24/12/11

Παραδόθηκε στον πυρετό ο Εφραίμ!

Τα πρόσωπα των ληστών


                                                             Ο SHAHOLLI ILIRJAN


O ZYBERI ODISE


Έσπερναν τον τρόμο στο Καπανδρίτι

Σε 45 ημέρες 9 ληστείες 


Τα κατασχεμένα
Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής [που διοικεί ο κ. Πλουμής], δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, μέλη εγκληματικής οργάνωσης, που το τελευταίο καιρό διέπραττε ένοπλες ληστείες και κλοπές σε βάρος ιδιοκτητών μονοκατοικιών στο Καπανδρίτι και στην Ιπποκράτειο Πολιτεία Αφιδνών. Πρόκειται για έναν άνδρα, 23 ετών και μια γυναίκα, 33 ετών. Διαφεύγουν τη σύλληψη, μέχρι στιγμής, άλλα δύο (2) μέλη της εγκληματικής οργάνωσης τα οποία αναζητούνται.

23/12/11

H Τιμοσένκο στο ψυχιατρείο των Ουκρανικών φυλακών

Κατά παραγγελία "συμβόλαια θανάτου"

Η απόλυτη επιβεβαίωση του Crimes on air
To Crimes on air δεν υιοθετεί τις κατηγορίες, αλλά από χθες το μεσημέρι μετέδιδε όλο το αστυνομικό πάζλ των ατόμων που κατηγορούνται για το διπλό φρικτό φονικό της Καλαμάτας. Όπως και για τον Αλβανό Αρχιεκτελεστή που πιάστηκε στο Πόρτο Ράφτη. [Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση].

Με 22 κιλά στον Τύρναβο

   Αντί για τυρί έβγαζαν χασίς

Δημιούργημα του Υποστράτηγου Βασίλη Χαλάτση η Δίωξη Ναρκωτικών Λάρισας, παίζει και την ψηφιακή τεχνολογία στα δάκτυλα με τα στελέχη της

Ο Βασίλης Χαλάτσης
Συνελήφθησαν  σε ορεινή περιοχή του Τυρνάβου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, ένας 25χρονος έλληνας  και ένας 32χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών, ενώ αναζητείται ακόμη ένας συνεργός τους.

Παραδίδεται αύριο


Fimotro: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟAύριο το πρωί οικειοθελώς θα παρουσιαστεί ενώπιον των εισαγγελικών αρχών ο ηγούμενος Εφραίμ. Όπως ενημερώθηκε από ανώτατη δικαστική πηγή πριν από λίγο το Fimotro, ο Εφραίμ ενημέρωσε μέσω των δικηγόρων του πριν από λίγο αρμόδιο δικαστικό λειτουργό.

Ο Εφραίμ παίρνει το δρόμο της φυλακής


Σχόλιο Crimes on air: Άλλες εποχές
Tης Γιάννας Παπαδάκου 


Απόφαση για προφυλάκιση του αρχιμανδρίτη Εφραίμ εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής το Τριμελές Συμβούλιο Εφετών υπό της προεδρία της κυρίας Ευγενίας Κακαβά. Το Συμβούλιο ήρε τη διαφωνία της ανακρίτριας κυρίας Ειρήνης Καλού και του εισαγγελέα Ι. Ματζούνη μετά την απολογία του αρχιμανδρίτη (έχει δημοσιευθεί ολόκληρη στο Βήμα της Κυριακής) πριν από δύο εβδομάδες.

Η ανακρίτρια είχε προτείνει την προφυλάκιση του επικεφαλής της Μονής Βατοπαιδίου ο οποίος κατηγορείται για συνέργια σε απάτη, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, πλαστογραφία και σύσταση συμμορίας. Ο κ. Ματζούλης αντίθετα, είχε προτείνει την επιβολή περιοριστικών όρων και χρηματικής εγγύησης 200.000 ευρώ. Και ο εισηγητής στο Συμβούλιο ήταν υπέρ της προφυλάκισης του Αρχιμανδρίτη.

Οι ληστές έβαλαν φωτιά


Στις 2.30 το μεσημέρι  τζιπ ληστών καβάλησε το πεζοδρόμιο και έπεσε πάνω στην τζαμαρία στην Εθνική Τράπεζα στην συμβολή των οδών Νεοκλέους και Θηβών στο Περιστέρι.
Στο τζιπ που ήταν κλεμένο, επέβαιναν 2 ληστές οπλισμένοι με καλάσνικοφ οι οποίοι δεν περιμεναν όμως ότι από την πρόσκρουση το όχημα θα έπαιρνε φωτιά η οποία επεκτάθηκε και στην τράπεζα. Από την φωτιά ένας υπάλληλος της τράπεζας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.

Συνελήφθη επικίνδυνος δραπέτης

Στο Περιστέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, συνελήφθη 45χρονος  δραπέτης από 9-10-2011 των Δικαστικών Φυλακών Κασσάνδρας, όπου εξέτιε συνολική ποινή κάθειρξης 39 ετών, 11 μηνών και 10 ημερών, για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως από κοινού, βιασμό κατ΄ εξακολούθηση από κοινού και άλλα αδικήματα.

Η παλιά υπόθεση



Ο κ. Μαμανέας [παλαιός συνεργός του Βασίλη Βαρελά]  κατά τη σύληψή του το 1997. Σήμερα ο πρώην σωματοφύλακας του Κοσκωτά ασφαλώς και δεν έχει καμία σχέση μ' όσα διαδραματίζονται στην Καλαμάτα με το διπλό φονικό.

Στις 7 Μαΐου του 1997  ο 38χρονος τότε Βασίλης Μαμανέας, άλλοτε σωματοφύλακας του Γιώργου Κοσκωτά και βασικός μάρτυρας στο Ειδικό Δικαστήριο, είχε συλληφθεί με τον  Βασίλη Βαρελά, ο οποίος με τη βοήθεια του δίδυμου αδελφού του Χρήστου και με ορμητήριο την Καλαμάτα, διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στην Αθήνα, στον Πειραιά και στην Καλαμάτα.
Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και η δικηγόρος Α. Β. φίλη του Βασίλη Μαμανέα, επειδή στην κατοχή της βρέθηκαν 15 γραμμάρια ηρωίνης.
Ο Βασίλης Βαρελάς, σεσημασμένος κακοποιός για παράβαση του νόμου για ναρκωτικά, καθώς και για ανθρωποκτονία που είχε διαπράξει το 1988 στον Καναδά, είναι πρώην πρωταθλητής κικ-μπόξινγκ με διεθνείς αναγνωρίσεις.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τότε τον Βαρελά και, όπως διαπίστωσαν  είχε νοικιάσει ένα πολυτελές διαμέρισμα στην οδό Π. Ράλλη 90, στη Νίκαια, το οποίο ανήκε στη δικηγόρο. Αστυνομικοί οργάνωσαν επιχείρηση για τη σύλληψη του Βαρελά στο διαμέρισμα όπου διέμενε, ενώ κλιμάκιο της υπηρεσίας με ειδικά εκπαιδευμένο σκυλί πήγε στην Καλαμάτα.
Ο δράστης συνελήφθη και στην έρευνα που έγινε στο διαμέρισμα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 214 γραμμάρια ηρωίνης, 153 γραμμάρια χασίς σε φούντα, καθώς και 900.000 δρχ. από εμπορία ναρκωτικών. Βρέθηκαν ακόμη και τρεις καραμπίνες. Την ώρα που γινόταν η έρευνα της Αστυνομίας, πήγαν στο σπίτι η δικηγόρος συνοδευόμενη από τον φίλο της Βασίλη Μαμανέα. Στην τσάντα της βρέθηκαν 15 γραμμάρια ηρωίνης και στην κατοχή του Μαμανέα άλλα 2 γραμμάρια ηρωίνης.
Το ίδιο βράδυ έγινε έφοδος και στο σπίτι των αδελφών Βαρελά, στην Καλαμάτα. Εκεί συνελήφθη ο Χρήστος Βαρελάς την ώρα που διαπραγματευόταν την πώληση 100 γραμμαρίων χασίς σε φούντα σε δύο νεαρούς, τον Σωτήρη Ι. Κ. 32 χρόνων, και τον Σ. Α. 22 χρόνων, που συνελήφθησαν.
Σε έρευνα που έγινε σε θερμοκήπιο και σε στάβλο κοντά στο σπίτι των αδελφών Βαρελά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 9 κιλά χασίς. Επίσης, βρέθηκαν δύο καραμπίνες, ένα εννιάρι πιστόλι-μπερέτα και φυσίγγια.
Ο Βασίλης Μαμανέας είχε συλληφθεί τον Δεκέμβριο του 1991 στο σπίτι του στην Καλαμάτα κατηγορούμενος για εμπορία ενός κιλού χασίς.

Ο πυγμάχος Βασίλης Βαρελάς

                                                ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
Ο ρεπόρτερ Βασίλης Χήτος
Ο πιο άριστος πυγμάχος που γνώρισαν ποτέ οι ελληνικές φυλακές είναι ο Βασίλης Βαρελάς που φέρεται ως ο αρχηγός, η συμμορία του οποίου  σκότωσε τον Αλβανό πατέρα και τον μόλις τριών ετών γιο του. Σε ανύποπτο χρόνο και πολύ πριν το φρικτό διπλό φονικό, ο  ρεπόρτερ Βασίλης Χήτος –όπως μας πληροφόρησε- είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει δια ζώσης με τον Βασίλη Βαρελά και αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος, στη φωτογραφία που μας παραχώρησε, να θεωρούμε ΑΘΩΟ τον βασικό κατηγορούμενο πριν αποφανθούν τα ελληνικά δικαστήρια.  Ο Βασίλης Χήτος προσπάθησε να επικοινωνήσει από χθες το μεσημέρι τρεις φορές και με τον αναζητούμενο δίδυμο αδελφό του Χρήστο, αλλά στις τηλεφωνικές κλήσεις ο τελευταίος δεν απαντούσε στο κινητό του τηλέφωνο. Να πούμε πως για το διπλό φονικό φέρεται να χρησιμοποιήθηκε Αλβανός δολοφόνος που χθες συνελήφθη στο Πόρτο Ράφτη και τώρα ανακρίνεται στην Καλαμάτα. Ο Βασίλης Βαρελάς είχε

Με μάρτυρα από το Ειδικό Δικαστήριο


Ο βασικός ύποπτος που φέρεται -σύμφωνα με τις αρχές- να έδωσε την εντολή για το θάνατο πατέρα και γιου στην Καλαμάτα είναι ο Βασίλης Βαρελάς που  έχει στο ενεργητικό του κάμποσες υποθέσεις, κατά βάση με ναρκωτικά. Παλαιότερα κατηγορήθηκε πως έσπειρε στον Ταΰγετο σπόρους κάνναβης όπου και φύτρωσαν χίλια χασισόδεντρα. Τον Μάιο του 1997, είχε συλληφθεί με τον αδελφό του, με μια δικηγόρο αλλά και με τον πρώην σωματοφύλακα του Κοσκωτά  Β. Μ που είχε καταθέσει και ως μάρτυρας στο ειδικό δικαστήριο [βλέπε πάμπερς].

Ο Αλβανός για όλες τις βρώμικες δουλειές?


Ο Αλβανός εκτελεστής -σύμφωνα με έγκυρη πηγή- εξετάζεται πως χρησιμοποιήθηκε και για την απόπειρα ανθρωποκτονίας που είχε γίνει στη  Φιλαδέλφεια Αττικής με θύμα τον πρώην σύζυγο γυναίκας με την οποία συζούσε και είχε σοβαρό δεσμό στην Καλαμάτα το αρχηγικό μέλος της σπείρας.

Και άλλος φόνος!

Ο Αλβανός εργάτης που δολοφονήθηκε φρικτά με τον 3χρονο γιο του


Το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Ψυχόπαιδας




Η συμμορία της Καλαμάτας σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή φέρεται να χρησιμοποίησε τον ίδιο Αλβανό εκτελεστή και για την δολοφονία του Σωτήρη Ψυχόπαιδα που εργαζόταν ως πορτιέρης σε μπαρ της περιοχής.
 Ένας αγρότης στις 21-11-2008  που πήγαινε στο κτήμα του, βρήκε νεκρό τον 29χρονο  και ειδοποίησε την Αστυνομία. Ο νεκρός ήταν πεσμένος μπρούμυτα σε ένα χωματόδρομο, περίπου 100 μέτρα από το δρόμο που οδηγεί προς τη Μικρομάνη και σε απόσταση μισού χιλιομέτρου από έναν καταυλισμό των τσιγγάνων. Λίγο πιο πέρα, βρέθηκε απείραχτη η ασημί μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού με την οποία είχε πάει στο «ραντεβού θανάτου». 

Βρήκαν τους δράστες


Εξιχνιάσθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, (4) ένοπλες ληστείες σε πρατήρια υγρών καυσίμων, οι οποίες διαπράχθηκαν την 11 και 13 Οκτωβρίου 2011, σε περιοχές της Ανατολικής Θεσσαλονίκης.
Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες των ληστειών δύο έλληνες, ηλικίας 24 και 27 ετών, η εγκληματική δράση των οποίων περιλαμβάνει:

Στήνεται στα παγκάκια της Κηφισιάς


Και κάτι για να χαλαρώσουμε: Τώρα καταλάβαμε γιατί ο Ευαγγελάτος άφησε την ιδιόκτητη βίλα του στα νότια προάστια και εγκαταστάθηκε στα βόρεια και μάλιστα στο νοίκι. Κάθε δεύτερη εβδομάδα πηγαίνει τάχα αμέριμνος για ψώνια στην Κηφισιά και όλως τυχαίως, εκεί βρίσκεται κάθε φορά και ένας διαφορετικός [;]  παπαράτσι και τον αποθανατίζει, ενώ εκείνος παριστάνει τον … αδιάφορο. Κάθε δεύτερη εβδομάδα λοιπόν μοστράρεται και σ’ άλλο περιοδικό του Κωστόπουλου. Σημειωτέον πως ο τελευταίος

Ποιους και γιατί τους εμπλέκουν σε φόνους

Σε πολύ λίγο μόνο στο Crimes on air
Το Crimes on air θα σας αποκαλύψει με φωτογραφικό ντοκουμέντο, το πρόσωπο που φέρεται να πρωταγωνιστεί στο φρικιαστικό έγκλημα της Καλαμάτας. Δεν υιοθετούμε καμία κατηγορία σε βάρος του αλλά θα κάνουμε αναφορά στο πρόσωπό του καθώς θεωρείται ένας από τους πλέον "επώνυμους" των Ελληνικών φυλακών. 

Ύποπτοι για το φόνο του βενζινοπώλη


Για τους 5 ληστές της Πάτρας
Αριστερά διακρίνεται το μαύρο πιστόλι με τις αμπούλες αερίου. Το επίμαχο πιστόλι για τη δολοφονία του βενζινοπώλη, είναι το πραγματικό που βρίσκεται στα δεξιά.



Το πρατήριο του άτυχου 65χρονου
 Οι ληστές που πιάστηκαν από την Ασφάλεια Πατρών όπως πληροφορείται το Crimes on air είναι η υπ’ αριθμόν 1 ύποπτοι για την δολοφονία του βενζινοπώλη που έγινε στις 30 Οκτωβρίου στο Επιτάλιο Ηλείας.

Κοντέινερ με γκλομπς στιλέτα και σιδερογροθιές


Σε κοντέινερ από την Κίνα, το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων του ΣΔΟΕ Αττικής, σε συνεργασία  με το Ε’ Τελωνείο Πειραιά, εντόπισαν 1.150 πτυσσόμενα γκλόμπς, 200 σιδηρογροθιές  με πτυσσόμενα μαχαίρια, 60 στιλέτα και 150 αμυντικά σπρέι.

5μελης ομάδα ληστών

Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών εγκληματική ομάδα, που έχει διαπράξει το τελευταίο τρίμηνο σωρεία ληστειών και κλοπών στις περιοχές Αχαΐας, Ηλείας και Φωκίδας.
Κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε χθες στην Πάτρα, συνελήφθησαν πέντε μέλη της εγκληματικής ομάδας, ένας 55χρονος ημεδαπός, τέσσερις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 38, 31, 28, 22 ετών, ενώ αναζητούνται άλλα δυο άτομα.

Και οι 33 διαπραγματευτές


Ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης υποψηφίων διαπραγματευτών της Ελληνικής Αστυνομίας παρακολούθησαν τριάντα τρεις (33) Αξιωματικοί του Σώματος, από 8 έως 21 Δεκεμβρίου, στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Αστυνομικής Ακαδημίας.
Στόχος της εκπαίδευσης ήταν η κατάρτιση και εξάσκηση των Αξιωματικών στο χειρισμό και την αντιμετώπιση ανάλογων περιστατικών, μέσα από την παρουσίαση - παρακολούθηση θεωρητικών και πρακτικών ζητημάτων.

Με τους τραυματίες του 401




Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Ελευθέριος Οικονόμου και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος, με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, επισκέφτηκαν  τους αστυνομικούς, που νοσηλεύονται στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Κουβέντες της ταβέρνας


Του Γιάννη Δαραβίγκα

Διάβασα ένα άρθρο σε αγγλική εφημερίδα, ότι οι συνομιλίες για την δημοσιονομική ένωση στην Ευρώπη  είναι κουβέντες της ταβέρνας, και τίποτα παραπάνω.  Βεβαίως, με δεδομένη την αντίθεση της Αγγλίας στα σχέδια των Μέρκελ και Σαρκοζί, δεν θα περίμενε κανείς να διαβάσει εγκώμια για τα σχέδιά τους για δημοσιονομική ένωση στην ευρωζώνη. Όμως αν θέλουμε να δούμε με κριτική ματιά την συμφωνία των Βρυξελλών, της 9ης Δεκεμβρίου, πρέπει να παραδεχθούμε ότι ο αρθρογράφος έχει σε πολλά σημεία,  δίκιο. 

22/12/11

To πρόσωπο κλειδί?

ΠΡΟΣΕΧΩΣ: Μόνο στο Crimes on air

Ποιός είναι ο 49χρονος και τι του προσάπτουν οι αστυνομικές αρχές για το 2ο φρικτό φονικό της Καλαμάτας? 

Βρέθηκαν πιστόλια στην Καλαμάτα


Στην αστυνομία της Καλαμάτας  μέχρι τώρα  έχουν προσαχθεί έξι άτομα, ενώ έχουν βρεθεί ναρκωτικές ουσίες και δυο πιστόλια. Οι προσαχθέντες για το διπλό έγκλημα ενέχονται όπως ανακοίνωσε η αστυνομία σε εκβιάσεις καταστηματαρχών.

Ο Ταξίαρχος αναλύει τα κομμάτια του πάζλ

Η αποκάλυψη των  ενόχων αλλά και του πραγματικού ρόλου που διαδραμάτισε ο καθένας από τους προσαχθέντες για το διπλό έγκλημα στην Καλαμάτα, βρίσκεται στα έμπειρα χέρια του Ταξίαρχου Ηλία Γεωργόπουλου.

Συλλήψεις για το διπλό έγκλημα της Καλαμάτας


Ο πατέρας που δολοφονήθηκε μαζί με το γιο του


Γράφει για το Crimes on air
o βασίλης χήτος


Ο Βασίλης Βαρελάς –όπως αποκαλύπτει το Crimes on air-  ένας από τους πιο σκληρούς ποινικούς κρατουμένους των Ελληνικών φυλακών, κρατείται [δεν του έχει απαγγελθεί κατηγορία]  και ανακρίνεται στην Καλαμάτα, για το στυγερό διπλό  έγκλημα με θύμα τον Αλβανό πατέρα που  πυροβολήθηκε στο κεφάλι, ενώ ο τρίχρονος γιός του, βρέθηκε μαχαιρωμένος στο λαιμό, μέσα στο ΙΧ με το σκηνοθετημένο τροχαίο.  Ως  φυσικός αυτουργός εξετάζεται  Αλβανός που συνελήφθη στην Αθήνα. Στην Καλαμάτα επίσης εξετάζονται ως ύποπτοι δυο αδέλφια ιδιοκτήτες γυμναστηρίου ενώ αναζητείται στο Λεωνίδιο και ο Χρήστος Βαρελάς, αδελφός του Βασίλη.

Yπέκυψε ο κατηγορούμενος

Γνώριμος από την εποχή του παραδικαστικού



Ιστορική φωτογραφία από τους δικαστές Μπουρμπούλια και Καλούση στο σκάφος του επιχειρηματία που συνελήφθη χθες τα ξημερώματα από την Οικονομική Αστυνομία


Η φονική έκρηξη στα Κάτω Πατήσια στις 12-9-2000



Ο βασίλης χήτος γράφει
για το Crimes on air


Ανάμεσα στους εμπόρους καυσίμων που πιάστηκαν και οδηγούνται στα δικαστήρια από την Οικονομική Αστυνομία είναι και ένας παλιός γνώριμος των αρχών από την εποχή του παραδικαστικού κυκλώματος. 

Στο πιάτο οι επιτυχίες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης

Έβαζαν τα ανήλικα παιδιά να φτιάχνουν δόσεις από τα 3,5 κιλά ηρωίνης στο Δενδροπόταμο

Με εξαίρεση τη Δίωξη Ναρκωτικών της ΓΑΔΑ, το Τμήμα Αναζητήσεων και  την Υποδιεύθυνση Οργανωμένου Έγκληματος,  οι υπόλοιπες "μάχιμες" υπηρεσίες της Ασφάλειας Αττικής βρίσκονται κυρίως από τον Αύγουστο σε "χειμερία νάρκη". [Η σημερινή αποκαλυπτική φωτογραφία είναι από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης

Ο Διοικητής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης Αθηναγόρας Παζαρλής που το τελευταίο διάστημα όλες οι υπηρεσίες του  πηγαίνουν "πετώντας"
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των εξειδικευμένων δράσεών τους για την καταπολέμηση της διακίνησης ψυχοτρόπων ουσιών,  πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή του Δενδροποτάμου, όπου συνέλαβαν (2) έλληνες  ηλικίας 50 και 38 ετών καθώς και (2) ανήλικα παιδιά, που δραστηριοποιούνταν στην εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Οι αστυνομικοί αναζητούν τον 3ο ναρκέμπορο που έβαζε τα δυο ανήλικα  παιδιά του να φτιάχνουν τις δόσεις.