25/10/14

Τι τρέχει με τον αρσιβαρίστα του Σγουρού?

Εργαζόμενοι του Μεγάρου επί της Λ. Μεσογείων, αρ. 41 προσέφυγαν με Εξώδικη Δήλωση – Διαμαρτυρία – Αναφορά – Πρόσκληση προς το Τμήμα Αθλητισμού και Πολιτισμού της Περιφέρειας Αττικής (Αργυρώ Μαρολαχάκη, Προϊσταμένη Διεύθυνσης), συγκοινοποιώντας στον πρώην Περιφερειάρχη κ. Ιωάννη Σγουρό, με την οποία ενημερώνουν ότι «Η Διεύθυνση του Γυμναστηρίου αρνείται να λάβει τα μέτρα επαρκούς ηχομόνωσης» και ότι «οι περίοικοι επαγγελματίες έχουν ενημερώσει….τις αντίστοιχες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής, προκειμένου να προβούν στα δέοντα». Επιπλέον αναφέρεται ότι: «Διαμαρτυρόμαστε έντονα για το ότι μέχρι σήμερα ουδεμία αρμόδια υπηρεσία ενήργησε για τη διασταύρωση των ανωτέρω (καταγγελλόμενων), ώστε να διασφαλιστεί η νομιμότητα».

Αστυφύλακας ο φονιάς

Εξιχνιάσθηκε, μετά από συστηματική και μεθοδική έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 31χρονου ημεδαπού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός, προχθές (23-10-2014) το βράδυ, μέσα στην οικία όπου διέμενε στον Πειραιά, φέροντας πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι.
Όπως διακριβώθηκε την ανθρωποκτονία διέπραξε 27χρονος αστυφύλακας, συγγενής του θύματος εξ αγχιστείας, ο οποίος τελεί σε κατάσταση αυτοδίκαιης αργίας, λόγω εμπλοκής του σε υπόθεση δωροδοκίας, απόπειρας εκβίασης και παράβασης καθήκοντος, το Φεβρουάριο του 2013.

Κλέφτες ΙΧ σε Χαλάνδρι-Μαρούσι

Τα Κατασχεμένα
 
 
Εξαρθρώθηκε από το Τ.Α. Χαλανδρίου, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων, τα οποία στη συνέχεια αποσυναρμολογούσαν και διέθεταν προς πώληση τα εξαρτήματά τους.
Συνελήφθησαν  στο Χαλάνδρι, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 21, 30 και 32 ετών, οι οποίοι λίγο νωρίτερα είχαν επιχειρήσει να αφαιρέσουν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ημεδαπής από την ίδια περιοχή.

Αιμοδότες ανθρωπιάς

Διεύθυνση Υγειονομικού ΕΛ.ΑΣ
 
 
 
 
Πραγματοποιήθηκε πανελλαδική εθελοντική αιμοδοσία αστυνομικού προσωπικού για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Σώματος
Οι φιάλες που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν σε παιδιά που πάσχουν από Μεσογειακή Αναιμία και στην Τράπεζα αίματος του Σώματος
Παράλληλα η θεατρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας παρουσίασε με ιδιαίτερη επιτυχία, θεατρική παράσταση σε κρατούμενους στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων στην Αυλώνα 
Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, με αφορμή τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου, προγραμμάτισε και υλοποίησε διάφορες δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα.

Ψευδείς υποσχέσεις για προγνωστικά

 
Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που διοικεί ο Μάνος Σφακιανάκης [φωτο]  σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης, σε βάρος 49χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα παίγνια και παράνομο στοιχηματισμό μέσω διαδικτύου.
Πιο αναλυτικά, η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διενέργειας τυχερών παιγνίων και του παράνομου στοιχηματισμού μέσω διαδικτύου, πραγματοποίησε εντατικούς ελέγχους για τον εντοπισμό ιστοσελίδων και χρηστών του διαδικτύου που προβαίνουν σε αθέμιτη εμπορική επικοινωνία για τυχερά παίγνια και για παράνομο στοιχηματισμό.

... Εμποτισμένος ο πίσω προφυλακτήρας

Το Ντοκουμέντο
 
 
Συνελήφθησαν  στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 34 και 31 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, με τις κατά περίπτωση κατηγορίες της μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και της παράνομης εισόδου στη χώρα.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν αιφνιδιαστικά χθες το απόγευμα τους δύο αλλοδαπούς στο 4ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Ηγουμενίτσας - Σαγιάδας, όπου είχαν μεταβεί με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

23/10/14

Κομπίνες στο όνομα ζάχαρης-μπανάνας

 
 
 
Ευρεία επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, η οποία αποτέλεσε την απόρροια πολύμηνων-εντατικών αστυνομικών ερευνών, είχε ως αποτέλεσμα την εξάρθρωση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας, με σκοπό τον προσπορισμό παράνομου οικονομικού οφέλους, ενέχονται σε πολυάριθμες υποθέσεις απάτης, σε βάρος τεχνικών, μεταφορικών και άλλων εταιρειών.
Η εξαπάτηση των επιχειρήσεων, οι οποίες υπέστησαν οικονομική ζημία εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, υλοποιούνταν μέσω της αθέτησης των εμπορικών συμφωνιών που συνέπρατταν με νομιμοφανείς εταιρείες, τις οποίες είχαν ιδρύσει τα μέλη του κυκλώματος.
Στην υπόθεση εμπλέκονται συνολικά (5) μέλη της οργάνωσης, εκ των οποίων συνελήφθησαν τα τρία (3) (νόμιμος εκπρόσωπος-υπάλληλος-λογιστής), ενώ έχει ήδη ταυτοποιηθεί και αναζητείται ο 49χρονος «εγκέφαλος» της οργάνωσης και η 38χρονη σύζυγός του.

Τα 'πλωσαν σαν τα σταφύλια

τον 55χρονο
 
 
 
 
Συνελήφθη, χθες (22-10-2014) το μεσημέρι στην περιοχή της Κάτω Τιθορέας Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, ένας 55χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.
Σε διαδοχικές νομότυπες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε τρία οικήματα, τα οποία ο 55χρονος χρησιμοποιούσε ως αποθηκευτικούς χώρους, αλλά και στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, συνολικού βάρους (736) κιλών και (750) γραμμαρίων περίπου.

Aνήλικη έκανε το λάθος ...

 
Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 36, 18 και 16 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου. Επιπλέον, στην υπόθεση εμπλέκονται άλλοι τρεις ημεδαποί, ηλικίας 47, 20 και 19 ετών και ένας αλλοδαπός 22 ετών, για τους οποίους σχηματίστηκαν δικογραφίες που θα υποβληθούν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.
Οι συλλήψεις και οι συναφείς δικογραφίες είναι αποτέλεσμα στοχευμένων ερευνών για την αντιμετώπιση του φαινόμενου της πορνογραφίας ανηλίκων, κατά τη διάρκεια του τελευταίου μήνα, σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Κάτω Τιθορέα Φθιώτιδος, Λακωνία και Αγρίνιο.

Και δικηγόρος στον εκβιασμό

Έμπορος καφέ το  θύμα
 
Η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και η ενδελεχής διερεύνηση καταγγελλομένων, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση υπόθεσης αρπαγής, εκβίασης και ληστείας σε βάρος 53χρονου ημεδαπού.
Ταυτοποιήθηκε ο 43χρονος ημεδαπός εγκέφαλος της υπόθεσης, ο 48χρονος δικηγόρος του και μία 43χρονη γυναίκα συνεργός τους , σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίσταση αδικήματα της αρπαγής, της ληστείας, της απόπειρας εκβίασης, σε διάφορες μορφές συμμετοχής (αυτουργία, απλή και άμεση συνέργεια).

9.000 ελαστικά από την Ασία

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας και ειδικότερα από το Τμήμα Προστασίας Δημόσιας Περιουσίας σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, σε βάρος 59χρονου ημεδαπού επιχειρηματία, ο οποίος κατηγορείται για απάτη και πλαστογραφία σε βάρος της εταιρείας Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε.
Η επιχείρηση του 59χρονου, τουλάχιστον από το έτος 2012, συμμετείχε σε ανοικτούς δημόσιους διαγωνισμούς, που αφορούσαν στην προμήθεια ελαστικών οχημάτων λεωφορείων για εταιρείες, μεταξύ των οποίων και η Ο.ΣΥ. Α.Ε.

Φοβού τον έμπολα!

 
Κατόπιν σχετικών αποφάσεων του Υπουργού Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την αποτελεσματική διαχείριση του φαινομένου της παράνομης μετανάστευσης σε περιοχές που εντοπίζονται αυξανόμενες ροές, ξεκίνησε στη νήσο Λέσβο η απευθείας μεταφορά νεοεισερχόμενων από τα θαλάσσια σύνορα υπηκόων τρίτων χωρών στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής στη Μόρια της Λέσβου. Σημειώνεται ότι στη θαλάσσια περιοχή και τις ακτές της Λέσβου από τις αρχές του τρέχοντος έτους έχουν σημειωθεί τα περισσότερα περιστατικά παράνομης διέλευσης θαλασσίων συνόρων από κάθε άλλο νησί στο ανατολικό Αιγαίο.

Ήρθαν οι διώξεις


Ποινικές διώξεις σε εταιρείες για απάτη με κοινοτικούς πόρους
 
Διώξεις για απάτη, πλαστογραφία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος άσκησε η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών μετά από τη διαβίβαση πολυσέλιδης δικογραφίας και πολυετή έρευνα της Οικονομικής Αστυνομίας και του ΣΔΟΕ, με αντικείμενο τη συστηματική απάτη με κοινοτικούς πόρους από ομάδα εταιρειών.

Ανέλαβε ο Παπαγιαννόπουλος

Ο νέος εκπρόσωπος τύπου

Γιατί εν κρυπτώ η καύση της ηρωίνης;







Γιάννης Δαραβίγκας
Πρόεδρος του Πανελλήνιου Αντιναρκωτικού Αγώνα

Είναι γνωστή η ρήση που θέλει την γυναίκα του Καίσαρα όχι μόνο να είναι τίμια αλλά και να φαίνεται τίμια. Κάπως έτσι σκέφθηκα όταν διάβασα την είδηση για την καύση δυο τόνων και εκατόν είκοσι κιλών ηρωίνης που είχε κατασχέσει πριν λίγο καιρό το Λιμενικό Σώμα, μετά από συντονισμένη επιχείρηση σε βίλα στη Φιλοθέη και σε δύο αποθήκες στο Κορωπί.

Χασισότοπος στο Αριστοτέλειο

 
Στο πλαίσιο ειδικών δράσεων που έχουν στόχο την πρόληψη της μικροεγκληματικότητας και την εδραίωση συνθηκών ευνομίας και ευρυθμίας, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν  συντονισμένη επιχείρηση στους υπαίθριους χώρους του Α.Π.Θ.
Κατά τη διάρκεια της στοχευμένης δράσης:

Παραίτηση Αλαμάνα από την ΕΛ.ΑΣ


 
Ο Αποστόλης Αλαμάνας πληροφορούμαστε πως δηλώσε παραίτηση από το αστυνομικό σώμα

22/10/14

Έφοδος Κικίλια στο ΑΤ Συντάγματος

 
Τι συνέβη με την επίσκεψη Βασίλη Κικίλια στο ΑΤ Συντάγματος; Που ήταν ο διοικητής τον οποίο κάλεσε στο τηλέφωνο και τον περίμενε να έρθει;

Χάλασαν και αυτοί ...

 
 
 
 
 
(επ) MOHAMED (ον) SAID του ISMAIL και της AISA που γεννήθηκε το 1988 στη Λιβύη
 
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 26χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Λιβύης, ο οποίος συνελήφθη με ένταλμα σύλληψης την 13-10-2014, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών για ληστεία που διέπραξε σε βάρος ημεδαπής εντός της οικίας της λίγες ημέρες νωρίτερα.

Την έβγαζε στον αέρα ...

 
Στα ψηφιακά ίχνη χρήστη του διαδικτύου και στη συνακόλουθη εξιχνίαση υπόθεσης εκβίασης , την οποία διέπραξε σε βάρος διαδικτυακής του συνομιλήτριας, οδήγησε η συστηματική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Συνελήφθησαν μετά από αιφνιδιαστική αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε χθες (21-10-2014), στην περιοχή της Σκύδρας (Νομός Πέλλας), ένας 22χρονος ημεδαπός και ο 19χρονος συνεργός του, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για τα κατά περίσταση αδικήματα της «Εκβίασης κατ’ εξακολούθηση», της «Παραβίασης του απορρήτου των τηλεφωνημάτων και της προφορικής συνομιλίας» και της «Απλής συνέργειας σε εκβίαση».

Έπιασαν τον μαχαιροβγάλτη

 
Συνελήφθη μεσημέρι στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), 38χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

21/10/14

Τα έβγαζε στο σφυρί

Τα Κατασχεμένα
 
 
Συνελήφθη στην Αθήνα από αστυνομικούς του Τμήματος Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 58χρονος ημεδαπός για παράβαση του Νόμου περί προστασίας των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς.
Ειδικότερα, μετά από σχετική πληροφορία, ότι ο 58χρονος διέθετε προς πώληση, μέσω διαδικτυακού τόπου ηλεκτρονικού εμπορίου, ένα τεμάχιο αμφίων του 15ου αιώνα, έναντι του χρηματικού ποσού των 700 ευρώ, επικοινώνησε μαζί του αστυνομικός, υποδυόμενος τον υποψήφιο αγοραστή και κανόνισαν συνάντηση.

Ότι του φανεί του τρελοστεφανή

 
Ευρωπαϊκό Δικαστήριο: Καταδίκη Ελλάδας για απελάσεις μεταναστών
 
 Παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την Ελλάδα και την Ιταλία, διαπίστωσε το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στην υπόθεση συλλογικής απέλασης μεταναστών και αιτούντων άσυλο την περίοδο 2008-2009.

Η υπόθεση Σχαρίφι και άλλοι κατά Ελλάδας και Ιταλίας, που εκδίκασε την Τρίτη το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αφορούσε την περιπέτεια 35 συνολικά μεταναστών (32 Αφγανοί, δύο Σουδανοί και ένας από την Ερυθραία), οι οποίοι εγκατέλειψαν τις χώρες τους, που πλήττονταν από ένοπλες συγκρούσεις, εισήλθαν παράνομα στην Ελλάδα και κατόπιν πέρασαν στην Ιταλία.

Στην Πυροσβεστική

 
 
 
 
 
 
 
 
Παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά και του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια, πραγματοποιήθηκε  20 Οκτωβρίου 2014, η εκδήλωση για τον απολογισμό της Αντιπυρικής Περιόδου 2014, στις εγκαταστάσεις του 199 - Σ.Ε.Κ.Υ.Π.Σ., στο Χαλάνδρι.
Στην παρουσίαση συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, κ. Αθανάσιος Ανδρεουλάκος, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, κ. Σεραφείμ Τσόκας, η Φυσική Ηγεσία, καθώς και όλοι οι ανώτατοι Αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς και αντιπροσωπείες Πυροσβεστών.
Επίσης, στην παρουσίαση παρέστησαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χρίστος Μανωλάς, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Αθανάσιος Αθανασόπουλος.

Στη Μαλακώντα έφτασαν οι Βούλγαροι

 
Από το Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας, εξιχνιάσθηκαν άμεσα, στο πλαίσιο μεθοδικής έρευνας, μία κλοπή από εξοχική κατοικία και μία απόπειρα κλοπής από κατάστημα super market στην περιοχή του Μαλακώντα Εύβοιας.
Συνελήφθησαν, χθες (20-10-2014) στην ανωτέρω περιοχή, δύο (2) υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 33 και 27 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για απόπειρα κλοπής και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Ειδικότερα, χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα, οι δύο αλλοδαποί έθραυσαν την τζαμαρία καταστήματος super market , ιδιοκτησίας 43χρονου ημεδαπού, στην περιοχή του Μαλακώντα Εύβοιας, με σκοπό την κλοπή, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και τράπηκαν σε φυγή.

Σε σακούλες το χόρτο του

Οι Αποδείξεις
 
Συνελήφθη χθες (20.10.2014) το μεσημέρι, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 54χρονος ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Έπιασαν τους ληστές του 14χρονου

 
Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, η αρπαγή 14χρονου ανηλίκου που διαπράχθηκε στις 10-10-2014 στις Αχαρνές Αττικής.
Δράστες είναι τέσσερις (4) αλλοδαποί Αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 15, 19, 21 και 25 ετών. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου, εκβίαση και ληστεία κατά συναυτουργία.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα το πρωί της 10-10-2014 στις Αχαρνές τέσσερα (4) άτομα, που επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, προσέγγισαν τον 14χρονο ο οποίος μετέβαινε στο σχολείο του και με χρήση σωματικής βίας, τον επιβίβασαν στο όχημα και του αφαίρεσαν τα κλειδιά της οικίας του.

Oι αγάπες δεν κρύβονται ...


Τι κοιτάει σαν λύκος ο "Ράμπο"? Για το ατυχές στιγμιότυπο του Λευτέρη ευθύνεται ο φακός της ΕΛ.ΑΣ, απλά θέλαμε να δείξουμε πόσο κοντά βρέθηκε με τον πρώην Υπαρχηγό επί θητείας του, μια συνύπαρξη όχι και τόσο ειρηνική ...

Φάντης μπαστούνι ο Γκελεστάθης


Διαφορές ...


Πάνε οι παλιές εποχές για τον γγ κ. Ανδρεουλάκο, τώρα  φαίνεται στο πλάνο η Νομική Σύμβουλος του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσαφούλα Αυγερινού [αν δεν κάνουμε λάθος]. Πάντως  ο κ. Αθανασίου  πρέπει να ... κουράστηκε χθες το πρωί στην τελετή