28/12/13

Οι δηλώσεις του Αθηναγόρα

Τι είπε ο  Διοικητής  Ασφάλειας Θεσσαλονίκης


 

Oι Μαφιόζοι


To οπλοστάσιο

Oι σφαίρες

Θεσσαλονίκη
 

Αυτές είναι δουλειές ...

Ο Αθηναγόρας πήρε το όπλο του
Ο Ταξίαρχος των ... χειρουργικών επεμβάσεων. Σε κάθε μεγάλη υπόθεση δείχνει πόσο ...μικροί είναι μπροστά του ανώτατοι αξιωματικοί ανά την Ελλάδα αλλά κυρίως των Αθηνών. Η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης φέρνει σε πέρας υποθέσεις που στη Λ. Αλεξάνδρας ούτε που μπορούν να τις φαντάζονται
 
Μεταξύ των συλληφθέντων συμπεριλαμβάνεται ο «αρχηγός» της οργάνωσης, 37χρονος αλλοδαπός καθώς και ο συνοδός – σωματοφύλακάς του, 41χρονος ομογενής
Σε έρευνες σε ξενοδοχείο και σε οικία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πολεμικό τυφέκιο τύπου Kalashnikov , ένα υποπολυβόλο τύπου scorpion , δύο πιστόλια, ένα περίστροφο, τέσσερα πιστόλια κρότου, ένα όπλο – μπρελόκ και πλήθος φυσιγγίων
Επίσης κατασχέθηκε σημαντικός αριθμός πλαστών εγγράφων υψηλής πιστότητας και ευκρίνειας
Σημαντικό πλήγμα στον ευρύτερο χώρο του οργανωμένου εγκλήματος πέτυχε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης [που διοικεί ο Ταξίαρχος Αθηναγόρας Παζαρλής], με την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, η οποία ήλεγχε και συντόνιζε έτερες εγκληματικές ομάδες, εισπράττοντας ποσοστά από τις παράνομες δραστηριότητές τους.
Πραγματοποιήθηκε την 23-12-2013 συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της προαναφερόμενης Υπηρεσίας με την συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στις περιοχές του Ωραιοκάστρου, των Αμπελοκήπων και του κέντρου πόλης, κατά την οποία συνελήφθησαν τρία μέλη της οργάνωσης, δύο αλλοδαποί ομοεθνείς ηλικίας 37 και 39 ετών, ένας 41χρονος ομογενής, μεταξύ των οποίων και ο «αρχηγός» της οργάνωσης (37 ετών) καθώς και 62χρονος συνεργό τους.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τις κατά περίπτωση κατηγορίες της εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό τη διακίνηση όπλων σε ενώσεις προσώπων, πλαστογραφίας κατά συναυτουργία, κατοχής όπλων με σκοπό τον εφοδιασμό σε ενώσεις προσώπων, απλής συνέργειας σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό τη διακίνηση όπλων σε ενώσεις προσώπων και υπόθαλψης εγκληματία.
Επιπλέον, σε βάρος του «αρχηγού» της οργάνωσης και του 39χρονου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις ως ακολούθως:

Kάτι στράβωσε με τα 364 χασίς

 
Ηγουμενίτσα: Έχασαν τον 2ο ναρκωέμπορο απ' το βαπόρι
Εδώ και  πολλούς μήνες η αστυνομία της Ηγουμενίτσας δεν μπορεί περιέργως  να ξεχωρίσει δυο γαϊδουριών άχυρα στο ζήτημα της δίωξης εμπόρων ναρκωτικών. Δεν φτάνει που τους πήγαν από την Ασφάλεια Αττικής για να τους ανοίξουν τα μάτια, οι ντόπιοι έχασαν το 2ο όχημα -αν είναι δυνατόν- μέσα από το βαπόρι της γραμμής. Βρήκαν τα 163 κιλά χασίς αλλά έχασαν μπροστά στα μάτια τους τον οδηγό που τους έκανε "σούζες" μέσα στο λιμάνι
 
 
 
Συνελήφθη την Παρασκευή  το μεσημέρι, έξω από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με αστυνομικούς των Τμημάτων Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, Ιωαννίνων και Κέρκυρας, 40χρονος ημεδαπός, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, ο 40χρονος συνελήφθη μόλις αφίχθη στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας με πλοίο, από το λιμάνι της Λευκίμης Κέρκυρας, οδηγώντας αυτοκίνητο τύπου τζιπ.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε χώρους του οχήματος που είχαν διαμορφωθεί κατάλληλα, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα 188 δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 200 κιλών και 946 γραμμαρίων.
Κατά τη διάρκεια της σύλληψης του ανωτέρω, έγινε αντιληπτή η αποχώρηση οχήματος από το χώρο του λιμανιού, το οποίο είχε αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα. Το εν λόγω όχημα εντοπίσθηκε εγκαταλελειμμένο σε δρόμο της Ηγουμενίτσας. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν στο εσωτερικό του και κατασχέθηκαν 149 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μεικτού βάρους 163 κιλών και 321 γραμμαρίων.
Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

27/12/13

Στο 401 ο Γενικός





Καλού κακού ο κ. Ανδρεουλάκος φροντίζει να διατηρεί καλές σχέσεις και με τον διευθυντή του 401  Υποστράτηγο  Σέργιο Γκιζάρη. Ο φίλος Υποστράτηγος μάλιστα είναι και αξιόλογος νευροχειρούργος

Τρελές διακοπές ...

Μία νέα υπηρεσία στο χώρο του οργανωμένου τουρισμού klinns.com
Όλα τα τουριστικά πακέτα συγκεντρωμένα σε ένα σημείο.

Το klinns.com  δημιουργήθηκε για να συγκεντρώσει τουριστικά και ξενοδοχειακά πακέτα - ατομικά και ομαδικά - από συμβεβλημένα τουριστικά γραφεία και ξενοδοχεία σε μια πλατφόρμα αναζήτησης και booking. Μέσω της πλατφόρμας του klinns.com οι χρήστες μπορούν να συγκρίνουν τιμές, διαθεσιμότητα και επιπλέον υπηρεσίες από όλα τα προσφερόμενα πακέτα και να κάνουν απευθείας κράτηση.
Χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, το klinns.com είναι το πρώτο και μοναδικό ολοκληρωμένο σύστημα αναζήτησης, κράτησης, καταχώρησης και προβολής τουριστικών και ξενοδοχειακών πακέτων και έρχεται να καλύψει το κενό του ηλεκτρονικού εμπορίου, για τα οργανωμένα ταξιδιωτικά πακέτα στην Ελλάδα, μιας και το σύνολο των υπηρεσιών του οργανωμένου τουρισμού, συγκεντρώνεται και ομαδοποιείται,

... Λευτεριά στον Τομπούλογλου






 

Αγνάντευε στην Ερέτρια ο Αλβανός

Τα Ντοκουμέντα
 
 
Συνελήφθη στην Ερέτρια Ευβοίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας 25χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή, αποθήκευση και πώληση ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, σχετικά με διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών από τον 25χρονο, σε διάφορους χρήστες των ευρύτερων περιοχών της Χαλκίδας και της Ερέτριας, έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση την οικία του στη Χαλκίδα, όπου αρχικά εντοπίστηκε, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια, σε οικία (καβάτζα) που διατηρούσε στην Ερέτρια Ευβοίας, βρέθηκαν σε διάφορους χώρους της επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν:

Για 3 ληστείες ο 25χρονος

 
Η αστυνομία ανακοίνωσε  συμπληρωματικά ως προς τη σύλληψη 25χρονου υπηκόου Αλβανίας, κατόπιν εντάλματος σύλληψης για ληστεία, ότι το ένταλμα αφορά τη συμμετοχή του στις παρακάτω εγκληματικές πράξεις:
  • Την 30-11-2010, αφαίρεσε, με την απειλή όπλων, από τα ταμεία της Δ.Ο.Υ. Αγίας Παρασκευής Αττικής, το χρηματικό ποσό των (31.700) ευρώ.

Ξανάρχονται οι Αλβανοί!

Aστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πτολεμαΐδας συνέλαβαν 25χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, για μεταφορά τριών ομοεθνών του (έναν 32χρονο και δύο 29χρονους), μη νόμιμων μεταναστών.
Συγκεκριμένα, ύστερα από έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο από αστυνομικούς της Μεικτής Ομάδας Ελέγχου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης, διαπιστώθηκε ότι ο 25χρονος οδηγός και ιδιοκτήτης του οχήματος, μετέφερε τους τρεις ομοεθνείς του, έναντι χρηματικής αμοιβής . Σε βάρος ενός εξ αυτών (του ενός 29χρονου) εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.
Συνολικά κατασχέθηκαν:

26/12/13

Ο Κασιδιάρης μοίραζε ρόλους

Όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης αυτοδημιουργούσε σε σήριαλ και έπαιξε τον ρόλο του Αρχιφύλαξ, ενώ τον ρόλο του κλέφτη τον οποίο και  ανακρίνει τον απέδωσε στον ύποπτο ονόματι  Σταυρόπουλο.
Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο με ήχο:
 

Eξοικειωμένος με τον ρόλο του ως παππούς

Άψογος
Ο κ. Γενικός αν και ... μικροπαππούς τα καταφέρε μια χαρά στην Κατεχάκη με τους μικρούς φίλους που τον επισκέφθηκαν εθιμοτυπικά. Ο κ. Ανδρεουλάκος έχει ένα μικρό εγγονάκι από τον υιό του που είναι δικηγόρος
 

Φοβήθηκε μήπως χάσει την "ντάμα"?

Χαριτωμένο στιγμιότυπο ...
Ως γνωστόν ο κ. Ανδρεουλάκος είναι λάτρης του ωραίου φύλλου, αλλά ο Κρητικός που έσερνε πρώτος το χορό με τις επιδέξιες φιγούρες δείχνει σαν να μην είδε και με καλό μάτι το τετ α τετ με την όμορφη Κρητικοπούλα
 

Οι Βρακοφόροι τους έψαλαν τα κάλαντα

Σε πολύ λίγο: Ποιος ... αγριοκοίταξε τον Γενικό?


Έσκαβαν για χρυσό σε εκκλησία

Αθεόφοβοι
Συνελήφθησαν παραμονές Χριστουγέννων  από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νιγρίτας, τρεις ημεδαποί ηλικίας 24, 49 και 58 ετών, για παράνομες ανασκαφές.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους προαναφερόμενους να προβαίνουν σε παράνομη ανασκαφή προς ανεύρεση θησαυρού εντός, καθώς και στον αύλειο χώρο Ιερού Ναού στα Άνω Κερδύλλια Σερρών.
Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα εργαλεία, ένας φακός, δύο ζευγάρια γάντια και μία μάσκα σκόνης. Επίσης, στην κατοχή του 58χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία πακέτα λαθραίων τσιγάρων.
Σε βάρος των ανωτέρω σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς και της νομοθεσίας περί λαθρεμπορίας.

Σχέδιο Φοίνικας σε βίντεο

<

Βίντεο διάρκειας περίπου 37 λεπτών με επιδείξεις κατασκευής εκρηκτικών μηχανισμών αλλά και συναρμολόγησης όπλων στα πλαίσια της επιχείρησης «Φοίνικας» των οργανώσεων «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», FAI και «Σέχτα Επαναστατών» έχει αναρτηθεί τα τελευταία 24ωρα στο διαδίκτυο.

Στο βίντεο μάλιστα εμφανίζονται μέσα σε κόκκινους κύκλους πρώην αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ και δικαστικοί λειτουργοί που έχουν γίνει στόχοι ένοπλων οργανώσεων, ενώ το βίντεο ολοκληρώνεται με την φράση «οπλίζουμε τα όπλα μας και περνάμε στην επίθεση».

Το βίντεο αυτό βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας που βλέπει ότι για πρώτη φορά ένοπλες οργανώσεις προχωρούν σε …καμπάνια των ενεργειών τους και προαναγγελία νέων επιθέσεων μέσω κινηματογραφικών προβολών σε όλη την χώρα και σχετικών «τρέιλερ» στο διαδίκτυο!

Το οπτικό υλικό διανθισμένο με αποσπάσματα από ξένες ταινίες αλλά και τηλεοπτικά ρεπορτάζ προβλήθηκε σε εκδηλώσεις αντιεξουσιαστών στην Ελλάδα. Σε αυτό υπάρχει μια πλήρης καταγραφή των επιθέσεων ελληνικών ενόπλων οργανώσεων όπως κι άλλες στην Ινδονησία, στην Ρωσία αλλά και στην Χιλή στα πλαίσια της οργάνωσης «Φοίνικας».
 Στο βίντεο ακούγεται κι η φωνή του αντιεξουσιαστή Χρήστου Τσάκαλου που φέρεται να διεκδικεί τον ηγετικό ρόλο στην «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς».


Ήταν φορτωμένοι ...

Τα Κατασχεμένα
 
 
Συνελήφθησαν , από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, μεσημβρινές ώρες  (24-12-2013), τρεις ημεδαποί ηλικίας 40, 52 και 57 ετών, βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.
Ειδικότερα , σε έρευνα σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 40χρονου, στην περιοχή της Πυλαίας, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα δέμα μεθαμφεταμίνης, συνολικού βάρους (53) γραμμαρίων, το οποίο είχε προμηθευτεί λίγο νωρίτερα από τον 52χρονο.
Άμεσα εντοπίσθηκε ο ανωτέρω (52χρονος), στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης και σε έρευνες του οχήματός του, στο οποίο επέβαινε και ο 57χρονος, καθώς και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

Ήθελε και KHAT ο Κονγκολέζος

Το Ντοκουμέντο
 
Συνελήφθησαν στην Κυψέλη, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Αθηνών [που διοικεί ο Βασίλης Λάππας] δύο (2) αλλοδαποί, μία 36χρονη υπήκοος Αιθιοπίας και ένας 21χρονος υπήκοος Κονγκό, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση πληροφορίας για διακίνηση ναρκωτικών από δύο (2) αλλοδαπούς στη περιοχή της Κυψέλης, αστυνομικοί του Τμήματος Αλλοδαπών Αθηνών τους εντόπισαν σε διαμέρισμα στη Κυψέλη και τους συνέλαβαν.
Στη κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Όταν ο Κασιδιάρης φώναζε κλέφτη τον Σταυρόπουλο


Σε πολύ λίγο περισσότερα ...
 

... Εξελίχθηκε η Ουκρανέζα

Συνελήφθη  (24.12.2013) το πρωί στις Αλυκές Ποταμού Κέρκυρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, 47χρονη υπήκοος Ουκρανίας για προώθηση στην πορνεία 38χρονης υπηκόου Νιγηρίας.
Αναλυτικότερα, κατά την διάρκεια επιχείρησης αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, χθες το πρωί, διαπιστώθηκε ότι η 47χρονη ιδιοκτήτρια «καφετέριας-μπαρ», προήγαγε στην πορνεία εντός του καταστήματος, 38χρονη υπήκοο Νιγηρίας, αποκομίζοντας χρηματικό όφελος.
Σε βάρος της 47χρονης υπηκόου Ουκρανίας και του 26χρονου γιου της, ο οποίος αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία πλημμεληματικού χαρακτήρα ενώ την 38χρονη Νιγηριανή βαρύνουν πταισματικού χαρακτήρα κατηγορίες .
Επιπλεόν, εντός του καταστήματος και στην κατοχή της 47χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 930 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Κλέφτες ποδηλάτων


 
Συνελήφθησαν την 19 και την 20-12-2013, στην Ηλιούπολη, από αστυνομικούς του Τ.Α. Ηλιούπολης, δύο (2) άτομα, ένας 17χρονος αλλοδαπός υπήκοος Μολδαβίας και ένας 30χρονος ημεδαπός. Σε βάρος τους, καθώς και σε βάρος ενός 16χρονου ημεδαπού, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα, των κλοπών κατ’ εξακολούθηση και της αποδοχής προϊόντων εγκλήματος κατ’ εξακολούθηση.
Ειδικότερα, ο 17χρονος αλλοδαπός συνελήφθη το βράδυ της 19-12-2013 γιατί λίγο πριν είχε αφαιρέσει ένα ποδήλατο, από την περιοχή της Γλυφάδας.
Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τ.Α. Ηλιούπολης ο συλληφθείς, από κοινού με τον 16χρονο ημεδαπό, έκλεβαν συστηματικά ποδήλατα από περιοχές των Νοτίων Προαστίων. Τα κλεμμένα ποδήλατα τα πωλούσαν στον 30χρονο ημεδαπό, ο οποίος τους άλλαζε χρώμα και τα μεταπωλούσε.
Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί εικοσιτέσσερις (24) περιπτώσεις κλοπής ποδηλάτων και αναλυτικά:

Έκοβαν ξένες ελιές για ξύλα

Συνελήφθησαν στο Κρυονέρι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, δύο (2) αλλοδαποί, ένας 24χρονος υπήκοος Ρουμανίας και ένας 19χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, η οποία περιλαμβάνει ακόμα ένα συνεργό τους.
Ειδικότερα, οι ανωτέρω, προχθές το απόγευμα, στο Κρυονέρι Κορινθίας , αφού πήγαν σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας ημεδαπού, έκοψαν -5- ελαιόδεντρα, τα οποία στη συνέχεια τεμάχισαν και φόρτωσαν την παραγόμενη από αυτά ξυλεία σε φορτηγό όχημα, όμως έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν μετά από άμεση επέμβαση αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου .
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε επιπλέον ότι, οι ανωτέρω, μαζί με ακόμα ένα άτομο, τους δύο τελευταίους μήνες στο Κρυονέρι Κορινθίας, είχαν κόψει συνολικά από τέσσερα (4) αγροκτήματα ιδιοκτησίας ημεδαπών, άλλα -7- ελαιόδεντρα, αφαιρώντας την παραγόμενη από αυτά ξυλεία.

Έκανε τον τουρίστα ...

Συνελήφθη  (24-12-2013) το μεσημέρι στην Κακαβιά Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, 25 χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, την ώρα που επιχειρούσε να εισέλθει στη χώρα από το μεθοριακό σταθμό Κακαβιάς.
Συγκεκριμένα, ο 25χρονος, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα μας και κατά τον αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης κ. Ανακριτή Αθηνών για ληστεία. 

25/12/13

Πίσω στην Ευελπίδων ο Χαρούλης

Προθεσμία μέχρι την Παρασκευή
Θα κρατείται στο ... φρέσκο της ΓΑΔΑ

Έκαναν σηκωτό τον συνεταιρισμό

 
Συνελήφθη  (24.12.2013) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, ένας υπήκοος Αλβανίας 36ετών, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνεχιζόμενης αστυνομικής προανάκρισης, συνελήφθη ο 36χρονος διότι σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης της κας Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Ο προαναφερόμενος είναι ήδη κρατούμενος του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Ημαθίας και σε βάρος επρόκειτο κινηθεί η διαδικασία διοικητικής απέλασης. Υπενθυμίζεται ότι ο 36χρονος ενέχεται στην υπόθεση κλοπής συνεταιρισμού στα Γιαννιτσά Πέλλας την 02.06.2013, όπου μαζί με άλλους τέσσερις συνεργούς αφαίρεσαν διάφορα υλικά συνολικής αξίας 35.000 ευρώ και ένα Ι.Χ. Φορτηγό, ενώ στη συνέχεια με έναν από τους συνεργούς του πούλησε τα κλοπιμαία σε μάντρα παλαιών σιδήρων ενός 47χρονου σε περιοχή της Ημαθίας.

Όπλα στο Λουτράκι

 
Τα Ντοκουμέντα
 

 
Συνελήφθη, χθες (24.12.2013) το μεσημέρι, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας (1) 50χρονος ημεδαπός, για παράβαση των Νομοθεσιών για τα ναρκωτικά, τα όπλα και τους ραδιοσταθμούς, καθώς επίσης και για κατοχή λαθραίων πακέτων τσιγάρων.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, πραγματοποίησαν έρευνα σε κατάστημα ιδιοκτησίας του 50χρονου, όπου βρήκαν συνολικά και κατάσχεσαν:

Τα 'θελε για δωρεές ...

Χα χα χα

 

  Αγριες αποδοκιμασίες δέχθηκε ο Χάρης Τομπούλογλου  κατά την άφιξη του στα δικαστήρια της Ευελπίδων.
"Ξεφτιλισμένε, δε ντρέπεσαι λίγο", του φώναξαν, από....
 τον κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος.

Mε χειροπέδες από πίσω ο Χαρούλης


Το κατώφλι του εισαγγελέα πέρασε πέντε λεπτά πριν τις 12:00 ο Χάρης Τομπούλογλου, ο διοικητής του νοσοκομείου Παίδων Αγλαϊα Κυριακού που βρέθηκε χθες με χειροπέδες κατηγορούμενος για εκβιασμό.
Πιστεύω στο Θεό και στη Δικαιοσύνη, είπε προσερχόμενος στα δικαστήρια ο Χ. Τομπούλογλου που ήταν εμφανώς καταβεβλημένος.

Ο 54χρονος Χάρης Τομπούλογλου συνελήφθη χθες στην περιοχή του κέντρου από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης εκβιαστών της διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής μαζί με έναν 40χρονο άνδρα, ο οποίος φέρεται να είναι ο συνεργός του και εναντίον τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εκβίασης κατά συναυτουργία και της παθητικής δωροδοκίας.
Είχε προηγηθεί η καταγγελία του προέδρου της διαφημιστικής εταιρείας σύμφωνα με την οποία απαιτούσε τα χρήματα ο κ. Τομπούλογλου για να μην κηρύξει έκπτωτη την εταιρεία, κάτι που θα σήμαινε αυτομάτως πως η συγκεκριμένη εταιρεία για δύο χρόνια δεν θα μπορούσε να λάβει μέρος σε άλλο διαγωνισμό.
Οι διάλογοι που έχουν καταγραφεί είναι αποκαλυπτικοί και “δένουν” σύμφωνα με την αστυνομία τα στοιχεία.
Στους διαλόγους ο Χ. Τομπούλογλου φέρεται να αποκαλεί τα χρήματα που ζητούσε ως μίζα “εισιτήρια” ενώ ακούγεται να λέει:
“Αυτοί θα πάρουν 190.000 ευρώ, εγώ να μην πάρω τίποτα; Μ@@κας είμαι;”
Μάλιστα για να πείσει τον εκπρόσωπο της διαφημιστικής ο διοικητής του νοσοκομείου φέρεται να λέει ότι θα του “κόψει” και μερίδιο:
“Τόσα λεφτά κυκλοφορούν για εμάς δεν έχει; Τώρα θα κάνουμε “χρυσές δουλειές”. Θα σου βγάλω και εσένα ένα ποσό”.
Αρχικά ο πρόεδρος του νοσοκομείου ζητούσε 30.000 ευρώ ως μίζα αλλά τελικά δέχθηκε 25.000 ευρώ μιας και οι υπεύθυνοι της εταιρείας έκαναν “παζάρια” όπως τους είχε συμβουλεύσει η αστυνομία προκειμένου να γίνει πιο αληθοφανής η διαδικασία.

Βρήκαν ευκαιρία και οι 15

Πραγματοποιήθηκε χθες (23-12-2013), στο ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης έγινε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση από τη Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης για την καταπολέμηση του φαινομένου της επαιτείας.
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε διάφορες περιοχές της πόλης όπου εντοπίστηκαν συνολικά δεκαπέντε (15) ενήλικοι αλλοδαποί να επαιτούν.
Οι προαναφερόμενοι προσήχθησαν στα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα και σε βάρος τους συντάχθηκαν Εκθέσεις Αρχής για «Επαιτεία».

Ήθελαν "μπόμπες" για τις γιορτές

Τα Κατασχεμένα
 
Συνελήφθησαν χθες (23.12.2013) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, δύο υπήκοοι Βουλγαρίας 47 και 50 ετών, για λαθρεμπορία αλκο o λούχων ποτών και κατοχή κροτίδων.
Ειδικότερα, στην Κατερίνη, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, πραγματοποιήθηκε ασυνομικός έλεγχος στο κατάστημα (παντοπωλείο) της 47χρονης, στο οποίο εργαζόταν ως προσωρινά υπεύθυνος ο 50χρονος και σε κοντέινερ εξωτερικά αυτού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (336) λαθραίες φιάλες διάφορων αλκο o λούχων ποτών και (100) κροτίδες, τα οποία προόριζαν για πώληση.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι φιάλες αλκο o λούχων ποτών και οι κροτίδες είχαν εισαχθεί από την Βουλγαρία και επιπλέον για τα ποτά δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι δασμοί και δεν υπήρχαν τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα.
Οι κατασχεθείσες φιάλες θα αποσταλούν στο Τελωνείο Κατερίνης για τον καταλογισμό των διαφυγόντων δασμών.

24/12/13

Πάλι ο Άγης στο προσκήνιο

Στην υπόθεση Τομπούρογλου
samaras-gynaika-dikhgorou


dikigoros-agis-tatsis
O Άγης πρόσφατα υπέβαλε μήνυση κατά του Πάγκαλου που σε συνέντευξή του ανέφερε πως "Παρακολουθούσαμε και εμείς τηλεφωνικές συνομιλίες ξένων αντιπροσωπειών ...".
Περίεργα παιχνίδια παίζονται πίσω από την σύλληψη του Χάρη Τομπούλογλου για εκβίαση και παθητική δωροδοκία! H σύζυγος του δικηγόρου Άγη(Αγαμέμνονα) Τάτση που εκπροσωπεί την θιγόμενη εταιρεία , είναι η Δέσποινα Μπακάλη, υποψήφια βουλευτής Β΄Αθηνών με τη Ν.Δ και υπεύθυνη επικοινωνίας του κόμματος της Λ.Συγγρού(στη φωτό αγκαλιά με τον Αντώνη Σαμαρά). Συγκεκριμένα είναι σύμβουλος επικοινωνίας για τα Νέα Μέσα του Γραφείου Τύπου της Νέας

Επιβεβαιώνει για το ερωτικό σκάνδαλο ο Μάκης


Γράφει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος(από το : zougla.gr)
Αρχές της δεκαετίας του 1990 έλαμψε το άστρο του πολιτικού Χάρη Τομπούλογλου, ο οποίος είχε βάλει πλώρη για μία θέση με τη Νέα Δημοκρατία στο ελληνικό κοινοβούλιο. Εκείνη την εποχή κι ενώ τα τεράστια...πανό με το όνομά του κοσμούσαν τους μεγαλύτερους δρόμους την πόλης, με επισκέφθηκε ο πατέρας ενός παιδιού για να μου περιγράψει τα κατορθώματα του νέου και φέρελπι πολιτικού. Το βίντεο που μου παρέδωσε ήταν συγκλονιστικό. Είχε γυριστεί σε ένα διαμέρισμα, όπου ο Χάρης Τομπούλογλου με μία ομάδα τεσσάρων νεαρών, πέραν όλων όσων ελάμβαναν χώρα περιέγραφε και τις… ιδιαιτερότητες συγκεκριμένων σημαντικών πολιτικών ανδρών της χώρας.

Έπεσαν επάνω μου οι πάντες όταν κατάλαβαν ότι επρόκειτο να το δημοσιοποιήσω και αφού κορυφώθηκαν οι αντιδράσεις, ο αείμνηστος Μιλτιάδης Έβερτ, με προέτρεψε δημόσια αντί να το παρουσιάσω στην εκπομπή μου να το παραδώσω στην δικαιοσύνη, όπως κι έγινε. Η συνέχεια ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη για τα ειωθότα εκείνης της εποχής. Το βίντεο εξαφανίστηκε, ο κ. Τομπούλογλου επανήλθε στο προσκήνιο και ο Κώστας Καραμανλής βγήκε να τον στηρίξει με δημόσια δήλωση, επικαλούμενος τον απαιτούμενο σεβασμό στην ιδιωτική ζωή… των αθώων πολιτών. 

Τα γιαούρτια σε Γεωργιάδη-Τομπούλογλου


Δείτε ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από τα γιαούρτια και τις μουστάρδες που έφαγαν στο κεφάλι Γεωργιάδης και Μανωλίδου πέρσι το Πάσχα, σε καφετέρια της Νέα ς Φιλαδέλφειας. Δίπλα τους ο Τομπούλογλου!

giaourtia-georgiadis

Ο ... εντιμότατος φίλος του Μιχελάκη


Πως ο υπουργός παρασύρθηκε από την αγωνία του να βγει Βουλευτής στη Β' Αθηνών!
Ο υπουργός που στις επόμενες εκλογές θα κετέβει ως υπ. Βουλευτής στη Β' Αθηνών, έπεσε θύμα της κακής αντίληψης  που θέλει τους πολιτευτές  ψηφοθηρικά "ομήρους" των δημάρχων, δημοτικών συμβούλων κτλ. Και μην μας πεις υπουργέ πως ο Τομπούλογλου ήταν τώρα ο "άνθρωπός" σου στην προσπάθειά σου για να κατέλθεις νικητής στη Β' Αθηνών; Γνωρίζουμε υπουργέ, πως για τον Τομπούλογλου δεν έτρεφες ποτέ καλές εντυπώσεις αλλά επειδή όμως ήταν το φαβορί για τον δήμο της Χαλκηδόνας έπεσες και εσύ στη λούμπα  και με τον τιμητικό τίτλο που είχε και ως πρόεδρος του Παίδων, μπαινόβγαινε στο υπουργικό σου γραφείο και σου έκλεινε τα ραντεβού με τους τοπάρχες 

Τον Τομπούλογλου, ως παλαιοί γνώριμοι προωθούσε για Δήμαρχο Χαλκιδόνας ο υπουργός Ιωάννης Μιχελάκης, μάλιστα άτυπα ο Τομπούλογλου είχε οριστεί τελαυταία και ως κομματάρχης του Μιχελάκη στις περιοχές Γαλάτσι, Πατήσια, Ν. Φιλαδέλφια και  Χαλκιδόνα.
Διαβάστε τι έγραφε στις 2 Νοεμβρίου το Site Aftodioikisi.gr και με τίτλο: "Ο δήμαρχος στον οποίο ρίχνει δαγκωτό ο Μιχελάκης".
Σε ποιον υποψήφιο δήμαρχο ρίχνει «δαγκωτό» ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης;  Η απάντηση είναι στο Χάρη Τομπούλογλου, παλαιό πολιτευτή της ΝΔ στη Β΄ Αθήνας, πρόεδρο του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»,  δημοτικό σύμβουλο Νέας Χαλκηδόνας από το 1986 και υποψήφιο δήμαρχο στον Καλλικρατικό δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας.
Εκτός από "συνομήλικοι και γείτονες (ο Μιχελάκης γεννήθηκε στη Φιλαδέλφεια και ο Τομπούλογλου στη Χαλκηδόνα), Γιάννης και Χάρης ήταν μαζί στην τοπική της ΝΔ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο πρώτος ως γραμματέας και ο

Η Αντιτρομοκρατική για την Coca Cola

 
Ανακοινώνεται ότι η προανάκριση για την υπόθεση της χθεσινής αποστολής σε ενημερωτικό site και σε εφημερίδα, δύο USB sticks και δύο φιαλών με υγρό, ανατέθηκε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.), η οποία εξετάζει το περιεχόμενο των φορητών αποθηκευτικών μέσων (USB sticks).
Από την εξέταση που διενεργήθηκε στο περιεχόμενο των φιαλών, από τις αρμόδιες Κρατικές Υπηρεσίες, προέκυψε ότι εμπεριέχουν αναψυκτικό με ποσότητα υδροχλωρικού οξέως.
Η Ελληνική Αστυνομία ενημέρωσε την εταιρεία να προβεί στις απαραίτητες προληπτικές ενέργειες όσον αφορά στις ατομικές συσκευασίες Coca-Cola Light των 500ml σε πλαστική φιάλη, καθώς και ατομικές συσκευασίες Nestea Λεμόνι, Nestea Ροδάκινο και Nestea Sugar Free με γεύση Λεμόνι, όλα σε πλαστικές φιάλες των 500ml.
Παράλληλα ενημερώθηκε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) για τις όποιες περαιτέρω ενέργειες στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του.
 


Παναγιώτης Βλαχουτσάκος - Φίλιππος Καραμέτος
 
Έπειτα από χημικές αναλύσεις σε ειδικό πιστοποιημένο εργαστήριο, ανιχνεύτηκε ποσότητα υδροχλωρικού οξέος στο αναψυκτικό των 500 ml που εστάλη το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία του zougla.gr σε λευκό φάκελο, ο οποίος περιείχε επίσης ένα usb stick (με προκήρυξη/video).

Καθώς το θέμα άπτονταν της δημόσιας υγείας, το δείγμα δόθηκε σε ειδικό εργαστήριο για ανάλυση, όπως άλλωστε προέτρεπε ο συντάκτης του κειμένου. Μετά το πέρας των χημικών εξετάσεων, δημοσιεύουμε αυτούσια την προκήρυξη.

Τι περιείχε ο φάκελος-απειλή για τις πολυεθνικές

Μέσα στο usb stick ήταν αποθηκευμένη μια προκήρυξη έξι σελίδων που φέρει την υπογραφή FAI/IRF Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο / Πυρήνας Nicola και Alfredo και ένα video διάρκειας δυόμιση λεπτών.

Ο συντάκτης προειδοποιεί ότι μέλη της οργάνωσης έχουν προμηθευτεί μπουκάλια αναψυκτικών των εταιρειών Coca Cola και Nestle, στα οποία έχουν εκχύσει 100 ml υδροχλωρικό οξύ, και σκοπεύουν να τα επανατοποθετήσουν στα ράφια των καταστημάτων μετά από τέσσερις ημέρες.

«Εμείς 4 ημέρες μετά από την αποστολή των φακέλων θα ξεκινήσουμε την επανατοποθέτηση. Η ενέργειά μας αυτή θα διαρκέσει 10 μέρες ακριβώς. Η επιλογή της περιόδου των εορτών δεν είναι τυχαία. Αντίθετα, είναι οι μέρες που τα κέρδη αυτών των πολυεθνικών πολλαπλασιάζονται. Οπότε, για 10 ημέρες θα τοποθετήσουμε σύνολο 63 πλαστικά μπουκάλια COCA-COLA LIGHT των 500 ml και 42 πλαστικά μπουκάλια NESTEA των 500 ml, όλων των γεύσεων. Η ενέργειά μας θα λάβει χώρα στις μητροπόλεις της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. 

Η επανατοποθέτηση θα γίνει σε όλων των ειδών τα καταστήματα που πουλάνε τα συγκεκριμένα προϊόντα. Όλα αυτά τα μπουκάλια που θα επανατοποθετηθούν περιέχουν περίπου 100 ml διαλύματος υδροχλωρικού οξέος. 

Επιλέξαμε το υδροχλωρικό οξύ, γιατί σε αυτή την αναλογία, διαπιστώσαμε, έπειτα από πειραματισμούς ότι δεν επηρεάζει καθόλου το χρώμα της COCA-COLA και του NESTEA, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα καθαριστικά όπως η χλωρίνη κ.τ.λ.», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο κείμενο που εστάλη στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα.