18/6/11

VIDEO ΣΟΚ: Πως μια φάρσα φίλων μετατράπηκε σε τραγωδία




Χωρίς λόγια.. ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ video...

Ποδηλάτης παρέσυρε 5χρονο κοριτσάκι


Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το παιδί

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη χερσαία ζώνη του λιμανιού του Βόλου, όταν ένας 20χρονος ποδηλάτης παρέσυρε ένα κορίτσι ηλικίας 5 ετών.

Το μοιραίο λάθος που πρόδωσε τον Χάκερ...


Του Γιαννη Σουλιωτη

Συνομιλία στο Διαδίκτυο του 18χρονου Α.Π. ή αλλιώς «netsplitter» με cracker από τη Νορβηγία με κωδική ονομασία «Jerkmeister» υπέδειξε στις αμερικανικές αρχές την Ελλάδα ως τη χώρα προέλευσης των επιθέσεων στις κυβερνητικές ιστοσελίδες των ΗΠΑ. 

Τα εργαλεία της συμμορίας των Γεωργιανών

O Σηφουνάκης έγινε Λούης

Με Hi tech και συνεργούς τις καμαριέρες



 Η Υποδιεύθυνση Ασφαλειας Νοτιανατολικής Αττικής με Διοικητή τον Αντώνη Μπάκα εξάρθρωσε ΣΥΜΜΟΡΊΑ "13" Γεωργιανών που είχαν κάνει σ' όλο το λεκανοπέδιο 200 διαρρήξεις. Τα μέλη της σπείρας χρησιμοποιούσαν «Hi tech» υπερσύγχρονα εργαλεία κι ειδικές μεθόδους για να παραβιάζουν με εντυπωσιακή ευκολία , οποιαδήποτε πόρτα ασφαλείας .

Καλλιεργούσε σε αποθήκη δενδρύλλια

Αυτές είναι οι γλάστρες που βρέθηκαν στο υπόγειο της αποθήκες με τα μοτοποδήλατα
Η μικροποσότητα χασίς σε δόσεις
Ο 44χρονος είχε δημιουργήσει τις κατάλληλες φωτιστικές συνθήκες και όχι μόνο. Πάνω  διακρίνεται και ο ανεμιστήρας για να ... αερίζονται τα φυτά
Στo πλαίσιo της συνεχούς προσπάθειας καταπολέμησης της διάδοσης και χρήσης των ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθη χθες (17-6-2011) το βράδυ από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σαντορίνης, Έλληνας  ηλικίας 44 ετών, ο οποίος κατηγορείται για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.  

"Μακελειό" στα κρατητήρια της αστυνομίας

Το βράδυ στο KONTRA Channel  στην εκπομπή "Mακελειό" του Στέφανου Χίου

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ θα γίνει στις [10-12 μμ] και  θα συζητηθεί: Πως βασανίστηκε και χλευάστηκε  κρατούμενος σε κρατητήριο Τμήματος της Αττικής μόλις  πριν από τρεις ημέρες?

Όχι στην φυλάκιση τους

Εξακολουθούν να είναι ελεύθεροι  οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση του «Επαναστατικού Αγώνα» Ε. Σταθόπουλος, Χ. Κορτέσης και Σ. Νικητόπουλος.
Με βούλευμά του το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας έκρινε ότι οι τρεις κατηγορούμενοι δεν πρέπει να οδηγηθούν εκ νέου στις φυλακές Κορυδαλλού καθώς όπως δέχτηκε δεν είναι ύποπτοι φυγής.

Ο τελευταίος καναπές που θα αγοράσεις!

Σούζες κάνετε?

Σούζες κάνετε?video

 

O Killer προβάρει τα ράσα του σατανά


Πνευματικέ-πάτερ του Πάσσαρη αρκεστείτε στο θεάρεστο και πράγματι σπουδαίο έργο σας  και σταματήστε να γίνεστε «αγγελιοφόρος» ενός κατά συρροή δολοφόνου

Η αδελφή του δολοφονημένου αστυνομικού Αλεβιζόπουλου



Ο Killer Πάσσαρης που λέει πως θέλει να προβάρει τα ράσα, θα είναι έγκλειστος στο Άγιο Όρος, θα βγαίνει κρυφά τις νύχτες με καΐκι, θα χτυπά κάνα δυο-τρεις φόνους και θα επιστρέφει … Αφήστε που θα έχει και άσυλο.

Επιστροφή στη φύση

Ο συνάδελφος Βλαδίμηρος Αναγνώστου μας έστειλε από τη Μόσχα, περισσότερες από 20 μοναδικές φωτογραφίες  από το φεστιβάλ του  Empty Hills που γίνεται 250 χιλιομετρα απο την πρωτεύουσα της Ρωσίας.


Όπως κάθε ξανθιά: άκρως επικίνδυνη ..!!!

Πήρε γυμνή τους δρόμους: Δείτε 14 φωτογραφίες, άκρως αποκαλυπτικές

 Ακατάλληλο κάτω των 18 ετών...

Πιάστηκε στον Αγ. Παντελεήμονα ο Αιγύπτιος ληστής

Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, η υπόθεση της απόπειρας ληστείας και του σοβαρού τραυματισμού, ζεύγους ηλικιωμένων ημεδαπών (71χρονου άνδρα και 69χρονης γυναίκας) που έλαβε χώρα την 10.00 ώρα της 9-6-2011, σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Γ’ Σεπτεμβρίου.

Τον πήρε ο πόνος να μονάσει




Ο Κώστας Πάσσαρης φαίνεται πως έχει μετανιώσει για όλα έχει διαπράξει στο παρελθόν και θέλει να ακολουθήσει τον δρόμο του Θεού μετά την αποφυλάκισή του [?]. Σύμφωνα με τον αρχιμανδρίτη...

Στρατιώτες του σώματος πεζοναυτών με τουφέκια τύπου K-2 άνοιξαν πύρ σε αεροπλάνο, που μετέφερε 119 επιβάτες !



 
Στρατιώτες πυροβόλησαν εναντίον ενός αεροπλάνου, γιατί το πέρασαν για.. πολεμικό!

Έστησαν παγίδα

Στη Θεσ-νίκη, στην οδό  Ιπποδρομίου, αλλοδαπή, ενώ εξερχόταν από οικία, στην οποία εργάζεται ως οικιακή βοηθός, δυο άγνωστοι δράστες την ακινητοποίησαν, εισήλθαν στο εσωτερικό της οικίας και, αφού την έδεσαν και τη φίμωσαν, χτύπησαν με τα χέρια τους ηλικιωμένο ζευγάρι και αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και τιμαλφή. Παθόντες μετεφέρθηκαν σε νοσοκομείο.

Δεν ήταν όνειρο ότι τους έκλεβαν

Στη Βάρη στην  οδό Ονείρων, στις 2 τα ξημερώματα  τρείς  άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε οικία και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και το  Ι.Χ.Ε. αυτ-το της οικογένειας.

Oι εικόνες της εβδομάδας



Προσθήκη λεζάντας

Δυο σέξι τεννίστριες


Δυο σέξι τεννίστριες
Είναι και οι δυο πολύ όμορφες και διαθέτουν καλλίγραμμα κορμιά. Αγωνιστικά όμως δεν περνούν και την καλύτερη τους φάση παρόλο που ήταν από τις καλύτερες. Δεν πειράζει όμως. Εμείς ακόμα τις θαυμάζουμε και για τις ικανότητες τους στο άθλημα και για τα κορμιά τους. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Πρόστιμο για το θάνατο κρατουμένου


Ποσό ύψους 110.000 ευρώ επιδίκασε το Διοικητικό Πρωτοδικείο Λειβαδιάς ως αποζημίωση για ψυχική οδύνη στους συγγενείς 27χρονου κρατούμενου που βρέθηκε νεκρός από ναρκωτικά μέσα στο κελί του στις φυλακές Μαλανδρίνου.

17/6/11

Έχασε την ... αυτονομία του

Αυτό το Ναυτιλίας ούτε … εταίρα να ήταν. Κάθε φορά το ξαναπαίρνει και άλλος υπουργός, απορροφάται δηλαδή απ’ άλλο υπουργείο. Τώρα σειρά είχε ο Χρυσοχοΐδης.

Ανέραστε ανασχηματισμέ!

Μια ωραία γυναίκα είχε απομείνει στην κυβέρνηση την έβγαλαν κι αυτή.Τι και αν διόρισε όπως έγραφαν οι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ του Σεραφείμ Κοτρώτσου, το μισό χωριό και σόι της  στο δημόσιο. Gucci στο άλλο χέρι. Τι και αν κάθε πρωί χτύπαγε το κομμωτήριο της στο Κολωνάκι, η Θεοδώρα έπρεπε να μην απομακρυνθεί. Τώρα η ήδη μετέωρη κυβέρνηση, χάνει και το γούστο της ...

Τι έγινε ρε παιδιά

Δείτε το βίντεο

Βάσω Βιλέγκας: Ο θάνατος ... ζωγραφιστός στην παραλία



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!

Αγοραπωλησία βρεφών στην Πάτρα

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών εξαρθρώθηκε κύκλωμα που προέβαινε σε αγοραπωλησίες βρεφών. Στην Πάτρα πιάστηκαν τέσσερα μέλη του κυκλώματος (δύο άντρες και δύο γυναίκες), ρουμανικής υπηκοότητας, ηλικίας 25, 30, 31, 30 ετών.

Έπιασαν 4 Ελληνάρες λαθροδιακινητές

Συνελήφθησαν τα ξημερώματα από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, τέσσερις Έλληνες  λαθροδιακινητές, ηλικίας 33, 39 και 40 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για «Διευκόλυνση μεταφοράς-προώθησης λαθρομεταναστών στο εσωτερικό της χώρας» και άλλα συναφή αδικήματα.  

Παρασκευαστήριο ηρωίνης

Συνελήφθη ύστερα από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, απογευματινές ώρες της 16-06-2011, 38χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή χασίς, ηρωίνης και μεθαδόνης.

Ντουζίνα τα πλαστά έγγραφα

Πλούσια ζωή έκανε 31χρονος αλλοδαπός από την Συρία που συνελήφθη στα Κάτω Πατήσια από αστυνομικούς της Ασφάλειας Άνω Πατησίων  και είχε στην κατοχή του συνολικά 237 ταξιδιωτικά κυρίως πλαστά έγγραφα δημοσίων υπηρεσιών και πλήθος φωτογραφιών.

Υπουργός κοιμήθηκε στο δρόμο για στηρίξει τους άστεγους



Σε υπνόσακους στους δρόμους

Μπέρδεψαν τους νεκρούς


Σκηνές που προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, ακόμα και την πιο δύσκολη ώρα αυτή του θανάτου, συνέβησαν χθες τη νύχτα στο 409 νοσοκομείο. Ένας 62 χρόνος άνδρας κατέληξε νοσηλευόμενος στη νέα πτέρυγα του Αγίου Ανδρέα, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.


Μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του 409 και ειδοποιήθηκε γραφείο τελετών από την Σπάρτη, περιοχή καταγωγής και κατοικίας εν ζωή του άνδρα, για να έρθει στην Πάτρα και να τον μεταφέρει, προκειμένου η κηδεία του να γίνει εκεί.


Λίγη ώρα πριν τις 10 το βράδυ, ένα άλλο γραφείο τελετών έφτανε στον χώρο και ζήτησε να παραλάβει έναν ακόμα νεκρό.


Σύμφωνα με πληροφορίες, το προσωπικό που βρισκόταν βάρδια του υπέδειξε τον άνδρα από την Σπάρτη, παρά το γεγονός ότι στα χέρια των νεκρών βρίσκονταν τα «ταμπελάκια» με τα στοιχεία τους.


Το γραφείο παρέλαβε χωρίς περαιτέρω έλεγχο τον νεκρό και έφυγε για το Τρίκορφο Δωρίδας, όπου θα γινόταν η ταφή του.


Λίγη ώρα μετά, κάνει την εμφάνισή του και το γραφείο τελετών από την Σπάρτη και με την ιδία διαδικασία αλλά με άλλο υπάλληλο λόγω λήξης βάρδιας, καλείται να παραλάβει τον ένα και μοναδικό νεκρό που υπήρχε, αφού μόνο δυο ήταν όλοι και όλοι, κατά την χθεσινή βραδιά.


Όμως ο 62 χρόνος άνδρας ήταν ... επώνυμος κάτοικος Σπάρτης και οι άνθρωποι του γραφείου τον γνώριζαν, με αποτέλεσμα να αναγνωρίσουν αμέσως ότι δεν ήταν αυτός που έπρεπε να πάνε στην Σπάρτη, για την κηδεία.


Ειδοποίησαν αμέσως την κόρη του, αλλά και τον υπάλληλο βάρδιας, ο οποίος δήλωσε άγνοια για το λάθος, ενώ κατά την άφιξη της κόρης του εκλιπόντος επικράτησε ένταση και δικαιολογημένα, γιατί οι στιγμές ήταν τραγικές.


Όταν κατάλαβαν τι είχε συμβεί, τηλεφώνησαν στο γραφείο τελετών που είχε προηγηθεί και το ενημέρωσαν ότι ο νεκρός που μεταφέρουν στην Δωρίδα δεν είναι ο…δικός τους!!!


Ήδη όμως είχαν διανύσει μια ώρα διαδρομής.


Τελικά με μεγάλη καθυστέρηση και μετά από νέες στιγμές έντασης μεταξύ κόρης και υπαλλήλων του 409 νοσοκομείου, όπου ο ένας έριχνε την ευθύνη στον άλλον για το τραγικό περιστατικό και την μετά θάνατον συνεχιζόμενη ταλαιπωρία του νεκρού, τα πράγματα αποκαταστάθηκαν και πήραν τον… «σωστό δρόμο».


Όμως η αποδιοργάνωση της τριτοβάθμιας περίθαλψης και το τσαλαπάτημα της ανθρώπινης αξιοπρέπειας ακόμα και μετά θάνατο, όλο και μεγαλώνουν!

protothema.g

Ποιος θα φάει ποιον?



Σκύλε πίσω γιατί σ' έφαγε ...


Αλβανός με 42 κιλά χασίς

Αυτά είναι τα 42 κιλά χασίς που είχε ο 38χρονος

Στις Αχαρνές Αττικής, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη ένας (1) αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 28 ετών,  μέλος εγκληματικής οργάνωσης, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο (2) Αλβανοί υπήκοοι, μέλη της οργάνωσης, ηλικίας 23 και 24 ετών, για κατοχή και διακίνηση  μεγάλων ποσοτήτων  ακατέργαστης κάνναβης.

Έκλεβε βενζίνη από τα ρεζερβουάρ

Αλβανός "ξεφούσκωνε" και άδειαζε με λάστιχο ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων. Ο 30χρονος  συνελήφθη από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, συνελήφθη 30χρονος Αλβανός, κατηγορούμενος για  17 «Κλοπές κατ΄ εξακολούθηση».

Νεκρή 32χρονη - Το αυτοκίνητό της έπεσε στη θάλασσα


<%= CmtFramework.Web.Portal.CurrentArticle.Title %> Νεκρή ανασύρθηκε μια 32χρονη, όταν το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη της πορείας του στην επαρχιακή οδό Αργοστολίου-Φισκάρδου και έπεσε στη θαλάσσια περιοχή Αγ.Κωνσταντίνου(Κόκκινος βράχος) στην Κεφαλλονιά.

Ποια 40άρα κόβει κυριολεκτικά την ανάσα με το καυτό της μίνι;



'Εχει βαλθεί να τους τρελάνει όλους φέτος!
Δεν το παρατηρούμε μόνο εμείς αλλά όλα τα ξένα tabloids που σε κάθε της εμφάνιση οργιάζουν με επιφωνήματα θαυμασμού τόσο για την σιλουέτα της όσο και για το όλο στυλ της...
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ!

Για τις παπαρούνες της πίτας η σύλληψη του 86χρονου

Ο κάτοικος «λαθρέμπορος ναρκωτικών» του χωριού Λευκοθέα  στην Ζίτσα Ιωαννίνων, που … καλλιεργούσε 129 φυτά υπνοφόρου μήκωνος δηλαδή παπαρούνες, εδώ και τρεις ημέρες είναι έγκλειστος στα κρατητήρια αφού σήμερα θα κριθεί η προφυλάκισή του ή όχι. Αν  οδηγηθεί στις φυλακές αυτό θα ισοδυναμεί με «αστυνομικο-δικαστικό σκάνδαλο».