7/7/12

Ο δολοφόνος άργησε 11 χρόνια


Χθες (06-07-2012) το απόγευμα στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κρυσταλλοπηγής συνέλαβαν 30χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης και βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λάρισας, για ανθρωποκτονία.

Δείτε το "Μακελειό" του Στέφανου Χίου

Λήστευαν ζευγαράκια οι Αλβανοί

Βραδινές ώρες της 5-7-2012, συνελήφθησαν στο Μαρούσι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Aσφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 23 και 20 ετών κατηγορούμενοι για ληστείες.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι δράστες εντόπιζαν σε ερημικές τοποθεσίες της Αττικής σταθμευμένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα με επιβαίνοντες και με την απειλή όπλων τους ακινητοποιούσαν και αφαιρούσαν χρήματα, κινητά τηλέφωνα και τα οχήματά τους. Επίσης με τα κλεμμένα οχήματα μετέβαιναν σε οικίες, όπου με την απειλή όπλων αφαιρούσαν από τους ιδιοκτήτες χρήματα, τιμαλφή και κλειδιά των αυτοκινήτων.
Όπως εξακριβώθηκε, οι δύο συλληφθέντες κατά τον τελευταίο μήνα έχουν διαπράξει δύο (2) ληστείες σε βάρος οδηγών Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής και μία (1) ληστεία σε οικία στο Πικέρμι.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :
  • Ένα (1) φυσίγγιο.
  • Το χρηματικό ποσό των -290- ευρώ.
  • Δύο (2) κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στα Πολιτικά Ευβοίας έσπερναν ...

Όλες οι φωτο 


Συνελήφθη 54χρονος ημεδαπός που καλλιεργούσε τη φυτεία με τα δενδρύλλια κάνναβης
Κατασχέθηκαν επιπλέον πιστόλι, μεγάλος αριθμός φυσιγγιών, ναρκωτικές ουσίες, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας κ.α.
Φυτεία με (126) δενδρύλλια κάνναβης, σε δασώση περιοχή, εντοπίσθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Αρτάκης, προ λίγων ημερών στο Δημοτικό Διαμέρισμα Πολιτικών του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων Ευβοίας. 
Συνελήφθη, σήμερα (07-07-2012) το πρωί, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, μετά από συνεχή και διακριτική παρακολούθηση της φυτείας, ένας 54χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, διάθεση και διανομή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών που αφορούσαν σε καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, εντόπισαν την φυτεία, η οποία βρισκόταν σε ειδικά διαμορφωμένοκαι εκχερσωμένο χώρο έκτασης (300) περίπου τ.μ. περιβαλλόμενο από φυσική κάλυψη  και σήμερα το πρωί συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τον 54χρονο να περιποιείται (ποτίζει) τα δενδρύλλια.
Κατά την διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν να καλλιεργούνται (94) δενδρύλλια κάνναβης ύψους από (2) έως (2,5) περίπου μέτρα το καθένα καθώς και (32) ακόμη δενδρύλλια, ύψους περίπου (0,50) μέτρων, τα οποία ήταν τοποθετημένα μέσα σε νάιλον συσκευασίες προκειμένου να φυτευτούν από τον 54χρονο δράστη.
Ο 54χρονος συνελήφθη και τα δενδρύλλια κατασχέθηκαν, όπως επίσης και διάφορα καλλιεργητικά εργαλεία και λάστιχα ποτίσματος που βρέθηκαν εντός της φυτείας.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του δράστη στα Πολιτικά Ευβοίας, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:
  • Ένα (1) πιστόλι με δύο (2) γεμιστήρες και (137) φυσίγγια.
  • Δύο (2) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (10,7) γραμμαρίων καθώς και ένα κουτάκι με σπόρους ινδικής κάνναβης.
  • Μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένα (1) κινητό τηλέφωνο.
  • Διάφορα σύνεργα, κατάλληλα για την συσκευασία δόσεων των ναρκωτικών ουσιών.
Τις αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Αρτάκης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αύριο το μεσημέρι στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας
Οι αστυνομικές έρευνες και οι επιχειρήσεις των Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών θα συνεχισθούν αμείωτα.

Η απάτη στις πανελλήνιες έχει συνέχεια

Τα ηλεκτρονικά ίχνη της 61χρονης βρήκε η υπηρεσία του Μάνου Σφακιανάκη
Σχηματίσθηκε δεύτερη δικογραφία από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για πλαστή δήλωση μηχανογραφικού δελτίου συμμετοχής στις Πανελλαδικές εξετάσεις.
Μετά από ψηφιακή έρευνα ταυτοποιήθηκαν τα «ίχνη» του ηλεκτρονικού υπολογιστή, μέσω του οποίου υποβλήθηκε η πλαστή δήλωση του μηχανογραφικού δελτίου
Από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίσθηκε δικογραφία για πλαστογραφία και απάτη με υπολογιστή, σχετικά με υπόθεση υποβολής πλαστής δήλωσης μηχανογραφικού δελτίου συμμετοχής στις Πανελλαδικές εξετάσεις, μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Για την υπόθεση αυτή υπεβλήθη χθες (06-07-2012), έγκληση στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, από 65χρονο ημεδαπό, πατέρα 18χρονης τελειόφοιτης λυκείου, που διαμένει στην Αθήνα.

Έκανα χασισότοπο την Αγ. Μαρίνα




 Τα120 δενδρύλλια κάνναβης
Συνελήφθη χθες (06-07-2012) το απόγευμα, στα Χανιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, 45χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων και ενεργειών για την καταπολέμηση της καλλιέργειας κάνναβης και κατά τη διάρκεια εξερευνητικής πεζοπορίας αστυνομικών, εντοπίσθηκε χθες το μεσημέρι σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο στην τοποθεσία «Νταμάρι» Άνω Αγίας Μαρίνας, φυτεία εκατόν είκοσι (120) δενδρυλλίων κάνναβης, ύψους έως 1,60 μ., τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Σκοτώθηκαν δυο ψάχνοντας χρυσό

Ανεύρεση δύο πτωμάτων και σύλληψη 36χρονου και 60χρονου για τα αδικήματα
της «Παράλειψης λύτρωσης από κίνδυνο ζωής», «Περιύβρισης νεκρών»
και Νομοθεσίας Περί «Προστασίας των Αρχαιοτήτων
και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς»
Συνελήφθησαν έπειτα από συστηματική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 36χρονος ομογενής και 60χρονος ημεδαπός σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της «Παράλειψης λύτρωσης από κίνδυνο ζωής», «Περιύβρισης νεκρών» και Νομοθεσίας Περί «Προστασίας των Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς»
Ξημερώματα της 06-07-2012 σε παράδρομο της Εγνατίας Οδού – αγροτική περιοχή Διαβατών Θεσσαλονίκης βρέθηκαν τα πτώματα δύο ανδρών - ομογενών ηλικίας 41 και 42 ετών.

Ξαναφύτρωσαν δενδρύλλια στο Μυλοπόταμο?

Το ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από τη φυτεία

Εντοπίστηκαν, χθες (06-07-2012) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, φυτεία εκατόν δέκα επτά (117) δενδρυλλίων κάνναβης, σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο σε αγροτική περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων για τον εντοπισμό καλλιεργειών δενδρυλλίων κάνναβης, χθες το απόγευμα, αστυνομικοί ανωτέρω υπηρεσιών, εντόπισαν στην ευρύτερη αγροτική περιοχή «Λατζιμά» του Δήμου Μυλοποτάμου, εντός καλαμιώνα, εκρίζωσαν και κατέσχεσαν, συνολικά εκατόν δέκα επτά (117) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 3 μέτρων.

Υπόδειγμα αστυνομικής έρευνας

Τα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ



Εξαρθρώθηκε, έπειτα από μακροχρόνια και μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων και το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας, εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας εμπλέκονται σε ληστείες, κλοπές και απόπειρες κλοπών, παραβάσεις του Νόμου περί όπλων, καθώς και πλαστογραφίες, που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας και την περιοχή της Φθιώτιδας τα τελευταία δύο χρόνια.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 53χρονου ημεδαπού και ενός 46χρονου αλλοδαπού υπηκόου Τουρκίας, καθώς και τεσσάρων (4) ακόμη αγνώστων συνεργών τους για τα κατά περίπτωση τελεσθέντα απ’ αυτούς αδικήματα της σύστασης Εγκληματικής Οργάνωσης, της ληστείας, της παράβασης του Νόμου περί όπλων, των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, της πλαστογραφίας, της διατάραξης ασφάλειας συγκοινωνιών και παρακώλυσης αυτών.

6/7/12

Μαμούθ τα παράνομα κέρδη

Οι νταλίκες και τα όπλα της μαφίας


Ολοκληρώθηκε η τριήμερη ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που είχε σαν αποτέλεσμα την εξάρθρωση πολυμελούς οργανωμένης εγκληματικής ομάδας, η οποία εμπλέκεται σε σωρεία εγκλημάτων και αδικημάτων οικονομικού και φορολογικού χαρακτήρα, κακουργηματικής μορφής.
Στην επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα σε Αττική, Αχαΐα, Εύβοια και Θεσσαλονίκη, συμμετείχαν περισσότεροι από (20) Εισαγγελικοί Λειτουργοί και (300) περίπου αστυνομικοί από την Οικονομική Αστυνομία, τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και τις κατά τόπους Αστυνομικές Διευθύνσεις.

Οι απατεώνες!

Τα κέρδη από τις παράνομες δραστηριότητές τους υπερβαίνουν τα 1.300.000 ευρώ
Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, σπείρα που διέπραττε απάτες μεγάλης αξίας κατ’ εξακολούθηση, σε βάρος επιχειρηματιών και ιδιωτών. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ένδεκα (11) ατόμων, εκ των οποίων δέκα (10) ημεδαποί και ένας (1) αλλοδαπός.
Συνελήφθησαν χθες (5-7-2012) το πρωί, στην Ελευσίνα και στον Ασπρόπυργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής και την συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε., τέσσερα (4) μέλη της σπείρας, τρεις (3) ημεδαποί, 28, 25 και 57 ετών, και ένας (1) 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ιράκ.
Συγκεκριμένα, μετά από διερεύνηση καταγγελίας επιχειρηματία από την Κρήτη για εξαπάτησή του, εξακριβώθηκε ότι οι τέσσερις (4) συλληφθέντες, μαζί με τους συνεργούς τους που αναζητούνται, παρουσιάζονταν ως έμποροι με μεγάλη οικονομική επιφάνεια σε επιχειρηματίες από όλη την Ελλάδα και, αφού κέρδιζαν την εμπιστοσύνη τους, προχωρούσαν στην αγορά μεγάλων ποσοτήτων προϊόντων ή μηχανημάτων που διέθεταν προς πώληση, τα οποία εξοφλούσαν με ακάλυπτες επιταγές ή συναλλαγματικές χωρίς αντίκρισμα.

Απάτη από μαθητές

Από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών ηλικίας 50 και 55 ετών, για πλαστογραφία και απάτη με υπολογιστή. Η υπόθεση αφορά υποβολή πλαστών δηλώσεων μηχανογραφικών δελτίων συμμετοχής στις Πανελλαδικές εξετάσεις, μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Για την υπόθεση αυτή υπεβλήθη, προ ημερών, έγκληση στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, από δύο 18χρονους ημεδαπούς, τελειόφοιτους Λυκείου, που διαμένουν στην Αθήνα.
Ειδικότερα, οι δύο 18χρονοι κατήγγειλαν ότι δεν μπορούσαν να υποβάλλουν μηχανογραφικά δελτία συμμετοχής τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις, μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου, γιατί άγνωστα άτομα, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία τους, είχαν ήδη υποβάλλει πλαστά μηχανογραφικά δελτία, με αποτέλεσμα οι κωδικοί πρόσβασης στην ιστοσελίδα να «κλειδωθούν».

O Βέλγος πιάστηκε

Συνελήφθη  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας, μετά από συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αερολιμένα Αθηνών, 23χρονος υπήκοος Βελγίου, για διασπορά ψευδών ειδήσεων.
Ειδικότερα, τις τελευταίες δύο ημέρες (04,05-07-2012), ο 23χρονος έστειλε δύο ηλεκτρονικά μηνύματα στην ιστοσελίδα του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», με τα οποία ανακοίνωνε ότι εκδήλωνε την πρόθεση του να προβεί σε έκνομες ενέργειες, κατά τη διάρκεια της διαμονής του στη Χώρα.

Έπιασε στασίδι


Ποιός "παρατρεχάμενος " έπιασε  πάλι στασίδι ανάμεσα στους στρατηγούς;  Η ερώτηση δεν αφορά ένστολο και πάνω απ΄ όλα ούτε και τον φίλο μας Θανάση Νταβλούρο, η αξία του οποίου ασφαλώς και είναι

Απορία?

Γιατί το Αρχηγείο έβγαλε μια λιτή ανακοίνωση περί διαθεσιμότητας του διοικητή Ασφαλείας Εξαρχείων; Μπορεί ο κ. Παπαγιαννόπουλος να δημοσιοποιήσει την  ημερομηνία που η Ασφάλεια Αττικής πήρε χαμπάρι την φυγή του ζεύγους

Το θερμοκήπιο!




ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ Τ.Α. ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ  ΣΥΝΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΑ Ν. ΠΛΑΓΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 3 ΗΜΕΔΑΠΟΙ 41, 49 (ΓΥΝΑΙΚΑ) ΚΑΙ 62 ΕΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Κ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΕ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΤΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ:

1) 4 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΙΧΑΝ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗ ΚΑΝΝΑΒΗ 835 ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ
2) 1 ΔΕΝΔΡΥΛΙΟ ΚΑΝΝΑΒΗΣ
3) 1 ΖΥΓΑΡΙΑ ΑΚΙΒΕΙΑΣ.

Κλέφτες για όλα ...

Ta κλοπιμαία

Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου εγκληματική ομάδα αλλοδαπών διαρρηκτών και συνελήφθησαν τα τρία μέλη της, υπήκοοι Παλαιστίνης, Αλγερίας και Λιβύης ηλικίας 19, 26 και 30 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι διέπρατταν διαρρήξεις αυτοκίνητων στην ευρύτερη περιοχή της πόλης της Ρόδου.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους περιλαμβάνει τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης εγκληματικής ομάδας, της παράνομης οπλοκατοχής και πλαστογραφίας πιστοποιητικών.
Ειδικότερα, ύστερα από μεθοδική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών προσήχθησαν χθες το απόγευμα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου οι τρεις συλληφθέντες οι οποίοι όπως εξακριβώθηκε το τελευταίο δίμηνο είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα με διακριτούς ρόλους και σκοπό την διάπραξη κλοπών από αυτοκίνητα.

5/7/12

Σε διαθεσιμότητα ο διοικητής

Με πολυήμερη καθυστέρηση το Τμήμα Ασφάλειας Εξαρχείων ειδοποίησε μόλις χθές το Τμήμα Αναζητήσεων της ΓΑΔΑ για την εξαφάνιση του ζεύγους Μαζιώτη. Πριν από λίγο ο Αστυνόμος τέθηκε σε διαθεσιμότητα ενώ με απόφαση του κ. Δένδια γίνεται ΕΔΕ.
Το ζητούμενο είναι για τον υπουργό αν μόνο τόσο χαμηλά φθάσουν οι ευθύνες?

                                                      Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Έξω ο Ξηρός

Διακοπή της κράτησης του Σάββα Ξηρού για λόγους υγείας

   Πεντάμηνη διακοπή της κράτησης του Σάββα Ξηρού, ο οποίος έχει καταδικαστεί για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη» αποφάσισε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά.

Ο Σάββας Ξηρός θα νοσηλεύεται φρουρούμενος στο ΑΧΕΠΑ και σύμφωνα με πληροφορίες, θα ακολουθήσει αίτηση οριστικής αποφυλάκισής του.

Καμπάνες για τη δολοφονία Φιλόπουλου


Ποινές κάθειρξης από 10 έως 16 χρόνια για τη δολοφονία Φιλόπουλου

     
Ένοχοι κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων οι τέσσερις κατηγορούμενοι της δίκης για τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου, πριν από περίπου πέντε χρόνια στο «ραντεβού» οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Λαυρίου, πριν από αγώνα βόλεϊ των γυναικείων τμημάτων των «αιωνίων».

Οι ποινές

Αναγνωρίζοντας σε όλους ελαφρυντικά, το δικαστήριο επέβαλε από δέκα χρόνια κάθειρξη στους Νίκο Βαγιόπουλο και Βασίλη Ψυκάκο, δώδεκα χρόνια στον Βασίλη Ρουμπέτη (και στους τρεις με την κατηγορία της συνέργειας), ενώ σε 16ετή κάθειρξη καταδικάστηκε ο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, Χρήστος Σακάτης.

Το βίντεο της επίθεσης στο Μαρούσι


Δημοσιοποιείται βίντεο από την εμπρηστική επίθεση στην εταιρεία πληροφορικής Microsoft , στη Λεωφόρο Κηφισίας 221 στο Μαρούσι, τα ξημερώματα της 27-06-2012.
Παρακαλούνται όσοι πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικό με το περιεχόμενο του βιντεοληπτικού υλικού να επικοινωνήσουν στους τηλεφωνικούς αριθμούς 210 - 6476 258 και 210 - 6476 259 ή στο email: attica.statesecurity@hellenicpolice.gr
Δίνεται στη δημοσιότητα, μετά από σχετική Εισαγγελική Διάταξη, βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της εταιρείας πληροφορικής Microsoft, που στεγάζεται επί της Λεωφόρου Κηφισίας 221 στο Μαρούσι, όπου τα ξημερώματα της 27-06-2012 έλαβε χώρα εμπρηστική επίθεση.
Υπενθυμίζεται ότι άγνωστοι δράστες είχαν προκαλέσει υλικές ζημιές στο κτίριο της εταιρείας, προκαλώντας έκρηξη αυτοσχέδιων εκρηκτικών - εμπρηστικών μηχανισμών, που είχαν τοποθετήσει σε κλεμμένο αυτοκίνητο μάρκας NISSAN, τύπου van και χρώματος λευκού, με το οποίο εισέβαλαν στο χώρο, σπάζοντας την κεντρική γυάλινη είσοδο.

Στο Κιλκίς έκανε ... μίξη


Τα τσιγάρα και το χασισόδεντρο
Συνελήφθη  στον Παντελεήμονα Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Κιλκίς, ένας ημεδαπός 44 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί λαθρεμπορίας και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί κατόπιν οργανωμένης επιχείρησης εντόπισαν τον 44χρονο να πωλεί λαθραία τσιγάρα έναντι χρηματικού ποσού. Στην κατοχή του 44χρονου και σε αστυνομική έρευνα του σπιτιού του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

Κυψέλη αναβολικών

 
Κυψέλη: Λαθρεμπόριο αναβολικών σε φαρμακείο εντόπισε το ΣΔΟΕ
           
 
Του Βασίλη Λαμπρόπουλου
 
Λαθρεμπόριο αναβολικών, συνολικού ύψους 2,3 εκατ. ευρώ, προς την Αλβανία και χώρες της κεντρικής Ευρώπης πραγματοποιούσε φαρμακοποιός της Κυψέλης, όπως προέκυψε από έρευνα που πραγματοποίησε το ΣΔΟΕ Πελοποννήσου.

Τα αρμόδια στελέχη του ΣΔΟΕ στο πλαίσιο ερευνών για τις συναλλαγές πολλών φαρμακείων στην Αθήνα και στην περιφέρεια έφθασαν στα «ίχνη» του συγκεκριμένου φαρμακοποιού, ο οποίος έκανε παράνομες εξαγωγές επικίνδυνων αναβολικών που προορίζονταν για αθλητές, γυμναστήρια και άλλους αγοραστές σε χώρες της Ευρώπης.

Έφεραν τα EROS από το Ντουμπάι


Μέσα σε παπούτσια




Μετά από αξιοποίηση σχετικής πληροφορίας υπάλληλοι του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ Π.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ εντόπισαν και κατάσχεσαν τις πρωινές ώρες της 3/7/2012 , 700.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων μάρκας EROS SUPER SLIM σε εμπορευματοκιβώτιο το οποίο είχε αφιχθεί από ΝΤΟΥΜΠΑΙ την 23/6/2012 στο λιμάνι του ΠΕΙΡΑΙΑ.

Σύμφωνα με τα φορτωτικά έγγραφα ως δηλωθέν εμπόρευμα ανεγράφετο ότι περιείχε 1295 χαρτοκιβώτια με υποδήματα.

Τι συνέβη;


Ο Αστυνόμος κ. Μανούρας
Ρωτάμε τον νέο εκπρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ, αν μπορεί να μας απαντήσει, πότε το Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων, πήρε χαμπάρι την εξαφάνιση Μαζιώτη και αν και πότε ειδοποιήθηκαν οι συναρμόδιες υπηρεσίες πχ Αντιτρομοκρατική? 

Γελάει ο κόσμος

   
μαziotis-evelpidon
Αυτά, μόνο στην χώρα που ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα συμβαίνουν: Εξαφανίστηκαν τα κατηγορούμενα για βαριά κακουργήματα, όπως απόπειρες ανθρωποκτονιών , δεκάδες επιθέσεις όπως αυτή με ρουκέτα RPG-7 κατά της αμερικανικής πρεσβείας, τα κορυφαία στελέχη της τρομοκρατικής οργάνωσης, Επαναστατικός Αγώνας, Νίκο Μαζιώτη και την συντρόφό του Παναγιώτα Ρούπα και βέβαια αυτοί ... εξαφανίστηκαν!
Οι Ν. Μαζιώτης και Π. Ρούπα είχαν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μετά τη λήξη του 18μηνου της προφυλάκισής τους. Τώρα, γιατί κατηγορούμενοι με τόσο βαριά αδικήματα και γιατί μια τόσο σοβαρή υπόθεση δεν έγινε δυνατό να εκδικαστεί μέσα σε ένα 18μηνο, αυτό πλέον ξεφεύγει από την λογική! Όπως επίσης και γιατί δεν τους παρακολουθούσαν στενά μετά την αποφυλάκισή τους.

Από το Σάο Πάολο η κόκα


Χθες  το βράδυ, συνελήφθη στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 48χρονος  για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια ποσότητας κοκαΐνης.
Ειδικότερα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων στο χώρο αφίξεων του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», εντόπισαν τον ανωτέρω δράστη, ο οποίος είχε αφιχθεί αεροπορικώς από Σάο Πάολο Βραζιλίας μέσω Βουδαπέστης Ουγγαρίας, να κατέχει επιμελώς κρυμμένη, στα τοιχώματα έξι (6) γυναικείων τσαντών, ποσότητα ΚΟΚΑΙΝΗΣ βάρους – 4.552- γραμμ.

Υπάρχουν και χειρότερα

Κάηκε ζωντανός


Απανθρακωμένος βρέθηκε ένοικος διαμερίσματος στον Νέο Κόσμο

   Απανθρακωμένος εντοπίστηκε ένας Πολωνός κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε διαμέρισμα διώροφου σπιτιού την Πέμπτη το πρωί στη συμβολή των οδών Βολτέρου και Στρογκόνωφ στον Νέο Κόσμο.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική η πυρκαγιά εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού και σβήστηκε αμέσως πριν επεκταθεί στους υπόλοιπους χώρους αλλά οι πυροσβέστες βρήκαν απανθρακωμένο τον ένοικο του διαμερίσματος.

Για το τραγικό συμβάν διενεργείται προανάκριση.

Πυροβολούσαν αδιακρίτως


Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί στην Κορινθία, για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων φθορών και παράνομη οπλοχρησία
Πυροβολώντας με κυνηγετικό όπλο, προκάλεσαν φθορές σε δύο οχήματα και ένα κατάστημα
Συνελήφθησαν στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 27, 22 και 39 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διακεκριμένες περιπτώσεις φθορών και παράνομη οπλοχρησία. Χρησιμοποιώντας κυνηγετικό όπλο, πυροβόλησαν και προκάλεσαν φθορές σε δύο οχήματα και ένα κατάστημα.
Ειδικότερα, από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι τρεις συλληφθέντες  στην Κόρινθο, πυροβόλησαν με κυνηγετικό όπλο και προκάλεσαν φθορές σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ημεδαπού.

"Μάγκας" με τα όλα του

Η αστυνομική επιχείρηση είχε τον κωδικό "Μάγκας" και ολοκληρώθηκε χθές αργά το απόγευμα στην Καλλιθέα, με την σύλληψη 34χρονου Αλβανού που είχε εργαστήριο με 19 κιλά ηρωίνη. Μέσα στο διαμέρισμα αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Β/Α Αττικής βρήκαν και μια

Στο Βατοπέδι με χασίς

Τα ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ

ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ Τ.Α. ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΤΗΝ 01/07/2012 ΣΥΝΝΕΛΗΦΘΕΙ 30ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΚΑΘΩΣ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΡΕΘΗΚΑΝ 5 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΙΧΑΝ ΚΑΝΝΑΒΗ ΒΑΡΟΥΣ 185 ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ

4/7/12

Εξαφανίστηκαν Μαζιώτης - Ρούπα

 

 
Εξαφανίστηκαν και αναζητούνται Μαζιώτης - Ρούπα

     
Ανησυχία στην ΕΛΑΣ από την εξαφάνιση τις τελευταίες έξι ημέρες των Νίκου Μαζιώτη και της συντρόφου του Πόλας Ρούπα, οι οποίοι είναι κατηγορούμενοι για την υπόθεση της πολυετούς δράσης του Επαναστατικού Αγώνα.Η δίκη  διεξάγεται τους τελευταίους μήνες στο Εφετείο Κακουργημάτων.

Οι δύο κατηγορούμενοι δεν έχουν εμφανιστεί στις δύο τελευταίες συνεδριάσεις του δικαστηρίου – η δεύτερη την Τρίτη - ενώ δεν έδωσαν και το παρόν την 1η του μηνός στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων ως όφειλαν από τους περιοριστικούς όρους που τους είχαν επιβληθεί μετά την αποφυλάκισή τους. Τελευταία φορά που παρουσιάστηκαν στο Αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων ήταν η 15η Ιουνίου.