15/1/16

Στο Βελβεντό




ΕΛ.ΑΣ: Πώς ο 40χρονος σκότωσε την 37χρονη σύζυγό του στο Βελβεντό
Tο πτώμα της γυναίκας βρέθηκε θαμμένο σε χωράφι του συζύγου της στο Βελβεντό.

«Εγώ την στραγγάλισα και ας πάω ισόβια» είπε ο 40χρονος άντρας στους αστυνομικούς όταν βρήκαν σε τμήμα του χωραφιού του το πτώμα της 37χρονης συζύγου του και ενώ ως τότε δήλωνε άγνοια για το που βρίσκεται και συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό της. Επίσης συνελήφθη και ο πατέρας του δράστη, αλλά με άλλη κατηγορία, της κατοχής δυο κυνηγετικών όπλα χωρίς άδεια, ενώ κρατήθηκε μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα στη περιοχή. Σε βάρος του 40χρονου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.
Την ίδια στιγμή σοκαρισμένη ακόμα η κοινωνία στο Βελβεντό Κοζάνης από το έγκλημα που αποκαλύφθηκε την Τετάρτη ενώ κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του κατηγορούμενου και αποδοκίμαζαν τους οικείους του, ενώ έχει δοθεί βάρος στην ψυχολογική υποστήριξη των τριών μικρών παιδιών του ζευγαριού ηλικίας 8 και 6 ετών.

Περί κοριών ο λόγος ...

ΑΥΓΗ: «Θα ήταν κρίμα αν ο ΣΥΡΙΖΑ γλίτωνε από τα λιοντάρια και τον τρώγαν οι κοριοί».
«Στο θέμα των δημοκρατικών ευαισθησιών κανείς δεν έχει το μονοπώλιο» ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας στην Βουλή σε ερώτηση για την πρόσφατη, βίαιη επίθεση των ΜΑΤ σε συνταξιούχους διαδηλωτές. Την ίδια ώρα η εφημερίδα «Αυγή» ασκεί σκληρή κριτική στον υπουργό και για την ίδια υπόθεση με τον Γιώργο Κυρίτση να αναφέρει σε άρθρο του πως υπάρχουν συμβάντα που παραπέμπουν σε παλαιότερες νοοτροπίες και συμπεριφορές.

Ο κ. Τόσκας απαντώντας σε σχετική ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Στάθη Παναγούλη είπε πως «από την παρούσα θέση έχω αποδείξει πως σέβομαι και υπηρετώ την ανάγκη προστασίας των ατομικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων και προς αυτή την κατεύθυνση είναι οι οδηγίες και εντολές μου» για να προσθέσει «Δεν κουκουλώνω εγώ καταστάσεις. Η πολιτική ευθύνη βέβαια ανήκει σε μένα… Προσπαθούμε η καταστολή να γίνεται με τον ηπιότερο δυνατό τρόπο». Οσο για τις εικόνες που υπερήλικες συνταξιούχοι κείτονταν στο έδαφος μετά την επίθεση των ΜΑΤ, τις απέδωσε σε «συνδυασμό ατυχών συγκυριών ή ατυχών χειρισμών».

Xρήμα σε δόσεις ...

Τα Κατασχεμένα

Συνελήφθησαν έπειτα από τη συλλογή και κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, δύο ημεδαπές – έμποροι ναρκωτικών ουσιών, ηλικίας 47 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και παράβαση του Νόμου περί όπλων.
Ειδικότερα, έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε μεσημβρινές ώρες χθες (14-01-2016), βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε οικία των δύο συλληφθεισών, στην περιοχή του Ευόσμου και σε νεοαναγειρόμενη μονοκατοικία της 20χρονης, στο Δενδροπόταμο:

"Άρχοντας" με βραχιολάκια

Γιάννης Ζαφειρόπουλος

Ο δικηγοράκος ...


Συνελήφθη πρωινές ώρες σήμερα (14-01-2016), από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στην περιοχή της Τούμπας, 41χρονος ημεδαπός δικηγόρος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.

Λαμογέν Α.Ε

Ακριβά γούστα
Αυτός είναι ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που συνελήφθη για δωροδοκία
Είναι ο Γιάννης Ζαφειρόπουλος ο τραπεζικός, υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ  στην Αρκαδία (ήταν τελευταίος στη λίστα των υποψηφίων στις πρόσφατες εκλογές), υποδιευθυντή της Εθνικής Τράπεζας στην Αθήνα και μέλος των Οικολόγων Πράσινων, ο οποίος πιάστηκε με προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθη χθες (13-1-2016), σε περιοχή της Αθήνας, 60χρονος υπάλληλος της Εθνικής Τράπεζας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για δωροληψία υπαλλήλου.
Για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται επιπλέον πέντε (5) υπάλληλοι του Υπουργείου Οικονομικών, για το αδίκημα της δωροληψίας υπαλλήλου κατ’ εξακολούθηση και μια φοροτεχνικός, για άμεση συνέργεια σε δωροληψία υπαλλήλου κατ’ εξακολούθηση.
Τα παραπάνω άτομα δεν συνελήφθησαν λόγω μη ύπαρξης αυτοφώρου, ενώ επιπλέον εξετάζεται η εμπλοκή ενός ακόμα ατόμου, τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου δεν έχουν ακόμα εξακριβωθεί.
Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από πρόσφατη καταγγελία ημεδαπού, σχετικά με αίτημα ένταξής του σε χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα του Ε.Σ.Π.Α. για φωτοβολταϊκά, που εκκρεμούσε από το έτος 2011, με χρηματοδοτούμενο ποσό περίπου 1.500.000 ευρώ, σε τρεις δόσεις.

14/1/16

Κρητική γιάφκα

 8 πιστόλια, περίστροφο, 24 χειροβομβίδες, 8 κιλά αμμωνιοδυναμίτιδα, 2 κιλά ΤΝΤ και γεμιστήρες

Tα Ντοκουμέντα





Ολοκληρώθηκε, χθες (13.01.2016), αστυνομική επιχείρηση, η οποία ξεκίνησε από νωρίς το πρωί και στόχευε στην καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και εμπορίας όπλων.
Την επιχείρηση, που οργανώθηκε από την Ομάδα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, συνέδραμαν τα Τμήματα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου και Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου.
Στο πλαίσιο της εκτεταμένης επιχείρησης, συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί ηλικίας 44, 40 και 26 ετών, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και της νομοθεσίας για την προστασία των Αρχαιοτήτων και της εν γένει πολιτιστικής κληρονομίας
Η σύλληψη τους είναι αποτέλεσμα πολύμηνης, συστηματικής και εξειδικευμένης αστυνομικής έρευνας, που διεξήγαγε η Ομάδα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνση Κρήτης και η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Έριξε σε θηροφύλακα


Συνελήφθη χθες (13.01.2016) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Άρτας, ένας 40χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 42χρονου ημεδαπού θηροφύλακα.
Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, ο κατηγορούμενος προχθές (12.01.2016) το απόγευμα, στο εθνικό πάρκο στο Μύτικα Άρτας, κατά τη διάρκεια ελέγχου για παράνομη θήρα, πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο κατά του θηροφύλακα προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο, χωρίς να τον τραυματίσει και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Απ' τα Θεοφάνεια ο φόνος στην Ορμύλια

Άφαντος ο συζυγοκτόνος
Έχουμε την αίσθηση πως ο Υποστράτηγος Μπαντουβάκης πρέπει να τηλεφωνήσει στους συναδέλφους  του στην Κοζάνη για να του δώσουν τη "συνταγή" μπας και αποκαλυφθεί ο Αλβανός της Χαλκιδικής που σκότωσε τη γυναίκα του και κρατά όμηρο τον γιο του, από τα Θεοφάνεια παρακαλώ ...

H ομολογία


"Όταν την είδα να πέφτει νεκρή και να μην ανασαίνει άλλο, το πρώτο που σκέφτηκα ήταν πως να εξαφανίσω το πτώμα της. Τα παιδιά ήταν στο διπλανό δωμάτιο και από τις φωνές της ευτυχώς δεν είχαν ξυπνήσει ενώ οι γονείς μου που μένουν στο κάτω διαμέρισμα επίσης δεν είχαν αντιληφθεί το παραμικρό"
Έτσι ξεκινά ο δολοφόνος της 37χρόνης κοπέλας να εξιστορεί στους αστυνομικούς πως αφού έπνιξε τη γυναίκα του προσπάθησε να εξαφανίσει τα ίχνη της.
Ατάραχος και απόλυτα ψύχραιμος συνεχίζει να περιγραφεί:

Εξιχνίαση σε μηδέν χρόνο

Ταξίαρχος Δημοσθένης Χρήστου
Οι  Κοζανίτες έστειλαν το μήνυμα ...

Το σπίτι του συζυγοκτόνου


Στον τόπο του εγκλήματος ο δολοφόνος


Με την τσάπα ...


Το χωράφι με τις ροδακινιές


Ο δολοφόνος


 Σοκ. Φρίκη. Αποτροπιασμός
 Όποια λέξη και να χρησιμοποιήσει κανείς, για να περιγράψει τη στυγερή δολοφονία της 37χρονης Ανθής Λινάρδου, αυτή θα ωχριά μπροστά στην ανατριχιαστική αποκάλυψη ότι ο ίδιος της ο σύζυγος, Τάσος Τσιουχάρας, τη στραγγάλισε, αφήνοντας ορφανά από μητέρα τρία ανήλικα παιδιά (ένα οκτάχρονο αγόρι και δύο δίδυμα εξάχρονα κορίτσια). Οι εξελίξεις γύρω από την τραγική υπόθεση της αναζήτησης της 37χρονης, η οποία αγνοείτο από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (9 Ιανουρίου) από τον Βελβεντό Κοζάνης, έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ο 40χρονος δράστης μέχρι και την τελευταία στιγμή προσπαθούσε να αποπροσανατολίσει τις Αρχές, υποκρινόμενος ότι ανησυχεί για την τύχη της γυναίκας του. Μπροστά σε συγγενείς, φίλους και συγχωριανούς, όταν του έλεγαν να κάνει κουράγιο και να μείνει δυνατός για τα τρία τους παιδιά, βούρκωνε και τους παρακαλούσε να τον βοηθήσουν στις έρευνες. 

Η 56χρονη είχε λόξα ...

Tα Κατασχεμένα



Συνελήφθησαν στην Λαμία , από αστυνομικούς του Τμήματος Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 56 και 59 ετών για παράνομη κατοχή αρχαίων αντικειμένων.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, για παράβαση της Νομοθεσίας για την προστασία των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης παράνομης κατοχής αρχαίων αντικειμένων και μετά από πολυήμερες έρευνες, αστυνομικοί του Τμήματος Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων, εντόπισαν την 56χρονη στην Λαμία και στη συνέχεια διενέργησαν κατ’ οίκον έρευνα κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) σπάνιο αρχαίο αγγείο.

12/1/16

Σπόροι κ.α στην Αμαλιάδα

Tα Ντοκουμέντα


Συνελήφθη, σήμερα (12-1-2016) πρωινές ώρες, στη Ξυλοκέρα Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 59 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

... Λιράτος ο Αλβανός

Οι Αποδείξεις


Συνελήφθη, χθες (11-01-2016) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 32χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από τον 32χρονο, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν σε σημείο της πόλης να επιβαίνει σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και τον ακινητοποίησαν.

Στη Νέα Λάμψακο

Tα Ντοκουμέντα

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών & Δημόσιας Ασφάλειας, του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνελήφθη χθες (11-01-2016) το μεσημέρι στη Νέα Λάμψακο Χαλκίδας, ένας 40χρονος υπήκοος Πακιστάν, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από τον δράστη, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς να επιβαίνει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του και σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

... Ρυμούλκυσε 123

Το φορτηγό

Συνελήφθη χθες (11-1-2016) το πρωί, στο Σουφλί Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 31χρονος ημεδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας εκατόν είκοσι τρεις (123) μη νόμιμους μετανάστες. Εκατόν δύο (102) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Συρίας και είκοσι ένα (21) υπήκοοι Ιράκ.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενο) και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας, εκατόν είκοσι τρεις (123) μη νόμιμους μετανάστες.

11/1/16

Σωστός ο Αριστοτέλης

Χαλκιδική
Ο Ταξίαρχος της Χαλκιδικής Αρ. Μανωλάς, αδικήθηκε από τις εξελίξεις σχετικά με τις έρευνες για τον εντοπισμό του Αλβανού συζυγοκτόνου. Η Χαλκιδική και ειδικά η Δίωξη Ναρκωτικών, διαθέτει πολλοί καλούς αστυνομικούς, όμως οι ευθύνες αναλογούν σ' έναν "σώγαμπρο" με ... ξενικό όνομα και μούρη σαν φραγκόσυκο αλλά και σ' έναν ανώτατο που τρώει παντόφλα απ' την γυναίκα και παριστάνει τον τουρίστα στην ευρύτερη περιοχή.

... Γέφυρα λαθρεμπορίου!



Πάνω από 320 εκατ.λαθραία τσιγάρα κατέσχεσε το Λιμενικό το 2015

Στον Εισαγγελέα οδηγούνται τέσσερα μέλη πληρώματος φορτηγού πλοίου που συνελήφθησαν από στελέχη του Λιμεναρχείου Τήνου για κατοχή λαθραίων καπνικών προϊόντων και ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού  κατά τον κατάπλου του φορτηγού πλοίου «RHINO» σημαίας ελληνικής στο αγκυροβόλιο «Σταύρο-Κιόνια» της Τήνου και μετά από διενεργηθέντα έλεγχο από λιμενικούς, παρουσία εισαγγελέα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε τρία μέλη του πληρώματος, 1 κιλό και 252 γραμμάρια χύμα καπνό, δύο (συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων, 70 πακέτα τσιγάρα και 14 τσιγάρα, ενώ στη καμπίνα ενός ακόμα μέλους του πληρώματος βρέθηκε και κατασχέθηκε σε τσάντα φορητού υπολογιστή, μία πλαστική σακούλα που περιείχε μία μεταλλική συσκευασία με αποσπάσματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης μικτού βάρους 44 γραμμαρίων .

Το 45αρι ζει!


«Ξεθάβουν» το 45άρι-σφραγίδα της 17Ν
Η οργάνωση «Σέχτα» είχε προχωρήσει το 2009-10 στις δολοφονίες του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια (αριστερά) και του αστυνομικού Νεκτάριου Σάββα

«Επανεμφάνιση» του περιβόητου 45αριού της «17 Νοέμβρη» σε δολοφονική επίθεση σχεδίαζαν οι «Πυρήνες» μαζί με τον Χριστόδουλο Ξηρό. Η περιώνυμη «Σέχτα» είχε δημιουργηθεί από την ίδια ομάδα «ανταρτών πόλης» που άλλαζαν τον τρόπο γραφής και το ύφος των προκηρύξεών τους. Αυτές είναι ορισμένες από τις αποκαλύψεις και τα νέα στοιχεία που προκύπτουν από το δικαστικό βούλευμα - συνολικής έκτασης 586 σελίδων - του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών σχετικά με την εμπλοκή συνολικά 29 ατόμων στην επιχείρηση «Γοργοπόταμος» που είχαν οργανώσει αντιεξουσιαστές και ποινικοί πριν από έναν χρόνο με στόχο απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού και δεκάδες άλλες ένοπλες ενέργειες.

Στο δικαστικό έγγραφο που παρουσιάζει «Το Βήμα της Κυριακής» περιέχονται στοιχεία για τη συνεργασία ποινικών και αντιεξουσιαστών, για κοινούς κατασκευαστές βομβών, για εισαγωγή αντιαρματικών όπλων από Αλβανία αλλά και ειδική ανάλυση για τον ρόλο ατόμων με «κωδικές ονομασίες» «Κεφάλας», «Κράσπεδος» κ.ά.

Επί Κολωνώ ...

Τα 4,5 κιλά ηρωίνης

Συνελήφθησαν στον Κολωνό, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τέσσερις (4) ημεδαποί, δύο (2) άνδρες ηλικίας 42 και 50 ετών και δύο (2) γυναίκες ηλικίας 29 και 63 ετών, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Τρούπωσε ...

Οι Αποδείξεις



Συνελήφθη, χθες (9-1-2016) το απόγευμα, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 63 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, «κακουργηματικού χαρακτήρα», για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας αρχαιοτήτων και πολιτιστικής κληρονομιάς.
Ειδικότερα ο δράστης, πολύ κοντά στην οικία του στην Αμαλιάδα, είχε προβεί σε λαθρανασκαφή, ανοίγοντας οπή στο έδαφος η οποία κατέληγε σε ταφικό μνημείο.
Από την αυτοψία που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας πρόεκυψε ότι η λαθρανασκαφή είχε πραγματοποιηθεί πρόσφατα, ενώ ο δράστης είχε επιμελώς σκεπάσει την τρύπα με κλαδιά και αντικείμενα ώστε να μην γίνεται εύκολα αντιληπτή.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 63χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής :

Είχε απ' όλα ο 54χρονος

Τα Ντοκουμέντα

Συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Θεσσαλονίκης της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκε βραδινές ώρες χθες (9-1-2016) στην περιοχή του Ευόσμου, οδήγησε στη σύλληψη εμπόρου ναρκωτικών.
Πρόκειται για 54χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων και αντίσταση.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς κατείχε και διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών ουσιών σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης.
Στην κατοχή του και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

Ηρωίνη στο Βόλο

Tα Ντοκουμέντα

Συνελήφθησαν χθες (10-01-2016) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, δύο 36χρονοι ημεδαποί, κατηγορούμενοι για διακίνηση ηρωίνης και ναρκωτικών δισκίων.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από τους δράστες, διενεργήθηκε έρευνα σε μάντρα οικοδομικών υλικών, ιδιοκτησίας ενός εκ των δραστών, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (131,74) γραμμαρίων, οκτώ ναρκωτικά δισκία και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.