες!

Τι έχει το κορίτσι μας η Κατερίνα Ακριβοπούλου και ζητά από τον SKY TV  την παραίτηση Παπουτσή?

Πυρά από μελάνι!

Δεν συμμεριζόμαστε αυτά περί Κατέλη ούτε φυσικά τον τίτλο "Έναν φραπέ για τον Όθωνα ..." αλλά ο Αρτινός Βασίλης Μπόνιος στο kourdisto portocali αν μη τι άλλο έχει το μοναδικό  δεικτικό  χιούμορ σ' ολόκληρη Ελληνική μπλογκόσφαιρα. Διαβάστε τι γράφει μεταξύ άλλων για τον υφυπουργό κ. Όθωνα, με αφορμή το δολοφονικό χτύπημα των ΜΑΤ  σε διαδηλωτή.

Σε καταστολή ο βαριά τραυματισμένος

  Σταθερή και ελεγχόμενη παραμένει η κατάσταση της υγείας του Γιάννη Καυκά [φωτο] 31 χρόνων, που χτυπήθηκε βάναυσα από τα ΜΑΤ στο κεφάλι, κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας, ...