18/12/10

Μεγαλοδιαφημιστής που τρέμει...



Απο: Kourdisto Portocali

Τρέμει σαν το ψάρι μεγαλοδιαφημιστής που ζει στη περιοχή της Κηφισιάς και οι γορίλες κάνουν ομπρέλα για να τον βγάλουν και να τον βάλουν στη πολυτελή κατοικία του.

Γιατί άραγε φοβάται τόσο πολύ ο καλός επιχειρηματίας που τα τελευταία χρόνια είναι χωμένος για τα καλά στις μπίζνες με το σάπιο και διεφθαρμένο δημόσιο.

Γιατί για να πάει ακόμη και για κατούρημα ενημερώνει τον "Γορίλα Νο9";

Τι βρωμοδουλειές έχει κάνει και όσο περνάει ο καιρός ζητάει περισσότερη προστασία;

Tι βρωμοδουλειές ετοιμάζει το τελευταίο διάστημα και έχει κλάσει μέντες;

Ποια λαμόγια του κρατικού χρήματος και της δημοσιογραφίας είναι τα συνεταιράκια του;

Τι συμβαίνει επιτέλους στη τριτοκοσμική Μπανανία;

Γιατί νομίζει ότι είναι ασφαλής με του Γορίλες;

Ξανά στα κρατητήρια ο Συνταγματάρχης


Στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ επέστρεψε πριν από λίγο ο απόστρατος Συνταγματάρχης, μετά τη δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, που του ασκήθηκε για απόπειρα εκβίασης. Ο Συνταγματάρχης "Μπλόγκερ" ανήρτησε στο διαδίκτυο υβριστικά σχόλια για τον Αρχηγό του Στρατού Φραγκούλη Φράγκο αλλά και για την κόρη του που παρουσιάζει εκπομπή στη δημόσια τηλεόραση. Ο Αρχηγός του ΓΕΣ παράλληλα με τα όσα κακόβουλα γράφτηκαν εναντίον του, δέχτηκε και τρία ανώνυμα τηλεφωνήματα στο κινητό του, όπου ο άγνωστος άνδρας προσπαθούσε εκβιαστικά να του αποσπάσει χρήματα. Η δίωξη στρέφεται και κατά της μνηστής του Συνταγματάρχη που είναι κόρη απόστρατου Στρατηγού της αστυνομίας, καθώς παρόμοιες αναρτήσεις χειρίστου είδους γινόταν και από το σπίτι της στο Περιστέρι. Επιπλέον στο ζευγάρι ασκήθηκε και ποινική δίωξη σε βαθμό πλημελλήματος για συκοφαντική δυσφήμηση και εξύβριση. Ο Συνταγματάρχης εξακολουθεί να κρατείται αφού τη Δευτέρα απολογείται στον αρμόδιο Ανακριτή. Χθές πάντως κατά τη σύλληψή του από άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αρνήθηκε να τους ανοίξει την πόρτα του διαμερίσματός του στη Γλυφάδα, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να αναγκαστούν να τρυπήσουν την κλειδαριά με τρυπάνι. Το λάπτοπ ο Συνταγματάρχης το είχε κρυμμένο σε μια μαξιλαροθήκη με άπλυτα ρούχα.

Τα δυο αδέλφια και τα 510 δενδρύλλια

Aπό το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης εξιχνιάστηκε ύστερα από συντονισμένες ενέργειες η από 6-11-2010 υπόθεση καλλιέργειας και κατοχής κάνναβης στη Δασική περιοχή «Βρυσιώτικο» Δ.Δ.Γεωργιτσίου του Δήμου Πελλάνας. Ειδικότερα, δράστες της υπόθεσης αυτής είναι δύο αδέλφια ημεδαποί, τριάντα πέντε και τριάντα επτά ετών αντίστοιχα, κάτοικοι Καλαμάτας, ο οποίοι στην παραπάνω περιοχή και σε κοίλωμα βράχου είχαν αποκρύψει μεγάλη ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης (62 κιλά) που προήρχετο από παρακείμενη καλλιεργηθείσα φυτεία κάνναβης πεντακοσίων δέκα (510) δενδρυλλίων, η οποία και κατασχέθηκε. Επίσης στις κατ’ οίκον έρευνες που έγιναν στις οικίες των παραπάνω δραστών στην Καλαμάτα και στο Νεοχώριο Αρκαδίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

α. Ένα (1) πιστόλι και δύο (2) φυσίγγια κρότου των 9 mm .

β. Έξι(6) δισκία LONARID

γ. Μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

δ. Ένα (1) μαχαίρι «πεταλούδα» .

ε. Ένα(1) στιλέτο και

στ. Εβδομήντα δύο (2) κροτίδες.

10μελής ομάδα για μια ληστεία


Στην Αθήνα, οδός Αισχύλου 25, (10) άγνωστοι δράστες με την απειλή σπασμένου γυάλινου μπουκαλιού, αφού τραυμάτισαν ελαφρά στο κεφάλι αλλοδαπό ιδιοκτήτη καταστήματος ψιλικών, αποπειράθηκαν να του αφαιρέσουν χρηματικό ποσό. Δράστες διέφυγαν πεζοί και αναζητούνται.

Φωτιά σε σπίτι με έναν νεκρό


Στη Θεσ/νίκη, οδός Αδελφών Εμμανουήλ 6, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε ισόγειο διαμέρισμα, με αποτέλεσμα (1) άτομο να χάσει τη ζωή του από ασφυξία και έτερο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα. Ενεργείται προανάκριση.

Απειλούσαν την οικογένεια του


Στη Θεσ/νίκη, συμβολή των οδών Γιαννιτσών & Κωλέττη, συνελήφθησαν οι: α) 60χρονος ημεδαπός και β) 31χρονος ημεδαπός, γιατί με απειλές σε βάρος οικογένειας ημεδαπού, εμπόδισαν την ομαλή λειτουργία της επιχείρησής του και απαίτησαν εκβιαστικά χρηματικό ποσό, ως οφειλόμενο από επαγγελματική τους συνεργασία κατά το τελευταίο έτος.

Ο καιρός για σήμερα Σάββατο


Βελτίωση του καιρού σε αρκετές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες τις πρωινές ώρες στα βόρεια, βροχές και τοπικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και σταδιακά στις νησιωτικές κυρίως περιοχές, πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και ενίσχυση των ανέμων στα πελάγη, περιμένουμε για σήμερα Σάββατο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 ως 10 – 11 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, 2 ως 12 – 13 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 5 ως 13 – 14 στη Δυτική Ελλάδα, 9 ως 15 – 16 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ωστόσο στο βόρειο Αιγαίο η μέγιστη θα είναι 2 – 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο σταδιακά θα στραφούν σε νότιους – νοτιοδυτικούς με εντάσεις που θα φτάνουν τα 6 – 7 και στα βόρεια από το βράδυ τα 8 μπ. Ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις νότιοι – νοτιοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο φτάνοντας τοπικά σε ένταση τα 8μπ.

Βελτιωμένο καιρό με νεφώσεις μετά το απόγευμα περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 13-14 βαθμούς ενώ στα βόρεια θα είναι 2 – 3 βαθμούς χαμηλότερη. Μέτριοι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις θα πνέουν αρχικά στο Σαρωνικό και στο Ν. Ευβοϊκό, στρεφόμενοι σταδιακά σε νοτιοδυτικούς και ενισχυόμενοι σε εντάσεις που τοπικά θα φτάνουν τα 6 μπ.

Αυξημένες νεφώσεις αλλά και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες τις πρωινές ώρες περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 9-10 βαθμούς. Ασθενείς μέχρι μέτριοι άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων θα πνέουν στο Θερμαϊκό, ωστόσο από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους πρόσκαιρα ισχυρούς.

Πέθαναν απο το κρύο


Στην παρέβρια περιοχή της Νέας Βύσσας Ορεστιάδας, βρέθηκαν (2) νεκροί λαθρομετανάστες και (1) αναίσθητος, λόγω υποθερμίας, άπαντες 25-30 ετών περίπου, Αφρικανικής καταγωγής. Ο τελευταίος διεκομίσθη σε Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Ενεργείται προανάκριση.

Μεσημεριάτικα μέσα σε καφενείο έβγαλε μαχαίρι


Μεσημεριάτικα στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, οδός Πατριάρχου Γρηγορίου, άγνωστος δράστης εισήλθε σε καφενείο ιδιοκτησίας ημεδαπού και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έπληξε με μαχαίρι και τραυμάτισε ημεδαπό θαμώνα του καταστήματος, σε διάφορα μέρη του σώματος. Παθών διεκομίσθη σε Νοσοκομείο. Δράστης αναζητείται.

Ο "σχιζοφρενής" διαρρήκτης με το... πριόνι


Η μανία με τα αλυσοπρίονα δεν έχει τελειωμό. Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά εννιά αλυσοπρίονα έκλεψαν από κατάστημα στο Πελόπιο οι διαρρήκτες. Κρέας, ψάρια, ποτά και μια ηλεκτρική κουζίνα η λεία "συναδέλφων" τους.

Ξημερώματα Πέμπτης "χτύπησαν" τα καλόπαιδα στο Πελόπιο, σε κατάστημα ιδιοκτησίας γεωπόνου. Από τα ράφια πήραν εννιά αλυσοπρίονανα κι ένα τρυπάνι ,συνολικής αξίας 4.700 ευρώ -και από την ταμειακή μηχανή 300 ευρώ.

Στην Αμαλιάδα, οι διαρρήκτες μάλλον είχαν ανησυχίες τύπου Master Chef. "Κατέβασαν" την τζαμαρία εστιατορίου και φόρτωσαν 50 κιλά ψάρια, 30 κιλά κρέας και διάφορα αλκοολούχα ποτά. Ο λογαριασμός… 1.500 ευρώ.

Τέλος, από μια εξοχική κατοικία στο Κάτω Σαμικό οι κλέφτες έφυγαν με μια ηλεκτρική κουζίνα, αφού πρώτα προκάλεσαν σημαντικές ζημιές σε πόρτες και παράθυρα του σπιτιού.

πηγή:www.iliatora.gr

Μαχαιρώματα έξω απο μπάρ


Θανάσιμες ήταν οι μαχαιριές που δέχτηκε 30χρονος Αλβανός έξω απο μπαράκι στην Μακρυνεία στο νομό Αιτωλοακαρνανίας.Η αστυνομία Μεσολογγίου ειδοποιήθηκε στις 2 περίπου τα ξημερώματα σήμερα οτι έξω απο το μαγαζί υπήρχε άνθρωπος χτυπημένος.Σύμφωνα με μαρτυρίες ο άτυχος 30χρονος ήταν πριν στο μαγαζί και έπινε ποτό αλλά κανείς δεν είδε στην συνέχεια.Τα αίτια της συμπλοκής είναι άγνωστα και κανείς δεν γνωρίζει αν πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών η αν πρόκειται για ληστεία.Η αστυνομία Μεσολογγίου έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην περιοχή για την ανεύρεση του δράστη .

17/12/10

Παγάνα σε δουλέμπορους


Στην περιοχή των Κήπων Έβρου εντοπίστηκαν, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών, σε συνεργασία με αξιωματικούς του FRONTEX , τέσσερις (4) αλλοδαποί διακινητές για μεταφορά στο εσωτερικό της Χώρας δέκα έξι (16) λαθρομεταναστών. Συγκεκριμένα, βραδινές ώρες της 15-12-2010, Αστυνομικοί της ειδικής ομάδας δίωξης λαθρομεταναστών της ανωτέρω Υπηρεσίας, σε συνεργασία με αξιωματικούς του FRONTEX , εντόπισαν στην περιοχή Γεμιστής, ομάδα περίπου είκοσι (20) λαθρομεταναστών. Τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθηση και λίγη ώρα αργότερα, τρία (3) άτομα (διακινητές – καθοδηγητές) από την ομάδα, μετέβησαν σε διπλανό λόφο, απ’ όπου ήταν δυνατή η κατόπτευση της ευρύτερης περιοχής. Μετά από λίγα λεπτά, επέστρεψαν και παρέλαβαν τρία (3) μέλη από την ομάδα των λαθρομεταναστών, τους οποίους επιβίβασαν σε Ι.Χ.Ε.αυτ/το, που αφίχθηκε. Το όχημα ακολουθήθηκε και σε δοθέν σήμα στάσης, ο οδηγός του στάθμευσε το αυτ/το και συνελήφθη ο ίδιος και οι επιβαίνοντες λαθρομετανάστες. Εν συνεχεία, συνελήφθησαν και οι υπόλοιποι λαθρομετανάστες, οι οποίοι ανέμεναν στο προαναφερόμενο σημείο, ενώ οι τρεις (3) διακινητές, αντιλαμβανόμενοι την παρουσία των Αστυνομικών τράπηκαν σε φυγή, όμως δεν κατάφεραν να διαφύγουν και συνελήφθησαν.

Κατασχέθηκαν το ανωτέρω όχημα και τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα .

Κρύπτη ναρκωτικών στη Ρόδο


Από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Δωδεκανήσου, συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 32, 21 και 22 χρόνων αντίστοιχα, για κατοχή 4.365,7 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης και αναζητούνται δύο ομοεθνείς τους. Συγκεκριμένα κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριών των Αστυνομικών, εντοπίστηκε χθες ΙΧΕ αυτ/το στο οποίο επέβαιναν ο 32χρονος και ο 21χρονος και κατόπιν έρευνας ανευρέθη εντός αυτού μία (1) αυτοσχέδια πλαστική συσκευασία περιέχουσα ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 1.100 γραμμαρίων. Ακολούθως κατόπιν έρευνας σε διαμέρισμα-κρύπτη ναρκωτικών ουσιών που διατηρούσε ο 32χρονος, ανευρέθησαν τρεις (3) ανισοβαρείς αυτοσχέδιες πλαστικές συσκευασίες περιέχουσες ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους 3.263 γραμμαρίων. Στη συνέχεια σε έρευνα στην οικία του 21χρονου, ανευρέθη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, καθαρού βάρους 2,7 γραμμαρίων. Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση προέκυψε ότι ο 22χρονος είναι ο ενοικιαστής του ανωτέρω διαμερίσματος-κρύπτης ναρκωτικών ουσιών, ενώ αναζητείται άνδρας ομοεθνής του ο οποίος μετέφερε ακτοπλοϊκώς από την Αθήνα στη Ρόδο τις ως άνω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, καθώς και 28χρονος ομοεθνής του οποίος παρέδωσε μεσημβρινές ώρες της 16-12-2010 το κλειδί του ανωτέρω διαμερίσματος στον 32χρονο. Ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες, ένα (1) κινητό τηλέφωνο και ένα (1) κλειδί του διαμερίσματος κατασχέθηκαν. Όπως διαπιστώθηκε ανωτέρω 32χρονος και 22χρονος στερούνται νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και είναι εγγεγραμμένοι στον Εθνικό Κατάλογο Ανεπιθύμητων Αλλοδαπών με μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη Χώρα.

Κυνηγητό στους δρόμους της Πάτρας



Αυτή τη στιγμή στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα πάνω απο 100 αλλοδαποί έχουν συγκεντρωθεί με άγριες διαθέσεις αφού είναι οπλισμένοι με ρόπαλα και πέτρες.Πριν απο λίγο έφτασε μεγάλη δύναμη της αστυνομίας και έχει αρχίσει ανθρωποκυνηγητό στους δρόμους της πόλης προσπαθώντας οι αστυνομικοί να τους διαλύσουν.Ευχή όλων να μην ξεκινήσουν πάλι τα χθεσινά έκτροπα που είχαν ως κατάληξη τραυματισμούς και καταστροφές σε καταστήματα και σε αυτοκίνητα .

Ο Μπένι καλεί Μάνο





Eύσημα στον Μάνο Σφακιανάκη απυήθυνε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος στον Διοικητή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μάνο Σφακιανάκη. Ο υπουργός το μεσημέρι κάλεσε προσωπικά στο γραφείο του τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή και τον συνεχάρη για την ηλεκτρονική ανίχνευση του "Μπλόγκερ" απόσταρτου Συνταγματάρχη που στο πρόσωπο του Αρχηγού του ΓΕΣ δυσφυμούσε με αναρτήσεις ολόκληρο το στράτευμα. Η εκτίμηση του "Μπένι" στον Φραγκούλη Φράγκο είναι δεδομένη και ο υπουργός τον θεωρεί ως τον πλέον κατάλληλο όταν θα έρθει η ώρα να αναβαθμίσει και σε Αρχηγό ΓΕΕΘΑ.

Κόρη Στρατηγού η συνεργός


Κόρη Στρατηγού της Ελληνικής Αστυνομίας -όπως αποκαλύπτει το Crimes on air- είναι η συνεργός του Συνταγματάρχη καθώς αντίστοιχες υβριστικές αναρτήσεις γινόταν και από το διαμέρισμά της στο Περιστέρι. Η γυναίκα δεν βρέθηκε στο σπίτι της και όπως φαίνεται διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με τον Συνταγματάρχη ο οποίος είναι διαζευγμένος. Η κόρη του Στρατηγού της ΕΛ.ΑΣ είναι καθηγήτρια σε ΙΕΚ και με την εμπλοκή της ο πατέρας της δεν είχε καμία απολύτως σχέση. Η αισχρή επίθεση στον αξιόμαχο Αρχηγό Στρατού Φράγκο
Φραγκούλη δεν ήταν τυχαία αφού εκδηλώθηκε την παραμονή του Αγίου Νικολάου και λίγες ώρες πριν το κρίσιμο ταξίδι του Αρχιστράτηγου στην Άγκυρα [φωτο] όπου και είχε κρίσιμες επαφές για την καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης στον Έβρο.

Έκρυβε το λάπτοπ σε μαξιλαροθήκη ο Συνταγματάρχης


Σε μια μαξιραροθήκη -σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες του Crimes on air- με άπλυτα ρούχα είχε κρυμμένο το λάπτοτ του ο απόστρατος Συνταγματάρχης του Πεζικού, που τις τελευταίες ημέρες μέσω διαδυκτίου ξεκίνησε πόλεμο λάσπης σε βάρος του μάχιμου Αρχηγού του Στρατού Φραγκούλη Φράγκου. Ο Συνταγματάρχης -όπως αποκάλυψε το Crimes on air- εξαπέλυε ύβρεις τόσο για τον Αρχιστράτηγο [φωτο] αλλά όσο και για την πτυχιούχο κόρη του Ευτυχία ότι δεν έχει δήθεν τα προσόντα για να κάνει εκπομπή στη δημόσια τηλεόραση. Ο απόστρατος έκανε σε ιστιολόγιό του αισχρές αναρτήσεις για το πρόσωπο του Αρχηγού που μια ζωή υπηρέτησε τις Ειδικές Δυνάμεις στην πρώτη γραμμή. Ο δράστης της συκοφαντικής δυσφήμησης κατηγορείται και για εκβιασμό αφού φέρεται να ήταν αυτός που απείλησε τρεις φορές τον Αρχηγό στο κινητό του τηλέφωνο και του ζητούσε να του αποσπάσει χρήματα. Ο απόστρατος αρνήθηκε να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού του στη Γλυφάδα με αποτέλεσμα ο Διοικητής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μάνος Σφακιανάκης, να χρειαστεί παρουσία εισαγγελέα να ανοίξει με τους άνδρες του την πόρτα με τρυπάνι και να τον συλλάβουν. Ο Συνταγματάρχης κρατείται στη ΓΑΔΑ και αύριο το πρωί θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Βίντεο ντοκουμέντο.Ετσι ξεκίνησαν τα επεισόδια με τον Χατζηδάκη








VIDEO: Αθηναίοι λυντσάρουν Βουλευτή | DOC TV | documenting everyday life


Βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει πως ξεκίνησαν τα επεισόδια στο πρόσωπο του βουλευτή Χατζηδάκη απο το site http://www.doctv.gr

Τα ψιλικατζίδικα στόχος

Στην Αθήνα, οδός Κηφισόδοτου, (2) άγνωστοι δράστες, εισήλθαν σε κατάστημα ψιλικών και με την απειλή συσκευής ηλεκτρικής εκκένωσης, αφαίρεσαν από αλλοδαπή υπάλληλο, άγνωστο χρηματικό ποσό. Δράστες αναζητούνται.
Στην Αθήνα, οδός Εμμ. Μπενάκη (6) άγνωστοι δράστες που έφεραν πέτρες εισήλθαν σε κατάστημα ψιλικών και αφαίρεσαν από τον ιδιοκτήτη άγνωστο χρηματικό ποσό. Δράστες αναζητούνται.

Τον λήστεψαν σε φανάρι

Στη Ν. Σμύρνη, οδός Άρτης 30, (2) άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε μοτ-το, με την απειλή όπλου προ φωτεινού σηματοδότη, ακινητοποίησαν οδηγό Δ.Χ.Ε. αυτ-του και του αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Δράστες αναζητούνται.

Αντίκρυσαν τον διαρήκτη μπροστά τους


Στα Άνω Λιόσια, άγνωστος δράστης εισήλθε σε οικία, όπου διέμενε ημεδαπός με την οικογένειά του και αφαίρεσε χρηματικό ποσό, πλην όμως έγινε αντιληπτός και στην προσπάθειά του να διαφύγει πυροβόλησε (1) φορά στην οροφή της οικίας για εκφοβισμό, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός ατόμου. Δράστης αναζητείται.

Εύκολος στόχος οι πεζοί


Στην Αθήνα, οδός 3ης Σεπτεμβρίου 88, (2) άγνωστοι δράστες με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από ημεδαπή μία τσάντα, η οποία περιείχε χρηματικό ποσό και προσωπικά της έγγραφα. Παθούσα μεταφέρθηκε για παροχή Α΄ βοηθειών σε νοσοκομείο. Δράστες αναζητούνται.
Στην Αθήνα, οδός Πατησίων 210, συνελήφθη αλλοδαπός Πακιστανικής καταγωγής, γιατί με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσε από έτερο αλλοδαπό την τσάντα του η οποία περιείχε προσωπικά του αντικείμενα.
Στο Ελληνικό, οδός Λ. Χατζηευαγγέλου, (2) άγνωστοι δράστες με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν από ημεδαπή την τσάντα της η οποία περιείχε άγνωστο χρηματικό ποσό. Δράστες αναζητούνται.
Στην Αθήνα, συμβολή των οδών Σωκράτους και Πειραιώς, συνελήφθησαν (2) αλλοδαποί υπήκοοι Αφγανιστάν και Παλαιστίνης αντίστοιχα, γιατί με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από ημεδαπή, (1) συσκευή αναπαραγωγής μουσικής.

Σύλληψη για ναρκωτικά στην Λακωνία

Γράφει η ιωάννα κοντομηνά


Συνελήφθη χθες 15-12-2010, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες στη Νεάπολη Λακωνίας από

αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης ένας (1) αλλοδαπός υπήκοος Ιράκ για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στο Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης για άτομο που διακινεί ναρκωτικά, αστυνομικός προφασιζόμενος τον αγοραστή επικοινώνησε τηλεφωνικά με το δράστη και συμφώνησε την αγοροπωλησία μισού κιλού χασίς, έναντι του ποσού των οκτακοσίων (800,00) Ευρώ.

Σε συνάντηση που κανονίστηκε για την αγοροπωλησία των ναρκωτικών συνελήφθη ο δράστης, ενώ κατασχέθηκαν (337,300) γραμμάρια κάνναβης σε φούντα.

Σε σωματική έρευνα που έγινε βρέθηκαν στην κατοχή του συλληφθέντος και κατασχέθηκαν (5,4) γραμμάρια κάνναβης καθώς και το χρηματικό ποσό των (435,00) Ευρώ.

Στη συνέχεια ο συλληφθείς παρέδωσε στους παραπάνω αστυνομικούς ακόμη (321) γραμμάρια κάνναβης σε φούντα, τα οποία είχε στην οικία του στη Νεάπολη Λακωνίας.

Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Μετά τα επεισόδια έκαναν και μια ληστεία


Στην Πάτρα, (3) άγνωστοι δράστες αλλοδαποί, με την απειλή μαχαιριού καθώς και με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από υπάλληλο περιπτέρου διάφορα προϊόντα. Παθών μετέβη με ιδία μέσα σε νοσοκομείο για παροχή Α’ Βοηθειών. Δράστες διέφυγαν και αναζητούνται.

Λαθρομετανάστες στην Πύλο

Γράφει η ιωάννα κοντομηνά



Το όνειρο για ένα καλύτερο αύριο για 56 αλλοδαπούς σταμάτησε στα ανοιχτά της Πύλου, και συγκεκριμένα στην περιοχή της Φοινικούντας , χθες το απόγευμα, όταν η θαλαμηγός «SHAKIRA» όταν ο κυβερνήτης της θαλαμηγού αντελήφθη τις λιμενικές αρχές και εγκατέλειψε το σκάφος και αναζητείται . Οι αλλοδαποί μεταφέρθηκαν σε ιδιωτικό χώρο ενώ μια γυναίκα, λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της, μεταφέρθηκε στον Νοσοκομείο της Καλαμάτας. Προανάκριση διενεργεί ο Λιμενικός Σταθμός Πύλου.

Ενώ στην παραλία της Μεθώνης εντοπίστηκαν, 102 άτομα, αλλοδαποί και αυτοί, μετά από συντονισμένη επιχείρηση του λιμενικού αλλά και του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου. Όπως αποκαλύφθηκε από την προανάκριση , είχαν μεταφερθεί από την Αθήνα με λεωφορεία έναντι αδράς αμοιβής προκειμένου να μεταφερθούν παράνομα σε χώρα του εξωτερικού με κάποιο σκάφος, η μεταφορά έγινε από οργανωμένο κύκλωμα διακίνησης μεταναστών.

Σπείρα Γεωργιανών είχαν ρημάξει τα σπίτια


Πρωινές ώρες της 15-12-2010 στην Αργυρούπολη, από Αστυνομικούς της Υποδ/νση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, συνελήφθησαν πέντε (5) αλλοδαποί υπήκοοι Γεωργίας και ένας (1) αλλοδαπός υπήκοος Ρωσίας , κατηγορούμενοι για «Σύσταση εγκληματικής οργάνωσης», «Διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση» και λοιπά αδικήματα.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες μαζί με άλλους δύο (2) συνεργούς τους οι οποίοι αναζητούνται, είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση και εισέρχονταν σε οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής, είτε από ανασφάλιστες πόρτες και παράθυρα, είτε διαρρηγνύοντας αυτά και αφού ερευνούσαν τους χώρους, αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα με την αξία των κλοπιμαίων να υπερβαίνει το χρηματικό ποσό των 40.000 Ευρώ.

Από την έρευνα-προανάκριση προέκυψε ότι κατά το τελευταίο εξάμηνο έχουν διαπράξει (13) διαρρήξεις οικιών από τις οποίες :

  • Mία (1) διάρρηξη οικίας στο Αιγάλεω.
  • Τρείς (3) διαρρήξεις οικιών στο Βύρωνα.
  • Τέσσερις (4) διαρρήξεις οικιών στην Αργυρούπολη.
  • Πέντε (5) διαρρήξεις οικιών στο Ν. Ψυχικό.

Σε σωματικές έρευνες, έρευνες σε τρία (3) Ι.Χ.Ε. και σε δύο (2) οικίες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά :

  • Τρία (3) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.
  • Ένα (1) πιστόλι με τρείς (3) γεμιστήρες.
  • Τριάντα τρία (33) φυσίγγια.
  • Μικροποσότητα κάνναβης.
  • Πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων.
  • Το χρηματικό ποσό των -1.690- Ευρώ και 2 δολάρια ΗΠΑ.
  • Πλήθος κοσμημάτων και ρολογιών.
  • Πλήθος ασημένιων συλλεκτικών κερμάτων και διακοσμητικών.
  • Δέκα (10) κινητά τηλέφωνα.
  • Διάφορες κάρτες που χρησιμεύουν στην παραβίαση θυρών.
  • Διάφορα κλειδιά οικιών.
  • Πλαστά έγγραφα.


  • Έγγραφα αποστολής χρημάτων στο εξωτερικό.
  • Τρείς (3) ζυγαριές ακριβείας.
  • Ηλεκτρονικές συσκευές.
  • Γυναικείες τσάντες.

Τα κλοπιμαία θα παραμείνουν στην Υποδ/νση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, για να επιδειχθούν και να αποδοθούν στους παθόντες.

Με πλαστά έγγραφα είχαν πάρει 551.662 ευρώ


Από έρευνα που ενήργησε η Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, προέκυψε ότι οι: α) 31χρονος ημεδαπός και β) ημεδαπός, από κοινού με (2) άγνωστους δράστες, κατήρτιζαν πλαστά δικαιολογητικά, προκειμένου πετύχουν για λογαριασμό άλλων ατόμων, την έγκριση δανείων από διάφορα πιστωτικά ιδρύματα και την έκδοση πιστωτικών καρτών. Σε έρευνα που έγινε στην οικία του (α), βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (18) ογκώδεις φάκελοι, με πλήθος διαφόρων εγγράφων και πλαστών δικαιολογητικών. Δράστες, στις πόλεις Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Δράμα και Πολύγυρο Χαλκιδικής, πέτυχαν την εκταμίευση από διάφορα πιστωτικά ιδρύματα, συνολικά του χρηματικού ποσού των 551.662 € και αποπειράθηκαν να εκταμιεύσουν 529.342 €, ενώ έλαβαν ως αμοιβή το 20% έως 30% των εκταμιευμένων ποσών. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος (26) ατόμων

Θανατηφόρο τροχαίο στην Καλαμάτα

Γράφει η ιωάννα κοντομηνά


Τραγική κατάληξη είχε η μεσημεριάτικη βόλτα με αυτοκίνητο για ένα από τα πέντε κορίτσια , ηλικίας 15 μέχρι και 18 χρονών, στην Καλαμάτα, εχθές το μεσημέρι . Το μοιραία τροχαίο έγινε όταν η νεαρή οδηγός έχασε τον

έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε σε μάντρα σπιτιού που είναι δίπλα στον δρόμο. Τραγικός απολογισμός η 18χρονη να βρει ακαριαίο θάνατο ενώ οι 17χρονη με την 15χρονη νοσηλεύονται στον Νοσοκομείο της Τρίπολης.

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου έχει συλληφθεί ενώ προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας.

Η κόρη του Ψωμιάδη με Πόρσε


Στις "Αποκαλύψεις της Κυριακής" που εκτάκτως κυκλοφορούν αύριο όπως όλες οι Κυριακάτικες εφημερίδες:
Αποκλειστικές φωτό με την Πόρσε Carrera 4 που κυκλοφορεί στην Κηφισιά η κόρη του Παύλου Ψωμιάδη.
Ποιοί καταγγέλουν τον προφυλακισμένο μεγαλοεπενδυτή για ύπαρξη παραδικαστικού κυκλώματος?
Ποιοί πολεμούν ύπουλα τον Αρχηγό του Στρατού και που αποσκοπούν?

16/12/10

Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά!





Ομάδες αλλοδαπών λύνουν τις διαφορές τους με κοντάρια ,πέτρες,λοστούς.Παράλληλα καταστρέφουν βιτρίνες και αυτοκίνητα των Πατρινών πολιτών οι οποίοι δεν φταίνε σε τίποτα.Δείτε τα βίντεο απο τα τοπικά κανάλια SUPERB και PATRA tv

Αγριεύουν τα επεισόδια στην Πάτρα







Ανταπόκριση απο την
ελένη ασημακοπούλου



Στην παραλιακή της Πάτρας συνεχίζονται τα επεισόδια μεταξύ μεταναστών αυτήν την ώρα.Περίπου 300 άτομα αλλοδαποί ξεσπάνε στις βιτρίνες καταστημάτων επί της παραλιακής και σπάνε όποιο αυτοκίνητο είναι παρκαρισμένο.Κάποιοι απο αυτούς έχουν ταμπουρωθεί στο παλιό αμαξοστάσιο του ΟΣΕ.Φωτιά έχουν βάλει σε κιόσκι του Δήμου και η πυροσβεστική προσπαθεί να πλησιάσει να την σβήσει.Ο αριθμός των τραυματιών έχει μεγαλώσει και κανείς δεν ξέρει που θα οδηγήσει αυτή η κατάσταση το βράδυ.

Πεδίο μάχης η Πάτρα


Η περιοχή του αμαξοστασίου έχει γεμίσει από πέτρες, ενώ οι αστυνομικοί έχουν ρίξει χημικά στην προσπάθειά τους να ελέγξουν την κατάσταση. Η περιοχή θυμίζει πεδίο μάχης. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τουλάχιστον 200 άτομα εμπλέκονται, κάποιοι έχουν οχυρωθεί στο αμαξοστάσιο, ενώ άλλες ομάδες κατευθύνονται προς το κέντρο της Πάτρας ανεβαίνοντας στην οδό Καρόλου προς την οδό Κορίνθου. Αυτή την ώρα, μια ομάδα 50 περίπου μεταναστών, όλοι οπλισμένοι βρίσκονται στην πλατεία πυροσβεστείου. Αφρικανοί, Ασιατικής καταγωγής, Αφγανοί και Πλαιαστίνιοι εμπλέκονται στα επεισόδια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν και τραυματίες. Τα σθενοφόρα πηγαινοέρχονται ενώ οι κάτοικοι έντρομοι έχουν κλειστεί στα σπίτια τους. Στις οδομαχίες έχουν επιστρατευθεί σιδηρολοστοί, όπλα, μπλογκ, πέτρες και μαχαίρια. Αυτή τη στιγμή σπεύδουν και δυνάμεις της πυροσβεστικής καθώς έχει ανάψει φωτιά στην πλατεία Δροσοπούλου στον Άγιο Διονύσιο.

Βίντεο απο τα μεσημεριανά επεισόδια στην Πάτρα

Αγρια επεισόδια στην Πάτρα με τραυματίες


Αλλοι δύο τραυματίες μεταφέρονται αυτήν την ώρα στο νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα.Η κατάσταση αυτήν είναι εκρηκτική γιατί έχουν βγεί και κάτοικοι στην Πάτρα οι οποίοι διαμαρτύρονται για την κατάσταση που πλέον έχει ξεφύγει με τους λαθρομετανάστες στην περιοχή.Η περιοχή έχει αποκλειστεί και υπάρχουν πολλές ζημιές σε αυτοκίνητα τα οποία ήταν παρκαρισμένα .

Επεισόδια στην Πάτρα με τραυματισμούς








Ανταπόκριση απο την
ελένη ασημακοπούλου


Πετροπόλεμος αυτήν την ώρα στην οδό Όθωνος Αμαλίας στην Πάτρα. Στο σημείο έχει συγκεντρωθεί μεγάλος αριθμός αλλοδαπών, οι οποίοι συγκρούονται αυτήν την ώρα με αστυνομικές δυνάμεις. Αρχικά οι δυνάμεις της Αστυνομίας δεν ήταν αρκετές, με αποτέλεσμα τα επεισόδια να πάρουν έκταση. Πριν από λίγο επί τόπου έφθασαν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ προκειμένου να ελεγχθεί η κατάσταση. Αυτή την στιγμή μεταφέρεται στο νοσοκομείο του Ρίου τραυματίας με χτύπημα στο κεφάλι.

5 κιλά ηρωίνης στα χέρια της αστυνομίας








Γράφει η ελένη ασημακοπούλου


Στα χέρια των ανδρών της ασφάλειας Αιγίου έπεσε 38χρονος έμπορος ναρκωτικών έχοντας στην κατοχή του 5 κιλά και 222 γραμμάρια ηρωίνης.Οι αστυνομικοί του Αιγίου με επικεφαλής τον διοικητή της δίωξης ναρκωτικών Θανάση Παπανικολάου αξιοποιώντας πληροφορίες μετέβησαν στην Καστοριά όπου είχαν ενημέρωση ότι στην περιοχή μέλη κυκλώματος ναρκωτικών θα διοχέτευαν στην αγορά μεγάλη ποσότητα ηρωίνης.Ο έμπειρος αξιωματικός που στο παρελθόν έχει βγάλει εις πέρας μεγάλες και δύσκολες υποθέσεις όταν υπηρετούσε στην δίωξη της Πάτρας,μετά από πολυήμερη παρακολούθηση κατάφερε με την βοήθεια των ανδρών του και απέτρεψε τα μέλη του κυκλώματος να σκορπίσουν τον λευκό θάνατο.Μετά από έφοδο των αστυνομικών που έγινε σε σπίτι κατάσχεσαν την ηρωίνη ενώ εκτιμάται ότι εξάρθρωσαν κύκλωμα διακινητών που εισήγαγε στη χώρα μας κυρίως από Αλβανία μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών . Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια ακόμα επιτυχία του Θανάση Παπανικολάου αν και όταν υπηρετούσε στο τμήμα δίωξης της Πάτρας η σκληρή δουλειά του εν λόγω αξιωματικού και της ομάδας του αλλά και τα σχεδόν καθημερινά χτυπήματα στα κυκλώματα ναρκωτικών δεν φάνηκε να αναγνωρίστηκαν ιδιαίτερα αφού ακολούθησε η μετάθεση του στη δίωξη Αιγίου.Το μόνο σίγουρο είναι ότι κερδισμένος είναι ο Διευθυντής της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Αιγίου Χρήστος Σπηλιωτόπουλος ο οποίος έχει ως συνεργάτη του έναν ικανότατο αξιωματικό.

Εκλεψε καλλυντικά και ρούχα.


Συνελήφθη στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της Ομάδας «ΔΙ.ΑΣ.» 44χρονη ημεδαπή γιατί μπήκε σε πολυκατάστημα και αφαίρεσε καλλυντικά, είδη ρουχισμού και διάφορα μικροαντικείμενα συνολικής αξίας 150.00 ευρώ περίπου.Κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Συλληφθείσα αφέθη ελεύθερη με προφορική εντολή κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αγρινίου. Προανάκριση επελήφθη η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου.»

Αυτοί δεν απέργησαν…


Πανεργατική ήταν η απεργία της Τετάρτης, αλλά κάποιοι έκαναν υπερωρίες. Οι διαρρήκτες και οι κλέφτες άλλωστε δεν έχουν επισήμως συνδικαλιστικό όργανο, δεν κολλάνε ένσημα, δεν έχουν πρόβλημα με τις επιχειρησιακές συμβάσεις, παρά μόνο με την Αστυνομία.

Καλό τζίρο, έκαναν οι κλέφτες στη λαϊκή αγορά του Πύργου. Άρπαξαν τις τσάντες δύο γυναικών και μην τους είδατε. Σαν ανεμοστρόβιλος πέρασαν στις 11,30, όπως κατήγγειλαν τα θύματα, που δεν αντιλήφθηκαν τι συνέβη την στιγμή της κλοπής, αλλά ελάχιστα λεπτά αργότερα, οπότε και ήταν πλέον αργά.

Στην πρώτη περίπτωση μια 49χρονη «κλαίει» τα 700 ευρώ που είχε στην τσάντα της, μαζί με διάφορα προσωπικά έγγραφα (δίπλωμα, ταυτότητα, διαβατήριο, βιβλιάρια ΙΚΑ και τραπεζών). Στη δεύτερη, την ίδια ώρα μια 50χρονη μέσα στο συνωστισμό δεν κατάλαβε που της πήραν την τσάντα με 200 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά έγγραφα.


Εκτός πόλεων τα περιστατικά πάλι δεν ήταν λίγα. Στο Σώστι, οι κλέφτες «ρήμαξαν» εργοτάξιο εταιρίας. Πήραν μια ηλεκτροκόληση, έναν φορτιστή μπαταριών, και μια μπαλαντέζα, συνολικής αξίας 2.330 ευρώ.

Στο Χειμαδιό, οι κλέφτες άρπαξαν τα κατάλληλα εργαλεία για να πάνε για ελιές. Ένα ελαιοσυλλέκτη και δύο αλυσοπρίονα συνολικής αξίας 1.500 ευρώ. Στην γειτονική Κουτσοχέρα, μπήκαν σε αγροτική αποθήκη από τη σκεπή (τα κεραμίδια φεύγουν εύκολα άμα δεν ανοίγει η πόρτα) και πήραν ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα, ένα αλυσοπρίονο και ένα καζάνι (άμβικας) για την απόσταξη του τσίπουρου, συνολικής αξίας 4.000 ευρώ.


Στο Πελόπιο, οι κλέφτες έσπασαν το τζάμι παραθύρου για να μπουν σε ψησταριά και να πάρουν από την ταμειακή μηχανή 400 ευρώ.


Τέλος τρία άτομα σε δύο περιπτώσεις συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και χαπιών. Στην πρώτη δύο άντρες στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, στη διασταύρωση Λαστεϊκών εντοπίστηκαν από την ΟΠΚΕ σε ΙΧΕ που επέβαιναν και κατείχαν δύο συσκευασίες με 3,2 και 0,8 γραμμάρια χασίς, ναρκωτικά χάπια και μια συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα άγνωστης ουσίας και προελεύσεως. Στη δεύτερη, ένας νεαρός άντρας στο Κέντρο Πηνείας βρέθηκε από την ΟΠΚΕ να κατέχει 2,5 γραμμάρια χασίς.

πηγή:http://www.iliatora.gr

Οι Αφγανοί... τράβηξαν μέχρι και όπλο στη συμπλοκή με Παλαιστινίους


Για πάνω από δέκα λεπτά ο χώρος του ΟΣΕ, στην Πάτρα, μετατράπηκε σε πεδίο μάχης μεταξύ Αφγανών και Παλαιστινίων. Όλα άρχισαν όταν Αφγανοί εμπόδισαν Παλαιστίνιους να πλησιάσουν τον... «δικό» τους χώρο κοντά στη λιμενική ζώνη. Άρχισαν να πετούν πέτρες ενώ, σύμφωνα με καταγγελίες αυτοπτών μαρτύρων, κάποιος τράβηξε μέχρι και όπλο!...

Η συμπλοκή μεταξύ λαθρομεταναστών συνεχιζόταν χωρίς κανείς να επεμβαίνει. Συνολικά έξι άτομα τραυματίστηκαν εκ των οποίων ο ένας σοβαρά. Όπως ανέφεραν Παλαιστίνιοι, οι Αφγανοί και οι Σομαλοί τα... έχουν βρει μεταξύ τους και λυμαίνονται την περιοχή κοντά στην περίφραξη του λιμανιού της πόλης, εμποδίζοντας μετανάστες άλλων εθνικοτήτων να πλησιάσουν. Εκτός κι αν τους πληρώσουν... 50 ευρώ ο καθένας, τουλάχιστον!

Τα επεισόδια σήμερα έληξαν με την επέμβαση αστυνομικής δύναμης, η οποία, ωστόσο, έφθασε με μεγάλη καθυστέρηση. Εκφράζονται όμως φόβοι για τη συνέχεια, καθώς στην Πάτρα οι μετανάστες ξεπερνούν τους χίλιους και καθημερινά προστίθενται καινούργιοι που καταφθάνουν από την Αθήνα. Μία κατάσταση ανεξέλεγκτη, με απρόβλεπτες συνέπειες για την πόλη...

πηγή:dete.gr

Κύπριοι με ειδικότητα τις ληστείες


Στη Νέα Σμύρνη, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ληστειών της Ασφάλειας Αττικής συνελήφθη 43χρονος άνδρας Κυπριακής καταγωγής, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις δικαστικές αρχές Κύπρου, καθώς και δύο (2) αποφάσεις του Πρωτοδικείου Αθηνών για κλοπές.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

· Κοσμήματα και τιμαλφή μεγάλης αξίας.

· Ένα (1) σακουλάκι με πολύτιμους λίθους.

· Το χρηματικό ποσό των -10.530- ευρώ.

· Ένα (1) πολυτελές Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Από την έρευνα-προανάκριση που διενεργήθηκε και μετά από αναζητήσεις, μεσημβρινές ώρες της 14-12-2010, συνελήφθη ένας (1) Κύπριος συνεργός του, ηλικίας 35 ετών, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο (2), με τους οποίους είχε συστήσει εγκληματική οργάνωση, που διέπραττε κλοπές-διαρρήξεις σε καταστήματα, τράπεζες και με ιδιαίτερη ειδίκευση στα κοσμηματοπωλεία.

Οι συλληφθέντες πρωινές ώρες της 13-12-2010 είχαν αποπειραθεί να εισέλθουν με την μέθοδο ριφιφί, σε χρυσοχοείο στη περιοχή των Αχαρνών.

Στην κατοχή του 35χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

· Το χρηματικό ποσό των -3.000- ευρώ.

· Πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων, τα οποία χρησιμοποιούνται για την διάπραξη διαρρήξεων με την μέθοδο του ριφιφί.

· Μικροποσότητα κάνναβης.

Ο πόλεμος της Κερατέας


Στην Λ. Λαυρίου στη Κερατέα, έλαβαν χώρα επιθέσεις από ομάδες ατόμων, που αντιτίθενται στην δημιουργία Χ.Υ.Τ.Υ. στην περιοχή, με φωτοβολίδες και βόμβες μολότοφ κατά Αστυνομικών δυνάμεων, που λάμβαναν μέτρα τάξης στο σημείο. Σε απόσταση ενάμιση (1.5) περίπου χιλιομέτρου, από το χώρο της εισόδου του Χ.Υ.Τ.Υ. , σε μπλόκο με απορριμματοφόρα οχήματα, εκδηλώθηκαν εκ νέου επιθέσεις με ρίψεις πετρών, ξύλων και βομβών μολότοφ, κατά των Αστυνομικών δυνάμεων και έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση συνελήφθησαν πέντε (5) ημεδαποί ηλικίας 18,20,21,22 και 25 ετών καθώς και δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 16 και 28 ετών.

Στην κατοχή του 25χρονου ημεδαπού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

· Δύο (2) πιστόλια-εκτοξευτήρες κροτίδων, τα οποία περιείχαν πυροδοτημένα καψύλλια.

· Σαράντα έξι (46) καψύλλια.

· Είκοσι τέσσερις κροτίδες (24).

· Δύο (2) αναπτήρες.

· Ένας (1) ηλεκτρικός φανός.

· Μία (1) αντιασφυξιογόνος μάσκα.

· Ένα (1) ζευγάρι γάντια.

· Μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.

Ρήμαζαν τα περίπτερα

Στο Περιστέρι, από Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 27 και 29 ετών κατηγορούμενοι για «ληστείες κατ’ επάγγελμα και κατά συναυτουργία» και παράβαση του Ν. «περί Όπλων». Οι συλληφθέντες λίγο πριν την σύλληψή τους, εισήλθαν σε κατάστημα ψιλικών και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν χρήματα και πακέτα τσιγάρων. Από την έρευνα-προανάκριση που διενεργήθηκε από το Β΄ Τ.Α. Περιστερίου προέκυψε ότι οι συλληφθέντες κατά τη διάρκεια του τελευταίου μήνα διέπραξαν:

· Οκτώ (8) ληστείες σε περίπτερα και καταστήματα ψιλικών στο Περιστέρι.

· Δύο (2) ληστείες σε περίπτερα στο Αιγάλεω.

Φόνοι από την Κινέζικη μαφία


Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία δύο (2) Κινέζων υπηκόων, ηλικίας 31 και 28 ετών, τα πτώματα των οποίων βρέθηκαν την 20:55΄ ώρα, της 18-09-2010 σε διαμέρισμα – εστιατόριο, πρώτου ορόφου στην οδό Κολοκυνθούς 25, στην Αθήνα, καθώς και η απόπειρα ανθρωποκτονίας του τρίτου Κινέζου υπηκόου, τον οποίο οι δράστες τραυμάτισαν. Δράστες είναι τρείς (3) αλλοδαποί, υπήκοοι Κίνας, ηλικίας 24, 24 και 31 ετών καθώς και ένας ακόμη άγνωστος άνδρας, Κινεζικής καταγωγής. Κίνητρο του εγκλήματος ήταν διαφορές των κατηγορουμένων με το 31χρονο θύμα, καθόσον ως μέλη αντίπαλων ομάδων, είχαν διαπληκτισθεί στο παρελθόν σε Ελληνικό νησί, σχετικά με την οικονομική εκμετάλλευση και τον εκβιασμό των Κινέζων, που εργάζονται ως μασέρ στις παραλίες του νησιού. Οι δράστες επιθυμώντας να τον εκδικηθούν, το βράδυ της δολοφονίας, τηλεφώνησαν στο πρώτο θύμα και με το πρόσχημα να συναντηθούν για να δειπνήσουν σε Κινέζικό εστιατόριο, της οδού Κολοκυνθούς 25, επιτέθηκαν κατά αυτού και της παρέας του, επιφέροντάς τους πολλαπλά πλήγματα, με ειδικά κοφτερά εγχειρίδια.