17/6/16

Κιλά ηρωίνης

Tα Κατασχεμένα

Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική οργάνωση με μέλη ημεδαπούς και υπηκόους Αλβανίας, που δραστηριοποιείτο στη μεταφορά, εισαγωγή και διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών (ηρωίνης, κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης) στη Χώρα, καθώς και στη νόθευση ποσοτήτων ηρωίνης και κοκαΐνης που προορίζοντο για την εγχώρια παράνομη αγορά ναρκωτικών.
Μετά από πολύμηνη επιτήρηση της δράσης του εγκληματικού κυκλώματος, οργανώθηκε ευρεία αστυνομική επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε χθες και σήμερα στην περιοχή της Αττικής (Ίλιον, Άνω Λιόσια, Περιστέρι, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Κολωνός, Σεπόλια), κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν δεκατέσσερα (14) μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, εκ των οποίων τρεις (3) ημεδαποί (δύο άνδρες και μία γυναίκα) και ένδεκα (11) υπήκοοι Αλβανίας (δέκα άνδρες και μία γυναίκα). Συνεργοί των ανωτέρω, και μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, είναι επιπλέον δέκα (10) κρατούμενοι Φυλακών (έξι υπήκοοι Αλβανίας, ένας Μπαγκλαντές και τρεις ημεδαποί) καθώς και δύο (2) ημεδαποί και δύο (2) υπήκοοι Αλβανίας που αναζητούνται.

Αθώοι οι κατηγορούμενοι ...



Αιματηρές επιθέσεις της «αλβανικής μαφίας» το 2008 στο κέντρο
Αθώοι από ισόβια δύο κατηγορούμενοι για φόνους στον Άγιο Παντελεήμονα
Στιγμιότυπο από αίθουσα Εφετείου Κακουργημάτων. Ανατροπή στην δικαστική εξέλιξη συνέβη προ ημερών όταν δύο καταδικασθέντες σε ισόβια στον πρώτο βαθμό για δολοφονικές επιθέσεις αθωώθηκαν σρο Εφετείο

Εντυπωσιακή εξέλιξη είχε η δικαστική διερεύνηση σειράς δολοφονιών από την «αλβανική μαφία» με την προ μερικών ημερών αθώωση από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας δύο κατηγορουμένων οι οποίοι είχαν καταδικασθεί αρχικά σε ισόβια κάθειρξη. Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκφράζουν απορίες για αυτή την εξέλιξη και δικαστικοί μιλούν για δικαιολογημένη απόφαση.

Πρόκειται για δύο εν ψυχρώ δολοφονίες και άλλες αιματηρές επιθέσεις που είχαν σημειωθεί την άνοιξη του 2008 στον Άγιο Παντελεήμονα με στόχο ομοεθνείς τους. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι επιθέσεις αυτές είχαν σημειωθεί για λόγους εκδίκησης ανάμεσα σε ποινικούς που προχωρούσαν σε ληστείες κ.λπ.

Έτοιμη δουλειά για το Ανηλίκων


Τι είναι να έχεις κάνει Υπασπιστής στην Κατεχάκη!
Τα Τμήματα Ασφαλείας Αργυρούπολης και Ηλιούπολης έβγαλαν τα κάστανα από τη φωτιά άλλος όμως πήρε τα εύσημα ... Και επί τη ευκαιρία, η καταγγελία γονέα για το διευθυντή του ΕΠΑΛ, πήγε περίπατο; ....
Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Αργυρούπολης, εγκληματική ομάδα νεαρών, τα μέλη της οποίας διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες σε μαθητές. Συνελήφθησαν στις 14-6-2016, τρείς (3) ημεδαποί, μέλη της σπείρας, ηλικίας 19, 16 και 15 ετών.
Ειδικότερα, ύστερα από διερεύνηση καταγγελίας σχετικά με την διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές, εντοπίσθηκε ένας εκ των ανήλικων συλληφθέντων, έξωθι σχολικού συγκροτήματος, να κατέχει μικροποσότητα κάνναβης.

Τσιγγάνος με τσαντάκι

Πυροβόλησε τον αδελφό του
Οι Αποδείξεις
Συνελήφθη στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 22χρονος, ημεδαπός Ρομά, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση του Νόμου περί όπλων.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια έντονου διαπληκτισμού, μεταξύ των δυο αδερφών, στην αυλή του σπιτιού τους, ο 22χρονος πυροβόλησε με περίστροφο δυο φορές, από απόσταση τεσσάρων μέτρων περίπου, τον αδελφό του τραυματίζοντάς τον στο πίσω μέρος του αριστερού του ποδιού.

Από 'δω παν Καλπάκι

Τα 21 κιλά κάνναβης


Εντοπίστηκε, χθες (16-06-2016) το μεσημέρι, στο Καλπάκι Ιωαννίνων, μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, αυτοκίνητο, στο οποίο βρέθηκε κρυμμένη ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 21 κιλών περίπου.
Συνελήφθη 23χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για εισαγωγή, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

15/6/16

Έγκλημα στα Λιμανάκια

Έφερε τραύματα και εγκαύματα - Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια

Βρέθηκε σορός άνδρα στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης

Η σορός ενός άνδρα αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης περίπου στις 5.30 το πρωί της Τετάρτης, από διερχόμενο ψαρά που ειδοποίησε την Αστυνομία.

Απατεώνισσα


Η συνεργασία αστυνομικών Υπηρεσιών σε Διεθνές επίπεδο, οι επισταμένες έρευνες και η οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, είχαν ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη διεθνώς διωκόμενου προσώπου, μεσημεριανές ώρες  (14-06-2016), στην περιοχή των Συκεών.

Στον Πύργο

Τα Κατασχεμένα

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ληστεία η οποία είχε συμβεί, πριν ένα μήνα περίπου, στον Άγιο Ηλία Πύργου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων αλλοδαπών, υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 27, 27, 26 και 22 ετών για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία.
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν με εντάλματα σύλληψης της Ανακρίτριας Ηλείας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου, στον Πύργο και τη Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, δυο από τους δράστες, ηλικίας 27 και 26 ετών, ενώ από την έρευνα των αστυνομικών ταυτοποιήθηκαν και τα πλήρη στοιχεία των συνεργών τους, οι οποίοι και αναζητούνται.
Πιο συγκεκριμένα, την 21-5-2016 τα ξημερώματα, οι τέσσερις δράστες ενεργώντας από κοινού, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, διέρρηξαν βοηθητική πόρτα οικίας, 77χρονης ημεδαπής, στον Άγιο Ηλία Πύργου και με την άσκηση σωματικής βίας και την απειλή πυροβόλου όπλου, αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους του σπιτιού, της αφαίρεσαν το χρηματικό πόσο των 1.000 ευρώ.

Συμμορία


Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το πρωί σε περιοχή της Λιβαδειάς, ένας 33χρονος ημεδαπός, μέλος οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που διέπραττε σωρεία απατών σε βάρος ηλικιωμένων ημεδαπών, σε διάφορες περιοχές κυρίως της Στερεάς Ελλάδας και της Αττικής.
Ταυτοποιήθηκαν τέσσερις (4) ακόμη ημεδαποί, μέλη της εγκληματικής ομάδας και συγκεκριμένα τρεις άνδρες ηλικίας 34, 32 & 29 ετών και μία 34χρονη γυναίκα, ενώ αναζητούνται δύο (2) ακόμα συνεργοί τους, ένας άνδρας και μία γυναίκα, τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων διερευνώνται.
Τόσο ο 33χρονος, όσο και υπόλοιπα μέλη της ομάδας, κατηγορούνται κατά περίπτωση, για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διάπραξη απατών κατά συναυτουργία, κατ’ επάγγελμα & κατά συνήθεια, τετελεσμένες και σε απόπειρα, καθώς και για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.

Έγινε του Μίνωα!

ενων για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής
Αφαίρεσαν, φωτοβολταϊκά πάνελ και μετατροπείς ισχύος, συνολικής αξίας άνω των 250.000 ευρώ

Εξιχνιάστηκε, σήμερα (14.06.2016) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, υπόθεση κλοπής από χώρους επιχείρησης (φωτοβολταϊκά πάρκα) συνιδιοκτησίας 57χρονου ημεδαπού και 38χρονου αλλοδαπού υπηκόου Ισραήλ στο Ηράκλειο. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 38 και 43 ετών, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Ειδικότερα, κατά το χρονικό διάστημα από το Δεκέμβριο του 2013 έως και τον Μάιο του 2014, σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν από χώρους επιχείρησης (φωτοβολταϊκά πάρκα), συνιδιοκτησίας του 57χρονου και του 38χρονου, (1.530) πάνελ φωτοβολταϊκά και (17) μετατροπείς ισχύος (inverter) , η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 250.000 ευρώ.

14/6/16

Βρήκαν τον δολοφόνο 20 χρόνια μετά


Το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, συνέστησε ειδική ομάδα που επανεξετάζει και έρευνα, με εξειδικευμένες μεθόδους και με τη χρήση της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας, όλες τις ανεξιχνίαστες υποθέσεις.
Στο πλαίσιο αυτό εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας πενήντα τεσσάρων (54) και τριάντα τριών (33) ετών και η απόπειρα ανθρωποκτονίας 54χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκαν το 1997 σε οικία στις Αχαρνές.
Για την συγκεκριμένη υπόθεση συνελήφθη ως δράστης 53χρονος ημεδαπός, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας και τον εντοπισμό δύο ακόμη αγνώστων δραστών.

Τους πότιζε με χάπια η Βουλγάρα


Πρόκειται για μία υπόθεση ληστειών σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων με χρήση υπνωτικών χαπιών, καθώς και μία υπόθεση ανθρωποκτονιών και απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Μέχρι στιγμής έχει διαπιστωθεί η διάπραξη εκ μέρους της έξι (6) ληστειών σε διάφορες περιοχές της Αττικής, ενώ ερευνάται η εμπλοκή της και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.
Συγκεκριμένα, η συλληφθείσα, από το 2011 επικοινωνούσε τηλεφωνικά με ηλικιωμένους ή με τα παιδιά αυτών στους οποίους εμφανιζόταν ως οικιακή βοηθός, με σκοπό την πρόσληψή της ως αποκλειστική εσώκλειστη.
Για να εντοπίσει τα θύματά της αναζητούσε σε ιστοσελίδες ευρέσεως εργασίας ηλεκτρονικές αγγελίες από ηλικιωμένους, οι οποίοι είχαν κινητικές δυσκολίες και ως επί των πλείστων σοβαρά προβλήματα υγείας και κατά την επικοινωνία μαζί τους, συστηνόταν με διαφορετικά κάθε φορά στοιχεία.

Με δεντράκια

Οι Αποδείξεις



Συνελήφθη, χθες (13-06-2016) το μεσημέρι στον Ορχομενό Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, ένας 47χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση νομοθεσίας «Περί Προστασίας Αρχαιοτήτων και Εν Γένει Της Πολιτιστικής Κληρονομιάς», καλλιέργεια & διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και παράβαση νομοθεσίας περί βεγγαλικών, φωτοβολίδων & λοιπών πυροτεχνικών ειδών.
Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση – αξιοποίηση στοιχείων, σχετικά με απόκρυψη & διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από τον 47χρονο στην οικία του, οργάνωσαν επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας τον εντόπισαν έξωθεν αυτής στην ανωτέρω περιοχή και τον ακινητοποίησαν.

Το μοιραίο σημείο!


Εντοπίστηκε το «μοιραίο» πρόβλημα στο τζιπ του Π. Μαυρίκου

Σημαντικό εύρημα στο κατεστραμμένο αυτοκίνητο του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου, το οποίο φαίνεται να εξηγεί πλήρως την «καταστροφική» πορεία του στην Αττική Οδό και τη μοιραία εκδήλωση της πυρκαϊάς την περασμένη Πέμπτη φέρεται να έχουν εντοπίσει τις τελευταίες ώρες οι πραγματογνώμονες που ασχολούνται με την υπόθεση. Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, πρόκειται για σοβαρό πρόβλημα, μηχανολογικού τύπου, η ανάλυση του οποίου σχεδόν αποκλείει την περίπτωση δολιοφθοράς στο όχημα του 42χρονου εκδότη, χωρίς όμως να δίνεται οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια.
Όπως προκύπτει από άλλες πηγές, το πρόβλημα αυτό ίσως σχετίζεται με επισκευές στο τζιπ του εκδότη προ μερικών μηνών ή με άλλες εργασίες και ζητήματα λειτουργίας του οχήματος. Η φωτιά εμφανίζεται δε ως «παράγωγο» του σημαντικού αυτού τεχνικού προβλήματος που οδήγησε και στη διαρροή καυσίμων και λαδιών του ΙΧ. Αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι «πολύ σύντομα θα έχουμε πλήρεις απαντήσεις για ό,τι συνεβη στην Αττική Οδό».

Η "Ωραία Αφροδίτη" της ΕΛ.ΑΣ

Αγώνας 10χλμ Κερασιά Κοζάνης
... Παιδί της αστυνομικής διεύθυνσης Ιωαννίνων 

13/6/16

Φταίνε και οι δυο


Ανθρωποκτονία από πρόθεση η κατηγορία σε βάρος του 14χρονου δράστη του εγκλήματος στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση άσκησε η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Χριστίνα Καπαμά σε βάρος του 14χρονου καθ' ομολογίαν δράστη του εγκλήματος που αποκαλύφθηκε στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, με θύμα τον συνομήλικο φίλο και συμμαθητή του. Ο ανήλικος οδηγήθηκε νωρίτερα, το μεσημέρι της Δευτέρας, στο δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης, όπου μετά την απαγγελία της σε βάρος του κατηγορίας παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από την οποία πήρε προθεσμία προκειμένου να λογοδοτήσει αύριο το πρωί ενώπιον της.

Ο ίδιος, κατά την ολιγόλεπτη παραμονή του στο εισαγγελικό γραφείο, φέρεται να απέδωσε την πράξη του σε συσσωρευμένη οργή που είχε εξαιτίας bullying που υφίστατο τον τελευταίο καιρό από το 14χρονο θύμα, κι ακόμη δύο-τρία παιδιά της παρέας του. Στην παραδοχή της ενέργειάς του φαίνεται να υποστήριξε ότι δεχόταν λεκτικές επιθέσεις, με «φόντο» την οικονομική κατάσταση της οικογενείας του. «Το τρακτέρ σας είναι παλιό και δεν μπορείτε να πάρετε καινούργιο μηχανάκι» ήταν, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, τα όσα λέγανε σε βάρος του.

Κατά μάνα κατά κόρη

Το χασίς

Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, δυο ημεδαπές (μητέρα και κόρη), ηλικίας 52 και 34 χρονών, για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας στον ανισόπεδο κόμβο Άργους Ορεστικού Καστοριάς ελέγχθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε η 52χρονη και στο οποίο επέβαινε η 34χρονη κόρη της, όπου βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών του -2- ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν -39- αυτοσχέδιες συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -35- κιλών και -221- γραμμαρίων, τις οποίες οι προαναφερόμενες κατείχαν και μετέφεραν προς το εσωτερικό της χώρας.

Πολύ πράμα ...

Θεσσαλονίκη: Η ηρωίνη


Περισσότερα από 13 κιλά ηρωίνης και ποσότητα κοκαΐνης, τα οποία επρόκειτο να διοχετευτούν σε στέκια ουσιοεξαρτημένων ατόμων, εντόπισαν και κατέσχεσαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο στοχευμένης επιχείρησης, που έλαβε χώρα χθες (12-06-2016), πλησίον διοδίων Μαλγάρων.
Συνελήφθησαν συνολικά τέσσερις (4) ημεδαποί, δύο άντρες ηλικίας 38 και 31 ετών και δύο γυναίκες 31 και 26 ετών (αδερφές), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων.

Η παρουσίαση


Ναρκωέμποροι

Τα Ντοκουμέντα


Η κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και οι εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, οδήγησαν στην εξάρθρωση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης, η οποία διακινούσε ναρκωτικές ουσίες στην Ανατολική και Κεντρική Μακεδονία, τη Θράκη και σε νησιά των Κυκλάδων.
Στο πλαίσιο των ερευνών, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία και η δράση τριάντα τριών (33) μελών της οργάνωσης, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για σύσταση, συμμετοχή και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών, περί όπλων και περί αρχαιοτήτων, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Στο πλαίσιο ευρείας κλίμακας αστυνομικής επιχείρησης, η οποία πραγματοποιήθηκε την 10 και 11-6-2016, στην Αλεξανδρούπολη, την Ορεστιάδα, τη Θεσσαλονίκη, τη Βέροια, την Έδεσσα, τη Σκύδρα, τη Σαντορίνη και τη Μύκονο συνελήφθησαν συνολικά τριάντα δύο (32) ημεδαποί, ηλικίας από 22 έως 57 ετών, μέλη της οργάνωσης.
Στην αστυνομική επιχείρηση, η οποία σχεδιάστηκε και οργανώθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, συμμετείχαν αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας, των Τμημάτων Ασφαλείας Έδεσσας και Βέροιας, των Αστυνομικών Τμημάτων Θήρας και Μυκόνου, ενώ συνέδραμαν επίσης αστυνομικοί σκύλοι ανίχνευσης ναρκωτικών.

Μαύρο στους θόλους

Οι Αποδείξεις


Συνελήφθη,  μεσημέρι στο Καλπάκι Ιωαννίνων, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.