21/1/12

Ο "Κλέφτης του νόμου" με 45αρι


Γεωργιανός μαφιόζος στη Βουλιαγμένη


Συνελήφθη, διεθνώς καταζητούμενος, 51χρονος αλλοδαπός υπήκοος Γεωργίας, διεθνής αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης με διεθνή δράση, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των ισπανικών Αρχών και ερυθρά αγγελία της Interpol . Μαζί του συνελήφθη ο συνοδός – σωματοφύλακας του, 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Γεωργίας, ο οποίος κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία. Ο 51χρονος αλλοδαπός, όπως προέκυψε, διέμενε σε γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα, με πλαστά στοιχεία ταυτότητας.
Οι δύο Γεωργιανοί, συνελήφθησαν  στη Βουλιαγμένη Αττικής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατά τη διάρκεια της οποίας ο 51χρονος αλλοδαπός επέδειξε πλαστό διαβατήριο ρωσικών Αρχών.

... Κινητά πιστόλια

Έφυγαν σφαίρα από Παιανία σε Κεφαλονιά

Συνελήφθησαν στα Μελίσσια, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής και του Τ.Α. Παιανίας, άνδρες ηλικίας 62 και 46 ετών, για παράνομη κατοχή και εμπορία όπλων.
Σε έρευνα αστυνομικών των παραπάνω υπηρεσιών σε κατάστημα εμπορίας κυνηγετικών όπλων στα Μελίσσια, με υπεύθυνο τον 62χρονο καθώς και σε διπλανή αποθήκη, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν:

Πέταξαν δυο δολοφονημένους σε ρέμα

Πρωινές ώρες σήμερα  στην περιοχή Αμπέλια του χωριού Ανάληψης, στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης  βρέθηκε σε ρέμα όπου ήταν εναποτεθειμένα μπάζα, από κάτοικο του ανωτέρω χωριού, πτώμα αγνώστου ανδρός σε προχωρημένη σήψη και γυναικείος σκελετός, τα οποία ήταν καλυμμένα με διάφορα αντικείμενα.

Η Real news του Νίκου Χατζηνικολάου

 Αποκαλύψεις που "καίνε" για τη "Μαφία του Βορρά"

Έκραξαν τον Στυλιανίδη

Ηρωίνη σε χάπια

Εντοπίστηκε στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος Αφγανιστάν, ηλικίας 30 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (ηρωίνη- χάπια).

Είχε απ' όλα ...

Συνελήφθη  στα Ιωάννινα, ύστερα από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας 27χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για εμπορία και κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, ύστερα από αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν περιέλθει στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, σύμφωνα με τις οποίες ο ανωτέρω κατέχει και διακινεί ποσότητες ναρκωτικών ουσιών στην πόλη των Ιωαννίνων, συνελήφθη ο 27χρονος, καθώς βρέθηκε πάνω του,

Ιδού ο Ντέτεκτιβ Τσούκαλης

Που κρύβεται πίσω από κάθε επιτυχία!


Ο Γιαννιώτης ιδιωτικός αστυνομικός Γιώργος Τσούκαλης που έχει πάθος με τους αρχαιοκάπηλους


Ο Χρ.Τελίδης ξαναχτύπησε


Ο δημοσιογράφος των "ειδικών αποστολών" της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο σπουδαίος  ΡΕΠΟΡΤΕΡ είναι. Στο θέμα της "Μαφίας των Τοκογλύφων" τους πήρε τα σώβρακα σ' όλες τις Αθηναϊκές ημερήσιες εφημερίδες. Το Μπομπολέικο μετά από πολύ καιρό έχει κάθε λόγο να υπερηφανεύεται!



Ο δολοφόνος δεν σώθηκε

Συνελήφθη στη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και της Ο.Π.Κ.Ε. Κολωνού, ένας (1) 23χρόνος αλλοδαπός υπήκοος Αφγανιστάν, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν ένα (1) ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και μία (1) απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών με την οποία είχε καταδικασθεί σε φυλάκιση 25 μηνών και χρηματική ποινή χιλίων (1.000) ευρώ για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Με οβίδες στην Καστοριά

Τις πρώτες πρωινές ώρες στην Πτεριά - Καστοριάς αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Μικτής Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος, της Αστυνομικής Δ ιεύθυνσης Καστοριάς συνέλαβαν τρεις αλλοδαπούς 47, 26 και 20 χρονών, για παράνομη μεταφορά κάνναβης.

Πούλησαν ηρωίνη σε αστυνομικό

Πιάστηκαν στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς της Υποδ/νσης Ασφαλείας Αθηνών και της Ο.Π.Κ.Ε. Κολωνού, τρεις (3) αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ειδικότερα οι συλληφθέντες, αποπειράθηκαν να πουλήσουν σε αστυνομικό μία νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ηρωίνης μικτού βάρους –271,5- γραμμαρίων,έναντι του χρηματικού ποσού των -9.000- ευρώ.

Ο Αρχιφύλακας στο ... ΤΕΧΑΣ

Συνελήφθησαν  στην Κάτω Αχαΐα, έξι (6) ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 29, 45, 33, 25 και δύο άνδρες ηλικίας 24 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται, κατά περίσταση, για την παράνομη διεξαγωγή και συμμετοχή στο τυχερό παίγνιο ‘’ ΤΕΧΑΣ ΠΟΚΕΡ’’.
Η σύλληψη τους, έγινε ύστερα από επιχείρηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας με τη συμμέτοχη Αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων και στοχευόμενων αστυνομικών ελέγχων, που ενεργούνται, για την αντιμετώπιση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων στη Δυτική Ελλάδα.

Μια νταλίκα αρχαία στη Ρόδο

Τα φωτογραφικά Ντοκουμέντα

Συνελήφθησαν χ στην Ρόδο Δωδεκανήσου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Αρχαιοκαπηλίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 64 και 58 ετών, γιατί κατείχαν παράνομα μεγάλο αριθμό αρχαίων αντικειμένων, ιδιαίτερα μεγάλης αξίας.
Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Αρχαιοκαπηλίας, μετά από πληροφορία του ιδιωτικού ερευνητή Γιώργου Τσούκαλη, μετέβησαν πρόσφατα στην Ρόδο, προκειμένου να διερευνήσουν μεγάλη υπόθεση αρχαιοκαπηλίας από ιδιώτες, που αναζητούσαν αγοραστές για να πουλήσουν σημαντικό αριθμό αρχαίων αντικειμένων, τα οποία κατείχαν παράνομα.

20/1/12

Oι τοκογλύφοι στον Ανακριτή



Με 6 κιλά ο Παλαιστίνιος


Συνελήφθη στη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας (1) αλλοδαπός Παλαιστινιακής καταγωγής, ηλικίας 53 ετών, για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης .

Στη Σπηλιά στο Κολυμβάρι με κάνναβη



Συνελήφθη  στη Σπηλιά Κολυμβαρίου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, με την συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, ένας (1) ημεδαπός ηλικίας 24 ετών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, που περιήλθαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, ότι ο 24χρονος κατέχει και διακινεί ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων, διενεργήθηκε έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων στο σπίτι του 24χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • Μία (1) πλαστική σακούλα που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους ενός (1) κιλού περίπου,
  • Μία (1) εύχρηστη ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, με ίχνη ακατέργαστης κάνναβης στην επιφάνεια της,
  • Ένα (1) κινητό τηλέφωνο.
Ο 24χρονος θα οδηγηθεί σήμερα (19-01-2012), στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.
Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων.

19/1/12

Η αναφορά στον ηθοποιό


Το αποσαφηνίζουμε στο Crimes on air πως δεν θεωρούμε δεδομένο ότι ο Μιχάλης Ιατρόπουλος είναι "ένοχος".
 Στη σελίδα 106 της δικογραφίας αναφέρονται επί λέξει τα εξής:
"Για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο η συνέργεια του στην εγκληματική οργάνωση προέκυψε διότι διαμεσολάβησε για την σύναψη τοκογλυφικού δανεισμού ατόμου από την εγκληματική οργάνωση και στη συνέχεια επικοινώνησε τηλεφωνικά με το θύμα προκειμένου αυτό να καταβάλλει καθυστερούμενη

Εμπλέκουν στη δικογραφία της Μαφίας τον Ιατρόπουλο



Ο θεσσαλονικιός ηθοποιός Μιχάλης Ιατρόπουλος όπως αποκαλύπτει το Crimes on air εμπλέκεται στη δικογραφία με τη "Μαφία του Βορρά" καθώς φέρεται να μεσολάβησε για να λάβει τοκογλυφικό δάνειο "φίλος του" τον οποίο στη συνέχεια πίεζε για να φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις του.

Στο Ρέντη με χασίς


Συνελήφθη στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας (1) αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 34 ετών, για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης και κοκαίνης .

Αποθήκη με μαϊμου στο οικονομικό πανεπιστημίου

Αποθήκη με είδη παραεμπορίου, που τροφοδοτούσε χώρους έκθεσης και πώλησης αυτών, στο κέντρο της Αθήνας καθώς και έμπροσθεν του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, εντοπίσθηκε χθες  το πρωί από περιπολούντες αστυνομικούς.
Η αποθήκη που βρίσκεται σε υπόγειο πολυκατοικίας στην οδό Κότσικα αρ.6, δίπλα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, περιείχε μεγάλο αριθμό ειδών ένδυσης, υπόδησης, τσαντών, κλεψίτυπων CD / DVD , πακέτων τσιγάρων και λοιπών ειδών.

35χρονη με χρέος 49 εκ. €

Συνελήφθη σήμερα  το πρωί, στη Θεσσαλονίκη, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου, μία 35χρονη ημεδαπή, η οποία στο παρελθόν διατηρούσε εταιρεία στη Χαλκιδική που δραστηριοποιούταν στον τομέα του ρουχισμού, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατ’ εξακολούθηση, κατά την χρονική περίοδο από 20-06-2006 έως 31-03-2010.
Το ύψος του χρέους ανέρχεται στο ποσό των (48.671.676, 80) ευρώ.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

Χονδρογιάννης ο ιπτάμενος με τη βαριά κατηγορία

Σε συνέχεια σημερινού Δελτίου Τύπου, που αφορά τη συμμετοχή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην πανευρωπαϊκή αστυνομική επιχείρηση «ΙKARUS » και ύστερα από σχετικές διατάξεις, που εξέδωσαν οι Εισαγγελίες Αθήνας, Ρόδου και Ηρακλείου Κρήτης, δίνονται στην δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας των εννέα ατόμων, που συνελήφθησαν στο πλαίσιο της επιχείρησης.
Η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και αφορά οκτώ ημεδαπούς και ένα Γάλλο υπήκοο, σε βάρος των οποίων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για προμήθεια και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, με τη χρήση του διαδικτύου, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια και της παραγωγής του υλικού της παιδικής πορνογραφίας, συνδεομένης με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων, που δεν έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους.
Πρόκειται για τους:

Toυς οδηγούσαν στην αυτοκτονία

Ολοκληρώθηκε σήμερα (19-1-2012) το πρωί η ευρεία αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για την εξάρθρωση τεσσάρων (4) πολυμελών εγκληματικών οργανώσεων, που ενέχονται σε πολυάριθμες υποθέσεις εκβιάσεων, τοκογλυφίας, απάτης και νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες .
Εκτιμάται ότι από την παράνομη δράση των τεσσάρων αυτών εγκληματικών οργανώσεων το Ελληνικό Δημόσιο έχει στερηθεί σημαντικά έσοδα, που υπολογίζονται σε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.
O Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστος Παπουτσής, εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο, για τη μεγάλη αυτή επιτυχία των Υπηρεσιών Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Ο Υπουργός δήλωσε: «Η Ελληνική Αστυνομία με την εξάρθρωση των εγκληματικών αυτών οργανώσεων επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά ότι ο αγώνας απέναντι στα οργανωμένα κυκλώματα, που αποκομίζουν παράνομα τεράστια οικονομικά ποσά, στερώντας το ελληνικό δημόσιο από σημαντικά έσοδα, είναι διαρκής και κυρίως, χωρίς διακρίσεις και εκπτώσεις».

Έβγαλαν φτερά για το Βίκτωρα

«Συμπαραστάτης» του επιχειρηματία φέρεται να είναι ο αρμόδιος υπουργός μεταφορών του ΛΑ.Ο.Σ  Μάκης Βορίδης, σε πλήρη πάντα συμφωνία με τον πρόεδρο του κόμματος Καρατζαφέρη, που διαλαλεί ότι ο κ. Ρέστης τα «έχει όλα και συμφέρει» αφού θα καταθέσει την πιο καλή τιμή. Το επιχείρημα είναι ότι τα αεροπλάνα FOKKER των 50 θέσεων  καίνε λίγα καύσιμα. Μόνο οι επιδοτήσεις πάντως για τις άγονες γραμμές θα πλησιάσουν.

Οι δουλειές του Ρέστη με τον πιλότο του Ανδρέα


Φοβάται για το τίμημα της "προδοσίας" ο ιπτάμενος;

Πιστός σύντροφος του Ανδρέα στα σύννεφα ήταν μόνο ο Μάνος Τσαγκαράκης. Την ίδια ... συντροφικότητα όμως δεν φαίνεται να επιδεικνύει τώρα.


Ο νέος πλήν όμως διορατικός εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης

Εναέρια διαμάχη -όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Crimes on air- έχει ξεσπάσει στο παρασκήνιο για τον προσωπικό πιλότο του Ανδρέα Παπανδρέου, που προσεγγίστηκε από την Βίκτωρα Ρέστη και ενέδωσε στην δελεαστική προσφορά με αφετηρία το διαγωνισμό για τις … πλουσιοπάροχες και επιδοτούμενες άγονες γραμμές. Οι «Μινωικές Γραμμές» του Βίκτωρα διεκδικούν έντεκα δρομολόγια από την Λέρο, την Κέρκυρα, μέχρι και την Καλαμάτα. Ανάμεσα στις εταιρείες όμως που διεκδικούν μερίδιο είναι και η Κρητική Sky Expres εταιρεία που ίδρυσε στο Ηράκλειο ο Τσαγκαράκης με συνέταιρό του, που ξαφνικά όμως τώρα μένει στα κρύα του λουτρού, αφού ο «επώνυμος» πιλότος τον εγκαταλείπει την πιο κρίσιμη στιγμή και προσχωρεί στο στρατόπεδο Ρέστη. Τις τελευταίες δε ώρες η ανησυχία του Τσαγκαράκη είναι τέτοια που έχει εκφράζει φόβους ακόμη και για τη ζωή του. Από την άλλη ο συνέταιρος επιμένει πως παρά την πικρία επιθυμεί το διαζύγιο να είναι «βελούδινο».
 Ο πιλότος όμως του Ανδρέα είναι σ’ αναμμένα κάρβουνα γιατί

Ο τολμών νικά

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής των ημερών. Ο Αθηναγόρας Παζαρλής, ο Διοικητής Ασφαλείας Θεσσαλονίκης που για πρώτη φορά στα αστυνομικά χρονικά, ανέδειξε την διαπλοκή ανθρώπων του υποκόσμου και τον εναγκαλισμό τους με την πολιτική εξουσία. 

Οι κακές παρέες του Ψωμιάδη


Ο κατηγορούμενος Φερέτης με τον Πατριάρχη
Ηθικά εκτεθειμένος και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης γενικά για τις ... παρέες του. 

Ο ληστής έπεσε σε πυροσβέστη

Συνελήφθη  στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, 39χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Γεωργίας, κατηγορούμενος για κλοπές σε οικίες και απειλή. Ο Γεωργιανός που είχε αποφυλακιστεί τον Ιούνιο, νωρίτερα απείλησε με κατσαβίδι πυροσβέστη που τον πήρε χαμπάρι.

Ταβανόπροκα Βελόπουλο σε πρόεδρο ΛΑ.Ο.Σ


Ο Βελόπουλος διαδίδει πως τον μαφιόζο τοκογλύφο Καραμπέρη του τον επέβαλε ο Καρατζαφέρης ως "χρηματοδότη" στη Β. Ελλάδα.

Από την Άρτα μέχρι την Κρήτη

Και με χασίς ο Γάλλος διπλωμάτης
Στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις και εκτεταμένες διαδικτυακές ψηφιακές έρευνες πραγματοποίησε, το τελευταίο τρίμηνο, η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής επιχείρησης «ΙΚΑRUS» , που συντονίστηκε από τη Ε UROPOL , για την καταπολέμηση της διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας μέσω του διαδικτύου.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της επιχείρησης «ΙΚΑRUS», πραγματοποιήθηκε σε πανευρωπαϊκό επίπεδο ψηφιακή έρευνα και εντοπίστηκαν, στο διαδικτυακό πρόγραμμα ανταλλαγής ψηφιακών αρχείων ¨ eDonkey ¨, τα ηλεκτρονικά ίχνη χρηστών, που κατείχαν αρχεία-βίντεο υλικού πορνογραφίας ανηλίκων. Οι κάτοχοι του υλικού αυτού το διακινούσαν και το διέθεταν στο διαδίκτυο, ενώ μεταξύ των άλλων εντοπίστηκαν και Έλληνες χρήστες .

Μουσαντένιες άδειες στην ΥΠΑ;



Πυκνώνουν στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας τα σύννεφα για «κάλπικες» άδειες  αερομεταφοράς, με την υπογραφή συγκεκριμένου επιθεωρητή που είναι να βγει στη σύνταξη και φέρει όνομα που παραπέμπει σε υπουργό της κυβέρνησης Καραμανλή. Μάλιστα λέγεται ότι … ανανεώθηκε η θητεία του για έξι μήνες, προκειμένου να γίνει η διεκπεραίωση τώρα που 7 ιδιωτικές εταιρείες

Ο Διοικητής των Φάντομ διέγραψε τη μοίρα του




Ο Μάνος Σφακιανάκης
Ο Διοικητής των Φάντομ στην Μοίρα της Καρπάθου, διέγραψε τη μοίρα του και θεωρείται ήδη τελειωμένος από την Πολεμική Αεροπορία. Ο ιπτάμενος αξιωματικός «κλειδώθηκε» στην Ηλεκτρονική δαγκάνα του Μάνου Σφακιανάκη ως παιδόφιλος, στα πλαίσια της επιχείρησης με την κωδική ονομασία «Ίκαρος». Η ένδοξη Πολεμική Αεροπορία, όταν τα Φάντομ κόβουν τον αέρα γεμίζει με ρίγη συγκίνησης τους Έλληνες, αφού στον αέρα

Κοκαΐνη σε κιμωλίες


Από την Ασφάλεια Αγρινίου                   
Συνελήφθη  στην Αθήνα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, ένας 33χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Νιγηρίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία και κατοχή ναρκωτικών ουσιών (κοκαΐνη).
Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο 36χρονος κατείχε και πωλούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, με μεθοδικότητα ήρθαν σε επικοινωνία μαζί του, όπου συμφωνήθηκε η αγορά 45 γραμμαρίων κοκαΐνης αντί του χρηματικού ποσού των 4.000 ευρώ.

Διπλωμάτης παιδόφιλος στην Αθήνα



Ανάμεσα στους 14 παιδόφιλους που έπιασε η Δίωξη του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, υπάρχει και οδηγός σχολικού λεωφορείου και το βασικότερο ένας  Γάλλος διπλωμάτης στην Αθήνα. Συγκεκριμένα κατηγορούμενος είναι ο πρώην Γενικός Πρόξενος της Γαλλίας στην Ελλάδα, που ισχυρίστηκε ψευδώς στους άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πως είναι εν ενεργεία ενώ έχει συνταξιοδοτηθεί από πέρυσι. Και αυτό επειδή υπάρχει η