21/8/15

Ο δολοφόνος πήγε στην Εξοχή


Συνελήφθη (20-8-2015) το πρωί, στην Εξοχή Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 32χρονος ημεδαπός, ο οποίος διώκεται με Ένταλμα Σύλληψης, από τις Ελληνικές Δικαστικές Αρχές, για ανθρωποκτονία από πρόθεση και αρπαγή,

Στη φάκα ο μαστροπός


Συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πρωινές ώρες  48χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.
Πρόκειται για απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης (6) ετών και χρηματική ποινή, για τα αδικήματα της ένταξης σε συμμορία, μαστροπείας από κοινού,

Ο Κυνηγός της Κρήτης

Μια απ' τα ίδια στα Ζωνιανά 
Αν υπηρετούσε ο Μανώλης Παραβολιδάκης ακόμη στην Κρήτη υπήρχε περίπτωση στις δέκα επτά (17) φυτείες κάνναβης με τα  συνολικά 1.751 δενδρύλλια να  είχε πιαστεί μόνο ένας χασισοκαλλιεργητής;


Στα Ζωνιανά γίνεται της φυτείας

Οι Αποδείξεις με τα 17 χωράφια






Εντοπίστηκαν, κατά το χρονικό διάστημα από 18.08.2015 έως 20.08.2015, σε δεκατέσσερις διαφορετικές αγροτικές και ορεινές περιοχές του Δήμου Μυλοποτάμου, δέκα επτά (17) φυτείες κάνναβης και κατασχέθηκαν συνολικά 1.751 δενδρύλλια.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, αλλά και εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων, για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, οργανώθηκε κατά το χρονικό διάστημα από 18.08.2015 έως 20.08.2015, συντονισμένη επιχείρηση εξερεύνησης, στους τρεις νομούς, με την συνδρομή του Ελικοπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο Sfakman κάλεσε F.B.I και Europol


Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Μάνου Σφακιανάκη σε συνεργασία με τις Αρχές της Εuropol, συμμετείχε σε παγκόσμια επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Pacifier» για την πάταξη της πορνογραφίας ανηλίκων και σχημάτισε σχετική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος 21χρονου ημεδαπού.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της επιχείρησης, διεξήχθη έρευνα στο δίκτυο TOR για τον εντοπισμό χρηστών, οι οποίοι εμπλέκονται σε κατοχή και διαμοιρασμό υλικού πορνογραφίας ανηλίκων. Συγκεκριμένα, σε ειδική πλατφόρμα «hidden service» του εν λόγω δικτύου, η οποία κατασχέθηκε από τις αρχές των Η.Π.Α., εντοπίστηκε αποκλειστικά περιεχόμενο με σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων. Το υλικό που κατασχέθηκε, αναλύθηκε από τις Υπηρεσίες του F.B.I και την Europol, με σκοπό να προκύψουν, τόσο οι διαχειριστές των Υπηρεσιών αυτών, όσο και οι χρήστες-μέλη.

Πολύ φούντα ...

Χιονάδες Ιωαννίνων

Φυτεία με θέα στα Ελληνοαλβανικά

Οι Αποδείξεις




Εντοπίστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, σε ορεινή και δασώδη περιοχή στους Χιονάδες Ιωαννίνων, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα, φυτεία αποτελούμενη από διακόσια τριάντα οκτώ (238) δενδρύλλια κάνναβης.

20/8/15

Έκανε πολυδύναμο την Αταλάντη

Με περίπου 20 αστυνομικούς θα ενδυναμωθεί το Αστυνομικό Τμήμα Αταλάντης όπως δεσμεύτηκε στον δήμαρχο Λοκρών κ. Νικόλαο Λιόλιο τον περασμένο Ιούλιο [σε ρόλο ΓΓ του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη]  ο  δ/ντης του πολιτικού γραφείου του Πανούση, Βασίλειος κ. Μαστρογιάννης. Που αποσκοπούσε αυτή η δημοσιοποίηση της συνάντησης; Μα φυσικά στο ότι ο εκ Φθιώτιδος καταγόμενος κ. Μαστρογιάννης υπήρξε αποτυχών υπ. βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και τώρα μάλλον θα ξαναθέσει υποψηφιότητα αλλά άγνωστο με ποιο κόμμα. Αυτό δεν είναι κακό αλλά μήπως θυμίζει κάτι από ρουσφέτι ..;

Ο ... ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ

Βασίλειος Μαστρογιάννης
Από την  21η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσής Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, που είχε ως κεντρικό μήνυμα » Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ «.

Ο μοναδικός  Διευθυντής  Πολιτικού Γραφείου υπουργού που μνημονεύεται στα δελτία τύπου της Κατεχάκη είναι αυτός του Αναπληρωτή Υπουργού δημόσιας τάξης. Ο ένας και μοναδικός   Βασίλης Μαστρογιάννης. Αυτό δεν έχει συμβεί ούτε

Τον σήκωναν στα χέρια για την εξιχνίαση!

Στην Ύδρα ο Πανούσης

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννης Πανούσης, επισκέφθηκε σήμερα (19.8.2015) την Ύδρα, τον Πόρο και Τροιζήνα στα πλαίσια των επισκέψεών του σε αστυνομικά τμήματα, πυροσβεστικούς σταθμούς και των επαφών του με τοπικούς φορείς.
Τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη συνόδευσαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Μιχαιρίνας, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Βασίλειος Παπαγεωργίου και ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Αναπληρωτή Υπουργού, κ. Βασίλης Μαστρογιάννης.

Αρχικά, ο κ. Πανούσης μετέβη στην Ύδρα, λίγες ημέρες μετά την εξιχνίαση του εγκλήματος της ανθρωποκτονίας 67χρονου και τη ληστεία σε βάρος του ιδίου και της συζύγου του. Στόχος της επίσκεψης ήταν η αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, που διαταράχθηκε λόγω του πρωτοφανούς για το νησί εγκλήματος.

Νταβατζής-βιαστής στη Ρόδο

Οι Αποδείξεις


Εξαρθρώθηκε χθες (19.08.2015), ύστερα από επισταμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας ενέχονται σε παράνομη κατακράτηση αλλοδαπής με σκοπό τη σεξουαλική της εκμετάλλευση.
Συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί, από τους οποίους δυο άνδρες ηλικίας 52 και 45 ετών και δυο γυναίκες ηλικίας 52 και 21 ετών, καθώς και μια 32χρονη υπήκοος Ουκρανίας. Σε βάρος τους σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, σωματεμπορίας, βιασμού, πλαστογραφίας πιστοποιητικών, υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.
Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε, την ανάλυση και τη συνδυαστική αξιοποίηση στοιχείων και ευρημάτων, διασαφηνίστηκε το πεδίο των παράνομων δραστηριοτήτων της εγκληματικής οργάνωσης και συγκεκριμένα:

Με τα αποφυλακιστήρια στην τσέπη




Μπορεί το υπουργείο Δικαιοσύνης με δελτίο Τύπου να επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ  για την αποφυλάκιση των δυο ληστών δολοφόνων του εστιάτορα στην Ύδρα, μιλάει όμως για μυθεύματα σε ό,τι έχει να κάνει με τις διατάξεις που εκμεταλλεύθηκαν οι δυο Γεωργιανοί, καθώς υποστηρίζει πως προϋπήρχαν του νόμου 4322 που φέρει την υπογραφή του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου.  

Όμως η πραγματικότητα εκθέτει τον υπουργό Δικαιοσύνης, καθώς στο άρθρο 12 του δικού του νόμου,  που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 27 Απριλίου του 2015 με τίτλο «Έκτακτα μέτρα για την αποσυμφόρηση των καταστημάτων κράτησης» αναφέρεται ξεκάθαρα πως όσοι κρατούμενοι έχουν καταδικαστεί μέχρι δέκα χρόνια κάθειρξης αποφυλακίζονται εάν έχουν εκτίσει τα δύο πέμπτα της ποινής τους και μάλιστα με οποιονδήποτε τρόπο! 

Το σατανικό ζευγάρι


Η νεαρή ξανθιά γυναίκα με την περίεργη φράντζα και ο κοντός εύσωμος άνδρας με μούσια και καπέλο, αποτελούν το μυστηριώδες ζευγάρι που κυνηγά η Αστυνομία ως τους εγκέφαλους της γεωργιανής συμμορίας που λήστεψε και δολοφόνησε τον εστιάτορα στην Ύδρα. Αποτυπώματα από το ζευγάρι έχουν εντοπιστεί από τους αστυνομικούς όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να τα ταυτοποιήσουν. Όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό της Αστυνομίας, σερβιτόρος της ταβέρνας αναγνώρισε τον κοντό, πιθανότατα εγκέφαλο, της συμμορίας ο οποίος πριν από είκοσι μέρες είχε πάει στην ταβέρνα και από το ίδιο τραπέζι που είχε καθίσει την τελευταία φορά, κατόπτευε το χώρο και συγκέντρωνε στοιχεία και πληροφορίες για το θύμα του. 

Ο ... Αγγελικός κόσμος Παρασκευόπουλου

Οι δολοφόνοι της Ύδρας

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες επτά (7) αλλοδαπών υπηκόων Γεωργίας, ηλικίας 27, 29, 30, 34, 35, 36 και 42 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν την 16-8-2015 στην Ύδρα, για την ανθρωποκτονία 67χρονου ημεδαπού και ληστεία σε βάρος του ίδιου και της 58χρονης ημεδαπής συζύγου του.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τους συλληφθέντες:
Α) (επ) TSETSKHLADZE (ον) ALEKSANDRE του MERABI και της MARINA που γεννήθηκε το 1988 στη Γεωργία
B ) (επ) UGULAVA (ον) GRIGOLI του IBAN και της DOLLORES που γεννήθηκε το 1980 στη Γεωργία

'Εσπερναν ...


Συνελήφθησαν,  (19.08.2015) πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, 42χρονος ημεδαπός και τρείς ημεδαπές γυναίκες ηλικίας 25, 23, και 22 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών, παραβάσεις Νομοθεσίας περί εκρηκτικών μηχανισμών, Νομοθεσίας περί όπλων και Νομοθεσίας Τελωνειακού Κώδικα.
Ειδικότερα, σήμερα (19.08.2015) πρώτες πρωινές ώρες, σε γενόμενο έλεγχο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, σε Ι.Χ.Ε. όχημα το οποίο οδηγούσε ο 42χρονος και επέβαιναν οι τρείς γυναίκες, βρέθηκε και κατασχέθηκε εντός του οχήματος μικροποσότητα κάνναβης, ενώ στην κατοχή της 23χρονης βρέθηκε μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης και αυτοσχέδια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης την οποία κατείχε από κοινού με την 25χρονη και την 22χρονη.

Ο ... κληρονόμος

Τα Ντοκουμέντα





Συνελήφθη έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης 51χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και Νόμου για την προστασία των αρχαιοτήτων και εν γένει πολιτιστικής κληρονομιάς.
Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες(18-08-2015), κατά τη διάρκεια της παραπάνω επιχείρησης, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, στην οικία του συλληφθέντα, σε περιοχή της Νέας Μηχανιώνας:

... Κρόκος Κοζάνης

Οι Αποδείξεις

Εξαρθρώθηκε χθες (18-08-2015) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης εγκληματική ομάδα, που έθετε σε κυκλοφορία παραχαραγμένα χαρτονομίσματα.
Συνελήφθησαν τρία άτομα, ένας 25χρονος υπήκοος Μολδαβίας και δύο υπήκοοι Αλβανίας, 30 και 25 χρονών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης – συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων και κατοχή ναρκωτικών.
Η δικογραφία περιλαμβάνει ακόμα έναν συνεργό τους, ο οποίος αναζητείται.

Πρώτοι στις γαργούμπες ...

Οι Αποδείξεις

Συνελήφθησαν στις 19-8-2015 το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, μία γυναίκα και ένας άνδρας 54 ετών, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και κλοπές από υποσταθμούς της ΔΕΗ, κατά περίπτωση, ενώ αναζητείται και άγνωστος αριθμός συνεργών τους.
Ειδικότερα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, πραγματοποιήθηκε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία των συλληφθέντων, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Τους πασπάτευαν ...


Συνελήφθησαν χθες (18.08.2015) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Ζάκυνθο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λαγανά σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ), τρεις ημεδαπές ρομά 16, 13 και 14 ετών για διακεκριμένη κλοπή και ληστεία σε βάρος τριών συνολικά υπηκόων Μ. Βρετανίας.
Αναλυτικότερα οι τρεις ημεδαπές που συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από τους αστυνομικούς, ταυτοποιήθηκαν από την έρευνα που ακολούθησε, ως μέλη ομάδας, η οποία εμπλέκεται σε δύο διαδοχικές υποθέσεις κλοπών κινητών τηλεφώνων, εκ των οποίων η μια με χρήση βίας σε βάρος Βρετανών παραθεριστών.

Τον έφαγε η πονηριά


Συνελήφθη  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εξαρχείων, 51χρονος ημεδαπός, για απάτες κατ’ εξακολούθηση και παράβαση του νόμου περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 14-8-2015, ο 51χρονος αφαίρεσε από κοινόχρηστο χώρο πολυκατοικίας στην περιοχή των Αμπελοκήπων ταχυδρομική επιστολή τραπεζικού ιδρύματος που περιείχε μία (1) πιστωτική κάρτα. Στη συνέχεια, επικοινώνησε με το νόμιμο κάτοχο της κάρτας και προσποιούμενος τον τραπεζικό υπάλληλο, απέσπασε τα προσωπικά του στοιχεία, τα οποία χρησιμοποίησε κατά την επικοινωνία του με το τηλεφωνικό κέντρο της τράπεζας για να αποσπάσει τον απαραίτητο κωδικό PIN για την ενεργοποίηση της κάρτας.

18/8/15

Βούλγαροι σκότωσαν τον 71χρονο

Οι Αποδείξεις
 
Εξιχνιάστηκε άμεσα, έπειτα από μεθοδική και συστηματική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ανθρωποκτονία που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη βιαιότητα στις 13.08.2015 σε βάρος 71χρονου ημεδαπού, στις Μοίρες Ηρακλείου.
Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν, στο πλαίσιο συντονισμένων αστυνομικών ερευνών και αναζητήσεων, στο Ηράκλειο, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 21 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία -κακουργηματικού χαρακτήρα- για ανθρωποκτονία.

... Τρόχιζαν το χασίς

Τα Ντοκουμέντα
 
 
 
 
Συνελήφθησαν, χθες (17-08-2015) το απόγευμα στην περιοχή της Θήβας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, τρεις (3) ημεδαποί ROMA , ηλικίας 40, 26 και 12 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της κατοχής, μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Κοκό και φούντα στο Φαληράκι

Τα Κατασχεμένα
Συνελήφθησαν χθες (17.08.2015) στο Φαληράκι Ρόδου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, τρεις ημεδαποί ηλικίας 24, 24, και 22 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στοχευμένη έρευνα σε τουριστικό κατάλυμα που διέμεναν οι κατηγορούμενοι, όπου παρουσία Δικαστικού λειτουργού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Οι Γεωργιανοί πίσω απ' τον φόνο

Μετά την ταυτοποίηση των δακτυλικών αποτυπωμάτων δύο εκ των προσαχθέντων με αποτυπώματα που βρέθηκαν στη διώροφη κατοικία του Μανώλη Οικονόμου, οι αστυνομικοί αρχίζουν να δένουν την υπόθεση και τελικά προχώρησαν στη σύλληψη των επτά Γεωργιανών ενώ αναμένεται και να ασκηθούν διώξεις τουλάχιστον σε πέντε από τους επτά συλληφθέντες.

Την ίδια ώρα άκαρπες παραμένουν οι έρευνες σε τουλάχιστον τέσσερα σημεία της Γλυφάδας και της Βάρκιζας για τον εντοπισμό του μυστηριώδους ζευγαριού που έφυγε λίγη ώρα μετά τη δολοφονική επίθεση από το νησί έχοντας μαζί τους όλη τη λεία. 

17/8/15

Από κοντά ο Γεωργατζής

Δεν χάνει τέτοιες ευκαιρίες!

Αναφερόμαστε φυσικά στον εκκλησιασμό και όχι στις βόλτες στην εξοχή!
 

Τον πήρε το ποτάμι

Κατασχέθηκαν συνολικά πάνω από 30 κιλά κάνναβης
 
 
Στο 2ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Καλοχωρίου – Διποταμίας, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Καστοριάς και τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, συνέλαβαν 23χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας για εισαγωγή ναρκωτικών στη χώρα.
Αναλυτικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με αλλοδαπό που εισάγει ναρκωτικές ουσίες στη χώρα και στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς με στόχο τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Μόνο 25 έφερε

Η κλούβα του
 
Συνελήφθη  σε Επαρχιακή Οδό της Ροδόπης, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 24χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αιγύπτου, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας είκοσι πέντε (25) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.

16/8/15

Στο Καλπάκι τους περίμεναν

Συνελήφθησαν, χθες (15-08-2015) το μεσημέρι στον Άγιο Γεώργιο Καλπακίου Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, δύο ημεδαποί, ηλικίας 34 και 21 ετών, κατηγορούμενοι για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 34χρονος με συνεπιβάτη τον 21χρονο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μέσα σε ταξιδιωτικό σάκο, σαράντα (40) δέματα που περιείχαν κάνναβη, βάρους (20.200) γραμμαρίων.