15/9/12

Νεκρός Αξιωματικός


Θρίλερ στην Πάτρα. Νεκρός βρέθηκε μέσα στο διαμερισμά του,  ο διοικητής Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας. Ο  54χρονος  Αλέξης Φώτου –πατέρας 8χρονου παιδιού-  βρέθηκε στο μπάνιο του σπιτιού του. Στο σημείο έχει κληθεί Ιατροδικαστής ενώ από τις πρώτες ενδείξεις αποδυναμώνεται  η περίπτωση να έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας. Ο Αξιωματικός ζούσε μόνος του καθώς ήταν σε διάσταση με την πρώην σύζυγό του. Βρέθηκε νεκρός το απόγευμα αλλά ο πρέπει το μοιραίο να

Ο Βόλος έφθασε ... Παιανία

Η ΗΡΩΙΝΗ ΤΩΝ 3.254 ΚΙΛΩΝ

Συνελήφθη 43χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για κατοχή και διακίνηση 3 κιλών και 254 γραμμαρίων ηρωίνης
Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ, τέσσερα -4- κινητά τηλέφωνα και μία -1- ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
Ο υπήκοος Αλβανίας παρέμενε παράνομα στη χώρα κατά την τελευταία τριετία περίπου, παραβιάζοντας απόφαση απέλασης
Συνελήφθη, πρωινές ώρες χθες (14-09-2012) στην Παιανία Αττικής, από κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, ένας 43χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για κατοχή και διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και μεθοδικές ενέργειες αστυνομικών της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ο συλληφθείς, πρωινές ώρες χθες (14-09-2012), εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε κατά το χρόνο που έβγαινε από την οικία του στην ανωτέρω περιοχή. Ακολούθως, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ -8- νάιλον συσκευασίες με ποσότητες ηρωίνης συνολικού βάρους 3 κιλών και 254 γραμμαρίων (3.254 γραμμαρίων), τις οποίες ο συλληφθείς προόριζε για εμπορία και περαιτέρω διάθεση.
Επιπλέον, στην κατοχή του 43χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα εξής:

Τα πότιζαν απ' το πηγάδι

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
 

Έκρυβαν τις φούντες με στρατιωτική παραλλαγή


Ψάχνουν και 16χρονο για τα χασισόδεντρα

Τα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
 

Συνελήφθησαν, χθες (14-09-2012) τα ξημερώματα, σε αγροτική περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας Αστριτσίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, από αστυνομικούς της Ομάδας Ειδικών Αποστολών (Ο.Ε.Α.) Κρήτης, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ηρακλείου, τρεις (3) ημεδαποί ηλικίας, 34, 40 και 42 ετών, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.
Ειδικότερα, ύστερα από πληροφορίες, τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση από αστυνομικούς της Ομάδας Ειδικών Αποστολών Κρήτης (Ο.Ε.Α.), τμήμα της περιοχής όπου κατελήφθησαν επ΄ αυτοφώρω τρεις (3) ημεδαποί ηλικίας 34, 40 και 42 ετών, να μεταφέρουν δύο (2) σάκους, οι οποίοι περιείχαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους οκτώ κιλών και εξακοσίων σαράντα (8.640) γραμμαρίων και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς, ενώ ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται, δυο ακόμη ημεδαποί ηλικίας 16 και 34 ετών καθώς και ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας,

Πήραν από λογαριασμό πεθαμένου μισό εκατ.€


Στο κόλπο και ο διευθυντής τράπεζας
Εξαρθρώθηκε, μετά από μεθοδικές και εμπεριστατωμένες έρευνες του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας, οργανωμένη εγκληματική ομάδα, η οποία εξαπατούσε υπαλλήλους τραπεζικών υποκαταστημάτων, πραγματοποιώντας αναλήψεις μεγάλων χρηματικών ποσών. Από την έως τώρα αστυνομική έρευνα έχουν εξιχνιαστεί οκτώ (8) περιπτώσεις απάτης σε δύο (2) τραπεζικά υποκαταστήματα, το ένα στην Ξάνθη και το άλλο σε χωριό της Δράμας.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι στην εγκληματική ομάδα συμμετείχαν τουλάχιστον επτά (7) άτομα, (έξι ημεδαποί, ηλικίας 33, 43, 47, 53, 43, και 65 ετών και ένας αγνώστων μέχρις στιγμής στοιχείων δράστης), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, απάτη και πλαστογραφία.

Έπιασαν βαρυποινίτη

Συνελήφθη  από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, 35χρονος  διότι σε βάρος του εκκρεμεί μια απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 16 ετών και χρηματική ποινή 21.000 ευρώ, για παραβάσεις του Νόμου «Περί Ναρκωτικών» (κατοχή-καλλιέργεια).
Επίσης, στην κατοχή του αλλά και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Επέμβασης της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών,

Βίντεο με τους διώκτες των συνόρων



Έφαγε τις σφαίρες ο 18χρονος γιος

Χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, δύο (2) άγνωστοι δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν σε οικία 63χρονου ημεδαπού στην Επισκοπή Χερσονήσου. Η παρουσία τους έγινε αντιληπτή από τον 18χρονο, γι o του 63χρονου, τον οποίο οι δράστες πυροβόλησαν δύο φορές και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή.

Ο μεγαλύτερος ομαδικός τάφος του Αττίλα 2

 
Εντοπίσθηκε ο μεγαλύτερος ομαδικός τάφος του Αττίλα 2

 
Σοκ και δέος προκαλεί η ανακάλυψη του μεγαλύτερου ομαδικού τάφου στην περιοχή Χαμίτ Μάντρες (στην κατεχόμενη Λευκωσία) Ελληνοκυπρίων, που έως τώρα θεωρούνταν αγνοούμενοι.

Ήδη άρχισαν να ανασύρονται τα πρώτα οστά από τη Διερευνητική Επιτροπή Αγνοουμένων. Τα οστά ανήκουν σε πεσόντες ή εκτελεσθέντες στρατιώτες της Εθνικής Φρουράς, οι οποίοι εγκλωβίστηκαν όταν έσπασε η αμυντική γραμμή στην περιοχή της Μιας Μηλιάς, στις 14 Αυγούστου του 1974, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης «Αττίλας 2».

Ο Αρειος Πάγος ζητεί άρση ασυλίας

Προς τη Βουλή και η δικογραφία για Γερμενή και Ηλιόπουλο
Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Π. Ηλιόπουλος και Γ. Γερμενής (δεξιά)
     
        Διαβιβάστηκε από την Ασφάλεια στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου η δικογραφία για τα επεισόδια της Ραφήνας, στα οποία φέρονται ως πρωταγωνιστές οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου θα αποφασίσει αν πρέπει να αποσταλεί η δικογραφία στη Βουλή με αίτημα την άρση της ασυλίας τους για τα αδικήματα της αντιποίησης Αρχής, της διατάραξης οικιακής ειρήνης και των απρόκλητων και διακεκριμένων κλοπών, όπως έχει γίνει και στην περίπτωση του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, για την αντίστοιχη υπόθεση του Μεσολογγίου[tovima].

14/9/12

Ληστεία με πυροβολισμούς στη Ρόδο

Σε εξέλιξη οι αστυνομικές έρευνες, για τον εντοπισμό δραστών ένοπλης ληστείας σε τράπεζα στη Ρόδο.
Οι δράστες κατά τη διαφυγή τους πυροβόλησαν εναντίoν των αστυνομικών.
Βρέθηκαν -2- οχήματα που χρησιμοποίησαν οι δράστες, -2- πιστόλια καθώς και τα χρήματα που αφαίρεσαν.
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δυο (2) δραστών, οι οποίοι σήμερα (14-08-2012) το μεσημέρι στις 12,25’ ώρα διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην πόλη της Ρόδου.
Ειδικότερα, οι δυο δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κράνη, εισήλθαν στο υποκατάστημα της τράπεζας και με την απειλή όπλων (πιστολιών) αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.
Στην συνέχεια οι δράστες, βγαίνοντας από την τράπεζα πυροβόλησαν στον αέρα και διέφυγαν χρησιμοποιώντας μια δίκυκλη μοτοσυκλέτα.

Σε σακούλες σούπερ μάρκετ

φωτο: ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
Χθες (13-9-2012) το βράδυ συνελήφθη στην περιοχή του Ζωγράφου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας (1) αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής ηλικίας 35 ετών, για κατοχή και διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης.

Ειδικότερα αστυνομικοί της Υ.Δ.Ν., μετά από αξιοποίηση πληροφορίας, για αλλοδαπό, που εισάγει μεγάλες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης από Αλβανία και τις διακινεί περαιτέρω σε άλλους μικροεμπόρους, εντόπισαν και συνέλαβαν τον ανωτέρω.

Πολύνεκρο με Ρώσους Τουρίστες στη Χαλκιδική

Σήμερα (14-09-2012) πρώτες πρωινές ώρες, στο 19,5ο χλμ Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Μουδανιών (ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη), τουριστικό λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν συνολικά (50) άτομα, εκ των οποίων (48) αλλοδαποί επιβάτες και δύο (2) ημεδαποί (οδηγός – συνοδός), εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό τεσσάρων επιβατών και τον τραυματισμό άλλων είκοσι εννέα.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν και μετέβησαν στο τόπο του δυστυχήματος αστυνομικοί της Τροχαίας, άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης και σταθμοί του Ε.Κ.Α.Β. για τον απεγκλωβισμό και τη μεταφορά των ατόμων στα εφημερεύοντα Νοσοκομεία.

Η κλουβίτσα του Βούλγαρου


Συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής ο οποίος προωθούσε στην ενδοχώρα δεκαεπτά (17) μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθη  περιοχή του Διδυμοτείχου, απ ό αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας , 45χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε στην ενδοχώρα δεκαεπτά (17) μη νόμιμους μετανάστες. Δώδεκα (12) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Ιράκ και πέντε (5) υπήκοοι Συρίας.
Συγκεκριμένα, στην Εθνική Οδό Ορεστιάδας - Αλεξανδρούπολης στο ύψος του Διδυμοτείχου, οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στάσης στον 45χρονο οδηγό ενός Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητου, με βουλγάρικες πινακίδες, προκειμένου να ακινητοποιήσει το όχημά του, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Όλα εδώ πληρώνονται ..!


Οι δεσμοί αίματος Αξ/κου με την γυναίκα της ζωής του Κώστα Βλαστού


Τα οχήματα που χρησιμοποιήθηκαν στην απαγωγή Παναγόπουλου
Ποιανού Αξιωματικούλη, που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στις έρευνες για την απαγωγή Παναγόπουλου, όταν ο ένστολος αυτός ήταν νεαρούλης, στενότατο συγγενικό του πρόσωπο είχε συνάψει ερωτικό δεσμό με τον Κώστα Βλαστό, αδελφό του Παναγιώτη, που κατηγορήθηκε πως οργάνωσε την αρπαγή του μεγαλοεφοπλιστή; Το τονίζουμε στενότατο πρόσωπο! Μάλιστα το κορίτσι είχε τέτοια καψούρα για τον Κώστα Βλαστό, που σημερινός μεγαλοδικηγόρος, τότε  -όπως είπε στο Crimes on air- την θυμάται να ξεροσταλιάζει στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όταν ο Κώστας δικάζονταν με τον αδελφό του, για το διπλό φονικό στο μπαρ «Κόλετζ». Ήταν Σάββατο 29

Έπιασαν Αλβανό βιαστή και προαγωγό

Στην Κακαβιά 
 
Συνελήφθη χθες  το βράδυ, στην Κακαβιά Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, 45 χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, την ώρα που επιχειρούσε να εισέλθει στη χώρα από το μεθοριακό σταθμό Κακαβιάς.
Όπως προέκυψε από τον αστυνομικό έλεγχο, σε βάρος του 45χρονου εκκρεμούσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης από τις ιταλικές αρχές,

Έπιασαν Αλβανό κλέφτη στη λαϊκή [βίντεο]



Βίντεο-Ντοκουμέντο [2010]



Φωτιά στα κρατητήρια


Στην Ηγουμενίτσα κρατούμενοι λαθρομετανάστες έβαλαν φωτιά στα κρατητήρια του Λιμεναρχείου. Ακόμη και αυτοί θέλουν γυρίσουν πίσω αλλά οι χώρες τους δεν τους δέχονται, Σε λίγο θα σας δείξουμε ένα παλαιότερο βίντεο με το χάλι ...


Mια ιστορία ... μικροαπατεωνιάς

ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ Σ.Δ  ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΤΟΥΜΠΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΑ ΕΩΣ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ.

ΣΤΙΣ 3-2-2010 Ο ΤΥΠΟΣ ΑΦΟΥ ΣΥΣΤΗΘΗΚΕ ΣΑΝ ΠΕΛΑΤΗΣ ΟΝΟΜΑΤΙ ΚΩΣΤΑΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΙΝΟ ΧΡΗΜΑΤΑ (250ΕΥΡΩ) ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΔΙΝΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ. ΕΓΩ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ 50ΑΡΙΚΟ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ.

Βρέθηκε ο Βούλγαρος ληστής της Αρτάκης

Εξιχνιάσθηκε, μετά από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, η ληστεία που διαπράχθηκε τον περασμένο Απρίλιο, από δύο δράστες, σε κοσμηματοπωλείο στην Νέα Αρτάκη Ευβοίας.
Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός από τους δύο δράστες. Πρόκειται για έναν 32χρονο υπήκοο Βουλγαρίας, ο οποίος είναι έγκλειστος στην Αγροτική Φυλακή Κασσάνδρας Χαλκιδικής και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και Νομοθεσία περί όπλων.
Ειδικότερα, την 07-04-2012 το πρωί, ο 32χρονος μαζί με έναν ακόμη συνεργό του, του οποίου τα στοιχεία ταυτότητας διερευνώνται, εισήλθαν προσποιούμενοι τους πελάτες σε κοσμηματοπωλείο, ιδιοκτησίας 44χρονου ημεδαπού, στην Νέα Αρτάκη και χρησιμοποιώντας σπρέι (πιθανώς πιπεριού), ακινητοποίησαν την 67χρονη μητέρα του ιδιοκτήτη και έναν 70χρονο οικογενειακό της φίλο, που βρισκόταν εντός του καταστήματος.

Καταδίωξη με λαθρομετανάστες

 
Συνελήφθησαν  στη Νέα Eθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, πλησίον Σταθμού Διοδίων Πυργετού Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Γόννων Λάρισας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, τρεις -3- αλλοδαποί, υπήκοοι Παλαιστίνης, ηλικίας 22, 34 και 36 ετών αντίστοιχα για παράνομη είσοδο στη χώρα. Επίσης, αναζητείται ένας 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, διακινητής των μη νόμιμων αλλοδαπών.
Ειδικότερα, σε σήμα στάσης αστυνομικών της προαναφερόμενης Υπηρεσίας σε Ι.Χ.Επιβατικό αυτοκίνητο οδηγούμενο από τον 36χρονο υπήκοο Συρίας και στο οποίο συνεπέβαιναν οι τρεις -3- συλληφθέντες, ο οδηγός του δε συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγει.
Ακολούθησε καταδίωξη του οχήματος από τους αστυνομικούς, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την ακινητοποίησή του στη χ/θ 289 της Νέας Εθνικής Οδού και τη σύλληψη των τριών -3- αλλοδαπών, υπηκόων Παλαιστίνης, ενώ ο υπήκοος Συρίας διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Oι Πακιστανοί έκαναν ... Λουτρά


Συνελήφθησαν συνολικά (10) υπήκοοι Πακιστάν στην περιοχή των Λουτρών Αιδηψού Ευβοίας
Κατασχέθηκαν, μετά από διαδοχικούς ελέγχους και έρευνες σε οικίες των δραστών, πάνω από -4.000- κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι ( DVD ς, CD ς), δύο (2) συσκευές εγγραφής- προβολής ψηφιακών δίσκων, -246- αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων, κινητά τηλέφωνα κ.ά.
Εξαρθρώθηκε, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αιδηψού και της Γ΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, πολυμελής εγκληματική ομάδα που διακινούσε παράνομα μεγάλες ποσότητες κλεψίτυπων ψηφιακών δίσκων και αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων.
Στο πλαίσιο της επιχείρησης, συνελήφθησαν (13-09-2012) μεταμεσονύχτιες ώρες μετά από διαδοχικούς ελέγχους και έρευνες σε τρεις οικίες των δραστών, συνολικά (10) υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας από 18 έως 40 ετών, στην περιοχή των Λουτρών Αιδηψού Ευβοίας.

Έκραξαν τον δήμαρχο Λαμίας



Ένταση στην Λαμία



Απειλούν και οι Τσιγγάνοι


Απο: Lamia Report

Επεισόδια απειλήθηκαν και πάλι πριν από λίγη ώρα στην κοινότητα της Ανθήλης μεταξύ κατοίκων και αθίγγανων. Σύμφωνα με πληροφορίες οι κάτοικοι βγήκαν ανάστατοι βγήκαν στους δρόμους όταν άκουσαν την καμπάνα να χτυπάει και να τους καλούν με τα μεγάφωνα σε κινητοποίηση.

Οι πληροφορίες έλεγαν ότι συγκεντρώθηκε μεγάλος αριθμός αθίγγανων και ότι απειλούν να κάψουν το χωριό, ενώ κάποιοι είπαν ότι πυροβολούσαν στον αέρα, όπως και χθες βράδυ.

Η πολυκατοικία που σκότωσαν το ανδρόγυνο



Έκανε τον πράκτορα


Συνελήφθη  στους Νέους Επιβάτες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θερμαϊκού, 60χρονος  σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για «Αντιποίηση» και «Απάτη».

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε, ότι ο συλληφθείς, προσποιούμενος είτε ότι είναι αστυνομικός, είτε υπάλληλος της Ε.Υ.Π., προσέγγιζε άτομα με το πρόσχημα της βοήθειας εξεύρεσης εργασίας στους ίδιους ή σε συγγενικά τους πρόσωπα, αρκεί να του παρέδιδαν διάφορα έγγραφα, χρήματα ή ανταλλάγματα για να μεσολαβήσει στα αρμόδια, για το θέμα τους, άτομα.

13/9/12

Δολοφόνησαν ζευγάρι στον Πειραιά

Με μαχαίρι δολοφονήθηκε 65χρονος Αιγύπτιος  σε διαμέρισμα 2ου ορόφου στην οδό Καλλέργη 38 στον Πειραιά, ενώ σε διαμέρισμα 3ου ορόφου βρέθηκε δολοφονημένη και η 60χρονη σύζυγός του. Ο 65χρονος ήταν διαχειριστής και το σπίτι στο οποίο δολοφονήθηκε ήταν προς ενοικίαση. Ο άνδρας μαχαιρωμένος στον θώρακα ενώ η σύζυγός του στον λαιμό και την κοιλιά.

Την εκβίαζε με ροζ βίντεο


Από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εξιχνιάστηκε υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων, μέσω διαδικτύου και εκβίασης. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 30χρονου , που εκβίαζε 21χρονη σχετικά με δημοσίευση οπτικοακουστικού υλικού (βίντεο) στο διαδίκτυο.
Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία 21χρονης  στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, άγνωστο άτομο την απειλούσε μέσω προφίλ που διατηρούσε στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης «Facebook», ότι θα δημοσίευε στο διαδίκτυο βίντεο ερωτικού περιεχόμενο με την ίδια, όταν ήταν ανήλικη. Σε αντάλλαγμα ο δράστης απαιτούσε εκβιαστικά να έρθουν σε σεξουαλική επαφή ή να του δώσει χρήματα.
Από την ψηφιακή διαδικτυακή έρευνα των αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που έγινε στο πλαίσιο της άρσης του απορρήτου και σε συνεργασία με τις εταιρείες του συγκεκριμένου διαδικτυακού χώρου, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ο 30χρονος ημεδαπός.

Στο κατάστημα συναλλάγματος ... έσπρωχναν χασίς


Πιάστηκαν  στο Αιγάλεω, από αστυνομικούς του Τ.Α. Πατησίων, τρείς (3) αλλοδαποί εκ των οποίων ένας (1) υπήκοος Αιγύπτου, ένας (1) υπήκοος Ιράκ και ένας (1) υπήκοος Συρίας, για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών.
Ειδικότερα αστυνομικοί του Τ.Α. Πατησίων, μετά από αξιοποίηση πληροφορίας σχετικά με κατάστημα μεταφοράς συναλλάγματος, εντός του οποίου διακινούνται από αλλοδαπούς ναρκωτικές ουσίες και μεγάλα χρηματικά ποσά προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες, εντόπισαν το παραπάνω κατάστημα και τους ανωτέρω δράστες και τους συνέλαβαν.
Μέσα στο κατάστημα, καθώς και στην οικία όπου διέμενε ο Αιγύπτιος στο Αιγάλεω, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Το Τμήμα που καθαρίζει και συλλαμβάνει


Ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Βασίλης Λάππας που συντόνιζε την έρευνα
Συνελήφθησαν στα Σεπόλια από αστυνομικούς του Τμήματος Συντονισμού της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής επτά (7) αλλοδαποί, εκ των οποίων τρείς (3) υπήκοοι Τυνησίας, δύο (2) Ιράκ, μία (1) Σερβίας και ένας (1) Αλγερίας για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ειδικότερα, αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας μετά από πληροφορία για διακίνηση ναρκωτικών από σπείρα αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας, εντόπισαν τους δράστες καθώς και δύο (2) διαμερίσματα, σε πολυκατοικία στα Σεπόλια, όπου απέκρυπταν τα ναρκωτικά και τους συνέλαβαν.
Σε έρευνες που διενεργήθηκαν στα διαμερίσματα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

Η Ασφάλεια Δυτικής Αττικής τους ξαναανοίγει τα μάτια

Τα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ







 
Εξαρθρώθηκε σπείρα που διέπραττε κλοπές φορτηγών αυτοκινήτων, τα οποία στη συνέχεια αποσυναρμολογούσαν και πωλούσαν τους κινητήρες και τα άλλα εξαρτήματα ως ανταλλακτικά
Συνελήφθησαν εννέα (9) αλλοδαποί και ένας (1) ημεδαπός μέλη του κυκλώματος
Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος κλεμμένων κινητήρων και εξαρτημάτων
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής εξαρθρώθηκε σπείρα, η οποία αφαιρούσε φορτηγά αυτοκίνητα τα οποία στη συνέχεια αποσυναρμολογούσε και πωλούσε τους κινητήρες και τα άλλα εξαρτήματα ως ανταλλακτικά.
Συνελήφθησαν δέκα (10) άτομα εκ των οποίων ένας (1) ημεδαπός και εννέα (9) αλλοδαποί (έξι υπήκοοι Νιγηρίας, ένας Αιγύπτου, ένας Πακιστάν και ένας Γκάνας).
Συγκεκριμένα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής μετά από αξιοποίηση πληροφορίας και εντατικές έρευνες, εντόπισαν την 8-9-2012 στον Ασπρόπυργο περιφραγμένο χώρο, στον οποίο λειτουργούσε «μάντρα» εμπορίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ειδικό γερανοφόρο όχημα μεταφόρτωνε κινητήρες και άλλα ανταλλακτικά σε κοντέινερ.

H 23χρονη έκλεβε γριούλες

Συνελήφθη  στην Νέα Σμύρνη, από αστυνομικούς του Τ.Α. Ν. Σμύρνης 23χρονη ημεδαπή, για απάτες σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών.
Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τ.Α. Ν. Σμύρνης, η συλληφθείσα, διέπραττε απάτες κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών, με την ίδια μέθοδο δράσης. Συγκεκριμένα, εντόπιζε ηλικιωμένες γυναίκες και με το πρόσχημα της οφειλής χρηματικού ποσού από συγγενικό τους πρόσωπο, τους αποσπούσε σημαντικά χρηματικά ποσά.

Έσπαγαν ΙΧ στη Δράμα

Τα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ




 
Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, μεθοδική κι εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας πραγματοποιήθηκε κατάλληλα οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση σε κατάστημα πώλησης-εμπορίας ανταλλακτικών Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων, ιδιοκτησίας 45χρονου, στην περιοχή Δοξάτου Δράμας όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κλεμμένα Ι.Χ.Ε. αυτ/τα , καθώς και κινητήρες και μέρη αυτοκινήτων τα οποία προέρχονταν από κλοπές από άγνωστους δράστες, σε βάρος ιδιοκτητών Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων.

Μαχαίρωσαν σωφρονιστικό υπάλληλο

Κατά την διάρκεια συμπλοκής κρατουμένων στην τέταρτη πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού κατά την διάρκεια του "κλεισίματος" της φυλακής και κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, ο υπαρχιφύλακας της πτέρυγας όπου έσπευσε στο συμβάν, βρέθηκε αιμόφυρτος φέροντας 3 μαχαιριές.

Απατεώνες στη Λάρισα

Σχηματίσθηκε δικογραφία, έπειτα από συστηματική έρευνα και αξιοποίηση πληροφοριών του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 49 και 44 ετών καθώς και άλλων τεσσάρων συνεργών τους, για τα αδικήματα της «Εγκληματικής οργάνωσης», «Απάτης», «Πλαστογραφίας», «Νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα» και «Υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης».

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι παραπάνω, έχοντας ως ιθύνοντα νου τον 44χρονο, συνέστησαν εικονική επιχείρηση στο όνομα του 49χρονου για μικρό χρονικό διάστημα, στην πόλη της Λάρισας, με σκοπό την αγορά εμπορευμάτων και τη μετέπειτα πώλησή τους σε τιμές πολύ χαμηλότερες σε σχέση με αυτές της αγοράς.

Τους έφερναν με λεωφορεία

Συνελήφθησαν κοντά στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 43 και 60 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της Χώρας δύο ομοεθνείς τους, μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, οι δύο (2) διακινητές ως οδηγοί τουριστικού λεωφορείου, αλβανικής εταιρίας, που εκτελούσε δρομολόγιο από την Αλβανία στη χώρα μας, διευκόλυναν τη είσοδο στην ελληνική επικράτεια σε δύο λαθρομετανάστες, ηλικίας 19 και 29 ετών.

Στα Ψηλά Αλώνια ο υπουργός


Ο υπουργός μετά την «αυτοψία» στο λιμάνι, πήγε στο πιο κοσμικό αλλά όχι ακριβό εστιατόριο της Πάτρας το Orient Express  στα Ψηλά Αλώνια, όπου κάθησε με τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου  Porto Rio, χωρίς κανέναν άλλον τοπικό παράγοντα στο τραπέζι τους.
Η περιοχή μοιάζει με καζάνι που βράζει  και η κυβέρνηση τρέχει για να προλάβει τα χειρότερα. Η έφοδος  Δένδια φανέρωσε  το χάλι  που επικρατεί πέριξ του λιμανιού με τους λαθρομετανάστες.  Να θυμίσουμε για τους «καχύποπτους» πως  ο συγκεκριμένος υπουργός μέχρι τώρα έχει δείξει πως δεν είναι «φαν» των εντυπώσεων

Έρχονται ... ντράβαλα στις φυλακές?


Ο κ. Ρουπακιώτης δεν πρόλαβε να ανακοινώση ευνοϊκά [;] μέτρα για τις φυλακές και ήρθαν ήδη οι πρώτες αντιδράσεις εκ των έσω ...
            ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 Στις 13 Σεπτεμβρίου όλοι εμείς οι κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού, προχωράμε αρχικά σε διακοπή εργασίας των μαγειρείων και της τυπογραφίας.

Η διαμαρτυρία μας αυτή αποτελεί κομμάτι της πανελλαδικής κινητοποίησης  που πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή στις περισσότερες φυλακές. Τα αιτήματά μας είναι ήδη γνωστά και τα έχουμε δημοσιοποιήσει εδώ και μήνες στο υπουργείο δικαιοσύνης. Απαιτούμε τον εκσυγχρονισμό των απαρχαιωμένων και γραφειοκρατικών θεσμικών διατάξεων που έχουν ως αποτέλεσμα ο λεγόμενος «σωφρονισμός»  να αποτελεί μια διαρκή τιμωρία δίχως τέλος. Αναφερόμαστε κυρίως στον εξορθολογισμό και στη θεσμοποίηση του δικαιώματος της άδειας, της αναστολής καθώς και στην επισημοποίηση της υπουργικής υπόσχεσης για την τροποποίηση  της ποινής κάθειρξης των 10 χρόνων σε ποινή φυλάκισης.

Υπέκυψε ο "βομβιστής"

Ξεψύψησε σε νοσοκομείο της Αθήνας ο 38χρονος Σπαρτιάτης, που είχε καεί σ' όλο του το σώμα στις 31 Αυγούστου, όταν μετέφερε εμπρηστική βόμβα, που μάλλον θα τοποθετούσε σε κάποιο απ' τα οχήματα της αστυνομικής διεύθυνσης Λακωνίας. 
Στον χώρο βρέθηκαν τότε  και περισυλλέγησαν, μία (1) φιάλη βουτανίου και δύο (2) μπαταρίες.
Ο 38χρονος αρχικά διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης, και στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του στο Νοσοκομείο