8/9/12

Η φωτιά στα ... πατζάκια τους



Δείτε τις βιλάρες Παπαντωνίου-Στουρνάρα



 
Από: cyclades24.gr
 
Κινδύνευσαν να γίνουν στάχτη οι πολυτελείς εξοχικές κατοικίες του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και του π. υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου στην περιοχή Τρία Λαγγόνια στο Νότιο άκρο της Σύρου.

Η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου στη θέση Κάβος του Τ.Δ. Ποσειδωνίας  εξαπλώθηκε με θεματική ταχύτητα λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων απείλησε εξοχικές κατοικίες, μεταξύ αυτών και τα σπίτια των δύο πολιτικών προσώπων που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής και γειτνιάζουν μεταξύ τους.

Το μεσημέρι του Σαββάτου η φωτιά έφτασε μέχρι το σημείο που βρίσκονται οι δύο βίλες με απειλητικές διαθέσεις, προκαλώντας πανικό, αφού οι φλόγες περικύκλωσαν και τα δύο εξοχικά.

Έγινε της ... Μολδαβίας με την Αγγλία



Οι πελάτες ήταν ληστές

Συνελήφθησαν στα Σπάτα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), τρείς (3) ημεδαποί ηλικίας 17,17 και 19 ετών και ένας (1) αλλοδαπός υπήκοος Αφγανιστάν ηλικίας 18 ετών, οι οποίοι λίγο πριν είχαν διαπράξει ληστεία σε βάρος οδηγού ταξί.

Συγκεκριμένα οι τέσσερις (4) συλληφθέντες, το απόγευμα της 5-9-2012 προσποιούμενοι τους πελάτες, επιβιβάσθηκαν σε ταξί στην περιοχή της Ομόνοιας με προορισμό τα Σπάτα και όταν έφθασαν σε ερημικό σημείο της περιοχής επιτέθηκαν στον ημεδαπό οδηγό, από τον οποίο αφαίρεσαν το πορτοφόλι του, που περιείχε 400 ευρώ και διάφορα έγγραφα καθώς και το κινητό του τηλέφωνο. Στη συνέχεια αποβίβασαν τον οδηγό από το αυτοκίνητο, το αφαίρεσαν και διέφυγαν με αυτό. Το όχημα βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε χωράφι στην ίδια περιοχή.

Τα ίδια και στο Μεσολόγγι


Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον βουλευτή Κώστα Μπαρμπαρούση [γνωστός και ως "Καραϊσκάκης"]επισκέφθηκε σήμερα το πρωϊ την λαϊκή αγορά Μεσολογγίου.

Σε δηλώσεις του ο βουλευτής τόνισε ότι σκοπός είναι η πάταξη του παρεμπορίου.

«Πολεμάμε το παρεμπόριο, ήρθαμε εδώ σήμερα να δούμε την δημοτική αστυνομία και τις αστυνομικές αρχές να κάνουν ελέγχους, και αφού κωλυσιεργούσαν το κάναμε εμείς. Αυτές οι προσπάθειες θα συνεχιστούν γιατί αυτοί που πληρώνουν δεν είναι χαζοί και κάποιοι άλλοι να μην πληρώνουν. Ο κόσμος μας ενθαρρύνει και μας λέει να προχωρήσουμε».

Το επίμαχο βίντεο



Ο Δένδιας ζήτησε έρευνα για 2 Βουλευτές

Με αφορμή τα επεισόδια σε πανηγύρι στην Ραφήνα, ο υπουργός κ. Δένδιας -όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε- πριν από λίγο ζήτησε ο ίδιος από την ΕΛ.ΑΣ να ληφθούν όλα τα μέτρα εναντίον κάθε υπευθύνου που αντιποιείται την  ιδιότητα κρατικού λειτουργού ανεξάρτητα από το  αν είναι Βουλευτής. Από το βίντεο φαίνονται ξεκάθαρα οι Βουλευτές Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Γιώργος Γερμενής [γνωστός και ως "Καιάδας" -ΦΩΤΟ], ενώ εξετάζεται και η συμμετοχή τους για το σπάσιμο των πάγκων που προκαλούν άλλλα μέλη της Χρυσής Αυγής.

Μύριζαν "μαύρο" τα διαμερίσματα


ΤΟ ΧΑΣΙΣ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ
 
Χθες (7-9-2012) το βράδυ, συνελήφθη στα Πατήσια, από αστυνομικούς της    Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας (1) αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 35 ετών, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. 
Ειδικότερα αστυνομικοί της Υ.Δ.Ν., μετά από αξιοποίηση πληροφορίας, για αλλοδαπό που διακινεί σημαντικές ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, εντόπισαν τόσο τον ίδιο όσο και δύο (2) διαμερίσματα, στις Αχαρνές και στα Πατήσια, τα οποία χρησιμοποιούσε ως χώρο απόκρυψης των ναρκωτικών και με συντονισμένη επιχείρηση τον συνέλαβαν.

Θα ανακρίνουν και τον "Καιάδα";

Για αντιποίηση αρχής και για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διεξάγει έρευνα η Κρατική Ασφάλεια για τις καταστροφές που έκαναν σε πάγκους αλλοδαπών στην Ραφήνα, μέλη της Χρυσής Αυγής, υπό την καθοδήγηση του βουλευτή Γιώργου Γερμενή γνωστού και

Μια από τα ίδια


Αποτελέσματα χθεσινών (07-09-2012) αστυνομικών ελέγχων στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς»
Ανακοινώνεται ότι χθες (07-09-2012), στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς», που πραγματοποιήθηκε στο ευρύτερο κέντρο της Αθήνας, σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:
  • Προσήχθησαν 543 αλλοδαποί σε Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.
  • Συνελήφθησαν 18 αλλοδαποί, γιατί δεν πληρούσαν τις νόμιμες προϋποθέσεις παραμονής στη χώρα μας.
  • Πραγματοποιήθηκαν 4 έρευνες σε σπίτια παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού.
Μέχρι στιγμής, από την έναρξη της επιχείρησης, έχουν σημειωθεί τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Πέσε και κολύμπα ..!


 

Μάζευε ψήφους και ας είναι και... ρόγες

Η κυρία Ρένα Δούρου ως κόρη αστυνομικού,αποδεικνύεται ως η πλέον φανατική οπαδός των αιτημάτων των ένστολων. Είναι βεβαίως τομεάρχης Εξωτερικών και Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να παίρνει μέρος σε διαδήλωση αστυνομικών και να κρατεί μάλιστα και το πανό τους, ξάφνιασε πολλούς ακόμα και στη κυβέρνηση. Τόσο που αναγκάστηκε το Μαξίμου να εκδώσει ανακοίνωση με την οποία κατηγορούσε τον κ. Αλ. Τσίπρα, ότι «σήμερα ανακάλυψε την Ελληνική Αστυνομία». Παλαιότερα αυτή την στήριξη σε κάθε αίτημα των Σωμάτων Ασφαλείας την είχε κατά αποκλειστικότητα η βουλευτής της ΝΔ κυρία Κατερίνα Παπακώστα που έχει και σύζυγο στρατιωτικό.

"Έφαγαν" την ... Νονά του Εσκομπάρ

Κολομβία: Δολοφονήθηκε η «Βασίλισσα της Κοκαΐνης»

Η «Νονά» Γκρισέλντα Μπλάνκο σε μιά πρόσφατη φωτογραφία της. Στα νιάτα της είχε... μάθει τα κόλπα του λαθρεμπόριου της κόκας στον «Βασιλιά» Πάμπλο Εσκομπάρ

      Ήταν γνωστή ως «Νονά» και «Βασίλισσα της Κοκαίνης» - η διασημότερη γυναίκα επικεφαλής καρτέλ διακίνησης ναρκωτικών, η λαθρέμπορος που στα νιάτα της ενέπνευσε και καθοδήγησε τον Πάμπλο Εσκομπάρ. Και το τέλος της δεν μπορούσε παρά να είναι ανάλογο της διαδρομής της: δύο άγνωστοι την εκτέλεσαν ενώ έβγαινε, μέρα μεσημέρι, από το αγαπημένο της κρεοπωλείο στο Μεντεγίν. Ο λόγος για την διάσημη κολομβιανή έμπορο ναρκωτικών, τη Γκρισέλντα Μπλάνκο, όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με την κολομβιανή αστυνομία, η 69χρονη Μπλάνκο δέχτηκε δύο σφαίρες στο κεφάλι από άνδρες αγνώστων στοιχείων.

Το Ελντοράντο του Τσαουσέσκου

 

Διχάζει τη Ρουμανία το Ελντοράντο του Τσαουσέσκου

Τεράστιο, επιφανειακό και εγκαταλελειμμένο: το παλιό χρυσωρυχείο στην Ρόσια Μοντάνα της Τρανσυλβανίας

Η Ρόσια Μοντάνα, μια μικρή πόλη στην περιοχή της Τρανσυλβανίας, έχει γίνει το επίκεντρο έντονων συζητήσεων στη Ρουμανία το τελευταίο διάστημα. Ο λόγος; Η προσεχής επαναλειτουργία ενός τεράστιου υπαίθριου ορυχείου χρυσού, του μεγαλύτερου της Ευρώπης, που εδώ και χρόνια παραμένει κλειστό. Κάποιοι μιλούν για το «Ελντοράντο του πρώην δικτάτορα Τσαουσέσκου» που θα φέρει δουλειές στην περιοχή και χρήματα στη χώρα, άλλοι για ένα υπερεκτιμημένο σχέδιο που θα συνοδεύεται από σκάνδαλα διαφθοράς και περιβαλλοντική καταστροφή.

ΜΚΟ πρόδωσε τον Λάντεν;

 
Το Πακιστάν εμπλέκει MKO στην εκτέλεση του Μπιν Λάντεν

    Την εντολή να εγκαταλείψει εντός δύο εβδομάδων τη χώρα έλαβε από τις πακιστανικές Αρχές το ξένο προσωπικό της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Σώστε τα Παιδιά», καθώς υπάρχουν υποψίες ότι βοήθησε στην αμερικανική επιχείρηση για στη δολοφονία του Οσάμα μπιν Λάντεν, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το BBC.
Μετά την εισβολή των αμερικανικών δυνάμεων στην κατοικία του Οσάμα μπιν Λάντεν - γνωστή και ως επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Τζερόνιμο» -, που έλαβε χώρα τον Μάιο του 2011 στην πακιστανική πόλη Αμποταμπάντ, οι Αρχές είχαν συλλάβει τον Σακίλ Αφρίντι με την κατηγορία ότι βοήθησε τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ στον εντοπισμό του άλλοτε αρχηγού της Αλ Κάιντα.

Φονιάδες Τούρκοι δουλέμποροι

Σε τουλάχιστον 60 άτομα ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών σε ναυάγιο που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στα ανοιχτά της Σμύρνης, όταν σκάφος από την Τουρκία που μετέφερε παράνομους μετανάστες βυθίστηκε μερικές δεκάδες μέτρα από την ακτή.

Ανάμεσα στους νεκρούς είναι 31 παιδιά, μεταδίδει το Anadolu αν και νωρίτερα γινόταν λόγος για εννέα ανήλικους.

Έχουν διασωθεί 46 άτομα, μεταξύ των οποίων ο καπετάνιος και ο βοηθός του (και οι δύο Τούρκοι) οι οποίοι συνελήφθησαν.

7/9/12

Η συμπλοκή έφερε τα ΜΑΤ



Τα "χώνει" στον Σαμαρά ο Καπερνάρος

  Σύμφωνα με το νόμο 4160/29 (άρθρο 3) ορίζεται ότι τρία από τα πέντε μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου προέρχονται από κληρονόμους της οικογένειας Μπενάκη. Σήμερα, ένα εκ των τριών μελών είναι ο Αλέξανδρος Σαμαράς (πρόεδρος του Μ.Φ.Ι. και αδελφός του Πρωθυπουργού της Ελλάδος.

 Στις 12/07/12, με την υπ’ αριθμ. 218/2012 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Αττικής εγκρίθηκε η επιχορήγηση του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου (Μ.Φ.Ι.) με 11,5 εκατ. ευρώ από τα κονδύλια του ΕΣΠΑ για τη χρηματοδότηση κτιριακών εργασιών.

Με έδρα τους την Ν. Ιωνία

Το ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
 
Χθες (6-9-2012) το βράδυ συνελήφθησαν στη Ν. Ιωνία, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τρεις (3) άνδρες εκ των οποίων δύο (2) αλλοδαποί Αλβανικής καταγωγής και ένας (1) ημεδαπός, ηλικίας 31, 30 και 53 ετών αντίστοιχα, για κατοχή και διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης.
Ειδικότερα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, μετά από αξιοποίηση πληροφορίας για σπείρα αλλοδαπών που διακινεί ποσότητες κάνναβης σε άλλους μικροεμπόρους, εντόπισαν τους ανωτέρω δράστες και τους συνέλαβαν.

Είχε 16 κινητά

Ο Αλβανός που έπιασε το Τ.Α Αγ. Παντελεήμονα
 

Πιάστηκαν στα χέρια

Ξυλοδαρμός μεταξύ λαθρομεταναστών σημειώθηκε στο πολύ-συζητημένο, κέντρο κράτησης στην Κόρινθο. Αφρικανοί ήρθαν στα χέρια με Ασιάτες, με αποτέλεσμα ένας Αφγανός και ένας που δηλώνει Παλαιστίνιος να μεταφερθούν στο νοσοκομείο της πόλης. Η αστυνομία υποβαθμίζει το επεισόδιο αλλά ο δήμαρχος άρπαξε την ευκαιρία και μιλά για

Παπάς γιούχαρε την παπαδιά [βίντεο]



Παπάς γιούχαρε την παπαδιά [βίντεο]



Με 27 κιλά ο Αλβανός στον Αγ. Παντελεήμονα


Πιάστηκε στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα και μετά από συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Λευκάδας, ένας (1) αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής ηλικίας 21 ετών, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ειδικότερα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα μετά από πληροφορία για αλλοδαπό που διακινεί σημαντικές ποσότητες κάνναβης, σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, εντόπισαν τόσο τον ίδιο όσο και διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, το οποίο χρησιμοποιούσε σαν χώρο απόκρυψης ναρκωτικών ουσιών.
Στη κατοχή του καθώς και στο διαμέρισμα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

Έβαλαν χειροβομβίδα σε 22χρονη


Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής η απόπειρα ανθρωποκτονίας 22χρονης αλλοδαπής με παγιδευμένη χειροβομβίδα, που διαπράχθηκε την  23-9-2011 σε κατάστημα ψιλικών στα Σεπόλια.

Δράστες είναι τρείς (3) αλλοδαποί Αλβανικής καταγωγής δύο (2) άνδρες ηλικίας 26 και 27 ετών και μία (1) γυναίκα ηλικίας 22 ετών οι οποίοι συνελήφθησαν χθες (6-9-2012) το απόγευμα στην Καλλιθέα, μετά την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης που εκδόθηκαν από το 3ο Ανακριτικό Τμήμα του Πλημμελειοδικείου Αθηνών.

Τσιγγάνος σε κοσμηματοπωλείο

Εξιχνιάστηκαν δύο (2) περιπτώσεις ληστείας και μία (1) περίπτωση κλοπής σε κοσμηματοπωλεία στη Μεσσηνία
Συνελήφθη ένας 34χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Μεσσηνίας
Είχε αφαιρέσει κοσμήματα-χρυσαφικά που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις -4.000- ευρώ
Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δύο (2) περιπτώσεις ληστείας και μία (1) περίπτωση κλοπής, σε κοσμηματοπωλεία στην Καλαμάτα Μεσσηνίας.
Συνελήφθη, προχθές (5-9-2012) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, ένας (1) 34χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, για ληστεία, ενώ κατηγορείται και για κλοπή.
Ειδικότερα, ο 34χρονος, προχθές (5-9-2012) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, μπήκε σε κοσμηματοπωλείο ιδιοκτησίας ημεδαπής και με την χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε ένα κόσμημα, ενώ στην συνέχεια τράπηκε σε φυγή.
Μετά από την άμεση επέμβαση αστυνομικών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ), της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, ο 34χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ο ανωτέρω είχε διαπράξει και τις εξής περιπτώσεις ληστείας και κλοπής:

Του έδωσαν την κατάλληλη θέση?

 
Με τόσες γνώσεις σε θέματα μετανάστευσης πως μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα, ως γενικός γραμματέας πολιτικής προστασίας; Εκτός και αν λόγω περικοπών έχουν πλέον σκοπό στην κυβέρνηση, το σβήσιμο των πυρκαγιών να ανατεθεί σε συνεργεία Αφγανών και Πακιστανών! Ο δημοσιογρφάφος Πάτροκλος Γεωργιάδης είναι πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει παρακολουθήσει μεταπτυχιακά μαθήματα ιστορίας στο ΑΠΘ.  Είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και Αναπληρωτής Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής του κόμματος.

Ο Μαρίνος έβλεπε μπροστά και από τους Αρχηγούς


Το Αρχηγείο σχεδιάζει να εφοδιάσει τους αστυνομικούς ακόμη και με Καλάσνικοφ [βλέπε ληστές]

Αρχηγέ μου, γνωρίζεται ποιος αξιωματικός πρώτος είχε δημιουργήσει ομάδα αστυνομικών με μακρύκανα όπλα και φυσικά μ’ όλες τις νόμιμες πάντα προϋποθέσεις. Μα ο Ταξίαρχος Μαρίνος Γαρνέλης [φωτο] φυσικά, για να μπορούν να αντιμετωπίζουν οι άνδρες του κάθε Αλβανό Καλασνικοφόρο λαθρέμπορο ναρκωτικών. Αρχηγέ μου και εσείς όταν αναλάβατε τα ηνία της αστυνομίας, γνωρίζουμε πως για τον φόβο τρομοκρατικής επίθεσης, εφοδιάσατε την συνοδεία σας με MP5! Για την πρόωρη αποστρατεία του Μαρίνου, βέβαια Αρχηγέ μου δεν φταίτε εσείς αλλά ο κ. Οικονόμου. Όμως κ. Παπαγιαννόπουλε και οι δυο σας θεωρούσατε τον Γαρνέλη «απροσάρμοστο» τάχα. Ενοχλούσε πάντα η αυτοπεποίθηση που έδειχνε στις δυνάμεις του αυτός ο αξιωματικός, που και ο κύριος Τσιατούρας όμως δεν τον έκανε Υποστράτηγο, επειδή είχε το άγχος να μετακινήσει στην Αθήνα και να αναλάβει την Αντιτρομοκρατική, υφιστάμενός του που επί θητείας του αυτή η υπηρεσία έμεινε τουλάχιστον στάσιμη ..!

33χρονη με τσιγαριλίκια


Συνελήφθη στη Μυτιλήνη από στελέχη της Ασφάλειας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, κατά την αποβίβασή της από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, 33χρονη, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή της δύο (02) συσκευασίες από αλουμινόχαρτο με υπολείμματα ηρωίνης, έξι (06) αυτοσχέδια τσιγαριλίκια με κάνναβη, δύο (02) πλαστικές συσκευασίες και

6/9/12

Η Κιτσοπούλου σε soft porno?





Το βίντεο αυτό  έστειλε στο makeleio.gr αναγνώστης για τη...μεγάλη "καλλιτέχνιδα" Λένα Κιτσοπούλου-αυτή που έκανε "κερατά" τον Αθανάσιο Διάκο- να πρωταγωνιστεί σε soft porno...

Τα παπούτσια-κρύπτη του ληστή

ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Στην κατοχή του 35χρονου Γεωργιανού διαρρήκτη βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, το εσωτερικό των οποίων ήταν ειδικά διαμορφωμένο, ώστε να αποκρύπτονται διαρρηκτικά εργαλεία και να καθίσταται έτσι δυσχερής ο εντοπισμός τους.

Οι Γεωργιανοί με τα ... pass é partout


TA KATAΣΧΑΜΕΝΑ
 
Εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σπείρα αλλοδαπών που το τελευταίο χρονικό διάστημα διέπραττε διαρρήξεις οικιών σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
Συνελήφθησαν τις μεσημβρινές ώρες της 4-9-2012 στην Αθήνα, τρεις (3) αλλοδαποί υπήκοοι Γεωργίας, ηλικίας 32, 35 και 49 ετών, μέλη της σπείρας, γιατί λίγο πριν είχαν αποπειραθεί να διαρρήξουν πολυκατοικία στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι ανωτέρω συλληφθέντες είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα που διέπραττε συστηματικά κλοπές σε οικίες. Συγκεκριμένα, επέλεγαν οικίες, στις οποίες αφού διαπίστωναν ότι απουσίαζαν οι ένοικοι, εισέρχονταν παραβιάζοντας τις πόρτες των οικιών με κλειδιά pass é partout και αφού ερευνούσαν τους χώρους αφαιρούσαν κοσμήματα, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα τα οποία στη συνέχεια διέθεταν προς πώληση αποκομίζοντας μεγάλα οικονομικά οφέλη.

Έπιασαν τον ληστή του "Σείριου"

Συνελήφθη  στο Σχηματάρι Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σχηματαρίου, ένας 31χρονος  σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε το από 12-07-2012 ένταλμα σύλληψης του 15ου Τακτικού Ανακριτή Αθηνών.
Το ένταλμα αφορούσε υπόθεση ληστείας, που είχε διαπραχθεί από τον δράστη μαζί με έναν ακόμη συνεργό του, βραδυνές ώρες της 1-7-2012 σε βάρος υπαλλήλων εταιρίας που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του «Σείριος» στην 43 Χ/Θ της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, όπου είχαν αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των (62.606) ευρώ.

Με ναρκωτικά στη Δράμα

Συνελήφθησαν τρεις (3)  μέλη της οργάνωσης
Σύλληψη επίσης ενός ημεδαπού, που δεν συμμετείχε στην εγκληματική οργάνωση, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών
Κατασχέθηκαν 657,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένα (1) πιστόλι κρότου
Εξαρθρώθηκε, χθες (5-9-2012) στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, εγκληματική οργάνωση που κατείχε και πωλούσε ναρκωτικά στην πόλη της Δράμας, αποτελούμενη από τέσσερις (4) ημεδαπούς, ηλικίας 26, 26, 27 και 52 ετών.
Συνελήφθησαν, για την υπόθεση αυτή, χθες (5-9-2012) το πρωί, στη Δράμα, μετά από συντονισμένη επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας, τρία από τα μέλη της οργάνωσης, οι δύο 26χρονοι και ο 52χρονος, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και του τέταρτου μέλους της οργάνωσης.

Πάλι τα ίδια

Tα Ντοκουμέντα

 
Συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης (2) Ιρακινοί διακινητές που προωθούσαν στη χώρα μας δεκαεπτά (17) μη νόμιμους μετανάστες.
Ο ένας από τους διακινητές, κατά τη διάρκεια της σύλληψης, προέβαλε αντίσταση, τραυματίζοντας ελαφρά έναν αστυνομικό
Συνελήφθησαν χθες (5-9-2012), το πρωί, στην παρέβρια περιοχή Μάνδρας -Έβρου, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας , δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Ιράκ, ηλικίας 25 και 19 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της Χώρας δεκαεπτά (17) μη νόμιμους μετανάστες. Δέκα (10) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Ιράκ, τέσσερις (4) υπήκοοι Συρίας και τρεις (3) υπήκοοι Ιράν.

Φόνος στον Αγ. Παντελεήμονα

Ασφυκτικό θάνατο βρήκε το πρωί στην Μιχαήλ Βόδα στον Άγιο Παντελεήμονα 75χρονος, που βρέθηκε νεκρός στο πεζοδρόμιο.

425 κυκλοφορούν ελεύθεροι!


Τι δουλειά κάνουν?
 
Αποτελέσματα χθεσινών (05-09-2012) αστυνομικών ελέγχων στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς».
Ανακοινώνεται ότι χθες (05-09-2012), στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς», που πραγματοποιήθηκε στο ευρύτερο κέντρο της Αθήνας, σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:
  • Προσήχθησαν 438 αλλοδαποί σε Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.
  • Συνελήφθησαν 13 αλλοδαποί, γιατί δεν πληρούσαν τις νόμιμες προϋποθέσεις παραμονής στη χώρα μας.
  • Προσήχθησαν από υπαίθριους χώρους 19 εκδιδόμενες γυναίκες σε βάρος των οποίων υποβλήθηκαν ισάριθμες μηνύσεις.
  • Ελέγχθηκαν 2 οίκοι ανοχής και συνελήφθησαν 3 άτομα (1 ημεδαπός και 2 αλλοδαπές) για παραβάσεις που αφορούν τις διατάξεις της σφράγισης από τις Αρχές και τα εκδιδόμενα πρόσωπα αλλά και τη διευκόλυνσή τους σε αυτές τις πράξεις. Επίσης, προσήχθη 1 εκδιδόμενη ημεδαπή γυναίκα σε βάρος της οποίας υποβλήθηκε αντίστοιχα μήνυση.
  • Πραγματοποιήθηκαν 2 έρευνες σε σπίτια παρουσία Εισαγγελικών Λειτουργών.

Μαρίνος που σας χρειάζεται ...

Στην Α.Δ Ιωαννίνων ... συναγωνίζονται τις «επιτυχίες» του Πύργου στα ναρκωτικά. Στις 31-8-2012 το πρωί, στα Καβάσιλά Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, πιάστηκε άνδρας, ηλικίας 50 ετών, που είχε δυο όλα κι όλα 2 χασισόδεντρα.  
Η φωτογραφία μην σας ξεγελάει είναι από τις 28-8-2012  στην Καλάνιστρα Αχαΐας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, όπου 74χρονος καλλιεργούσε 17 χασισόδεντρα.

Συνελήφθησαν λοιπόν στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί (αδέλφια), ηλικίας 31 και 28 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, πραγματοποίησαν έρευνα σε χώρο ιδιοκτησίας του 31χρονου στο Γαρδίκι Ιωαννίνων, όπου βρήκαν και εκρίζωσαν δύο (2) δενδρύλλια, ύψους 2.4 και 3.2 μέτρων.

Απέχει συνειδητά ...

"Άφαντος" παραμένει ο ΓΓ Δημόσιας Τάξης, από τις συσκέψεις με τον ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά μετά το ... χουνέρι, που έκανε στον κ. Ανδρεουλάκο, ο ίδιος ο Βουλευτής Τσουκαλάς, που δημόσια τον κατήγγειλε ότι "επί χούντας υπηρέτησε ως Βασιλικός

Η είδηση είναι αλλού!

Ο Υπασπιστής του υπουργού "κόπηκε" από το πλάνο

Δυσαρέσκεια φαίνεται να έχουν προκαλέσει  στην Κατεχάκη, οι συχνές επισκέψεις του ΣΥΡΙΖΑ δια του Τομεάρχη του κ. Τσουκαλά. Η φωτογραφία … προδίδει μάλιστα και … ύφος: «Τι να σας κάνουμε που είσαστε 2ο κόμμα στη Βουλή …». Όχι και δικαιολογημένα πάντως, αφού οι ΣΥΡΙΖΑίοι, δείχνουν να ενδιαφέρονται πιο πολύ για τους λαθρομετανάστες παρά για τους Έλληνες!
Το "ξερό" δελτίο τύπου 
Με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας

5/9/12

Τι λέει ο συνήγορος του δολοφόνου



Θα έσκαγε με .. τηλέφωνο

TO NTOKOYMENTO

 
Συνελήφθη, σήμερα (05-09-2012) το πρωί, στην πόλη των Χανίων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, 35χρονος  ύστερα από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του, για κατασκευή και τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού.
Ειδικότερα, την 18.09.2010, 39χρονος , ιδιοκτήτης καταστήματος - καφετέριας σε κεντρικό δρόμο των Χανίων, ενημέρωσε την Αστυνομία για την ύπαρξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού στην είσοδο του καταστήματος. Πυροτεχνουργοί της Ομάδας Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, εντόπισαν ισχυρό εκρηκτικό μηχανισμό, αποτελούμενο από 976 γρ. εκρηκτικής ύλης ζελατοδυναμίτιδας και ηλεκτρονικό πυροκροτητή συνδεδεμένο με κινητό τηλέφωνο, τον οποίο απενεργοποίησαν και περισυνέλεξαν.

Βρήκαν τους φονιάδες του νεωκόρου


AYTOI ΣΚΟΤΩΣΑΝ  ΤΟΝ ΝΕΩΚΟΡΟ

Βρέθηκαν οι φονιάδες που σκότωσαν στις 9-11-2011 στην Θεσσαλονίκη τον 57χρονο νεωκόρο, έπειτα από συστηματική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής  της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.  Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 09-11-2011 οι ληστές εισήλθαν σε Ιερό Ναό στο Ωραιόκαστρο με σκοπό να αφαιρέσουν τάματα. Κατά την παραμονή τους στον Ιερό Ναό, ένας από τους αλλοδαπούς κατάφερε στον 57χρονο νεωκόρο, χτύπημα στο κεφάλι με σιδερένιο αντικείμενο τραυματίζοντάς τον, ενώ στη συνέχεια οι δράστες προσπάθησαν να αφαιρέσουν τάματα χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Ο 57χρονος μετά το περιστατικό είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο της πόλης όπου κατέληξε αργότερα τον ίδιο μήνα.

Τι είπε ο Ταξίαρχος για το έγκλημα



Ξεσηκώθηκε ο κόσμος


Θα πήγαιναν στις ΗΠΑ για να κρυφτούν


Oι σατανικοί εραστές [βίντεο]



Χτύπησαν τον Διαμαντούλη του Kalua


O Mανώλης  Διαμαντούλης ιδιοκτήτης του παλιού γνωστού κλαμπ Kalua , έπεσε χθες τα ξημερώματα θύμα ξυλοδαρμού στην Μύκονο. Ο άνδρας [φωτο: Με βυσσινί σακάκι, δίπλα στον αδελφό του] βρέθηκε χτυπημένος μόλις αναχώρησε με την μοτοσυκλέτα του, λίγο μετά της έξι από το μπαρ Jackie-o [Τζάκι Ωνάση]. Διακόσια μέτρα από το μπαρ ο Διαμαντούλης βρέθηκε από διερχόμενους άσχημα χτυπημένος στο πρόσωπο, μπροστά από το δημαρχείο της Μτκόνου.

Ρίχνουν τις ευθύνες


Ηλεία: Τι είπαν στην ανάκριση η παπαδιά και ο εραστής της
Υπό τις αποδοκιμασίες του πλήθους που είχε συγκεντρωθεί στο δικαστήρια του Πύργου οδηγήθηκαν σήμερα, Τετάρτη, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας η 43χρονη πρεσβυτέρα και ο 41χρονος εραστής της, που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 52χρονου ιερέα, το μεσημέρι της Δευτέρας στο 21ο χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Πύργου - Κυπαρισσίας, έξω από τους Κρουνούς της Ηλείας.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία.

Ζήτησαν Ισραηλινά φώτα


Ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ η επίσημη επίσκεψη του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικολάου Δένδια στο Ισραήλ.
Ο Έλληνας Υπουργός είχε συναντήσεις με τον Ισραηλινό Υπουργό Δημόσιας Ασφάλειας κ. Yitzhak Acharonovich, με τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Avigdor Liberman και με τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας κ. Yaakov Amidror
Ο κ. Δένδιας δήλωσε, μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεών του στην Ιερουσαλήμ και στο Τελ Αβίβ:
«Είχα τη χαρά να συναντήσω τον ομόλογό μου Υπουργό κ. Acharonovich, τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Avigdor Liberman και τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας του Πρωθυπουργού Netanyahu κ. Amidror.

Η παπαδιά φορούσε μαύρα [βίντεο]



Με αρχαία στην Κόρινθο ο 35χρονος

Συνελήφθη 35χρονος ημεδαπός για κατοχή μεγάλου αριθμού αρχαίων αντικειμένων στην Κορινθία.

 
Κατασχέθηκαν αρχαία αντικείμενα, ποσότητα ναρκωτικών ουσιών και ένα μαχαίρι.
Συνελήφθη στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας 35χρονος, γιατί κατείχε στην οικία του, μεγάλο αριθμό αρχαίων αντικειμένων. Επιπρόσθετα, βρέθηκε ποσότητα κάνναβης και ένα μαχαίρι, το οποίο κατείχε παράνομα.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, πραγματοποίησαν έρευνα σε οικία ιδιοκτησίας του 35χρονου, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν: