13/8/11

Τρέμουν για επίθεση με δηλητήριο "Ρισίν'

Φόβοι εκφράζονται από την κυβέρνηση Ομπάμα για  επικίνδυνο περιφερειακό δίκτυο της Αλ-Κάιντα που προσπαθεί να παρασκευάσει το θανατηφόρο δηλητήριο ρισίν και να το χρησιμοποιήσει σε επιθέσεις κατά των ΗΠΑ, αναφέρει χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας New York Times.

Μέρα με νύχτα!

Το "κήτος" της πληροφόρησης

Η φωτο είναι συμβολική λόγω των αποδράσεων 15Αύγουστου
Γράμαψε για τον πρώην Αρχηγό και θυμηθήκαμε πως το ... επίκαιρο  "κήτος" της αστυνομικής δημοσιογραφίας, κάποτε διατυμπάνιζε πως ελέγχει κάθε πληροφορία που βγαίνει από την Ασφάλεια Αττικής.

Η Σκότλαντ Γιαρντ [δεν] καλεί Τσιατούρα


Αν όχι τον Τσιατούρα, έστω τον Προκόπη Παυλόπουλο, φίλοι του Λονδίνου. Το "ντουέτο" κουβαλά την εμπειρία των "Δεκεμβριανών" της Αθήνας!

 Αδιόρθωτοι και ξενέρωτοι αυτοί οι Εγγλέζοι. Αντί να πάρουν για σύμβουλο τους τον πρώην Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ  Βασίλη Τσιατούρα, πέφτουν στα μάτια των Αμερικανών και ζητούν  τις συμβουλές του πρώην αρχηγού της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, Μπιλ Μπράτον.

Απέτρεψαν αυτοκτονία

Από αρχές Ιουλίου έχουν αποτραπεί 41 περιπτώσεις αυτοκτονίας.

Άλλη μία περίπτωση πρόθεσης αυτοκτονίας απετράπη χθες (12-08-2011) το βράδυ, σε περιοχή της Αττικής, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Μάνου Σφακιανάκη.  

H Aspis και τα 80.000 θύματα

 
Ο προφυλακισμένος ιδιοκτήτης της Aspis Παύλος Ψωμιάδης
 
Του Βασίλη Λαμπρόπουλου
 
 
Κατατέθηκε πριν από μερικές ημέρες η πρώτη αγωγή 550 πρώην ασφαλισμένων της εταιρείας «Aσπις Πρόνοια» με την οποία ζητούν συνολική αποζημίωση 160.000.000 ευρώ από το ελληνικό Δημόσιο. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με το δικαστικό έγγραφο οι κρατικές ελεγκτικές αρχές δεν άσκησαν τους απαραίτητους ελέγχους στην ασφαλιστική επιχείρηση, η οποία εξαπάτησε τους πελάτες της και εξαϋλωσε τα χρήματα που είχαν επενδύσει.

Γέμισαν με πλαστά την Κέρκυρα

Συνελήφθησαν πέντε (5) αλλοδαποί για κατοχή και διάθεση πλαστών χαρτονομισμάτων.
Κατασχέθηκαν πενήντα πέντε (55) πλαστά χαρτονομίσματα των πενήντα (50) ευρώ και το χρηματικό ποσό των χιλίων πεντακοσίων πενήντα (1550) ευρώ.
Συνελήφθησαν  στην Ρόδα Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εσπερίων σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, μία (1) 19χρονη Ρουμάνα, και  ακόμη τέσσερις (4) Ρουμάνοι, δύο (2) άνδρες 24 και 44 ετών και δύο (2) γυναίκες 19 και 28 ετών, αντίστοιχα, για κατοχή και κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων.

Bρέθηκαν σκαριφήματα τραπεζών


Συνελήφθησαν στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αργοστολίου, δύο (2) Αλβανοί ηλικίας 24 και 26 ετών, αντίστοιχα, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης διάπραξη διακεκριμένων κλοπών και κατοχή παράνομου οπλισμού.

12/8/11

Στο ψυχιατρείο Κορυδαλλού ο μακελάρης



Ρεπορτάζ: Creta live

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακρίτριας, ο 43χρονος μακελάρης, που το βράδυ της Τρίτης σκόρπισε το θάνατο στο Ηράκλειο, καταφέροντας θανατηφόρο χτύπημα στη 48χρονη Ελένη Πανταγάκη, και τραυματίζοντας το σύζυγό της, διοικητή του ΤΑΕ Μεσσαράς καθώς και την 35χρονη ενοικιάστρια γειτονικού διαμερίσματος.
"Δε θυμάμαι τίποτα"
- επέμενε να λέει ο 43χρονος μακελάρης της λ. Χρυσοστόμου, απαντώντας στις επίμονες ερωτήσεις της ανακρίτριας για τις συνθήκες του φρικτού εγκλήματος της Τρίτης.

Ο 43χρονος ναυπηγός στην εξαιρετικά σύντομη απολογία ισχυρίστηκε ότι δε θυμάται τίποτα από εκείνη τη νύχτα κι ότι τον ... τράκαρε αυτοκίνητο!

Ο άνδρας οδηγήθηκε κατόπιν ενώπιον του Εισαγγελέα, παρουσία συνηγόρου που διορίστηκε αυτεπαγγέλτως. Περνώντας μπροστά από συγκεντρωμένους συγγενείς της νεκρής 48χρονης Ελένης Πανταγάκη επικράτησε ένταση, καθώς τον φώναζαν "φονιά".

Ένταση επικράτησε και νωρίτερα στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπου λίγο μετά τις 10.00 προσήχθη ο 43χρονος μακελάρης, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη 48χρονη Ελένη Πανταγάκη στον 3ο όροφο της πολυκατοικίας της λ. Χρυσοστόμου 66.

Στο Δικαστικό Μέγαρο κατέφθασαν και δύο ξαδέρφες της 48χρονης Ελένης, οι οποίες απαίτησαν να δουν τον 43χρονο, για να τον ρωτήσουν τους λόγους της αποτρόπαιας πράξης του. Οι αστυνομικοί, που είχαν σχηματίσει κλοιό γύρω από τον άνδρα, δεν επέτρεψαν στις γυναίκες να τον προσεγγίσουν. Επικράτησε ένταση και η μία εκ των δύο γυναικών λιποθύμησε, ενώ ο 43χρονος, μην έχοντας επαφή με την πραγματικότητα, φώναζε "Βοήθεια, βοήθεια με σκοτώνουνε, φέρτε την αστυνομία"...

Ο πρώην δήμαρχος για το πιστόλι

Ο πρώην δήμαρχος Ηγουμενίτσας [με το άσπρο μπλουζάκι] ενώ οδηγείται στο αυτόφωρο για το 32αρι πιστόλι με τις 47 σφαίρες που ταχυδρόμησε κατά λάθος στα Ιωάννινα, σε κατάστημα με κεραίες. Ενώ χθες ισχυριζόταν ότι αυτός αγνοεί πως η κεραία που επέστρεψε σε πακέτο έγινε …. πιστόλι, σήμερα διέρρεε μέσω κύκλων του, πως πρόκειται για οικογενειακό κειμήλιο που ταχυδρομήθηκε κατά λάθος. Οι αστυνομικοί όμως αναρωτιούνται πως μπορεί να είναι κειμήλιο ένα πιστόλι κατασκευής 1998? Ο κ. Πάντος αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Με σκελετούς μοτοσυκλέτας

Στον Άγιο Παντελεήμονα, από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (ομάδα ΔΙΑΣ), συνελήφθησαν τρείς (3) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 29, 27 και 19 ετών για «Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών κατά συναυτουργία » και «Αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος».  

Με 38 κιλά και πιστόλι

Το Αλβανικό χασίς προς πώληση
Στο Αιγάλεω Αττικής, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη ένας (1) αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 30 ετών, για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης.  

Αλβανός με ναρκωτικά

Η ινδική κάνναβη σε σακκούλα
Στην Καλλιθέα Αττικής, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη ένας (1) αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 28 ετών, για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης.  

21 ετών και με χασίς

Στο Αιγάλεω Αττικής, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη Έλληνας ηλικίας 21 ετών, για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης και κοκαΐνης.
ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ:

Η αλήθεια και η αλχημεία!



Ήμασταν ίσως άδικη με την πολύ σκληρή κριτική  ειδικά για το πρόσωπο του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ που υποστηρίζει ότι η απομάκρυνση του διευθυντή του γραφείου τύπου της ΓΑΔΑ δεν έχει να κάνει με τα "καμώματα" και τα παράπονα της δημοσιογραφίνας, αλλά με την απόφασή του στις θέσεις αυτές οι επικεφαλής τέτοιων γραφείων, να είναι ένστολοι και να μην ανήκουν στο πολιτικό προσωπικό. Αρχηχέ μου αυτό διέδιδε η ίδια πίσω από την πλάτη σας για να δείξει πως ως "αστυνομική συντάκτρια" έχει μεγάλη εξουσία στα χέρια της. Μάλιστα η ίδια είχε απειλήσει στο παρελθόν και τον διευθυντή του γραφείου τύπου, με αφορμή την είδηση για έναν άστεγο που είχε κοιμηθεί σε σκουπιδοτενεκέ αλλά στην συνέχεια πολτοποιήθηκε σε απορριματοφόρο του δήμου. Και ασφαλώς κ. Οικονόμου δεν ξεχνάμε ότι είστε ο μοναδικός Αρχηγός που δεν χαρίζεται σε φαινόφενα διαφθοράς, όπως εξάλλου έγινε και μόλις πριν από δυο ημέρες με δυο αξιωματικούς στην Λευκάδα και το Πόρτο Χέλι.







Οι συμμορίες του 2011

Αναλυτικά στοιχεία εγκληματικότητας για το Α' εξάμηνο 2011 .
Σημαντικότερες υποθέσεις (ανθρωποκτονίες, ληστείες, κλοπές – διαρρήξεις, εκβιάσεις) που εξιχνιάστηκαν:

Οι συγκρίσεις!

Δημοσίευση στατιστικών στοιχείων εγκληματικότητας, παράνομης διακίνησης μεταναστών και απολογισμού της αστυνομικής ανταπόκρισης στο πρώτο (α΄) εξάμηνο του 2011
Συγκριτικά στοιχεία με το πρώτο (α’) εξάμηνο του 2010

Η ερωμένη με την κακιά γλώσσα

Ο κ. Λευτέρης Οικονόμου

Ο Τάκης Παπαπετρόπουλος που ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ τον  "κέρασε" με πικρό ποτήρι, αφού όμως τον έβγαλε ασπροπρόσωπο σ' όλα τα μεγάλα γεγονότα

Λύνει και δένει στην Κατεχάκη η δημοσιογραφίνα και ερωμένη του πρώην διοικητή Ασφαλείας Αττικής. Μάλιστα ακόμη και σήμερα όταν η ίδια εμφανίζεται στο υπασπιστήριο στα πλαίσια του «ρεπορτάζ» της, οι γραμματείς χασκογελούν πονηρά στο πέρασμά της, όχι τόσο για τον παράνομό έρωτά της αλλά όσο για τα γούστα του υποστράτηγου που διοικούσε σχετικά μέχρι  πρόσφατα την Ασφάλεια.

Και άλλος παιδόφιλος


Στο πλαίσιο στοχευμένων διαδικτυακών ερευνών και εξειδικευμένων δράσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκαν ηλεκτρονικά ίχνη χρήστη, ο οποίος με τη χρήση εξειδικευμένου προγράμματος «κατέβαζε» και πρόσφερε σε άλλους χρήστες του διαδικτύου αρχεία παιδικής πορνογραφίας.

Οι Ρουμάνοι έδειραν τον 52χρονο


Συνελήφθησαν χθες πρώτες πρωινές ώρες στο Αιτωλικό Μεσολογγίου, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Ρουμανίας, δυο άνδρες και μια γυναίκα, ηλικίας 25 ,21 και 21 ετών αντίστοιχα κατηγορούμενοι για ληστεία και επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος 52χρονου ημεδαπού.

Ασυναρτησίες από τον φονιά

Απολογήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας ο 43χρονος - Ένταση από συγγενείς της άτυχης 48χρονης Ελένης Πανταγάκη
"Δε θυμάμαι τίποτα,με τράκαρε αυτοκίνητο" -λέει ο 43χρονος μακελάρης!

Ρεπορτάζ-φωτο: Creta live

"Δε θυμάμαι τίποτα" - επέμενε να λέει ο 43χρονος μακελάρης της λ. Χρυσοστόμου, απαντώντας στις επίμονες ερωτήσεις της ανακρίτριας για τις συνθήκες του φρικτού εγκλήματος της Τρίτης.

Η κοκαΐνη στο σασί από το τζιπ του Κοσοβάρου

Ο διοικητής-κακοποιός


Από τον Βασίλη Λαμπρόπουλο
Εκτεταμένη έρευνα πραγματοποιείται από την ΕΛ.ΑΣ για να εξετασθεί η τυχόν εμπλοκή του διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος της Λευκάδας και σε άλλες ληστρικές επιθέσεις που έχουν σημειωθεί στην περιοχή τα τελευταία χρόνια. Και αυτό ύστερα από την διαπίστωση ότι είχε συνεργασθεί με τους κακοποιούς που είχαν κλέψει 66.000 ευρώ από χρηματαποστολή της Αγροτικής Τράπεζας στο Νυδρί.
Στις 5 Αυγούστου 2011 δύο άγνωστοι δράστες, οι οποίοι δεν φορούσαν κουκούλες και οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανή, πλησίασαν τον υπάλληλο χρηματαποστολής την ώρα που επιχειρούσε να βάλει λεφτά στο ΑΤΜ της Αγροτικής στο Νυδρί. Με σωματική βία κατάφεραν να πάρουν 66.000 ευρώ και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που ασχολήθηκαν αρχικά με την υπόθεση εστίασαν το ενδιαφέρον στον τρόπο με τον οποίο οι δράστες της ληστείας γνώριζαν ότι εκείνη την ημέρα και ώρα θα πραγματοποιείτο η συγκεκριμένη χρηματαποστολή η οποία δεν γινόταν σε τακτά χρονικά διαστήματα. Σημειώνεται ότι για αυτές τις χρηματαποστολές υπάρχει πάντα ενημέρωση της τοπικής αστυνομίας.


Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ άρχισαν να ξετυλίγουν το νήμα της υπόθεσης όταν εμφανίσθηκαν οι υπεύθυνοι ξενοδοχείου της περιοχής και ανέφεραν ένα περίεργο περιστατικό. Δηλαδή ότι ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Λευκάδος είχε εμφανισθεί στο ξενοδοχείο τους προ μερικών ημερών και είχε κλείσει δωμάτιο για δύο γνωστούς του, όπως είχε πει. Ο διοικητής είχε ζητήσει να μην γίνει έλεγχος ταυτοτήτων στους δύο ενοίκους του ξενοδοχείου και είχε ζητήσει να οδηγηθούν αμέσως στα δωμάτιά τους. Ο διοικητής πήγε άλλη φορά στο ξενοδοχείο μαζί με ένα ακόμη 45χρονο ιδιώτη από την Λευκάδα, και πλήρωσε το αντίτιμο για την διαμονή των δύο. Μετά την ληστεία μάλιστα ζήτησε από τους υπευθύνους του ξενοδοχείου να "σβήσουν " τις καταγραφές από τις κάμερες τις οποίες, όπως φαίνεται, δεν είχε δει την πρώτη φάση. Ακόμη έσπευσε να παραλάβει ένα ρολόι που άφησαν οι δύο «γνωστοί» του στο δωμάτιο.
Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που ερεύνησαν την υπόθεση πήραν το υλικό από τις κάμερες του ξενοδοχείου και έδειξαν τα πρόσωπα των δύο «φίλων» του διοικητή στους υπαλλήλους της εταιρείας security που έπεσαν θύματα της ληστείας στο Νυδρί. Οι υπάλληλοι αναγνώρισαν στα πρόσωπα των ενοίκων του ξενοδοχείου τους δύο δράστες! Το βίντεο αυτό έχει σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να ακολουθηθεί αυτόματη διαδικασία αναγνώρισης των δύο δραστών από το αρχείο φωτογραφιών σεσημασμένων .
Οι ερευνητές της υπόθεσης εξετάζουν το ενδεχόμενο εμπλοκής του διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Λευκάδας και σε άλλες ύποπτες υποθέσεις με βάση μαρτυρίες υπαλλήλων του ξενοδοχείου ότι είχε και άλλη φορά μεταβεί και έκανε παρόμοιες περίεργες συνεννοήσεις! Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ διερευνούν αν αυτή η παρουσία του διοικητή του αστυνομικού Τμήματος Λευκάδας -επί σειρά ετών ήταν και διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας- στο ξενοδοχείο συμπίπτει χρονικά με ανεξιχνίαστες ληστρικές επιθέσεις που έχουν σημειωθεί στην περιοχή. Κλειδί σε αυτήν την υπόθεση θεωρείται ο 45χρονος συνοδός του διοικητή στο ξενοδοχείο, ιδιοκτήτης μάντρας οικοδομών στη Λευκάδα, ο οποίος αμέσως μετά την εξιχνίαση της υπόθεσης εξαφανίστηκε ενώ οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του.


Οι αστυνομικοί αναφέρουν ότι σύντομα θα υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις για την υπόθεση...

Ακίνητος στην Κατεχάκη ο Μπαλάκος

Κάκιστη εντύπωση έχει προκαλέσει η «ακινησία» του Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος, να μην μεταβεί στην Κρήτη για τον ναυπηγό μακελάρη που σκότωσε την γυναίκα του μάχιμου αστυνομικού διευθυντή αλλά και που τραυμάτισε τον ίδιο,  με ορατό τον κίνδυνο η βλάβη στο χέρι του να του αφήσει ισόβιο πρόβλημα στην κίνηση των δακτύλων του. Ο κ. Μπαλάκος δεν πήγε ούτε στην κηδεία της συζύγου του συναδέλφου του. Συνάδελφοι του γαντζωμένου στην καρέκλα της Κατεχάκη Αντιστράτηγου, δεν κρύβουν την δυσαρέσκεια αλλά και την απογοήτευσή τους, καθώς η Κρήτη γενικότερα έχει προσφέρει πολλές επιτυχίες στον Επιθεωρητή που δείχνει να έχει πιάσει το «νόημα»  που θέλει την πρωτεύουσα βατήρα του προσκηνίου αλλά και του παρασκηνίου.    

Πρώην δήμαρχος κατηγορείται πως ταχυδρόμησε πιστόλι

Ο πρώην δήμαρχος Ηγουμενίτσας Θωμάς Πάντος βρέθηκε στα κρατητήρια της τοπικής αστυνομίας όλη την νύχτα από μια κεραία που ήταν πιστόλι. Όπως αποκαλύπτει το Crimes on air ο πρώην δήμαρχος ταχυδρόμησε στα Ιωάννινα με την ιδιωτική εταιρεία  Γενική Ταχυδρομική πακέτο που … περιείχε μια κεραία, την οποία και επέστρεφε σε κατάστημα από το οποίο  την είχε αγοράσει.

Οι πιο ενδιαφέρουσες φυλακές του κόσμου




OI  ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!
===================

Υποτίθεται ότι οι φυλακές έχουν δημιουργηθεί για να κρατάνε σε
ασφάλεια τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς του πλανήτη.
Όλοι μας έχουμε στο μυαλό μας μια πολύ συγκεκριμένη εικόνα για το πως πρέπει να είναι μια φυλακή.

11/8/11

Ο μακελάρης της Κρήτης


Σκότωσε με μαχαίρι τη 48χρονη Ελένη Πανταγάκη και τραυμάτισε σοβαρά το διοικητή του ΤΑΕ Μεσσαράς και μια 35χρονη κοπέλα - Για σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα κάνουν λόγο οι γείτονες του άνδρα.

Ρεπορτάζ: ΠΑΤΡΙΣ - Ευ. Καρεκλάκη, Cretalive

"Άγριο θηρίο" στον ανακριτή ο μακελάρης- ασκήθηκαν διώξεις
Σαν θεριό ανήμερο έμοιαζε ο 43χρονος που σκόρπισε το θάνατο τη νύχτα της Τρίτης.
Ο άνδρας αρνούνταν ακόμη και να μπει στο αυτοκίνητο, προκειμένου να οδηγηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο και να βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα. Φώναζε ότι θέλει να δει γιατρό και προέβαλε αντίσταση στους αστυνομικούς.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ


Ο δολοφόνος της Ελένης Πανταγάκη πριν από περίπου δέκα χρόνια είχε νοσηλευτεί στην ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Στην συνέχεια και αφού πήρε εξιτήριο, άρχισε να παίρνει φαρμακευτική αγωγή που έδειξε να τον βοηθάει.

Η οικογένεια του ήταν κοντά και φρόντιζε να παίρνει τα φάρμακα και να παρακολουθείται από τους γιατρούς. Η κατάσταση του είχε βελτιωθεί σημαντικά. Μάλιστα πέτυχε την πρόσληψη του ως πολιτικό προσωπικό στο Πολεμικό Ναυτικό, στον Ναύσταθμο της Σούδας. Εκεί υπηρέτησε δύο χρόνια, όμως στο επίμαχο χρονικό διάστημα υποτροπίασε. Έτσι απολύθηκε.

Τα σοβαρά προβλήματα με την οικογένεια του ουσιαστικά, όπως αναφέρεται, ξεκίνησαν την τελευταία διετία. Μάλιστα τα Χριστούγεννα του 2009 είχε σημειωθεί ένα συμβάν σε βάρος της μητέρας του, που ανάγκασε τους στενούς συγγενείς να ζητήσουν την παρέμβαση του εισαγγελέα και της Αστυνομίας.

Από τότε και μετά ο 43χρονος έδειξε να ηρεμεί. Έπαιρνε οικειοθελώς την φαρμακευτική αγωγή του, αγωγή που προφανώς είχε διακόψει τους τελευταίους μήνες.

Οι αστυνομικοί έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν πληροφορήθηκαν το πλούσιο βιογραφικό του 43χρονου, το οποίο περιλαμβάνει εξαιρετικές σπουδές και μεταπτυχιακά στα καλύτερα πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού στην ναυπηγική, υποτροφίες και βραβεύσεις. Το επάγγελμα του ωστόσο δεν το άσκησε ποτέ.

Μέσα στο διαμέρισμά του, οι αστυνομικοί βρήκαν περίπου 30.000 ευρώ, καθώς και χρυσές λίρες, ενώ ο ίδιος, προφανώς μην έχοντας συνειδητοποιήσει τί είχε κάνει, έλεγε ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα γι'αυτό και μαχαίρωσε τους τρεις ανθρώπους. Μάλιστα εξέφραζε την υπερηφάνεια του για το …κατόρθωμα του. Κάποια στιγμή μάλιστα άρχισε να διαμαρτύρεται επειδή δεν είχε δώσει εντολή ο εισαγγελέας να αφεθεί ελεύθερος.

ΠΑΤΡΙΣ - Ευ. Καρεκλάκη, Cretalive

Ο Αρχηγός και η δημοσιογραφίνα


Ο Τάκης Παπαπετρόπουλος ενώ διακρίνεται να διοργανώνει μια ακόμη άψογη παρουσίαση που είχε γίνει δια στόματος Αρχηγού και με επίκεντρο την τρομοκρατία 

Αρχηγέ μου σε λίγες ώρες το Crimes on air από την μαγευτική παραλία «ΠΙΣΙΝΑ» στα Ηπειρωτικά παράλια, σας υπόσχεται  ένα άκρως αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την διαταγή σας να απομακρυνθεί Αυγουστιάτικα από την Διεύθυνση του Γραφείου Τύπου της ΓΑΔΑ ο κ. Τάκης Παπαπετρόπουλος.

Κοσοβάρος με κοκαΐνη

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος Διοικητής της Δίωξης Ναρκωτικών και όπλων  του ΣΔΟΕ Αττικής
Koσοβάρος  -όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Crimes on air- πιάστηκε στα δίχτυα της Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ Αττικής, μόλις ο καταπέλτης του πλοίου που είχε καταπλεύσει  από την Αγκώνα  έπεσε στο λιμάνι της Πάτρας.  Σε ειδική κρύπτη κάτω στο σασί του τζιπ   Mitsubishi  τα στελέχη του ΣΔΟΕ Αττικής βρήκαν 1,5 κιλό κοκαΐνης.

Ιταλοί με πλαστά στην Μύκονο


Τα 18 χαρτονομίσματα των Ιταλών

Συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, δυο (2) 21χρονοι αλλοδαποί, υπήκοοι Ιταλίας, κατηγορούμενοι για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.

Σκότωσε τον αδελφό του με κουζινομάχαιρο


Τα ξημερώματα  στην Αργυρούπολη, από Αστυνομικούς του Α.Τ Αργυρούπολης και Α.Τ. Αλίμου, συνελήφθη 28χρονος  για «Θανατηφόρα βλάβη» και παράβαση του Ν. «Περί Όπλων». 

Ο Παλαιστήνιος είχε ... ειδικότητα


Στον Άλιμο, από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης , συνελήφθη ένας (1) αλλοδαπός, Παλαιστινιακής καταγωγής, ηλικίας 37 ετών, για «Διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση».  

"Ψώνιζαν" Βόρεια

Στην Κηφισιά, από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (ομάδα ΔΙΑΣ), συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 23 και 26 ετών, κατηγορούμενοι για «κλοπές κατ΄ εξακολούθηση».  

Ψάχνουν τον 16χρονο μαχαιροβγάλτη


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών Νάξου για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός 16χρονου η, ο οποίος χθες (10-08-2011) στο Φιλότι Νάξου χτύπησε με μαχαίρι συνομήλικό του.

Προτεραιότητα στους πεζούς

Λόγω του εορτασμού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και της αναμενόμενης αυξημένης κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών, από 12 έως 21-8-2011, θα ληφθεί σειρά μέτρων με σκοπό την εξασφάλιση ομαλής και ακίνδυνης κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων, τόσο στο κέντρο της Αθήνας όσο και στα πολυσύχναστα σημεία της περιφέρειας.

Στο Κιλκίς με Πακιστανούς

Στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολύκαστρου Κιλκίς, συνελήφθησαν χθες (10-08-2011), πρώτες πρωινές ώρες, ένας (1) διακινητής και τρεις (3) μη νόμιμοι μετανάστες.  

Oι νταλίκες στην άκρη

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου 2011, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης και κυκλοφορίας, που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο,

Κλέφτες θαλάσσης

Μέρος από τα κλοπιμαία που βρέθηκαν
Δύο αλλοδαποί ηλικίας 37 και 20 ετών συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου καθώς διαπιστώθηκε ότι νωρίτερα είχαν διαπράξει κλοπές ναυτιλιακού εξοπλισμού και εξωλέμβιων μηχανών στη θαλάσσια περιοχή «ΠΛΑΚΕΣ ΜΑΡΑΘΟΥ» Νομού Μαγνησίας.Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ενώ τα οχήματα και τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν ως πειστήρια της αξιόποινης πράξης

Για χατίρι του κομμωτή ο Υπαστυνόμος παρανόμησε

Ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου -όπως πληροφορείται το Crimes on air- είναι ο Υπαστυνόμος που για χάρη ενός μεθυσμένου κομμωτή, προσπάθησε να αδειάσει την ΟΠΚΕ Αργολίδας σε επεισόδιο που έγινε τα ξημερώματα όταν ο άγνωστος μέχρι τότε κομμωτής και οδηγός ενός τζιπ  Crysler, δεν σταμάτησε σε μπλόκο στο Πόρτο Χέλι και όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ χειροδίκησε εναντίον τους για να αποφύγει την σύλληψη, σε αντίθεση με τον συνοδηγό που παραδόθηκε.

Ο Αμβόσιος θέλει να επισκεφθεί τον Ντερτιλή

Ο Ντερτιλής στο κελί του στις φυλακές Κορυδαλλού

Αίτηση να επισκεφθεί στις φυλακές Κορυδαλλού τον Νίκο Ντερτιλή, τον τελευταίο κρατούμενο εκ των πρωταιτίων της Χούντας, υπέβαλε στο υπουργείο Δικαιοσύης ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, σύμφωνα με τον διαδικτυακό τόπο εκκλησιαστικών ειδήσεων Romfea.gr.

10/8/11

Κηδεύτηκε η σύζυγος του Πανταγάκη

Θρήνος στην κηδεία της συζύγου του αστυνομικού Πανταγάκη!
 
 
Ρεπορτάζ-Φώτο: Cretalive

Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε στους Κασσάνους του Δήμου Μινώα Πεδιάδος η άτυχη Ελένη Πανταγάκη, που βρήκε φρικτό θάνατο από το χέρι του 43χρονου ναυπηγού χθες το βράδυ, στην πολυκατοικία της λεοφώρου Χρυσοστόμου, στο Ηράκλειο. 

Nταής Υπαστυνόμος στο Πόρτο Χέλι

Ανακοινώνεται ότι από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Πελοποννήσου διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος Υπαστυνόμου Α΄, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας, διότι επενέβη και παρεμπόδισε έργο αστυνομικών.

Ο φυλακόβιος τους έδειξε το Καλαματιανό αεροδρόμιο


Συνελήφθησαν  στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτα Μεσσηνίας, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας 32χρονος άνδρας υπήκοος Ιράκ, τρεις άνδρες υπήκοοι Αφγανιστάν, ηλικίας 20,23 και 17 ετών αντίστοιχα, καθώς και μία 40χρονη γυναίκα, υπήκοος Αφγανιστάν, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για πλαστογραφία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών .

Ο γιος του Καντάφι ζει


Την περασμένη εβδομάδα αναφέρθηκε από τους αντικαθεστωτικούς ότι ο Χάμις Καντάφι σκοτώθηκε από βομβαρδισμό του ΝΑΤΟ, ωστόσο η κυβέρνηση διέψευσε αμέσως την ανακοίνωση. Χθες Τρίτη εξάλλου, η λιβυκή τηλεόραση έδειξε τον 28χρονο να επισκέπτεται ένα νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται «θύματα των αεροπορικών επιδρομών του ΝΑΤΟ». 

Από έμπορος ... χρήστης


 
Από τον Βασίλη Λαμπρόπουλο
 
 
Ο νέος νόμος για την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών θα «επιτρέψει» σε αστυνομικούς να γίνουν... διακινητές ηρωίνης και κοκαίνης! Επίσης θα προσφέρει στην ΕΛΑΣ τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί οχήματα και τεχνικό εξοπλισμό που έχει κατασχέσει από κακοποιούς ενώ θα αλλάξει τα πάντα και στο σύστημα πληροφοριοδοτών των διωκτικών αρχών!