31/3/12

Ο Σ. Χίος πάει EXTRA?

Είναι το πιο πιθανό! Όχι όμως Σάββατο, αλλά κάθε Παρασκευή και Κυριακή βράδυ. Μα φυσικά απ' αυτήν την Παρασκευή, παραμονή από το Σάββατο του Λαζάρου.

Έρχεται το διαδικτυακό "Μακελειό"

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα
makelio
Από: makeleio.gr

Όλο το επιτελείο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ2 μπροστά και πίσω απο τις κάμερες σε μια εκπομπή αφιερωμένη στα πολιτικά καθάρματα... Οι εστεμμένοι, οι πρίγκιπες και οι κολαούζοι της κυβέρνησης, οι "κουκούλες" και τα φτυάρια στς βρώμικες υποθέσεις που κουκουλώθηκαν και δεν βρέθηκε καμία πολιτική ευθύνη... Και μην ξεχνάτε απο την ερχόμενη Παρασκευή λίγο πριν τα μεσάνυχτα- σαν τους βρυκόλακες για να τους πιούμε το αίμα-  το ΜΑΚΕΛΕΙΟ2 και στην τηλεόραση...

Αστυνομικοί "αγόρασαν" κάνναβη

Το χασίς

Συνελήφθησαν χθες  το βράδυ, στην Ροδιά Αχαΐας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, δύο έλληνες, ηλικίας 47 και 38 ετών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για εμπορία και κατοχή ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη).
Ειδικότερα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες οι δύο  κατείχαν και πουλούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών στις περιοχές Κορινθίας και Αχαΐας, με μεθοδικότητα ήρθαν σε επικοινωνία μαζί τους όπου συμφωνήθηκε η αγορά ενός κιλού κάνναβης, έναντι του χρηματικού ποσού των 2.500 ευρώ.
Για τη σύλληψη των δραστών οργανώθηκε χθες (30-3-2012) συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, κατά την οποία συνελήφθησαν οι δύο ημεδαποί, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτακόσια εξήντα (760) γραμμάρια κάνναβης.

Απέδρασε από την τουαλέτα της Ευελπίδων

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα Αστυφύλακας, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αττικής, για ελευθέρωση κρατουμένου από αμέλεια.
Συγκεκριμένα, χθες (30-03-2012) το απόγευμα, ένας από τους κρατουμένους που είχαν μεταχθεί από δύο αστυνομικούς στα Δικαστήρια της πρώην Ευελπίδων, κατάφερε να αποδράσει από τον χώρο της τουαλέτας, όπου τον είχε συνοδέψει ο συγκεκριμένος αστυνομικός.

Έρχεται το ... Μακελειό

makeleio2-2

Από Makeleio.gr

Έχουμε πει ότι κάθε Σαββατοκύριακο θα έχει τηλεοπτικό ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

Έτσι και αύριο, εαν όλα βέβαια πάνε καλά.

Οι δυσκολίες είναι τεράστιες, αλλόκοτες αλλά όχι ανυπέρβλητες. Είμαστε μόνοι μας και παίζουμε απέναντι στο σύστημα που δεν γουστάρει αλήθειες. Ήδη(όπως θα παρατηρήσατε την προηγούμενη εβδομάδα), φάγαμε πολλές τριπλοκλωτσιές, όπως λέγαμε και στο ποδόσφαιρο που παίζαμε στις αλάνες της επαρχίας. Σαμποτάζ, "φίλοι" που υποσχέθηκαν και μας πούλησαν την τελευταία ώρα όταν αντιλήφθηκαν τον ντόρο που κάναμε και την θεματολογία εναντίον συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων και άλλα πολλά. Δεν μασήσαμε και κάναμε(όπως σχολίασαν αυστηροί παρατηρητές του διαδικτύου)μια σημαντική καινοτομία. Προβάλλαμε με υψηλά και σύγχρονα τηλεοπτικά στάνταρντ , την πρώτη οργανωμένη τηλεοπτική εκπομπή στο διαδίκτυο. Αψογη και με εξαιρετική ευκρίνεια. Αποκαλυπτική και ξεκάθαρη. Όπως μιλάμε πάντα. Και όπως θα συνεχίσουμε να μιλάμε μέχρι το τέλος. Στο youtube, ήδη η θέαση του διαδικτυακού ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2 έχει προσεγγίσει τις 70.000 αναγνώσεις.

Άλλα έλεγε ο Μισέλ για τα στρατόπεδα

Για την Ελλάδα ρε γαμώτο ...


Γράφει ο Παύλος Σαράκης
υπ. Βουλευτής Β' Αθηνών
"Ανεξάρτητοι Έλληνες"
Στην Ελλάδα του 2012, τα παραδοσιακά κομματικά δόγματα έχουν ολοκληρώσει τον ιστορικό τους κύκλο και αδυνατούν να δώσουν λύσεις στα προβλήματα της σύγχρονης Ελληνικής Κοινωνίας, αφού δεν μπορούν πλέον να υπηρετήσουν το Εθνικό Συμφέρον της Πατρίδας και των Ελλήνων Πολιτών.
Το πρώτο ζητούμενο σήμερα είναι η Επιστροφή της Ελλάδας στους Έλληνες.

Με την ανάδειξη της Νέας Μεταπολίτευσης, μέσα από μια ευρύτερη, ανεξάρτητη και αδέσμευτη  Πατριωτική και Κοινωνική Συμμαχία, που θα χαράξει βαθειά στην Ψυχή των Ελλήνων το πρώτο Κοινωνικό Συμβόλαιο Ελληνικής έμπνευσης, γραφής και συμφερόντων.


5 μαθητές με κάνναβη στη Μυτιλήνη


Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και συστηματική έρευνα, συνελήφθησαν χθες το πρωί στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης, σε συνεργασία με άνδρες του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, πέντε  μαθητές λυκείου, ηλικίας 17 έως 18 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών καθώς και δύο αγόρια, ηλικίας 19 και 27 ετών, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Επίσης, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο  γυναικών, ηλικίας 19 και 25 ετών, για προμήθεια ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι πέντε μαθητές, σε ημερήσια μαθητική εκδρομή Ενιαίου Λυκείου της πόλης της Μυτιλήνης, κατείχαν από κοινού δύο (2) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (8,6) γραμμαρίων καθώς και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης.

Έκαναν το ... κορόιδο στις πολεοδομίες

Ολοκληρώθηκε από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με το Σώμα Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης και υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών η δικογραφία Προκαταρκτικής Εξέτασης, σχετικά με τη διερεύνηση ποινικών ευθυνών υπαλλήλων της Πολεοδομίας.
Η Προκαταρκτική αφορούσε υπαλλήλους της Διεύθυνσης Πολεοδομίας Ανατολικού Τομέα, πρώην Νομαρχίας Αθηνών, της Πολεοδομίας του Δήμου Αθηνών, και των Πολεοδομιών Βορείου και Νοτίου Τομέα Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ανατολικής Αττικής, καθώς και τον προσδιορισμό του ύψους της ζημιάς που υπέστη το Δημόσιο από την αδικαιολόγητη μη σύνταξη Εκθέσεων Αυτοψίας και Χρηματικών Καταλόγων και τη μη επαναβεβαίωση προστίμων αυθαιρέτων, από τις Υπηρεσίες αυτές, κατά το χρονικό διάστημα

30/3/12

ΟΑΚΑ: Νέες φωτο



Το υλικό αυτό δίνεται στη δημοσιότητα στο πλαίσιο της προστασίας του κοινωνικού συνόλου, αλλά και της ευχερέστερης πραγμάτωσης της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αδικημάτων που διέπραξαν οι άγνωστοι δράστες,

Συνέχεια από τα αίσχη

Σε συνέχεια προηγούμενων Ανακοινώσεων δίνονται στη δημοσιότητα, ύστερα από σχετική εισαγγελική διάταξη, ακόμη επτά (7) φωτογραφίες, οι οποίες απεικονίζουν τις επιθέσεις των οργανωμένων ομάδων οπαδών κατά των αστυνομικών δυνάμεων, καθώς και κατά των εγκαταστάσεων της αθλητικής εγκατάστασης του Ο.Α.Κ.Α. στα επεισόδια της 18-03-2012, κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού.
Οι επτά (7) φωτογραφίες είναι οι εξής:


Τους έριξε με το δίκανο

Το κατασχεμένο όπλο

Συνελήφθη, χθες  το βράδυ στην Βάρδα, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας, ένας ημεδαπός, άνδρας, ηλικίας 30 ετών, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σε βάρος τριών αλλοδαπών υπηκόων Μπανγκλαντές ηλικίας 44,44 και 27 ετών.
Ειδικότερα, χθες (29-3-2012), ο 30χρονος αφού διαπληκτίστηκε για ασήμαντη αφορμή με τους τρείς αλλοδαπούς, μετέβη στο σπίτι του, όπου πήρε ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε νόμιμα, και επέστρεψε στο σημείο του διαπληκτισμού, πυροβολώντας δυο φορές με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 44χρονου στο δεξί πόδι και του 27χρονου στο αριστερό χέρι.

Παιδόφιλος 49 ετών

Συνελήφθη  στη Ν. Φιλαδέλφεια Αττικής, από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ένας 49χρονος , σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο των στοχευμένων διαδικτυακών αστυνομικών ερευνών, που διενεργεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την πάταξη του φαινομένου της παιδικής πορνογραφίας, εντοπίσθηκαν ηλεκτρονικά ίχνη, από τα οποία προέκυπτε η διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας, από διάφορους χρήστες του διαδικτύου και μάλιστα σε διεθνές επίπεδο.
Από την ψηφιακή ανάλυση των στοιχείων ταυτοποιήθηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του 49χρονου, μέσω των οποίων διαπιστώθηκε η διακίνηση του υλικού της παιδικής πορνογραφίας.

Μπράβο η Ομόνοια!

Τα φωτογραφικά ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ



 Πιάστηκε στη Μεταμόρφωση, από αστυνομικούς του Τ.Α. Ομόνοιας, έλληνας ηλικίας 32 ετών, για κατοχή και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων κάνναβης.
Ειδικότερα αστυνομικοί του Τ.Α. Ομόνοιας, μετά από πληροφορία για σπείρα ημεδαπών που διακινεί σημαντικές ποσότητες κάνναβης στο κέντρο της Αθήνας, εντόπισε μονοκατοικία στη περιοχή της Μεταμόρφωσης που χρησιμοποιούσε ο ανωτέρω δράστης, σαν χώρο απόκρυψης των ναρκωτικών ουσιών και μετά από επιχείρηση τον συνέλαβαν.
Στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ο αστυνομικός φώναζε "βοήθεια"

Και οι "μπράβοι" τον έδερναν στα δικαστήρια
Ο κ. Παπαδημητρίου από τη σύλληψή του με την δικογραφία των 44 "Νονών" της Δυτικής Αττικής, το καλοκαίρι που [συμπτωματικά] εξαρθρώθηκε η "17 Νοέμβρη"

Το ξύλο της αρκούδας έφαγε χθες μέσα στα δικαστήρια της Ευελπίδων, ο Σταύρος Παπαδημητρίου άλλοτε σεσημασμένος για "προστασία" στην περιοχή της Ελευσίνας.
Κουμπάρος και αντίδικός του, έφερε "μπράβους" μέσα στο κτήριο 7 και τον έκαναν "τόπι" στο ξύλο, λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη τους. Η μανία των "φουσκωτών" ήταν τέτοια που ο ανήμπορος αστυνομικός φρουρός των δικαστηρίων φώναζε "βοήθεια" και φυσικά οι δράστες απομακρύνθηκαν

Έπιασαν σωματέμπορους

Εξαρθρώθηκε  στην Αθήνα, από το Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής , εγκληματική οργάνωση σωματεμπορίας και μαστροπείας αλλοδαπών γυναικών.
Ειδικότερα μετά από καταγγελία αλλοδαπής Ρουμανικής καταγωγής και διερεύνηση της υπόθεσης από το Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων εξακριβώθηκε ότι τα μέλη της οργάνωσης εντόπιζαν στις χώρες προέλευσης τους, αλλοδαπές γυναίκες και εκμεταλλευόμενοι την δεινή τους οικονομική κατάσταση με την υπόσχεση ότι θα τις φέρουν στη χώρα μας για να εργασθούν σαν καμαριέρες, αποσπούσαν την συναίνεση τους και τις μετέφεραν στην Ελλάδα. Στη συνέχεια με ψυχολογική βία και απειλές τις εξανάγκαζαν να εκδίδονται σε οίκους ανοχής, παρακρατώντας σε πολλές περιπτώσεις το σύνολο των εισπράξεών τους.

Ο Μπάμπης γλύτωσε από τα πισώπλατα χτυπήματα

'
Τον Μισέλ ξεπροβόδισε από τον 14ο όροφο της ΓΑΔΑ ο Αναπληρωτής Διοικητής της Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρ. Εγκλήματος Μπάμπης Τάτσης, που κάποιοι καλοθελητές επί Παπουτσή, πήγαν πίσω από την πλάτη του,  να του σκάψουν  το "λάκκο" αλλά ευτυχώς

Ένας αλλά Μάνος



Οι αγάπες δεν κρύβονται, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανταποκρίθηκε αμέσως στο κάλεσμα τοτυ Μάνου Σφακιανάκη και βρέθηκε στη Λ. Αλεξάνδρας, για την ημερίδα που διοργάνωσε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
 Στη φωτογραφία διακρίνεται ο υπουργός έχοντας δίπλα του τον Μπάμπη Τάτση Αναπληρωτή Διοικητή της Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και φυσικά ο Μάνος Σφακιανάκης
Τον Μισέλ στην είσοδο της ΓΑΔΑ υποδέχτηκε ως τζέντλεμαν ο κ. Σφακιανάκης και κάποιοι κόντευαν να σκάσουν από τη ζήλεια τους, γιατί ο υπουργός δεν γυρίζει ούτε καν

Αλλοδαπός δάγκωσε αστυνομικό στα Καμίνια

Αστυφύλακας του Αλλοδαπών χθές βράδυ έχασε από δαγκωματιά αλλοδαπού το μικρό δάκτυλο του χεριού του στα Καμίνια. Ο αστυνομικός σε σωματικό έλεγχο προσπάθησε να βγάλει από το στόμα τα ναρκωτικά που πήγε να καταπιεί ο αλλοδαπός. Εκείνος όμως τον δάγκωσε μανιασμένα και του έκοψε το μικρό του δάκτυλο. Ο αστυφύλακας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΚΑΤ αλλά παρά τις προσπάθειες οι γιατροί δεν κατάφεραν να

Βγήκαν και άλλες ληστείες

Εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες και μία υπόθεση κλοπής, σε οικίες, στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας, ύστερα από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατρών.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που διεξάγεται, για εγκληματική ομάδα η οποία εξαρθρώθηκε και ενέχεται σε πλήθος ληστειών στην περιοχή  όπως προέκυψε  άλλα δύο μέλη της ίδιας ομάδας, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 35 και 39 ετών, τα οποία αναζητούνται, διέπραξαν επιπλέον και τις παρακάτω δύο (2) ληστείες και μία (1) κλοπή:

Και οι Ρουμάνοι στο χαλκό

Συνελήφθη στην Πάτρα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας αλλοδαπός υπήκοος Ρουμανίας, ηλικίας 26 ετών σε βάρος του οποίου και δυο συνεργών του, οι οποίοι αναζητούνται, σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατ΄ εξακολούθηση
Ειδικότερα, οι δράστες ενεργώντας από κοινού αφαίρεσαν από σταθμό του ΟΣΕ στη Πάτρα, καλώδια χαλκού χρηματικής αξίας 100 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.
Για την ανεύρεση των δραστών, ενεργηθήκαν άμεσες αναζητήσεις από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 26χρονου.
Στη κατοχή του συλληφθέντα οι Αστυνομικοί βρήκαν τα καλώδια χαλκού που μόλις είχε αφαιρέσει, ένα μαχαίρι με μήκος λάμας 7,5 εκατοστών και ένα κλειδί αυτοκινήτου.

Πουλούσαν οικόπεδα-φούμαρα στην Κηφισιά

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος πέντε (5) ημεδαπών για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, απάτη και πλαστογραφία. Από τους ανωτέρω συνελήφθη ένας 65χρονος ημεδαπός.
Μετά από μηνύσεις που υπέβαλαν πολίτες σε βάρος των ανωτέρω δραστών, οι οποίοι τους εξαπάτησαν πουλώντας τους οικόπεδα, έναντι του συνολικού ποσού των 540.000 ευρώ, το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων διερεύνησε την υπόθεση και διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω κατηγορούμενοι είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση, που δρούσε από το καλοκαίρι του 2009 στην περιοχή της Κηφισιάς, προβαίνοντας σε παράνομες πωλήσεις ακινήτων εξαπατώντας ανυποψίαστους πολίτες.

29/3/12

Ο Τόμσεν γιουχαρίστηκε από Έλληνες φοιτητές

Έπιασαν δάσκαλο "ματάκια" και παιδόφιλο

Συνελήφθη  στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, 45χρονος , εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, για παραβάσεις περί προσωπικών δεδομένων, πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις και πορνογραφία ανηλίκων.
Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία δύο 21χρονων, ο 45χρονος, ο οποίος διέμενε προσωρινά σε ξενοδοχείο του Ρεθύμνου, απέναντι από το σπίτι τους, προέβαινε σε ακόλαστες πράξεις και βιντεοσκοπούσε εσωτερικούς χώρους της οικίας τους, παραβιάζοντας με αυτόν τον τρόπο τα προσωπικά δεδομένα τους.

Ηλεκτρονική θωράκιση

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Μάνου Σφακιανάκη, σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, διοργάνωσε σήμερα  εκδήλωση, σχετικά με την ανάγκη θωράκισης απέναντι στις διαδικτυακές επιθέσεις και την προστασία της πληροφοριακής υποδομής κρίσιμων δομών και εταιρειών.
Στη συνάντηση παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Επίσης παρέστησαν εκπρόσωποι κρίσιμων εθνικών υποδομών και εταιρειών της χώρας, από ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, Υπουργείο Υγείας, Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων - Υπουργείο Οικονομικών, Διεύθυνση Πληροφορικής της Ελληνικής Αστυνομίας, Διεύθυνση Πληροφορικής του Πυροσβεστικού Σώματος, Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, COSMOTE, CYTA, FORTHNETGROUP, HOL, VODAFONE, WIND, ΑΛΦΑ Τράπεζα, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδος, Τράπεζα E.F.G. EUROBANK, Τράπεζα Πειραιώς, Τράπεζα της Ελλάδος, ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, ΣΤΑΣΥ Α.Ε., ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ.

Άρχισαν τα βαρελότα

Οι 10.062 κροτίδες

Συνελήφθη  σε χωριό της Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Καβάλας, 33χρονος ημεδαπός, για παράβαση του νόμου περι βεγγαλικών και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 26χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Βουλγαρίας για το ίδιο αδίκημα.
Αναλυτικότερα, στην παραπάνω υπηρεσία και στο Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης Καβάλας, περιήλθαν πληροφορίες ότι ο 33χρονος, στο κατάστημα όπου εργάζεται ως υπεύθυνος, διαθέτει προς πώληση κροτίδες. Ακολούθως, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος, πραγματοποίησαν έρευνα στο παραπάνω κατάστημα, όπου εντόπισαν 157 κροτίδες διαφόρων διαστάσεων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.
Στη συνέχεια, σε δεύτερη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 197 κουτιά, τα οποία περιείχαν συνολικά 10.062 κροτίδες διαφόρων διαστάσεων.

Ξεξίνησε η "σκούπα"

"Η προσπάθεια που γίνεται -δήλωσε πριν από λίγο από τη ΓΑΔΑ  ο Μ. Χρυσοχοΐδης- για την ελάφρυνση του κέντρου της Αθήνας, για την αποκατάσταση της τάξης, για την προστασία της κοινωνικής ειρήνης στις γειτονιές του κέντρου της Αθήνας, είναι μία ολοκληρωμένη επιχείρηση.
Το πρώτο βήμα έχει ξεκινήσει ήδη, και περιλαμβάνει δύο δράσεις.
Η πρώτη δράση στοχεύει στο παρεμπόριο. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι πλέον η υπόθεση που έχει σχέση με το παρεμπόριο στο χώρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου και της Νομικής Σχολής, δεν θα εμφανιστεί ξανά. Πρέπει να προστατεύσουμε και τους καταστηματάρχες οι οποίοι δοκιμάζονται από την κρίση. Πρέπει να διαφυλάξουμε τα δημόσια έσοδα, τους φόρους που καταβάλλουν οι επίσημοι και νόμιμοι έμποροι, για να μην κόβουμε περαιτέρω συντάξεις, μισθούς και εισοδήματα, και από την άλλη πλευρά, οι άνθρωποι αυτοί οι οποίοι είναι όργανα κάποιων δικτύων εγκληματικών, να γυρίσουν στις πατρίδες τους.

Απ' τις κλούβες στα υπόγεια της Ομόνοιας

Στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του φαινομένου της παράνομης μετανάστευσης, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής σε συνεργασία με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών,  πραγματοποίησαν ελέγχους σε κτίρια στο κέντρο της Αθήνας.
Συνελήφθη ένας (1) αλλοδαπός υπήκοος Μπαγκλαντές και υποβλήθηκαν μηνυτήριες αναφορές σε βάρος δύο (2) ημεδαπών και δύο (2) αλλοδαπών γιατί παρείχαν κατάλυμα έναντι χρηματικού ποσού, σε διαμερίσματα δύο (2) πολυκατοικιών, στις οδούς Μάρνη και Σηλυβρίας, σε είκοσι οκτώ (28) αλλοδαπούς ( -11- υπήκοοι Σομαλίας, – 3- Αφγανιστάν, -9 Αλγερίας, –2- Μαρόκου και -3 Μπαγκλαντές), οι οποίοι διαμένουν παράνομα στη Χώρα μας.

Το 12αρι χασίς του Αλβανού


Συνελήφθη χθες (28-03-2012) το μεσημέρι στη Χαλκίδα Ευβοίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας 24χρονος Αλβανός υπήκοος, κατηγορούμενος για προμήθεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ενώ επιπλέον είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στη Χώρα μας, στερούμενος παντελώς νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.
Ειδικότερα χθες και περί την 15:30΄ ώρα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και πολυήμερη διακριτική παρακολούθηση, εντόπισαν τον 24χρονο αλλοδαπό στη Δροσιά Χαλκίδας και στην έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, όπου και συνελήφθη, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:

Ο Γεωργιανός έκανε τον αστυνομικό

Συνελήφθη  μεταμεσονύκτιες ώρες, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 29χρονος αλλοδαπός υπήκοος Γεωργίας για ληστεία και αντιποίηση.
Ειδικότερα ο 29χρονος, ενεργώντας από κοινού με άλλους τρεις (3) άγνωστους συνεργούς του, προσποιούμενοι τους αστυνομικούς, εισήλθαν στην οικία 41χρονου ημεδαπού και αφού τον ακινητοποίησαν, με την άσκηση σωματικής βίας, αφαίρεσαν ένα φορητό υπολογιστή, δυο κινητά τηλέφωνα, διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές και το χρηματικό ποσό των 45 ευρώ.

Πως τα φέρνει η ρημάδα η ζωή?


Ο Φιλόπουλος πεσμένος και νεκρός
Αποκαλύψαμε χθες για τον τηλεαστέρα που ψώνιζε "κοκό" από 46χρονο τραμπούκο που είχε κατηγορηθεί αλλά αθωωθεί για τη δολοφονία του Φιλόπουλου, οπαδού του Παναθηναϊκού. Και τι μας τσίγκλησε το μυαλό; Αυτό που συνδέει τον πολύ γνωστό παρουσιαστή, με αξιωματικό της Ασφάλειας Αττικής, που είχε πάρει και αυτός μέρος στις έρευνες για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του Φιλόπουλου. Τότε που τα φορτώθηκε όλα ο χρήστης ναρκωτικών Σακάτης. Τότε που δέρνανε όλοι με τις σιδερόβεργες και την πλήρωσε μόνο ο Σακάτης. Η σχέση του αξιωματικού εν ενεργεία με τον τηλεαστέρα ασφαλώς και δεν εμπεριέχει κάτι το επιλήψιμο, μπορεί π.χ να είναι κοινωνική ...
Τώρα που το θυμηθήκαμε όμως "ελεγκτέο" δημοσιογραφικά είναι οι πραγματικές συνθήκες του ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου


Πληροφορία "καραντί"

Μετά από πληροφορία του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ Αττικής, πιάστηκε στο ακριτικό φυλάκιο στις Καστανιές του Έβρου Βούλγαρος οδηγός που είχε στο ρεζερβουάρ του αυτοκυνήτου του 25 κιλά

Έγκλημα πάθους?

Ο δράστης των ΕΛΤΑ

Σκότωσε γυναίκα συνάδελφό του


Υπάλληλος των ΕΛΤΑ σκότωσε γυναίκα συνάδελφό του, μέσα στα γραφεία του υποκαταστήματος στη συμβολή των οδών Φίλωνος και Τσαμαδού στις 10 το πρωί στον Πειραιά.

Το σκέφτεται σοβαρά ο Καπερνάρος


Θυμηθείτε το! Εκτός από τον Παύλο Σαράκη [δίπλα στον Γιάννη Μαντζουράνη] που κατεβαίνει στη Β’ Αθηνών, στενό πρέσινγκ δέχεται και ο Βασίλης Καπερνάρος. Μα φυσικά με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» του Πάνου Καμμένου. Η φωτογραφία του Crimes on air είναι μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, όταν διεξάγονταν η δίκη για την απαγωγή του μεγαλοεφοπλιστή Περικλή

Έγινε μπουρλοτιέρης για τα μάτια της

Για να της κεντρίσει το ενδιαφέρον φόρεσε γάντια και κουκούλα, "ένωσε" και κάποιες κροτίδες-γουρούνες και τις πέταξε κάτω από την πολυκατοικία της, αλλά του διέφυγε της προσοχής πως δίπλα βρίσκεται το αστυνομικό τμήμα του Κορυδαλλού.
Συνελήφθη την 02:30 ώρα περίπου, σήμερα τα ξημερώματα, κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού, καταδιωκόμενος από αστυνομικούς που εκτελούσαν υπηρεσία στο Αστυνομικό Τμήμα, ένας 29χρονος , ο οποίος λίγο πριν είχε εντοπιστεί να εισέρχεται στην πυλωτή πολυκατοικίας, που βρίσκεται σε δρόμο στην πίσω πλευρά του Τμήματος, απ’ όπου έριξε μία αυτοσχέδια κροτίδα στον ακάλυπτο χώρο διπλανής πολυκατοικίας.

Έφυγε ο Αρτινός

Πέθανε ο Γιάννης Μπανιάς
Τον Γιάννη Μπανιά τον είχαμε πρωτοσυναντήσει το 1998 στα Εξάρχεια να ανεβοκατεβαίνει την οδό Ιουστινιανού. Πάντα η ίδια εικόνα στην πρόσκαιρη  γειτονιά μας:  Η μοναχική αθόρυβη φιγούρα του πάντα με τη δερμάτινη καφέ τσάντα στον ώμο. Η διακριτικότητά του αντάμωνε με την ιδεολογία του στη συμβολή με την Καλλιδρομίου. Ιδέες που ο αριστερός ηγέτης δεν ξεπούλησε μέχρι το τέλος  

Πέθανε σε ηλικία 73 ετών, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου νοσηλευόταν ο βετεράνος ηγέτης της ανανεωτικής αριστεράς και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπανιάς. Ο Γιάννης Μπανιάς γεννήθηκε το 1939 στην Αρτα.

Έξω υπό όρους

Αποφυλάκιση υπό όρους για όσους εκτίουν μικρές ποινές

Η αποφυλάκιση όσων έχουν ποινή μικρότερη των 5 ετών είναι δυνατή αναφέρει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος, απαντώντας σε ερώτημα που του υποβλήθηκε.

Διευκρινίζει παράλληλα ότι όσοι έχουν καταδικαστεί με ποινή κάθειρξης άνω των 5 ετών δεν αποφυλακίζονται.

Ειδικότερα, κατόπιν σχετικού ερωτήματος του προϊσταμένου των Φυλακών Χαλκίδας, ο κ. Κανελλόπουλος στην υπ' αριθμ. 3/2012 γνωμοδότησή του επισημαίνει ότι οι κρατούμενοι οι οποίοι εκτίουν ποινή που δεν υπερβαίνει τα 5 χρόνια απολύονται άμεσα σε εφαρμογή του Ν. 4043/2012, με διάταξη των κατά τόπους εισαγγελέων πλημμελειοδικών, εάν:

Η τουαλέτα ήταν η πρόφαση

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας κλοπή 9.000 ευρώ που διαπράχθηκε χθες 27-3-2012 σε πρατήριο υγρών καυσίμων που βρίσκεται στην Εθνική Οδό Δράμας-Θεσ/νικης. Συγκεκριμένα 32χρονος   μετέβη στο πρατήριο υγρών  καυσίμων  , ζήτησε αρχικά από τον ιδιοκτήτη να εφοδιάσει με καύσιμα το αυτοκίνητο του , στη συνέχεια προσποιήθηκε ότι θέλει να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα του καταστήματος και την στιγμή που ο ιδιοκτήτης εφοδίαζε με καύσιμα άλλον πελάτη, ο 32χρονος βρήκε την ευκαιρία να εισέλθει στο γραφείο του καταστήματος και να αφαιρέσει εισπράξεις 9.000 ευρώ.

Βρήκαν το ληστή

Συνελήφθη στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, ένας (1) 28χρονος για ένοπλη ληστεία.
Ειδικότερα, ο 28χρονος, μαζί με ένα ακόμη άτομο, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στο Λουτράκι Κορινθίας, αφού μπήκαν σε σπίτι ημεδαπών, με την απειλή όπλων τους ακινητοποίησαν, αφαίρεσαν χρυσαφικά, τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό, ενώ στην συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Από την εμπεριστατωμένη και μεθοδική έρευνα που διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, ο 28χρονος συνελήφθη, εντός ορίων του αυτοφώρου.

Αθεόφοβοι

Στην Αρτα -όπως μας γράφουν- και συγκεκριμένα στο δημοτικό κοιμητήριο το βραδυ της Τρίτης, αφαίρεσαν ότι πολύτιμο βρήκαν στα μνήματα, μέχρι και λάδια.