12/10/13

Πέρασε για αγριογούρουνο τον υπ. δήμαρχο

kotsanos-dimotikos-simvoulos
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμίας και Δημοτικός Σύμβουλος - Εφοριακός Γιώργος Κοτσάνος είναι νεκρός. Πυροβολήθηκε στο Άνυδρο Στυλίδος, όπου είχε πάει για κυνήγι αγριογούρουνου μαζί με άλλους 8 κυνηγούς!
Σαν βόμβα έπεσε το κακό μαντάτο, πριν από λίγο στην κοινωνία της Λαμίας και όλης της Φθιώτιδας.
Ο άτυχος 54χρονος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει πυροβοληθεί στο κεφάλι και το πιθανότερο είναι να συνέβη το μοιραίο, δηλ. να πυροβολήθηκε από άλλον κυνηγό όπως έχει συμβεί και άλλες φορές στο καρτέρι με τα αγριογούρουνα.

Αδήλωτο όπλο στην Ασφάλεια Ακροπόλεως?

Στο πλαίσιο των στοχευμένων ερευνών, που πραγματοποιεί η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας για περιστατικά ενδεχόμενης συμμετοχής αστυνομικών σε παράνομες ενέργειες, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι στα Αστυνομικά Τμήματα και στα Τμήματα Ασφαλείας Χαλκίδας και Ακροπόλεως, την 4 και 11 Οκτωβρίου, αντίστοιχα.
Στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως βρέθηκε καρτέλα με (5) δισκία VULBEGAL , σε συρτάρι Υπαστυνόμου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως, σε ντουλάπες βρέθηκαν (70) πακέτα τσιγάρα, σακίδιο πλάτης με (73) CDS και DVDS καθώς και αντιασφυξιογόνος μάσκα. Επιπλέον, σε χρηματοκιβώτιο φύλαξης κατασχεμένων όπλων, βρέθηκε πυροβόλο όπλο με πενήντα (50) φυσίγγια, εντός φακέλου με την ένδειξη «ανευρέθη 5ος όροφος παλαιά αποθήκη». Για τα ευρήματα αυτά σχηματίστηκε δικογραφία.
Στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας βρέθηκαν (41) φαρμακευτικά - ναρκωτικά δισκία, σε ντουλάπι Αρχιφύλακα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, ενώ περαιτέρω αφέθηκε ελεύθερος με παραγγελία του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
Στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, σε κοινόχρηστο χώρο βρέθηκαν (9) πακέτα τσιγάρα, χωρίς την προβλεπόμενη ταινία φόρου κατανάλωσης, εντός ντουλάπας δύο κούτες με (246) κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους ( CD , DVD ), ενώ στο γραφείο της Ομάδας Ναρκωτικών, εντός συρταριού βρέθηκαν μεταλλικός τρίφτης, εξαρτήματα πίπας καθώς και σπόροι κάνναβης σε (4) συσκευασίες των (32,8),(2,1),(0,9) και (0,5) γραμμαρίων.

Έπεσαν και τα ράφια



Ο σεισμός τους βρήκε στο γάμο

Κρήτη






"Φούσκωναν" ... αθλητές οι Κερκυραίοι

 Τα304 χάπια και φιαλίδια ουσιών
Τα Ντοκουμέντα
 
Συνελήφθησαν  στην πόλη της Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών που διοικεί ο κ. Θωμαΐδης, δύο έλληνες ηλικίας 25 και 26 ετών για κατοχή απαγορευμένων φαρμακευτικών ουσιών από την αθλητική νομοθεσία.
Αναλυτικότερα, σε έρευνα που έγινε χθες (10.10.2013) το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, στην οικία τους, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 269 χάπια και 35 φιαλίδια απαγορευμένης φαρμακευτικής αθλητικής ουσίας, καθώς και 12 σύριγγες.

Από την Βουλγαρία τα ναρκωτικά

Τα Ντοκουμέντα
 
 

 
Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση που εισήγαγε και διακινούσε ναρκωτικά στην ελληνική επικράτεια
Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία και η δράση δέκα (10) μελών της οργάνωσης, δύο (2) εκ των οποίων είχαν ηγετικό ρόλο.
Σε ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε σε Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Δράμα και Θεσσαλονίκη συνελήφθησαν οκτώ (8) από τα μέλη της οργάνωσης
Επιπλέον δύο (2) μέλη της οργάνωσης είναι ήδη έγκλειστοι σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας για κακουργηματικές πράξεις
Εξαρθρώθηκε έπειτα από συστηματική και μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, πολυμελής εγκληματική οργάνωση, που εισήγαγε ναρκωτικά από τη Βουλγαρία στην ελληνική επικράτεια και στη συνέχεια τα διακινούσε στην Αλεξανδρούπολη και την Καβάλα.
Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία και η δράση δέκα (10) μελών της οργάνωσης από τους οποίους πέντε (5) είναι ημεδαποί, ηλικίας 31, 45, 50, 54 και 58 ετών και πέντε (5) αλλοδαποί, τρεις (3) υπήκοοι Βουλγαρίας ηλικίας 44, 35 (γυναίκες) και 43 ετών και δύο (2) υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 39 και 43 ετών.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα - κατά περίπτωση - αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της διακίνησης ναρκωτικών, της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράνομης οπλοκατοχής.
Συνελήφθησαν ύστερα από ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα από 1-10-2013 έως 9-10-2013, υπό το συντονισμό του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης και τη συνδρομή αστυνομικών των Τμημάτων Ασφάλειας Καβάλας και Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης και του Αστυνομικού Τμήματος Κουφαλίων Θεσσαλονίκης, κατά περίπτωση, στους Νομούς Έβρου, Καβάλας, Δράμας και Θεσσαλονίκης, οι τρεις (3) ημεδαποί ηλικίας 31, 54 και 58 ετών και οι πέντε (5) αλλοδαποί, μέλη της οργάνωσης.
Τα δύο (2) μέλη της οργάνωσης, ημεδαποί, ηλικίας 45 και 50 ετών, είναι ήδη έγκλειστοι σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας, για κακουργηματικές πράξεις, ενώ σε βάρος τους εκδόθηκαν σχετικά Εντάλματα Σύλληψης για τη συγκεκριμένη υπόθεση.
Η εξάρθρωση της οργάνωσης είναι αποτέλεσμα αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων και πληροφοριών, οι οποίες συνδυάστηκαν με εμπεριστατωμένες αστυνομικές έρευνες.
Όπως προέκυψε, οι συλληφθέντες, από τις αρχές του 2013, είχαν συγκροτήσει δομημένη εγκληματική οργάνωση, με διαρκή δράση και εισήγαγαν ναρκωτικές ουσίες από τη Βουλγαρία στη Χώρα μας, ενώ στη συνέχεια τις διακινούσαν στις πόλεις της Αλεξανδρούπολης και της Καβάλας.
Ηγετικό ρόλο στην οργάνωση είχαν οι δύο ημεδαποί, ηλικίας 58 και 50 ετών, καθώς ενώ ο 50χρονος δραστηριοποιούνταν είτε μέσα από το κατάστημα κράτησης, όπου ήταν έγκλειστος, είτε πιο ενεργά κατά τις άδειες που λάμβανε.
Επίσης, οι αλλοδαποί δράστες, ηλικίας 35, 43, 39 και 43 ετών και ο 45χρονος ημεδαπός, ενεργώντας ο καθένας με το δικό του ρόλο στην οργάνωση, προμήθευαν τα δύο ηγετικά μέλη με ποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης.
Ακολούθως, ο 58χρονος αναλάμβανε μαζί με τον 54χρονο ημεδαπό την διακίνηση μέρους της ποσότητας των ναρκωτικών στην Αλεξανδρούπολη, ενώ το υπόλοιπο το διέθετε στον 31χρονο ημεδαπό, προκειμένου να το διακινήσει στην Καβάλα.
Τέλος, προέκυψε ότι η 44χρονη αλλοδαπή δράστιδα, παρείχε ενεργή συνδρομή στον 58χρονο, ηγετικό μέλος.
Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ερευνών για την συγκεκριμένη υπόθεση, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

11/10/13

Μέσ' την φούντα ο 30χρονος

Τα Ντοκουμέντα
 
Συνελήφθη  στα Πατήσια, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης ( Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), ένας (1) ημεδαπός, ηλικίας 30 ετών για κατοχή ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα ο 30χρονος αρνήθηκε να δεχθεί έλεγχο από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και τράπηκε σε φυγή, απορρίπτοντας στο έδαφος ένα σακίδιο. Οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν και τον ακινητοποίησαν. Σε έλεγχο που έγινε στο σακίδιο βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -1.016- γραμμαρίων. Στην κατοχή τους επίσης βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 2.225 ευρώ.

Σάρωσε πάλι η ΔΙΑΣ

Ούτε κεφαλοτύρι να 'ταν
Συνελήφθησαν  στα Καμίνια, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης ( Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), τέσσερις (4) αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 21, 23, 32 και 48 ετών για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκαν να μεταφέρουν μέσα σε σακίδιο, δέκα (10) αυτοσχέδιες συσκευασίες με ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -5.150- γραμμαρίων. Στην κατοχή τους επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 1.545 ευρώ και των 25.100 λεκ Αλβανίας, καθώς και τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα.

Bίντεο Ντοκουμέντο από συμπλοκή στα Ζαρουχλέικα

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν στις 16.00 το μεσημέρι, μετά από αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό νεαρού Ρομά στα Ζαρουχλέικα της Πάτρας, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε υποθέσεις κλοπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί της Ασφαλείας Πατρών προσέγγισαν την περιοχή προκειμένου να διαπιστώσουν αν ο ύποπτος βρισκόταν εκεί. Όταν οι κάτοικοι αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών ένας εξ αυτών άρχισε να πυροβολεί με καραμπίνα σκορπίζοντας τον πανικό. Ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, πυροβόλησε τρεις φορές. Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη περιοχή αποτελεί άβατο. 






Παράλληλα, ένα άλλο άτομο το οποίο ήταν γυμνό από τη μέση και πάνω, απειλούσε να κόψει τις φλέβες του με ένα σπασμένο μπουκάλι. Τελικά, η αστυνομία συνέλαβε τον πιστολέρο και άλλα δύο άτομα. Ο δράστης αναμένεται να μεταφερθεί στην Ασφάλεια Πατρών για να δώσει εξηγήσεις.

(Ο τραυματίας Ρομά μεταφέρεται στο νοσοκομείο)


(Άνδρας της αστυνομίας καταφθάνει στο σημείο)


(Ανάστατοι οι κάτοικοι της περιοχής)

Στο σημείο έχει συγκεντρωθεί κόσμος, αλλά και ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας.

Μάγεψαν 34χρονη μάνα και γιος

) ημεδαποί, μητέρα και γιος, για απάτη και εκβίαση κατ’ εξακολούθηση
 
 
Συνελήφθησαν προχθές (9-10-2013) το απόγευμα, στην περιοχή της Βαρυμπόμπης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, δύο (2) ημεδαποί, μία 59χρονη και ο 38χρονος γιος της, για απάτη και εκβίαση κατ΄ εξακολούθηση.
Ειδικότερα, η 59χρονη με διάφορα απατηλά τεχνάσματα (μαντεία και μαγεία) διαβεβαίωνε μία 34χρονη ημεδαπή ότι θα την απάλλασσε από «μάγια» που είχαν ενεργήσει τρίτοι σε βάρος της. Όπως προέκυψε από την έρευνα, την τελευταία δεκαετία είχε καταφέρει να της αποσπάσει με την ίδια μέθοδο συνολικά 112.000 ευρώ. Παράλληλα, από το Μάρτιο του 2013 μέχρι σήμερα, οι δύο (2) συλληφθέντες εκβίαζαν από κοινού την 34χρονη ότι θα δημοσιεύσουν στο διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφίες από προσωπικές της στιγμές, που είχαν καταγράψει εν αγνοία της. Με αυτό τον τρόπο της απέσπασαν επιπλέον 19.500 ευρώ.
Μετά από καταγγελία της 34χρονης σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, πραγματοποιήθηκε προκαθορισμένη συνάντηση, κατά την οποία συνελήφθησαν η 59χρονη και ο 38χρονος, την στιγμή που παραλάμβαναν προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Αυτά τα "τσιχρίκια" ... βαπτίζονται παράνομος οπλισμός?

Κατάμαυρη προπαγάνδα
Δίκαννο με σελοτέιπ
 
Το όπλο αυτό το κατείχε νόμιμα ο ιδιοκτήτης αλλά στο δελτίο δεν αφήνεται "φλου". Και ξαφνικά οι αρχές θυμήθηκαν τη φασαρία που είχε γίνει σε πανηγύρι στο τέλος Ιουνίου. Τώρα όσον αφορά τα Ναζιστικά σύμβολα, ασφαλώς και δεν πρέπει να υπάρχει έλεος
 
Η καραμπίνα για κοτσύφια-μπεκάτσες αλλά με ληγμένη άδεια
 
Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί στην Κορινθία για παράνομη κατοχή όπλων
Βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα, ένας γεμιστήρας, ένα μαχαίρι, φυσίγγια, καθώς επίσης έντυπα και ψηφιακό υλικό με περιεχόμενο που αφορά στο χώρο της Χρυσής Αυγής και του νεοναζισμού.
Συνελήφθησαν, χθες (10.10.2013) στην Κορινθία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 47 και 48 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
Η σύλληψη τους έγινε στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κορίνθου, που διατάχθηκε την 4/10/2013, για τη διερεύνηση περιστατικού πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών, με δράστες τέσσερις ημεδαπούς ( 20, 19, 18 και 17 ετών) σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 26 και 24 ετών.
Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε από τους δύο (2) ημεδαπούς, βραδινές ώρες της 28/06/2013 σε εμποροπανήγυρη, στη πόλη της Κορίνθου, οι τέσσερις (4) δράστες συμμετείχαν σε ομάδα δέκα ατόμων, οι οποίοι φορώντας μαύρες μπλούζες με τα διακριτικά της Χρυσής Αυγής, τους επιτέθηκαν με σιδερένιες αλυσίδες και σιδερογροθιές, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσουν και να μεταφερθούν για περίθαλψη στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.
Για τη διερεύνηση της υπόθεσης οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου και πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες των ανωτέρω.
Ειδικότερα, χθες (10.10.2013) το πρωί, στη Ξυλοκέριζα Κορινθίας σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στην οικία του 47χρονου (πατέρα του 20χρονου, του 19χρονου και του 18χρονου) βρήκαν και κατέσχεσαν:

Υπηρετούσε στην Αυλώνα ο δεσμοφύλαξ

k



Σχετικά με τη σύλληψη από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, 35χρονου , σωφρονιστικού υπαλλήλου (σε διαθεσιμότητα) για απάτη, πλαστογραφία, αντιποίηση αρχής, λαθρεμπορία κ.λπ., δίνονται στη δημοσιότητα, ύστερα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, φωτογραφίες και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του.
 
Πρόκειται για τον ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΛΗ Κοσμά του Βασιλείου και της Παρθενόπης, που γεννήθηκε το 1978 στη Κατερίνη Πιερίας και κατοικεί στην Άνω Γλυφάδα Αττικής.
Σε βάρος τoυ 35χρονου συλληφθέντα, ασκήθηκε ποινική δίωξη για α) απάτη κατ’ εξακολούθηση, από άτομο που διαπράττει απάτες κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια τετελεσμένη και σε απόπειρα με σκοπούμενο όφελος και αντίστοιχη ζημιά που υπερβαίνει τις 30.000 ευρώ, β) προσφορά για άσκηση επιρροής σε πρόσωπο υπόχρεο σε δήλωση περιουσιακής κατάστασης από πρόσωπο που ενεργεί κατ’ επάγγελμα, γ) πλαστογραφία με χρήση κατ’ εξακολούθηση, δ) κατοχή με σκοπό διανομής στο κοινό υλικών φορέων ήχου χωρίς την άδεια των παραγωγών και ε) παράνομη οπλοκατοχή.


Ο Αϊδινιώτης γύρισε στην Λ. Αλεξάνδρας



Ανέλαβε την ομάδα της πυγμαχίας του ΠΑΟ

Ο Γιάννης σήμερα μετά από προπόνηση


Με τον Μίμη Δομάζο στη Λεωφόρο




Κρατάει χρόνια η φιλία του με τον κ. Γιώργο Βαρδινογιάννη


Κάποτε έκανε πολλούς εχθρούς αφού ως πρωταθλητής πυγμαχίας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, πέρασε και σ' άλλα χωράφια ... Παρ' ολίγο να χάσει την ζωή του, όχι στο ρινγκ αλλά από το όπλο του Θέμη Καλαποθαράκου. Σήμερα, ανέλαβε την ομάδα που λάτρεψε

Γιατί αγνοούν την Ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών?


Ξανααπευθύνουμε το ερώτημα στον σημερινό Ταξίαρχο της Ηλείας, την επαγγελματικότητα του οποίου πάντα επικαλούμαστε: κ. Άρη Ανδρικόπουλε, γιατί ακολουθείτε την ... λαθεμένη  συνταγή των προκατόχων σας και μόλις χθες σε φόνο που έγινε στον Πύργο δεν καλέσατε την αρμόδια Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών? Εντός ολίγων ημερών που τελειώνει και αυτή η σύμβαση του τοπικού Ιατροδικαστή του ΕΣΥ, τι θα κάνετε?


Η είδηση:
Νεκρός είναι ο Παναγιώτης Αργυρίου, 77 ετών, πατέρας πέντε παιδιών.
Τόσο αυτός όσο και τα παιδιά του ήσαν αγαπητά στον Πύργο.
Ο ένας γιός διατηρούσε μανάβικο στην οδό Πατρών και ο άλλος ασχολείτο με το κυλικείο του Σταδίου Πύργου.
Τον άτυχο άντρα βρήκε δεμένο ο γιος του.
 Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι ο/οι δράστης/ες είχαν ως κίνητρο τη ληστεία. Εδεσαν χειροπόδαρα το θύμα, το οποίο όμως δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή αβοήθητος, μάλλον από ασφυξία.
Στο χώρο έφτασε ιατροδικαστής, όπως και ο Αστυνομικός Δ/ντης Ηλείας
 
 
Η ώρα θανάτου, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Κοσμά Αλεξίου, είναι σήμερα Πέμπτη νωρίς το πρωί. Ο ηλικιωμένος είχε χτυπήματα στο σώμα και το κεφάλι και ήταν δεμένος χειροπόδαρα

Πως ο φόνος ... βγήκε "αυτοκτονία"

Η Μαριάννα



Θυμάστε που γράφαμε, για την υπόθεση της Μαριάννας Χρονοπούλου, που βρέθηκε κρεμασμένη σ' έναν ελαιώνα στη Ζαχάρω Ηλείας και η υπόθεσή της σέρνεται όλως περιέργως στα αστυνομικά γραφεία από τις 28-6-2008. Πριν λίγες ημέρες ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία κατ' αγνώστων ... Βοά η Ηλεία, πως το κορίτσι ήταν σε σχέση με τοπικό παράγοντα που είχε και έχει ισχυρές πολιτικές πλάτες. Η είδηση όμως είναι αλλού, αφού ο τοπικός Ιατροδικαστής Ηλείας κ. Κοσμάς Αλεξίου [φωτο] είχε αποφανθεί πως πρόκειται για "αυτοκτονία" και μόλις χθες η δικηγόρος της οικογένειας κ. Παυλέα δήλωσε στην νέα αποκαλυπτική εφημερίδα News Bomb ότι: " ... Έπεσε στο κενό το πόρισμα του ιατροδικαστή διότι είχε κρίνει πως είναι αυτοκτονία και η Ανακρίτρια κατέληξε πως ο θάνατος οφείλεται σε ανθρωποκτονία ...". Ποιες όμως είναι εκείνες οι ... δυνάμεις που ωθούν την αστυνομία της Ηλείας να εξακολουθεί να αναθέτει "νεκροψία-νεκροτομή" σε τέτοια φόνους? Και το λέμε αυτό γιατί αρμόδια είναι η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών που υπάγεται κατ' ευθείαν στο υπουργείο Δικαιοσύνης, ενώ ο κ. Αλεξίου είναι Ιατροδικαστής μεν αλλά έχει το μειονέκτημα να είναι "προσωρινά" με ανανεώσιμες συμβάσεις στο ΕΣΥ. Ανήκει δηλαδή στην δύναμη του νοσοκομείου Πύργου και εδώ γεννάται το εξής ερώτημα: Πως αυτός ο Ιατροδικαστής θα μπορέσει να επιληφθεί για παράδειγμα

Ποιος είναι ο ... αετός?

Σε λίγο ...
 

Και άλλο ψέμα από το Αρχηγείο?

 
 
Το ίδιο συνέβη και με τον πρώην Υπασπιστή του Βουλγαράκη τον κ. Δουκάκη. Ανακοινώθηκε η απομάκρυνσή του από το Τμήμα Όπλων και Εκρηκτικών της ΓΑΔΑ, αλλά ο αξιωματικός παραμένει στη θέση του. Απλά οφείλουμε να ομολογήσουμε πως ο κ. Δουκάκης, τουλάχιστον ως άνθρωπος είναι ευγενής και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με κάποιους πονηρούς ομοιόβαθμούς  στην Ασφάλεια Αττικής. Και να μην ξεχνάμε, άκρως "λεκιασμένους"

Έφυγε Τμηματάρχης και γύρισε Δ/ντης



Τα παραμύθια περί Χρυσής Αυγής
Φούμαρα η εμπλοκή του Δήμου Κούζελου με την απομάκρυνση από την ΕΥΠ, που έγινε υποτίθεται μέσα στα πλαίσια της "αντικειμενικότητας"  της έρευνας για την Χρυσή Αυγή. Μάλιστα από την Κατεχάκη, διέδιδαν επιπλέον πως ο αξιωματικός έχει συγγενική σχέση με  Βουλευτή της ακροδεξιάς. Και λέμε φούμαρα, επειδή ο κ. Κούζελος  έφυγε ως Τμηματάρχης του Αρχαιοκαπηλιών από την ΓΑΔΑ για να πάει στην ΕΥΠ και τώρα επέστρεψε  ως Δ/ντης σ' όλα τα   Τμήματα, όπως  Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων, Ηθών, Λεσχών κτλ της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Άρα Αρχηγέ μου, ποιον δουλεύεται? Γιατί δεν μας λέτε πως


Η Δίωξη Ναρκωτικών πήγε Πάτρα

Η κοκαΐνη της καμπίνας

Συνελήφθησαν δύο Έλληνες για εισαγωγή στην ελληνική επικράτεια, μέσω του Λιμένα Πατρών, ποσότητας κοκαΐνης βάρους 620 γραμμαρίων
Συνελήφθησαν  στο Λιμένα Πατρών Αχαΐας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας και την Ομάδα Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Πάτρας, δύο ημεδαποί ηλικίας 52 και 42 ετών, για εισαγωγή στην ελληνική επικράτεια ποσότητας κοκαΐνης.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

... Ψώνιζαν στους Φούρνους

Τα Ναρκωτικά
Τα Ντοκουμέντα
Εξαρθρώθηκε, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σάμου και του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Κηρύκου Ικαρίας, εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας εισήγαγαν και διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή της Ικαρίας και των Φούρνων.
Συνελήφθησαν μετά από πολύμηνη μεθοδική αστυνομική έρευνα, 46χρονος ημεδαπός, φερόμενος ως αρχηγός της οργάνωσης, καθώς και δύο (2) ημεδαποί (1 άνδρας και 1 γυναίκα), ηλικίας 32 και 36 ετών αντίστοιχα, μέλη της οργάνωσης.
Επιπλέον, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος (7) ακόμη μελών της οργάνωσης (4 αλλοδαποί και 3 ημεδαποί), δύο από τους οποίους είναι κρατούμενοι φυλακών, ενώ (31) επιπλέον άτομα κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι εμπλεκόμενοι είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα, με δομημένη και διαρκή δράση, καθώς και διακριτούς ρόλους, με σκοπό την εμπορία, διακίνηση και διάθεση ναρκωτικών ουσιών και ειδικότερα ηρωίνης και χαπιών, στην ευρύτερη περιοχή της Ικαρίας και των Φούρνων.
Συγκεκριμένα, ο φερόμενος ως αρχηγός της οργάνωσης, προμηθεύονταν τις ναρκωτικές ουσίες από διάφορες περιοχές της Αττικής και τις διοχέτευε στα νησιά της Ικαρίας και των Φούρνων, μέσω ενός 41χρονου ημεδαπού, των δύο παραπάνω συλληφθέντων και ενός 36χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη τον περασμένο Αύγουστο για μεταφορά ηρωίνης και είναι ήδη κρατούμενος φυλακών.

Η ναρκωκρύπτη του Σκοπιανού

Στην οροφή φορτηγού  (114) κιλά κάνναβης
 
Τα Ντοκουμέντα
Στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κρυσταλλοπηγής και της Β ΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, σε συνεργασία με υπαλλήλους του Τελωνείου Κρυσταλλοπηγής και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, συνέλαβαν 66χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Π.Γ.Δ.Μ., για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, μετά από συντονισμένη επιχείρηση, αξιοποίηση στοιχείων και ενδελεχή αστυνομική έρευνα σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 66χρονου που οδηγούσε ο ίδιος, βρέθηκαν σε ειδική κρύπτη στην οροφή αυτού, επιμελώς κρυμμένες εκατόν τέσσερις (104) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους εκατόν δεκατεσσάρων κιλών και διακοσίων είκοσι γραμμαρίων (114.220 γραμ.) .
Συνολικά κατασχέθηκαν :

Του κουτιού το χασίς

 Το Σμυρνιώτικο ...
Κατασχέθηκαν 7 κιλά και 390 γραμμάρια κάνναβης
Συνελήφθησαν χθες (9-10-2013) το απόγευμα, στην Νέα Σμύρνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 30 και 37 ετών, γιατί διακινούσαν μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Πούλαγαν ψεύτικα κοσμήματα

Συνελήφθη  στο Μαρούσι, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), ένας 64χρονος  ο οποίος λίγο νωρίτερα, μαζί με τον 70χρονο συνεργό του, προσέγγισαν ηλικιωμένη γυναίκα και επιχείρησαν να την εξαπατήσουν ώστε να αγοράσει ψεύτικα κοσμήματα για αληθινά.
Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τ.Α. Αμαρουσίου, ο συλληφθείς, μαζί με τον 70χρονο ημεδαπό συνεργό του, που αναζητείται, προσέγγιζαν κυρίως ηλικιωμένα άτομα και προσποιούμενοι το ναυτικό ή το χρυσοχόο τα εξαπατούσαν, επιδεικνύοντας και πείθοντάς τα να αγοράσουν ψεύτικα κοσμήματα (φο-μπιζού) για αληθινά.
Όπως εξακριβώθηκε το τελευταίο τετράμηνο είχαν εξαπατήσει πέντε (5) ηλικιωμένους στην περιοχή του Αμαρουσίου, από τους οποίους απέσπασαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 3.930 ευρώ.

Διάλεξαν να επιστρέψουν 67


Άλλοι εξήντα επτά (67) αλλοδαποί πολίτες διαφόρων υπηκοοτήτων επέστρεψαν στις χώρες καταγωγής τους
Επιπλέον εξήντα επτά (67) αλλοδαποί πολίτες, διαφόρων υπηκοοτήτων, επέστρεψαν στις χώρες καταγωγής τους, σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε  από το Τμήμα Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας.
Συγκεκριμένα, στις χώρες τους επέστρεψαν εξήντα δύο (62) πολίτες Πακιστάν, τέσσερις (4) πολίτης Ιράν και ένας (1) πολίτης Αλβανίας, για τους οποίους είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής για παράνομη είσοδο στη χώρα μας.
Η επιστροφή των αλλοδαπών στις χώρες καταγωγής τους πραγματοποιήθηκε με πτήση charter για τους (62) πολίτες Πακιστάν και με εμπορικές πτήσεις για τους υπόλοιπους πέντε (5), από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Έβγαλε τα παιδιά της στο παζάρι η Ρουμάνα

Συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μία 40χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Ρουμανίας, η οποία εξωθούσε κατ’ εξακολούθηση τα τρία (3) ανήλικα παιδιά της σε επαιτεία.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, η συλληφθείσα, κατά τον τελευταίο μήνα τουλάχιστον, αφού εφοδίαζε τα τρία ανήλικα (3) παιδιά της, ηλικίας 12, 13 και 14 ετών, με μουσικό όργανο, τα εξωθούσε σε επαιτεία στην οδό Ερμού.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • Δύο (2) αναδιπλούμενα μαχαίρια (στιλέτα).

Ιδού και τα βίντεο με την 19χρονη