23/6/17

Ο Τόσκας, σφίγγεται ...

Αποτέλεσμα εικόνας για πλατεια εξαρχειων

"Πριν από λίγες ημέρες, ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης είχε καταδικάσει δημόσια σε συνέντευξή του τη συγκέντρωση της ΠΟΑΣΥ στα Εξάρχεια, ενώ ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης, είχε σπεύσει να τη στηρίξει.

Συνάντηση προέδρων



Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 23 Ιουνίου 2017, κατόπιν προσκλήσεώς του, συνάντηση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ κ. Γρηγόρη Γερακαράκο, συνοδευόμενο από τον Αντιπρόεδρο Θεμάτων Μελετών και Επιμόρφωσης Αστυνομικών κ. Σταύρο Μπαλάσκα, τον Γραμματέα Δημοσίων Σχέσεων κ. Χρήστο Συνδρεβέλη και τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών κ. Δημοσθένη Πάκο ενόψει της προγραμματισμένης εκδήλωσης διαλόγου στην Πλατεία Εξαρχείων την επόμενη Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017 και ώρα 18:00.

Αφού ενημερώσαμε για τον ουσιαστικό σκοπό για τον οποίο θα πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση και που δεν είναι άλλος από την έναρξη ουσιαστικού διαλόγου μέσα από μια ειρηνική δημόσια διαδικασία, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

To έγγραφο ΠΟΑΣΥ για τα Εξάρχεια

Πήραν άδεια απ' το δήμο Αθηναίων


22/6/17

Οι Λαρισαίοι, ασχολούνται με αρχαία φραγκοδίφραγκα

Ασύλληπτος ο δολοφόνος της 91χρονης 

Συνελήφθη,  στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 44χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση της νομοθεσίας περί αρχαιοτήτων.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, διενεργήθηκαν νομότυπες έρευνες σε κτηνοτροφική μονάδα και οικία, ιδιοκτησίας του 44χρονου, κατά τις οποίες βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

21/6/17

Κάν' το όπως η Λαμία ...


Αποτέλεσμα εικόνας για αστυνομικος μαντζιωκας
Ο Α.Δ Φθιώτιδας κ. Ματζιώκας, που απ' την πρώτη στιγμή έριξε όλο το βάρος της Ασφάλειας στο να αποκαλυφθεί πολύ γρήγορα ο δολοφόνος
Μαχαίρωσε και πάτησε τον 57χρονο μ' αυτό το τζιπ που το θύμα είχε στην κατοχή του
Εξιχνιάσθηκε, έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα που διενεργήθηκε με μεθοδικότητα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, η ανθρωποκτονία σε βάρος 57χρονου ημεδαπού, η οποία διαπράχθηκε προ δεκαημέρου σε ευρύτερη περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας.
Ειδικότερα, νωρίς το πρωί της Κυριακής (11-06-2017), ο 57χρονος βρέθηκε νεκρός σε υπαίθριο χώρο της ανωτέρω περιοχής και όπως διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς που μετέβησαν στο σημείο, ο θανών έφερε πολλαπλά τραύματα, από αιχμηρό αντικείμενο, στην περιοχή του θώρακα και της κοιλιάς και μώλωπα στο πρόσωπο.
Διενεργήθηκε αυτοψία και διεξοδική εξερεύνηση του χώρου όπου έλαβε χώρα η ανθρωποκτονία, καθώς και αξιολόγηση όλων των στοιχείων και δεδομένων που προέκυψαν κατά την εξέλιξη της προανακριτικής διαδικασίας.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης και αξιοποίησης του προανακριτικού υλικού, αναζητήθηκε ένας 70χρονος ημεδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, χθες (20-06-2017) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, και προσήχθη στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας.
Ο 70χρονος ομολόγησε την πράξη του και σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, ενώ σήμερα (21-06-2017) το πρωί συνελήφθη με Ένταλμα σύλληψης της κας Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Λαμίας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, το θύμα και ο δράστης μετέβησαν βραδινές ώρες της 10-06-2017, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας.
Ακολούθως αποχώρησαν με το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του θύματος, το οποίο στάθμευσαν στο σημείο διάπραξης της ανθρωποκτονίας. Όπως προέκυψε, ο δράστης διαπληκτίστηκε με το θύμα και χρησιμοποιώντας μαχαίρι τραυμάτισε θανάσιμα τον 57χρονο και στη συνέχεια διέφυγε με το ανωτέρω όχημα, το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε.
Επιπλέον, στο πλαίσιο της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, τέσσερα (4) μαχαίρια (δύο από τα οποία εντός του προαναφερόμενου οχήματος), το κλειδί ενεργοποίησης και η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος του θύματος, μία πλαστή υπεύθυνη δήλωση, καθώς και είδη ένδυσης που έφερε ο συλληφθείς, κατά την τέλεση της ανθρωποκτονίας.

Σκότωσαν 91χρονη δεμένη στην καρέκλα

Να ζήσουν οι Ταξίαρχοι!

Στο δρόμο που χάραξαν οι κρίσεις σε Λάρισα-Καρδίτσα
Έγκλημα στα Βούναινα Λάρισας (βίντεο)
Τα Βούναινα, ανήκουν διοικητικά στη Λάρισα και αστυνομικά στην Καρδίτσα. Και οι δυο όμοροι νομοί διαθέτουν Ταξιάρχους
Δολοφονημένη βρέθηκε μία γυναίκα, πριν από λίγο στο σπίτι της στα Βούναινα.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, την αναζητούσαν οι γείτονες, αλλά την εντόπισαν οι άνδρες της Ασφάλειας Λάρισας νεκρή στο σπίτι της. Συγκεκριμένα, οι υποψίες «γεννήθηκαν» όταν η ηλικιωμένη γυναίκα (ηλικίας 91 ετών) δεν βγήκε σήμερα το πρωί να πάρει ψωμί και οι συγχωριανοί της ανησύχησαν. Πήγαν στο σπίτι της και στη συνέχεια κάλεσαν την Αστυνομία, που βρήκε την άτυχη γυναίκα νεκρή και το σπίτι ανάστατο, και όλα δείχνουν ότι ο δράστης ή οι δράστες εισήλθαν για να ληστέψουν και στη συνέχεια για άγνωστους λόγους δολοφόνησαν την ηλικιωμένη γυναίκα.