9/9/16

Χασισοφυτεία σε νυχτομάγαζο της Βάρκιζας

Επιπλέον κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -3- κιλών
Το χρηματικό όφελος από την πώληση των κατασχεθεισών ποσοτήτων κάνναβης υπολογίζεται σε -200.000- ευρώ




Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής που διοικεί ο Γιώργος Καρβουνάκης και το Τ.Α. Λιοσίων, συνεστήθη ειδική ομάδα προκειμένου να διερευνηθεί υπόθεση διακίνησης ποσοτήτων κάνναβης στις περιοχές Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης.
Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα και πολυήμερες αναζητήσεις, από την προαναφερόμενη ομάδα, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία υπηκόου Αλβανίας και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση, στη διακίνηση ναρκωτικών. Επιπλέον εντοπίσθηκε οικία-καβάντζα, στην περιοχή της Βάρης, όπου απέκρυπτε τα ναρκωτικά. Από την επιτήρηση της παραπάνω οικίας εντοπίσθηκε επιπρόσθετα φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης που καλλιεργούσε ο ανωτέρω.

Mε Freddo στη ΔΕΘ

Αφίχθησαν στη Σαλόνικα


Σήκω Αντώνη, για να τους δεις ..!

Έτσι με χτύπησαν οι αστυνομικοί-αδέλφια

Kώστας Μάντης

Περί οίκων

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

Αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο πλαίσιο ελέγχων για τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας ανθρώπων, διενήργησαν έρευνες σε δύο (2) οίκους ανοχής στη Νέα Φιλαδέλφεια και στον Πειραιά.

Το χασίς και η Σύρια

Το Ντοκουμέντο

Συνελήφθησαν, χθες (08.09.2016) το πρωί, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, 30χρονος αλλοδαπός υπήκοος Συρίας και 28χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Κινούνται ύποπτα ...



Υπόνοιες για «ολλανδικό μπλακάουτ» στους ελέγχους για τζιχαντιστές στην Ελλάδα

Έντονο παρασκήνιο με αναφερόμενο «παραεμπόριο πληροφοριών γύρω από τον ISIS» αναδεικνύεται πίσω από τον έλεγχο κλιμακίου της Europol για τον εντοπισμό τζιχαντιστών σε ελληνικό έδαφος.
Έλληνες αξιωματούχοι και στελέχη της Ευρωπαϊκής Αστυνομίας διαφωνούν με την τοποθέτηση σε διευθυντική θέση στο κλιμάκιο της Europol στην Ελλάδα μίας ολλανδής αξιωματικού που ήδη βρίσκεται στη χώρα μας. Και αυτό όχι μόνο επειδή θεωρείται «μικρής εμπειρίας» και «αναντίστοιχης προϋπηρεσίας», αλλά και γιατί εκφράζονται υπόνοιες ότι «θα προωθεί τις κρίσιμες πληροφορίες για τυχόν παρουσία τζιχαντιστών στην Ελλάδα στην κυβέρνηση της χώρας της.

8/9/16

Αλήτικη αστυνομική συμπεριφορά

Αποτέλεσμα εικόνας για αποκαλυψη κραιμς

Στα Γιάννενα
Δυο αδέλφια, αστυνομικοί ξυλοκόπησαν τον 60χρονο Κώστα Μάντη, επειδή τους έκανε παρατήρηση όταν έκλεισαν τον δρόμο και κουβέντιαζαν σε συμβατικό αυτοκίνητο. Τον χτύπησαν, το έβαλαν στα πόδια και μετά έστειλαν συναδέλφους τους και τον "απήγαγαν"

Στα Μεσάγγαλα Λάρισας

Tα Ντοκουμέντα

Εντοπίστηκε, ύστερα από μεθοδευμένες έρευνες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, νέα φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης στα Μεσάγγαλα Λάρισας.
Συνελήφθησαν, χθες (07-09-2016) το απόγευμα, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 40, 41 και 32 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και της κατοχής κάνναβης.
Ειδικότερα, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 40χρονου στα Μεσάγγαλα, όπου βρίσκονταν και οι άλλοι δύο ημεδαποί, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

Η σοδειά του Μαραθώνα

Xρηματικό όφελος από την πώληση των ποσοτήτων κάνναβης υπολογίζεται σε -500.000- ευρώ


Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, εγκληματική ομάδα που καλλιεργούσε και διακινούσε συστηματικά μεγάλες ποσότητες κάνναβης.
Ειδικότερα, κατά τη διερεύνηση υπόθεσης καλλιέργειας και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων κάνναβης, στην ευρύτερη περιοχή του Μαραθώνα, εντοπίσθηκαν στην περιοχή δύο (2) εγκαταστάσεις θερμοκηπίων, ειδικά διαμορφωμένων για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και τέθηκαν σε διακριτική επιτήρηση.
Από την επιτήρηση των χώρων και την ευρύτερη αστυνομική έρευνα διακριβώθηκε η εγκληματική δράση της ομάδας και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των μελών της.

Η "ηθική" της Αντιτρομοκρατικής!


Αποτέλεσμα εικόνας για κριμεσοναιρ αποκαλυψη

Ποινικοποίησαν και τα "Στέφανα"


… θύελλα στο ρετιρέ της ΓΑΔΑ, τα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας έγιναν άνω-κάτω, αφού στις ημέρες κάποιοι έφθασαν στο σημείο να  «ποινικοποιήσουν» ακόμη και τις οικογενειακές σχέσεις. Το γεγονός ότι ο επαγγελματίας παραγωγός ταινιών πορνό, αποφάσισε να παντρευτεί για δεύτερη φορά, έβαλε και τον ίδιο σε μπελάδες αφού ο πεθερός του τυγχάνει να είναι στέλεχος της Αντιτρομοκρατικής, με αποτέλεσμα το Σαββατοκύριακο να του κοινοποιηθεί άρον- άρον η «έξωσή» του από την Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας [ΔΑΕΕΒ], που υπηρέτησε πιστά τα τελευταία δώδεκα χρόνια. Μάλιστα για να του «χρυσώσουν» το χάπι του έδωσαν φύλο πορείας για  Τμήμα Ασφαλείας στα πέριξ της ΓΑΔΑ. Το χειρότερο απ’ όλα όμως είναι πως το πισώπλατο χτύπημα σε βάρος του πεθερού αξιωματικού δόθηκε εκ των έσω, αφού ουδείς γνώριζε την ταυτότητα και την ιδιότητά του, όταν εμφανίστηκε μια κοινή φωτογραφία του στο Facebook, σε ώρα φαγητού με τον γαμπρό του Δημήτρη Σειρηνάκη από ψαροταβέρνα στο Πόρτο Ράφτη.  Μάλιστα, οι κακεντρεχείς «αλίευσαν» το φωτογραφικό στιγμιότυπο από τον λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης του παλαίμαχου πυγμάχου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Γιάννη Αϊδηνιώτη, όπου όμως στην … λεζάντα αναφερόταν μόνο τα μικρά ονόματα της αντροπαρέας και τίποτε άλλο!

Με 10.000 €

Αποτέλεσμα εικόνας για κοκαινη

Εξαρθρώθηκε, ύστερα από συντονισμένη έρευνα, του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου εγκληματική ομάδα που διακινούσε ναρκωτικές ουσίες στην Κεφαλονιά.
Από την μελέτη και την αξιολόγηση των στοιχειών που συγκεντρώθηκαν προέκυψε ότι μέλη της εγκληματικής ομάδας ήταν πέντε άτομα, από τα οποία τρείς υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 23, 29 και 31 ετών και δύο ημεδαποί ηλικίας 30 και 46 ετών, ενώ στην υπόθεση εμπλέκονται ακόμη 17 άτομα, χρήστες.

Τα δεντράκια της Κορινθίας

Tα Κατασχεμένα


Εντοπίστηκαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, σε αγροτοδασικές περιοχές, τοπικής κοινότητας του Δήμου Βέλου- Βόχας Κορινθίας, δύο (2) φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης, αποτελούμενες συνολικά από -156- δενδρύλλια κάνναβης.
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν, χθες (7.9.2016) το πρωί, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 48 και 60 ετών, αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

7/9/16

Oι βιαστές-παιδεραστές της Λάρισας

Δίνονται στη δημοσιότητα, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος τεσσάρων ατόμων, που συνελήφθησαν στη Λάρισα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, για υπόθεση μαστροπείας, παράνομης παρακράτησης, βιασμού και αρπαγής ανηλίκου.
Πρόκειται για τους:
α) Ιωάννη ΓΙΟΛΔΑΣΗ του Βασιλείου, κατηγορούμενου για τις αξιόποινες πράξεις της αρπαγής ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείρισή του σε ανήθικες ασχολίες, του βιασμού από κοινού και κατά μόνας, της αποπλάνησης ανήλικης που συμπλήρωσε το 14ο έτος και της σωματεμπορίας κατ’ εξακολούθηση κατ’ επάγγελμα σε βάρος ανηλίκου.


Για το μαχαίρωμα

Αποτέλεσμα εικόνας για μαχαιρι

Συνελήφθη, χθες (06-09-2016) το απόγευμα στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας 17χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν η από 24-08-2016 Διάταξη, καθώς και το από 25-08-2016 Ένταλμα σύλληψης, του κ. Ανακριτή Χαλκίδας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Αστυνομικός σε ρόλο κλαριτζή!

ΠΡΟΣΕΧΩΣ
Αποτέλεσμα εικόνας για αποκαλυψη κριμες

Με αποκλειστική "οργανική" θέση την "φύλαξη" περιφερειάρχη ...

Σύντομα στο Crimes on air: Ποιος είναι ο Σαμαρόφιλος περιφερειάρχης και γιατί ανέχεται να μην έχει "φρουρό"?




Έτσι σκανάρουν τα κλεμμένα

Κύπρος



Δέκα νέα αστυνομικά αυτοκίνητα, κυκλοφορούν στους δρόμους, ενισχυμένα με το σύστημα αυτόματης αναγνώρισης πινακίδων εγγραφής τροχοφόρων οχημάτων.
Ο εφοδιασμός των αστυνομικών οχημάτων με το σύστημα Mobile ANPR,

Το σώσε ...

Προβλήματα σε Βόλο-θεσσαλονίκη - Πλημμύρες και πτώσεις δένδρων στην Πάτρα - Πλημμύρες στη Λακωνία - Με δυσχέρειες η κυκλοφορία στη περιφέρεια Πελοποννήσου

Τρεις νεκροί από την κακοκαιρία στην Καλαμάτα - Μία αγνοούμενη στη Νέα Μηχανιώνα
Φονική βροχή
Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και μία γυναίκα αγνοείται στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης από την κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα το τελευταίο 24ωρο.
Πλημμύρες και καταστροφές στην Ηλεία, τη Μεσσηνία, την Λακωνία, τη Μαγνησία και τον Δήμο Θερμαϊκού στη Θεσσαλονίκη, όπου ήδη ζητήθηκε να κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
Μια 62χρονη γυναίκα με κινητικά προβλήματα που διέμενε σε ισόγειο οίκημα, έχασε τη ζωή της στο χωριό Πήδημα της Καλαμάτας.
Νεκρός από παθολογικά αίτια βρέθηκε στο σπίτι του στην περιοχή της Θουρίας και ένας 90χρονος που αντιμετώπιζε επίσης κινητικά προβλήματα.
Νεκρή όμως βρέθηκε και μία 80χρονη γυναίκα που διέμενε σε υπόγειο διαμέρισμα στο κέντρο της Καλαμάτας.

Σχετικά με την αγνοούμενη, οι Αρχές εντόπισαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε στη Νέα Μηχανιώνα με τα αλάρμ ήταν αναμένα. Εκτιμάται ότι η γυναίκα βγήκε από το όχημα, χωρίς να έχει δώσει σημεία ζωής.

Στην ίδια την πόλη της Καλαμάτας, όπως και σε πολλά γύρω χωριά, σπίτια και αρκετοί δρόμοι πλημμύρισαν με την Πυροσβεστική να δέχεται σχεδόν 200 κλήσεις για παροχή βοήθειας.
Η Πυροσβεστική ενισχύεται με 20 αντλίες από την Αθήνα και 12 από την Τρίπολη, όπως και ένα ερπυστριοφόρο.
«100 χιλιοστά για 6-12 ώρες»
Για ύφεση μέχρι το βράδυ στα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή της Καλαμάτας κάνει λόγο μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο Αντώνης Λάλος, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου της ΕΜΥ.
Υπογραμμίζει πάντως ότι θα υπάρξει εκ νέου επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες από τα χαράματα της Πέμπτης.
Ο ίδιος τονίζει ότι έπεσε μεγάλη ποσότητα νερού σε λίγες ώρες -υπολογίζεται πάνω από 100 χιλιοστά στην Καλαμάτα για 6-12 ώρες- και είναι αναμενόμενο να δημιουργούνται πλημμυρικά φαινόμενα, που σε συνδυασμό με την ύπαρξη καμένων περιοχών και παρεμβάσεων ή παραλείψεων του ανθρώπινου παράγοντα δημιούργησαν τα προβλήματα.

Σύμφωνα εξάλλου με τον κ. Λάλο «στην κεντρική και δυτική Μακεδονία, όπου επλήγησαν κυρίως οι περιοχές γύρω από τη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε ένας μέρος της Θεσσαλίας θα συνεχιστούν τα φαινόμενα όλη μέρα με μικρή ύφεση το βράδυ».
Βίντεο από την Καλαμάτα από την Eleftheriaonline.gr:
Με δυσχέρειες η κυκλοφορία στη περιφέρεια Πελοποννήσου
Λόγω της έντονης βροχόπτωσης η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιφέρεια Πελοποννήσου έχει διακοπεί ή διεξάγεται με δυσχέρειες.

Τον έψαχναν στην Ιταλία

Αποτέλεσμα εικόνας για ιταλικη αστυνομια

Στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κρυσταλλοπηγής συνέλαβαν 36χρονο υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των Ιταλικών Αρχών, για αδικήματα κατά της ιδιοκτησίας-περιουσίας

Λεβέντες


Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τεσσάρων (4) ημεδαπών, μελών εγκληματικής ομάδας που διέπρατταν ληστείες και κλοπές σε βάρος οδηγών ταξί που εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Μεγάρων σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.
Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε συμμορία, της ληστείας κατά συναυτουργία, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της κλοπής τετελεσμένης και σε απόπειρα καθώς και για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους συλληφθέντες:
Α) ΧΡΗΣΤΑΚΗ Ιερόθεο αγνώστου πατρός και της Αργυρώς, γεννηθέντα στις 13-3-1998 στη Μαγούλα Αττικής
              
 Β) ΧΡΗΣΤΑΚΗ Κωνσταντίνο αγνώστου πατρός και της Αργυρώς, γεννηθέντα στις 27-5-1996 στην Αθήνα
         
          
Γ) ΧΡΗΣΤΑΚΗ Χρήστο αγνώστου πατρός και της Μαρίας, γεννηθέντα στις 12-9-1989 στην Αθήνα

Πριβέ οπλοστάσιο

Τα Ντοκουμέντα

Συνελήφθη, χθες (06.09.2016) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου σε συνεργασία με αστυνομικούς της ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, 58χρονος ημεδαπός, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής, αστυνομικοί των ανωτέρω Υπηρεσιών πραγματοποίησαν έρευνα σε οικίες και αποθηκευτικό χώρο ιδιοκτησίας του 58χρονου.

Περί FYROM ...

Αποτέλεσμα εικόνας για σκοπιανα συνορα

Από τη Διεύθυνση Προστασίας Συνόρων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ανεκλήθη χθες, 5 Σεπτεμβρίου 2016, η από 2ας Σεπτεμβρίου 2016 εκ παραδρομής εκδοθείσα διαταγή της ιδίας Υπηρεσίας η οποία αφορούσε τη διαδικασία διαβατηριακού ελέγχου υπηκόων τρίτων χωρών, προερχομένων από την Π.Γ.Δ.Μ.

6/9/16

Στο Τσεσμέ

Αποτέλεσμα εικόνας για ηρωινη τουρκια

Αποδεικτική της ύπαρξης και λειτουργίας στα ελληνοτουρκικά νησιωτικά σύνορα κυκλώματος διακίνησης ηρωίνης είναι η τρίτη σύλληψη, αυτή τη φορά από τις τουρκικές αρχές στο λιμάνι του Τσεσμέ, Έλληνα διακινητή ηρωίνης βάρους 32,850 κιλών!

Η σύλληψη τελωνείο του Τσεσμέ των επιβατών του πλοίου της γραμμής προς Χίο. Οι εκπαιδευμένοι σκύλοι της Στρατοχωροφυλακής η οποία έχει ενεργοποιηθεί ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό στα λιμάνια εξόδου της δυτικής Τουρκίας για το φόβο διαφυγής από τη χώρα χαρακτηριζομένων ως αντικαθεστωτικών Τούρκων πολιτών έδωσαν σήμα για την ύπαρξη ύποπτων αποσκευών σε αυτοκίνητο πολυτελείας με ελληνικές πινακίδες προερχόμενες από τη Θεσσαλονίκη.

Το κτήνος

: Την τεμάχισα αλλά δεν την δολοφόνησα

Την τεμάχισα αλλά δεν την δολοφόνησα

Πατέρας Αννυ: Την τεμάχισα αλλά δεν την δολοφόνησα

Οι αποτρόπαιες συνθήκες δολοφονίας της 4χρονης Άννυ αναβιώνουν στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ενώπιον του οποίου έχει προσδιοριστεί η δίκη των γονιών του κοριτσιού, που η τραγική του κατάληξη είχε συγκλονίσει όλη την χώρα το Πάσχα του 2015.

Όταν ο Στανισλάβ Μπακαρτζίεβ κλήθηκε από το δικαστήριο να απαντήσει εάν αποδέχεται τις κατηγορίες αρνήθηκε ότι σκότωσε το παιδί του ωστόσο παραδέχτηκε ότι το τεμάχισε και επιφυλάχθηκε να πει περισσότερα κατά τη διάρκεια της απολογίας του. Ο κατηγορούμενος «έδειξε» εμμέσως προς τον συγκατηγορούμενο του Νικολάι ο οποίος με τη σειρά του αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή του στην δολοφονία.

Τα 920 κιλά του Ευήνου

Τα Ντοκουμέντα





Αναφορικά με τον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών πρωινές ώρες χθες, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Μεσολογγίου, μετά από καταδίωξη σκάφους πλησίον εκβολών ποταμού Ευήνου, γνωρίζεται ότι ακολούθησε καταμέτρηση κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για ινδική κάνναβη συσκευασμένη σε εβδομήντα τέσσερις (74) σάκους, οι οποίοι περιείχαν τριακόσια σαράντα έξι (346) πακέτα και εβδομήντα εννέα (79) πλαστικούς σάκους συνολικού μικτού βάρους εννιακοσίων είκοσι κιλών και πεντακοσίων σαράντα γραμμαρίων (920,54Kg.) 

Λαβράκι από το Λιμενικό

Οι Αποδείξεις







Στον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών, πιθανότατα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης προέβη πρωινές ώρες σήμερα περιπολικό σκάφος της Λιμενικής Αρχής Μεσολογγίου, μετά από εντοπισμό και καταδίωξη ύποπτου σκάφους.

Και οι "12" ήταν υπέροχοι

Τα Ντοκουμέντα


Συνελήφθησαν στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 53, 43, 38 και 34 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εισαγωγής, διακίνησης, αγοράς, καλλιέργειας, κατοχής ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων κατά περίπτωση.
Στο πλαίσιο των ερευνών, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία και η δράση δώδεκα (12) ακόμη ατόμων, ενός 42χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Βουλγαρίας και έντεκα ημεδαπών, ηλικίας από 30 έως 57 ετών (άντρες) και 50 και 36 ετών (γυναίκες), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών.

Τους ξετίναξαν

Αποτέλεσμα εικόνας για χρηματοκιβωτια

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, εξιχνίασαν έπειτα από επισταμένη και μεθοδική έρευνα που διενήργησαν, δύο περιπτώσεις κλοπής χρηματοκιβωτίων, από ισάριθμες εταιρείες στην ευρύτερη περιοχή της Θέρμης, που έλαβαν χώρα κατά το έτος 2015.
Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρείς (3) ημεδαποί ηλικίας 47, 57 και 42 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.